תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סוני פלייסטיישן, XBOX או Wii?
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב לקנות לילד (בן 7) "קונסולה" ומתלבט איזו מביניהן.
אין לי שמץ של מושג מה ההבדל ביניהם, מלבד העובדה שלאחי הקטן ("קטן", בן 30....) יש את הסוני החדש ויצא לי לשחק איתו כמה פעמים פיפא או משחק כדורגל אחר. כמו כן אני יודע של-wii יש חיישנים וניתן לשחק תוך כדי תנועה של הגוף ממש, אבל מעולם לא התנסיתי בזה.
את ה-Xbox אני לא מכיר בכלל, אבל אני יודע שקיים דבר כזה והוא מתחרה של השניים הנ"ל.

אז מה עדיף ולמה? מישהו פה מכיר את הקונסולות הללו לעומק? אני פשוט לא רוצה להיכנס לחנות ולצאת עם מה שידחוף לי המוכר משיקוליו שלו.

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 02:11 
סמל אישי של המשתמש
אם מדובר בילד בן 7 נראה לי שגם טטריס של פעם יספק אותו אולי אפילו 'סיימון'.

עכשיו ברצינות, לדעתי לגיל כזה wii הכי טוב, גרפיקה ומשחקיות על הפנים אבל הקטע עם התנועות ממש משעשע ילדים ויש מגוון משחקים בשבילם. שים לב שה xbox וה ps זה עולם אחר לגמרי.
עוד משהו נראה לי שעדיף לך לשקול ללכת על אחת הקונסולות של הדור הקודם דוגמת xbox 360 או ps3 לגיל הזה זה לא באמת משנה ויש לך מגוון רחב של משחקים במחירים זולים יותר (בעיקר יד שנייה) והקונסולה עצמה בכלל זולה משמעותית מהדור החדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 06:56 
סמל אישי של המשתמש
לנו יש xbox 360 כבר ארבע שנים, קניתי לילדים רק משחקים של קינקט (חיישן התנועה של הxbox) והם משחקים המון, חברים שלהם מתים על זה. לone אין משחקים טובים לילדים עם הקינקט, אבל אני מניח שעוד יהיו ובינתיים מיקרוסופט הודיעה שיוציאו עידכון שיאפשר להריץ משחקים של הדואר הקודם ואז נראה לי שווה שיהיה לך. אם תרצה שנות של משחקים לילדים עם הקינקט תבקש, הם עולים כרגע עד 10$ באמאזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
מה ההבדל בין ה360 לone? ואם יש ל360 יש משחקי קינקט אז בעצם זה מוציא מהעניין את הWii.
אישית תמיד אעדיף לרכוש קונסולה מדור חדש אבל לפי מה שאתם אומרים, כרגע הישן עדיף?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סוני פלייסטיישן, XBOX או Wii?
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
תרשום אותו לחוג . ילד בן 7 לדעתי צריך להיות בחוץ להתרוצץ ולשחק .
עדיף לו גם מבחינה בריאותית מאשר שתהיה לו קונסולה שתהרוס לו את העיניים והבריאות.
אבל לשיקולך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 12:24 
זה מאוד תלוי מה הילד רוצה. אם הוא לא מבין בזה וזה לא יותר מידי מעניין אותו אז הדבר הכי טוב שאתה יכול לקנות לו כרגע זה Xbox 360 משומש עם קינקט ולתת לו לשחק במשחקי קינקט שונים.

קינקט זה מצלמה שיודעת לזהות ולעקוב אחרי התנועה של השחקן ואז לא צריך לשחק עם שלט אלא עם הגוף. זה אמנם קיים גם באקסבוקס החדש (וואן) אבל מלאי המשחקים שמתאים לילדים הרבה יותר קטן (בערך פי 10 יותר משחקים).
https://www.youtube.com/watch?v=FmFs0yd39Uw

הבעיה עם xbox360 זה שהוא מיושן וסביר להניח שכשהילד יגדל תאלץ להחליף לקונסולה החדשה יותר, שמעבר לעלויות הקונסולה עצמה צריך להחליף גם את כל המשחקים, הקינקט ושלטים ואביזרים, וסביר להניח שעד אז ל-360 לא יהיה שוק יד שניה אז כל שקל שתשקיע שם הוא הוצאה שלא תחזור.

אם הילד מכוון בעיקר למשחקי לגו החדשים שילדים אחרים משחקים (marvel, batman וכו'), אז הייתי הולך על xbox one - גם ככה לא מדובר במשחקי קינקט אלא במשחקים שמשחקים עם שלט, אז עדיף לרכוש את הקונסולה החדשה וזהו. הקונסולות החדשות רלוונטיות בערך ל7-8 שנים אז זו השקעה מצוינת - אם אתה יכול להביא מאירופה מדובר בהוצאה קטנה יחסית של 1300-1500 ש"ח אחרי זיכוי מע"מ.

במידה ואתה הולך על הישן, משחקים כדאי לקנות בebay או ב base או משומשים ב game.co.uk - כולם שולחים לארץ. סדר גודל עלויות למשחק משומש זה בערך 3-10 פאונד.

אצלנו במשפחה יש גם xbox one וגם xbox 360. ילד בן 8 נמשך יותר ל xbox one, ילד בן 5 נמשך יותר ל xbox 360.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2015, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
תרשום אותו לחוג . ילד בן 7 לדעתי צריך להיות בחוץ להתרוצץ ולשחק .
עדיף לו גם מבחינה בריאותית מאשר שתהיה לו קונסולה שתהרוס לו את העיניים והבריאות.
אבל לשיקולך..

יהיו חוגים, אל תדאג ;)
אני מעדיף אותו זז מול הקונסולה (ולכן חשבתי בהתחלה על Wii) מאשר רובץ מול המחשב, הטאבלט או הטלוויזיה. הכל במידה.
חוץ מזה, יהיה כיף לשחק איתו בזה...

תודה לכל העונים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: