תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 19:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 332 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקהל, העידוד ו'שתהיה שואה למכבי'
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 17:04 
האדום הצורר כתב:
האהבה לקבוצת הכדורגל הזאת היא החיים של אנשים. הניסיון לכפות את המציאות החיצונית המדירה והפסאודו א-פוליטית הישראלית על הפועל, לבטל את האופי והתפיסות של רוב האנשים שמגיעים ליציע, להגיד להם להתנהג יפה ולשכוח מי הם ולאן הם שייכים כדי לקדם אג'נדה של "כולה כדורגל", היא פשוט מנותקת.
כאילו רק במקרה יש יותר הומואים אוהדי הפועל מאשר כל קבוצה אחרת. כאילו רק במקרה יש יותר ערבים אוהדי הפועל מאשר כל קבוצה יהודית אחרת. כאילו רק במקרה יש יותר נשים במשחקים של הפועל מאשר במשחקים של קבוצות אחרות . ואפשר להמשיך הלאה... אבל לא, יש כאן אנשים שמתים שיום אחד הם יגיעו לבלומפילד ויגלו את הפועל רעננה, בלי להבין שעם הפועל רעננה יהיו לקבוצה הזאת הרבה פחות אוהדים, וכפועל יוצא גם הרבה פחות כסף ושחקנים הרבה פחות טובים.

מאיפה הבאת את זה אחי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקהל, העידוד ו'שתהיה שואה למכבי'
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
אתה יודע מה המשמעות של קונצנזוס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 17:11 
Eros Ramazzotti כתב:
אתה יודע מה המשמעות של קונצנזוס?

אני לא מחפש קונצנזוס, הדיון הוא על זהות, שהיא בפני עצמה מושג אמורפי לחלוטין. בכל זאת, גם לך (אני מקווה, אלא אם כן אתה באמת מנותק לחלוטין) ברורה לגמרי הכוונה של מי שמדבר על "אוהדי הפועל" בישראל. זו זהות, ואם זה ברור לחלוטין לרבים מאוד מאוהדי הפועל, לכל אוהדי בית"ר ומכבי, לאוהדי בני יהודה, אשדוד וכו' וכו', כנראה שיש מאחוריה משהו.

לא סתם השיר הכי פופולרי של המועדון הזה הוא כל העולם כולו שונא את הפועל (וזה <קבלת השונה, לא השנאה>, דרך אגב, אחד הכוחות המרכזיים שלו וגם אחד מן הדברים שהופכים אותו למועדון גדול בישראל מבחינת כמות ואיכות אוהדים, משהו שאני בטוח שתצליח להתחבר אליו).

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 08 אוגוסט 2015, 17:21, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
את האמת שכן, זה הורג אותה לחלוטין, כי שוב, זה בעצם להצהיר "אנחנו מקבלים את כולם באופן שווה חוץ מ".

ועוד משהו, זה אולי יישמע מוגזם טיפה, אבל אם בסדר העדיפיות שלך שנאת מכבי נמצאת מעל הזדהות עם קהילה תחת רדיפה, אז משהו לא בסדר איתך.
רק לנסות ולהסביר ש"אה כן, דגל הגאווה הורד מהיציע באלימות כי היה בו קצת צהוב" גורם לי להתבייש כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
אני הבאתי את הדגל בלי לשנות אותו כי לא היה לי איך לצבוע את הפס לפני המשחק והנחתי שאלה שזה בעיקר יפריע להם יבינו שהמסר של הסולידריות יותר חשוב מזה ששישית מהדגל הוא צהוב.
אחרי המשחק ביררתי מה המשמעות של הפס עצמו(כדי לוודא שלמחוק אותו זה לא למחוק קהילה שלמה דבר שהיה הופך את המסר מתליית הדגל ללא הפס להפוך מזה שבגללו הוא נתלה-והמשמעות של הפס היא "קרני השמש" כך שזה נראה לי בסדר(ואפילו מבורך גם בלי קשר למכבי)), ואני מקווה שזה ימנע את הריבים על הדגל במשחק הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
הפועל קטמון מול בני לוד. אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 18:30 
החתול של שרדינגר כתב:
אני הבאתי את הדגל בלי לשנות אותו כי לא היה לי איך לצבוע את הפס לפני המשחק והנחתי שאלה שזה בעיקר יפריע להם יבינו שהמסר של הסולידריות יותר חשוב מזה ששישית מהדגל הוא צהוב.
אחרי המשחק ביררתי מה המשמעות של הפס עצמו(כדי לוודא שלמחוק אותו זה לא למחוק קהילה שלמה דבר שהיה הופך את המסר מתליית הדגל ללא הפס להפוך מזה שבגללו הוא נתלה-והמשמעות של הפס היא "קרני השמש" כך שזה נראה לי בסדר(ואפילו מבורך גם בלי קשר למכבי)), ואני מקווה שזה ימנע את הריבים על הדגל במשחק הבא.

