NARKOTIKA כתב:
Officer Barbrady [quote="teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:
ביבי קינג בפוסט מדהים.
יש לנו טוקבקיסט בכסא ראש הממשלה
אתה עושה לו הנחה גדולה.
ראש הממשלה שלך הוא לא טוקבקיסט מתלהם, אלא אדם שמפלג את הישראלים ומסית אותם זה כנגד זה בשביל האינטרס הפרטי שלו.
אתה גם עושה לו הנחה. הוא השטן בכבודו ובעצמו. ברק אובמה המלאך, לעומת זאת, הוא לא טוקבקיסט מתלהם ולא משתמש ברטוריקות הפחדה(בטח לא בנאום אתמול).
אני מבין שאין לך מה לומר לגופו של עניין, אבל אתה חייב להבין שלא מוטלת עליך חובה להגיב בכל אשכול ואשכול בפורום.
עכשיו תסלח לי שאני אתעלם מהשטויות הלא רלוונטיות שכתבת פה.
אגב, תמוה בעיני שאותם אלה שממהרים להתנצח על פוליטיקה לא טורחים אפילו לגנות את הפיגוע.
הייתכן שיש אדם שיותר חשוב לו ללכלך על אובמה מאשר להתייחס לפיגוע?
העיקר אחר כך תבכה שיאיר גרבוז ויריב אופנהיימר לא גינו את הפיגוע.
אני לא בכיתי עליהם, ואני לא מגיב בכל אשכול. אתם התדרדרתם להשמיץ ביבי בדיון על פיגוע(זאת באמת אומנות), אני רק ציינתי שהוא השטן בכבודו ובעצמו(ושום מילה על המחבל שדרס 3 אנשים היום).
הדירדרנו על ביבי?
הבן אדם רץ למחשב שלו כדי להספיק לכתוב שהוא מגנה ואיפה האחרים השמאלנים שגינו בשבוע שעבר ולא העלו גינוי עכשיו. שחס וחלילה אף אחד לא יקדים ואז ה10 אלף לייקים שהוא חולם עליהם עוד משבוע שעבר על הפוסט הזה ילכו לעזאזאל.
(זאת באמת אומנות) להצליח לשסות את העם הזה אחד בשני, רבע שעה אחרי שדרסו פה חיילים. כנראה שזה באמת נורא חשוב לו. [/quote]
זאת באמת אומנות לכתוב את זה דווקא על ביבי אחרי כל הרפש והקיתונת שהלכו פה במדינה (וגם פה בפורום) בימים האחרונים.
אגב, בדקתי, הראשון לאחל רפואה שלמה לפצועים מאירוע הדקירה היה אופיסר.
אבל לעניין, באמת תגובה מביכה של ביבי.
לעזאזל, אתה ראש ממשלה. לא טוקבקיסט בשקל.
די איכזב (לא שבאמת היו ציפיות)