NARKOTIKA כתב:
זה לא "לא תואם את האידיאולוגיה שלנו" זה סותר את כל מה שהפועל (המפלגתית והספורטיבית) מסמלת. הפועל כמועדון מתייחס לבני אדם כשווים, ואין פה שום קשר לשמאל או ימין. בלי להזכיר את זה שזה דגל שמסית נגד שחקנים של הפועל שממש באותו רגע גם נמצאים על הדשא, ושזה אשכרה דגל של מפלגת טרור לפי החוק במדינה שאתה נמצא בא ונמצא מחוץ לחוק.
ההקבלה שאתה עושה היא קצת עלבון לאינטליגנציה.
שמע, אתה דמגוג.
אני מתעב את תנועת כך ולא אני הפכתי את האנלוגיה הזו לעיקר. אמרתי שבמשחק של הפועל לא מעניין אותי מה עומד מאחורי הדגל, כל עוד הוא צהוב, הוא לא יהיה ביציע. זה הדבר היחיד שמעניין אותי באופן אישי, כל השאר פרשנות שלכם.
אם מישהו יוריד את הדגל בגלל דעות הומפוביות או אם מישהו כאן, כמו הרבה משתמשים כאן, חושב שהפועל היא רק קבוצת ספורט ופלטפורמה לדברים החשובים לו באמת בחיים, שניהם עצובים ושניהם לא קשורים אליי.
ומי שאמר שהייתה אלימות נגד ההוא עם הדגל, משקר. אני אישית דיברתי עם הטמבל עם הדגל ואמרתי לו בנימוס (למרות שלא הגיע לו שום נימוס ומגיעות לו הרבה קללות כל החיים על זה שהוא הביא דגל צהוב ליציע של הפועל) ולמיטב ידיעתי שם זה נגמר. כל הבלאגן שהיה ביציע, ולא צריך להיות, היה בגלל ענייני עידוד.
אגב, זה שאתה לא מבין למה דגל צהוב ביציע של הפועל זה לא טוב, זה עצוב מאד.
ואגב, לפני שתהפכו את זה לעוד טיעון דמגוגי, אני כמובן לא אומר שמי שאוהד הפועל לא צריך ללבוש צהוב. מן הסתם יש המון אוהדים, הרבה יותר טובים וותיקים ממני, שאין להם בעיה עם צבע צהוב. סבבה. אבל יש הבדל בין ללבוש צהוב לבין אוהד הפועל משער 5, שלא מהיום ביציע, שמביא דגל צהוב ליציע.