:ROSE:
הסלע האדום כתב:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

הסלע האדום כתב:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
NARKOTIKA כתב:

זה לא "לא תואם את האידיאולוגיה שלנו" זה סותר את כל מה שהפועל (המפלגתית והספורטיבית) מסמלת. הפועל כמועדון מתייחס לבני אדם כשווים, ואין פה שום קשר לשמאל או ימין. בלי להזכיר את זה שזה דגל שמסית נגד שחקנים של הפועל שממש באותו רגע גם נמצאים על הדשא, ושזה אשכרה דגל של מפלגת טרור לפי החוק במדינה שאתה נמצא בא ונמצא מחוץ לחוק.
ההקבלה שאתה עושה היא קצת עלבון לאינטליגנציה.

שמע, אתה דמגוג.
אני מתעב את תנועת כך ולא אני הפכתי את האנלוגיה הזו לעיקר. אמרתי שבמשחק של הפועל לא מעניין אותי מה עומד מאחורי הדגל, כל עוד הוא צהוב, הוא לא יהיה ביציע. זה הדבר היחיד שמעניין אותי באופן אישי, כל השאר פרשנות שלכם.
אם מישהו יוריד את הדגל בגלל דעות הומפוביות או אם מישהו כאן, כמו הרבה משתמשים כאן, חושב שהפועל היא רק קבוצת ספורט ופלטפורמה לדברים החשובים לו באמת בחיים, שניהם עצובים ושניהם לא קשורים אליי.
ומי שאמר שהייתה אלימות נגד ההוא עם הדגל, משקר. אני אישית דיברתי עם הטמבל עם הדגל ואמרתי לו בנימוס (למרות שלא הגיע לו שום נימוס ומגיעות לו הרבה קללות כל החיים על זה שהוא הביא דגל צהוב ליציע של הפועל) ולמיטב ידיעתי שם זה נגמר. כל הבלאגן שהיה ביציע, ולא צריך להיות, היה בגלל ענייני עידוד.
אגב, זה שאתה לא מבין למה דגל צהוב ביציע של הפועל זה לא טוב, זה עצוב מאד.
ואגב, לפני שתהפכו את זה לעוד טיעון דמגוגי, אני כמובן לא אומר שמי שאוהד הפועל לא צריך ללבוש צהוב. מן הסתם יש המון אוהדים, הרבה יותר טובים וותיקים ממני, שאין להם בעיה עם צבע צהוב. סבבה. אבל יש הבדל בין ללבוש צהוב לבין אוהד הפועל משער 5, שלא מהיום ביציע, שמביא דגל צהוב ליציע.

רק למען הדיוק אחרי שהלכת היו כל הדברים שעליהם מפורט כאן והם היו מילה במילה כמו שמתואר פה, כולל האדיוט שספק אם מייצג אפילו את עצמו שאמר שמכבי הם ההומוים אז שהם יניפו את הדגל הזה, וכולל זה שכמעט שברו את המשקפיים והטלפון של זה שעמד ליד המניף בזמן שניסו לקרוע לו את הדגל.
חבל שהדרדר לזה אבל זה כבר היה ונגמר, נראה מה יהיה עכשיו כשהפס הצהוב הפך לבן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
מה שבאמת מדאיג אותי הוא שהגורם הדומיננטי בקהל של הפועל מתחיל להידמות לעדה החרדית.
אם פעם שנאנו את הצהוב של מכבי ובית"ר, עכשיו אנו כבר לא יכולים לראות אפילו פס אחד צהוב בקשת צבעים, כפי שחרדי לא יסבול הצגה של קרסול נשי, או אפילו פרצוף של אשה במודעה.
וככל שאנו נהיים יותר חרדים וקנאים, כך אנו, כמוהם, מאבדים את חוש ההומור והאינטליגנציה, שפעם ייחדו את הקהל שלנו.
כשמכבי שרים 'הפועל טבעונים', והתשובה שלנו היא שש"ל, סימן שאיבדנו את ההומור.
כשאנו מתווכחים על הפס הצהוב ולא מבינים את המשמעות של דגל הגאווה בשבוע הזה, סימן שאיבדנו את האינטליגנציה.
כשאוהדי הפועל מתנהגים באלימות לאוהדי הפועל אחרים בגלל פס צהוב, לפני שבועיים בברלין והשבוע בשער חמש, סימן שאנו כבר לא 'הקהל הטוב בליגה'.
הגיע הזמן להתאפס על עצמנו, ולהתחיל להגיע לאיצטדיון קצת יותר עם חיוך ואהבה, ופחות עם עצבים ושינאה.

כשהם שרו "הפועל טבעונים" חלק מהקהל שלנו שר יחד איתם.
לא הגיבו על זה בשואה למכבי.
*לאמקורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
נרקוטיקה, אחת הבעיות הגדולות של הקהל שלנו (או לפחות של הפורום הזה) היא התפיסה השגויה של אותו הקונצנזוס. הזמנים השתנו, ואם נרצה או לא יש בלומפילד אנשים מכל הסוגים, מכל קצוות הקשת הפוליטית ועם כל הדעות. כן, גם אלה שאנחנו כל כך מנסים להתעלם מקיומן למשך שעתיים בשבוע.

זה פשוט לא נכון... אתה מוזמן לעשות סקר חברתי פוליטי בשער 7, תגיד לי באופן יחסי כמה דומות הדעות שתמצא שם לאלה שתמצא בכלל האוכלוסייה. בכל מקרה, גם באופן יחסי, אחוז קבוצות המיעוט (שמאלנים, הומואים, ערבים, וכדומה) ביציע של הפועל גבוה יותר בוודאות מבכל קבוצה "יהודית" אחרת בליגת העל.

אתה בדקת את הטענה הזאת?
אני בכלל לא בטוח שבמכבי חיפה אין יותר מכל קבוצה כזאת, אבסולוטית ויחסית.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 22:06 
החתול של שרדינגר כתב:

א. מה ז"א במשחק הבא? היום לא היה משחק?
ב. אם אתה זה שהביא את הדגל, אתה בושה וחרפה. באמת אתה לא מבין מה הבעיה בלהביא דגל צהוב לשער 5? אתה לא מהיום ביציע, באמת חשבת שזה יעבור בשקט?
ג. עדיין לא ענו לי על השאלה האם מקובל עליכם שיביאו דגל חב"ד למשחקים של הפועל?
ד. אני מתנגד לאלימות ונגד ריבים בתוך הקהל וחבל לי שזה הגיע לאלימות, אבל חבל לי שגם אחרי שהסבירו לך על הדגל, המשכת להחזיק אותו על מקל במקום לקפל אותו. אם היית מביא חזיר לבית כנסת, לא היית מצפה לדיון מתורבת אני מניח.
ואני מצטער על ההקבלה. דגל צהוב זה פי מיליון יותר גרוע.
ה. מוות לקטמון ולקהל הסמרטוטים שלהם. מפתיע שלא שמו דגל של שמעון מזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 22:23 
תפסיק לקרוא לזה כבר דגל צהוב!!!!

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 22:28 
shaharot כתב:

א. הוא דגל צהוב וככזה הוא מכוער מאד.
ב. זה בדיוק מה שמקומם עם ההשוואה לדתיים. אצלנו לא תופס העניין הזה של בטל בששים. צהוב זה צהוב זה צהוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 22:31 
החתול של שרדינגר כתב:

את מי זה מעניין מה המשמעות של הדגל הזה? כל עוד אין לו שום קשר להפועל אין לו שום מקום ביציע. אני מבטיח לך שבכל משחק שתביא אותו, יורידו לך אותו.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 22:35 
Noam כתב:
הדיון הזה מדהים, מסיבה אחת פשוטה.
הצליחו לעשות פה את הדבר המדהים שהימין עשה בשיח הפוליטי בישראל, ופשוט לקחו דבר לא נכון והפכו אותו לעובדה בשטח.
כאילו, בלי קשר לכמה הסיפור עם הדגל מגעיל ומטומטם, מנהלים פה דיונים על בסיס זה שדגל הגאווה הוא דגל צהוב. דגל שלא סתם מכיל 6 צבעים שונים, אלא מכיל למעשה בצורה מכוונת את כל הצבעים לפי הסדר, הוא דגל צהוב.
פנטסטי.
השלב הבא זה לאסור על כל הספקטרום ולהפוך את היציעים לשחור לבן.

רלוונטי מחדש.
"דגל צהוב" :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 22:47 
red-toro כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

את מי זה מעניין מה המשמעות של הדגל הזה? כל עוד אין לו שום קשר להפועל אין לו שום מקום ביציע. אני מבטיח לך שבכל משחק שתביא אותו, יורידו לך אותו.

למה את דגל חבל הבאסקים אתה לא מוריד?
למה כשהוא מונף אתה פחות גברי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 22:50 
לה פמיליה באדום. בא לי להקיא עליכם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 23:01 
villa crespo כתב:
shaharot כתב:

ב. זה בדיוק מה שמקומם עם ההשוואה לדתיים. אצלנו לא תופס העניין הזה של בטל בששים. צהוב זה צהוב זה צהוב.

דגל הגאווה מכוער?
אתה אידיוט, אבל ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

א. מה ז"א במשחק הבא? היום לא היה משחק?
ב. אם אתה זה שהביא את הדגל, אתה בושה וחרפה. באמת אתה לא מבין מה הבעיה בלהביא דגל צהוב לשער 5? אתה לא מהיום ביציע, באמת חשבת שזה יעבור בשקט?
ג. עדיין לא ענו לי על השאלה האם מקובל עליכם שיביאו דגל חב"ד למשחקים של הפועל?
ד. אני מתנגד לאלימות ונגד ריבים בתוך הקהל וחבל לי שזה הגיע לאלימות, אבל חבל לי שגם אחרי שהסבירו לך על הדגל, המשכת להחזיק אותו על מקל במקום לקפל אותו. אם היית מביא חזיר לבית כנסת, לא היית מצפה לדיון מתורבת אני מניח.
ואני מצטער על ההקבלה. דגל צהוב זה פי מיליון יותר גרוע.
ה. מוות לקטמון ולקהל הסמרטוטים שלהם. מפתיע שלא שמו דגל של שמעון מזרחי.

א-משחק אימון שהאינטרס של הפועל זה הפסד ודורשים שנשלם כסף בשביל להגיע לאצטדיון ולהצדיק את המשך קיומו של המפעל הזה.
ב-עניתי על השאלה הזאת בדיוק במשפט הפותח של התגובה שציטטת.
ג-בניגוד לדגל הגאווה, דגל חב"ד לא מתיישר עם הערכים של דגל אנטיפה, דגל באסקיה, "מי לא פליט פה", "לא לגירוש בכפייה, לא להפקרת ילדים למותם", "לא לגזענות" ב30 שפות, "LOVE HAPOEL HATE RACISM", "יהודים וערבים מסרבים להיות אויבים", "הם שנים חלמו על בית ועכשיו זאת המציאות", ו"I PITY THE RACIST FOOL". אתה יכול להגיד שהפועל זה רק הפועל ושום דבר שלא קשור למשחק שמשוחק על הדשא לא רלוונטי, אבל אני חושב שגם אלה שהורידו את הדגל לא יסכימו איתך.
יכול להיות שיומיים אחרי שפעילי "דעת אמת" יעשו פיגוע בבית חב"ד, יהיה אפשר לדבר על האם יש מקום להביע סולידריות איתם, אבל גם אז דגל חב"ד זאת לא אופציה ממש טובה לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 23:42 
red-toro כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 01:29 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
villa crespo כתב:
shaharot כתב:

דגל הגאווה מכוער?
אתה אידיוט, אבל ממש.

אחושרמוטה מכוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 01:30 
KingAlpaca כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
villa crespo כתב:
shaharot כתב:

דגל הגאווה מכוער?
אתה אידיוט, אבל ממש.

אחושרמוטה מכוער.

Point proven

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 06:05 
.

נערך לאחרונה על ידי villa crespo בתאריך 09 אוגוסט 2015, 06:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 06:05 
החתול של שרדינגר כתב:

ג-בניגוד לדגל הגאווה, דגל חב"ד לא מתיישר עם הערכים של דגל אנטיפה, דגל באסקיה, "מי לא פליט פה", "לא לגירוש בכפייה, לא להפקרת ילדים למותם", "לא לגזענות" ב30 שפות, "LOVE HAPOEL HATE RACISM", "יהודים וערבים מסרבים להיות אויבים", "הם שנים חלמו על בית ועכשיו זאת המציאות", ו"I PITY THE RACIST FOOL". אתה יכול להגיד שהפועל זה רק הפועל ושום דבר שלא קשור למשחק שמשוחק על הדשא לא רלוונטי, אבל אני חושב שגם אלה שהורידו את הדגל לא יסכימו איתך.
יכול להיות שיומיים אחרי שפעילי "דעת אמת" יעשו פיגוע בבית חב"ד, יהיה אפשר לדבר על האם יש מקום להביע סולידריות איתם, אבל גם אז דגל חב"ד זאת לא אופציה ממש טובה לעשות את זה.

1) תקשיב, אם לא הבנת עוד, אז על הזין שלי כל דגלי אנטיפה. אם הם יהיו צהובים הם יורדו.
2) הבושה הראשונה שלך היא שהבאת ברוב חוצפתך דגל צהוב ליציע. הבושה השניה שלך היא שאמרת שלא רצית לצבוע את החלק הצהוב, לפני שאתה מוודא את המשמעות שלו כדי לא לפגוע במישהו מהקהילה הגאה. כלומר, זה שידעת שזה יעצבן אוהדי הפועל והבאת את זה לתוך שער 5, היה על הזין שלך. זה שזה עלול להפריע לקהילה הפריע לך מאד.
3) אם יהיה פיגוע באיזה בית חב"ד באירופה ומישהו יביא דגל צהוב שלהם, הוא גם יירד.
4) נעשה לך רשימה של המשחקים של הפועל שאתה קובע שהם רלוונטיים. אח"כ גם תקח דגל הפועל שהוכן בעבודה קשה לא על ידך ואז תקח את הדגל הזה ותשים עליו דגל צהוב, למרות שביקשו ממך להוריד אותו. ואז תבוא לפה ותבקש סולדיריות. מה עוד?

Noam כתב:
Noam כתב:
הדיון הזה מדהים, מסיבה אחת פשוטה.
הצליחו לעשות פה את הדבר המדהים שהימין עשה בשיח הפוליטי בישראל, ופשוט לקחו דבר לא נכון והפכו אותו לעובדה בשטח.
כאילו, בלי קשר לכמה הסיפור עם הדגל מגעיל ומטומטם, מנהלים פה דיונים על בסיס זה שדגל הגאווה הוא דגל צהוב. דגל שלא סתם מכיל 6 צבעים שונים, אלא מכיל למעשה בצורה מכוונת את כל הצבעים לפי הסדר, הוא דגל צהוב.
פנטסטי.
השלב הבא זה לאסור על כל הספקטרום ולהפוך את היציעים לשחור לבן.

רלוונטי מחדש.
"דגל צהוב" :BOW: :BOW:

זה בסדר. הבנו כבר מזמן שלך אין בעיה עם הצבע הצהוב. לנו כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 06:08 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
לנו כן.

את מי אתה מייצג אחי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 06:10 
סמל אישי של המשתמש
עובדיה כתב:
ציטוט:
לנו כן.

את מי אתה מייצג אחי?

MENTELCASE כתב:
לה פמיליה באדום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 06:14 
סמל אישי של המשתמש
עזוב חרטה ברטה לה פמיליה באדום
שיגיד את מי הוא מיצג? מי אלו הגוף ראשון רבים הללו? השורה שלו?
צהוב זה חרא של צבע, ולא נחמד לי כשהוא ביציע שלי
פשוט עם מי אתה חולק את הדעות שלך וילה קרספו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 06:15 
עובדיה כתב:
ציטוט:
לנו כן.

את מי אתה מייצג אחי?

את עצמי ואת חבריי שלא מוכנים שיהיה דגל צהוב או בשבילכם דגל עם צהוב ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2015, 06:16 
kobster כתב:
עובדיה כתב:
ציטוט:
לנו כן.

את מי אתה מייצג אחי?

MENTELCASE כתב:
לה פמיליה באדום

אמר הסמרטוט של חולדאי ושאר פושעי אוסישקין.
לה פמיליה עלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 332 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: