תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 17:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע דקירה בירושלים
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 00:24 
סמל אישי של המשתמש
כור היתוך? איזה כור היתוך? מהתחלה לא היה כשהדתיים דרשו (וקיבלו) מערכות חינוך נפרדות, מסלולים נפרדים בצבא, הטבות ייחודיות.
לא רוצים היתוך ולא כלום, רק שיעזבו אותנו בשקט עם ההזיות החשוכות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:
וכן, יש את נושא הנישואי הלהט"בים. שממנו אתם עושים עניין כ"כ טריוויאלי וברור, אבל זה רחוק לא כך! עובדה שהמון מדינות שאף אחד לא יעז להגיד שהן לא "נאורות" לא סגורות על העניין. או לפעמים סגורות על הסוגייה, רק לא בצד שלכם.

איזה מדינות למשל?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 00:37 
19 כתב:
טוב, תגובה אחרונה כי אני באמת לא מאמין שזה אשכרה דיון.

הבדל במיסוי הוא לא הבדל בזכויות אזרח ואדם. עוד מעט תגיד שיש אנשים שהם מטר שמונים, ויש כאלה שהם מטר שבעים.

אני מרגיש ממש מטופש כשאני צריך להסביר למה אם יש צד אחד של זכויות יתר, וצד אחד של שוויון, פשרה היא לא משהו סביר.
מה עם לתת ליהודים רק 85% מהזכויות הבסיסיות של גרמני נוצרי? רק קצת להתפשר, יש אנשים שחושבים שצריך להגביל את היהודים קצת. מה קרה? ולמה אדם שחור צריך לקבל אותו יחס מהמדינה כמו אדם לבן? שקצת יתפשרו האתיופים האלה, מה הבעייה שלהם?

וזה לא רק חתונה, זה גם סתם חוק נגד אפלייה על רקע נטייה מינית, ואפשרות לתבוע בעקבותיה, שהבית היהודי מתנגד לו מ2013, ועד היום.

מאחל לך שתמיד תהיה בצד הפריבילגי, ושלך לא ישללו שום זכות שיש לכל השאר. לילה טוב.

נו נו...אתה רואה שאתה בדיוק מתחפר בבור של "אני צודק על זה לא מתווכחים (כי אני צודק)", ואפילו המושג פשרה עושה לך שחור בעניים?

אם אשכרה יושבים ומדברים, מנסים להבין אחד את השני יכולים לצאת דברים יופי טופי.
לדוגמא:
מכירים בנישואים אזרחיים תמורת ביטול המצעד בירושלים. מה דעתך על זה? גם הפשרה הזאת זה יותר מידי? לא, זה סבבה? ואללה.
כי אם לא מדברים ומקשיבים אחד לשני איך יודעים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 00:41 
אתה יותר דמגוג מדסקל ולפיד ביחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 00:42 
סמל אישי של המשתמש
פשרה בין מי למי?
על מה אתה מדבר לעזאזל?

(הכותב לא תומך בזכויות להט"ב, עצם המושג "להט"ב" מעצבן אותו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 00:42 
זאת לא פשרה.
אתה רוצה פשרה תוותר גם אתה על אחת הזכויות שלך.

כל עוד זה דיל בשביל להתקרב לשיוויון אבל לשאוף אליו ממתחת, זאת לא פשרה, זאת רמיסה.
ואם אתה הופך את זה לעניין של מו"מ ץ, אפשר גם להקצין את הנקודת פתיחה, לא?
מה אם הציבור האידיאולוג יחליט, רוצים נישואים אזרחיים? תותרו על העמדה לדין על פגיעה פיזית בהומואים.
זאת אידיאולוגיה. תתחשב.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 06 אוגוסט 2015, 00:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 00:43 
teknoboy כתב:
skadiv כתב:
וכן, יש את נושא הנישואי הלהט"בים. שממנו אתם עושים עניין כ"כ טריוויאלי וברור, אבל זה רחוק לא כך! עובדה שהמון מדינות שאף אחד לא יעז להגיד שהן לא "נאורות" לא סגורות על העניין. או לפעמים סגורות על הסוגייה, רק לא בצד שלכם.

איזה מדינות למשל?

הונגריה, פולין, סלובקיה, עד לא מזמן גם אירלנד, פינלנד וארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 00:46 
NARKOTIKA כתב:
זאת לא פשרה.
אתה רוצה פשרה תוותר גם אתה על אחת הזכויות שלך.

כל עוד זה דיל בשביל להתקרב לשיוויון אבל לשאוף אליו ממתחת, זאת לא פשרה, זאת רמיסה.
ואם אתה הופך את זה לעניין של מו"מ ץ, אפשר גם להקצין את הנקודת פתיחה, לא?
מה אם הציבור האידיאולוג יחליט, רוצים נישואים אזרחיים? תותרו על העמדה לדין על פגיעה פיזית בהומואים.
זאת אידיאולוגיה. תתחשב.

ציטוט:
אם אשכרה יושבים, מדברים ומנסים להבין אחד את השני יכולים לצאת דברים יופי טופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 00:48 
ואני בניגוד ל19 מאחל לך להיות בצד השני של זכויות היתר.
איזו תיאוריה מעוותת למצוא דרך להסביר למה יש בני אדם שמגיע להם יותר מאחרים. אלימות בתחפושת. נקווה שההיסטוריה תשפוט את זה בדיוק לצד הKKK כהנא אידי אמין דדה והיטלר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:
teknoboy כתב:
skadiv כתב:

איזה מדינות למשל?

"עד לא מזמן" זה חדשות של אתמול. אנחנו חיים היום.
נשארנו עם פולין, הונגריה וסלובקיה. (בהערת אגב: המון = 3???)
אתה באמת בטוח ש"אף אחד לא יעז להגיד שהן לא נאורות"?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 00:55 
סמל אישי של המשתמש
נדמה לי שכל מזרח אירופה + איטליה, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 01:08 
teknoboy כתב:
skadiv כתב:
teknoboy כתב:
skadiv כתב:

איזה מדינות למשל?

"עד לא מזמן" זה חדשות של אתמול. אנחנו חיים היום.
נשארנו עם פולין, הונגריה וסלובקיה. (בהערת אגב: המון = 3???)
אתה באמת בטוח ש"אף אחד לא יעז להגיד שהן לא נאורות"?

כן כי 2015 היא כלללל כךך הרבה יותר מתקדמת ונאורה מ-2014 החשוכה. וכן, לא הייתי צריך לשים את המילה המון.
באמת חשוב לך לתפוש אותי בקטנות האלה בשביל להגיד "ניצחתי" במקום אשכרה להכנס לעובי הקורה?

הנקודה היא שזהו אינו נושא כ"כ טריוויאלי וברור כמו שמנסים לצייר אותו אלה שבשבילם זה טריוויאלי וברור.
והראייה לכך שגם במדינות הנאורות יש המון ויכוחים בנידון שנמשכים עד היום.

וכן, אלה הן מדינות נאורות בכל קנה מידה. אלה הן מדינות האיחוד והן כבר חלק מהחבר'ה. לא כולן צריכות להיות שבדיה בשביל להחשב לנאורות.

נערך לאחרונה על ידי skadiv בתאריך 06 אוגוסט 2015, 01:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
נדמה לי שכל מזרח אירופה + איטליה, לא?

וגם יוון. אז יש לנו בערך שתי מדינות "נאורות" שטרם הסדירו את זה. לא בדיוק "המון" ורחוק מאוד מרוב (או אפילו ממיעוט משמעותי).

למי שלא מבין מי נגד מי, בלינק הבא יש מפה שצובעת את מדינות העולם לפי מידת הפתיחות שלהן לנישואים בין בני אותו מין.
שכל אחד יסתכל ויחליט עם איזה חבורת מדינות בא לו להיות (רמז: באחת יש את ארה"ב, קנדה, מערב אירופה למעט יוון ואיטליה, ארגנטינה, ברזיל וכו' וכו', ובקצה השני של הסקאלה ערב הסעודית, סודן, אירן וכו' וכו').
https://en.wikipedia.org/wiki/Same-sex_marriage#Same-sex_marriage_around_the_world

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 01:13 
סמל אישי של המשתמש
בהצלחה לשני הצדדים קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 05:41 
skadiv כתב:
אוי נו תפסיקו עם זה. אי שוויון יש בכל מקום.
מס פרוגרסיבי זה לא חוסר שוויון?
כל העניין הזה של שירות צבאי/לאומי, ערבים/יהודים זה לא חוסר שוויון?

בחברה צריך ללמוד להסתדר אחד עם השני, מישהו יתווכח עם זה?
אבל אתם פשוט רוצים להתעלם בציבור עצום שלא חושב כמוכם. זה מדהים.

גם אם נגיד ש-90% מהמדינה תהייה נגד, אתם אומרים שיש דברים שהם אקסיומות והם מעל החוק? זו אידאולוגיה. ואידאולוגיה די שנוייה במחלוקת שמשאירה הרבה מקום לדיון אם תשאלו אותי.
אבל זה זו בדיוק האידאולוגיה שלכם. ועליה אתם לא מוכנים להתפשר ולהתווכח. יושבים נפוחים, חושבים כמה הצד שני חשוך וטיפש, ולא מבינים איך הם לא רואים את האמת הפשוטה שלכם ובכלל איזה כיף היה אם כל אותם חשוכים היו פשוט נעלמים לכם מהנוף. ורק אז ביחד יהיה נתן לצעוד לעתיד טוב יותר.
הבעיה היא שזו בדיוק העמדה של הצד השני לגביכם ברוב המקרים! בדיוק בגלל גישות כאלה צמד המילים "כור היתוך" הפך לבדיחה לא מצחיקה.

זוהי עמדה סתומה ובלתי פרודוקטיבית בעליל.
נראה לי שאין לך הבנה בסיסית שזכויות של מיעוטים לא צריכות להיות כפופות להחלטה של הרוב.
אני חושב שכמעט כל סוגיה שקשורה לזכויות להט"בים שתעמוד היום להצבעה בכל מדינה מערבית, ואפילו בישראל, תזכה לתמיכה די גורפת. אבל לא זאת הפואנטה. הפואנטה היא שמיעוטים זכאים לשוויון בלא קשר להחלטות הרוב כל שני וחמישי.
לדוגמת המס הפרוגרסיבי אני ברשותך (או שלא) לא אתייחס כי אני לא מאמין שאפילו אתה מאמין שזאת השוואה רלוונטית.

אשר לנאום בעצרת, באמת שלא ברור לי למה בעצרת שמארגן גוף X צריך לתת במה למישהו שעמדתו שונה מעמדתו של X והוא פועל נגדה. אני לא חושב שיש חובה או צורך לתת לזהבה גלאון במה חופשית לנאום בארועים של מתנחלים, אפילו אם היא תרצה לנאום בהם. אשר לצד הפרקטי, זה טיעון חלש. ראשית, הנאום הזה לא יגרום לבנט להיות מתון יותר. אם כבר להיפך; הוא יראה שהוא יכול לפעול נגד הקהילה כל הזמן ועדיין להגיע לנאום בארועים שלהם. שנית, לאף אחד לא אכפת. הדוסים חושבים שהארץ שלהם אבל הם מיעוט קטנטן שעושה הרבה רעש. הקהילה לא צריכה לצאת מגדרה כדי לקבל את האנשים החשוכים האלו.

ובשולי הדברים: מדינות נאורות שאין בהן נישואים חד מיניים כיום זאת קבוצה שכוללת כנראה בערך 5 מדינות כיום.

נערך לאחרונה על ידי גיא האדום בתאריך 06 אוגוסט 2015, 06:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 06:20 
אם אתה מתנחל וזהבה גלאון רוצה לבוא לעצרת שלי ולדבר לטובתך, אתה לא קופץ על זה?

יש לי בעיה עקרונית. בעמדות שלי אני זהה לטקנו ל-19 ולגיא, אבל חוסר החוכמה באיך להשיג את המטרות מדהים ומדכא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 06:40 
מה זה "לדבר לטובתי"? זה לא באמת לטובתי: ראשית, זה ברור שרצח זה דבר נורא. לא תורם לי כלום שבנט אומר את זה. שנית, זה מנתק את הקשר (שקיים) בין ההסתה היומיומית לבין מעשי האלימות. ושלישית, זה מלבין את הדמות של בנט בציבור.

די קשה למצוא קורלציה לסיטואציה של בנט והקהילה הלהט"בית אבל נניח ויש כנס של מתנחלים בירושלים שזוכה לכיסוי נרחב וסימפטתי באמצעי התקשורת (למשל, אחרי פיגוע אכזרי במיוחד). לאור האוירה האנטי-שמאלנית זהבה גלאון מבקשת לנאום בכנס. לכולם ברור מה היא תגיד "למרות שאנחנו לא מסכימים איתכם ואנחנו חושבים שצריך לפנות את כולכם, אנחנו באמת משתתפים בצערכם. רצח תינוקות זה דבר איום נורא." לא יתנו במה בכנס של מתנחלים בשביל דברים כאלו.

אולי ההשוואה היותר דומה היא למנהיג ימני קיצוני בארה"ב שתומך בדגל הקונפדרציה, מתנגד לאפליה מתקנת או לחוקים שנועדו להגן על שחורים מאפליה וכו' והנתפס באמירות גזעניות כל שני וחמישי הרוצה להביע בעצרת של הקהילה השחורה תנחומים למשפחות של שחורים שנרצחו בפשע שנאה. הסיכוי שיתנו לו לדבר שם? אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 12:28 
אם זה מעניין מישהו גם אני די באותה דעה כמו הרוב כאן. אבל אני בניגוד אליכם משתדל לראות גם את הצד השני, משהו שאתם עקרונית מסרבים לעשות.

בהמשך למה ש-20 כתב. אם ישנה לפניי סיטואציה מורכבת, אני תמיד מוצא את זה קל יותר להבין מה הולך שם בעריכת ניסוי מחשבתי עם דוגמא קיצונית. נניח לרגע ש-19 או גיא או נרקוטיקה הוא גיי סעודי בסעודיה. איך עליכם לפעול? אתם יכולים לעזוב את הארץ (שכמו שציינתי גם זו אפשרות). אבל אם אתם רוצים להשאר - האם אתם יוצאים בדרישות של הכל או כלום כי זה ברור שאנחנו צודקים? או שאולי זה יהיה חכם יותר איכשהו להגיע להסכמה שנניח, בואו בינתיים אל תערפו לנו את הראשים כשאתם תופסים אותנו, ואחרי זה נתקדם משם?
מה גם, אגיד יותר מזה: גם אם נניח שאתם איכשהו מצליחים לשכנע את המלך בכבודו ובעצמו שמוציא צו שמורה על שוויון זכויות מלא לחלוטין לכל הלהט"בים...הדבר הזה פשוט לא יעבור באוכלוסיה! היא פשוט לא תקבל את זה. אז או שהשלטון אומר על הזין שלי מה שחושבת רוב רובה של האוכלוסיה שלי (ואז ימיו של הדיקטטור ספורים), או שהוא אומר "שמעו, למרות שאני מסכים איתכם, אני פשוט לא יכול כרגע. ההתנגדות בעם גדולה מידי. בואו נחשוב ביחד על מה שכן אפשר לעשות וכן יוכל להתקבל באוכלוסיה כיום, בהנחה שבעתיד נוכל לאט לאט לפתח ולהרחיב את הזכויות שלכם מתוך תקווה שהאוכלוסיה תתרגל למצב הקיים, ותהייה פתוחה יותר לשינויים נוספים בעתיד".
תהרגו אותו אבל אני לא מצליח להבין מה הבעיה עם ההגיון הזה.

אז נכון, אנחנו לא סעודיה. אבל אנחנו גם לא שבדיה. יש בארץ אוכלוסיה ענקית עם ראיית עולם מסויימת, שאתם פרנציפ מחליטים להתעלם ממנה, ולהלביש את ראיית העולם הנאורה שלכם עליהם החשוכים. וזה בכלל לא משנה מה אני חושב, אם אתם הצודקים והנאורים או לא. משנה מה שהם חושבים, ובשבילם אין שום דבר נאור במה שאתה מציעים ותוכיחו להם אחרת. מי צודק? לכם האידאולוגיה שלכם, ולהם את שלהם. ושניכם חיים בארץ ולא הולכים לשום מקום.
מה עושים? מדברים ומתפשרים.
ועושים זאת כיום, בתקווה שבעוד עשור או דור, וקטור הערכים של האוכלוסיה ייטה לכיוון שלכם, ואז יהיה אפשר להמשיך ולהחליט מה עושים עם העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק מצאתי את זה בפייסבוק, זה די מסכם את הנושא.
ציטוט:

לאחרונה אני רואה לא מעט אנשים שמביעים בויכוחי פייסבוק סביב הפיגוע במצעד הגאווה האחרון, דעות בסגנון:
״זכותו של מישהו להיות הומופוב. הקהילה תוקפת את כל מי שחושב אחרת ממנה [בהקשר של הומופובים] , איך זה פלורליסטי?״

אז קודם כל ברור שמותר לכם לחשוב שזכותו של מישהו להיות הומופוב. זו אפילו זכותכם לחשוב שזה לא בסדר להוקיע, לגנות ולהתנגד למישהו רק בגלל שהוא הומופוב.
אני פשוט רוצה לוודא, רק כדי שלא תצאו צבועים, שאתם מבינים שמה שאתם אומרים זה שלמישהו מותר להיות אנטישמי ושזה לא בסדר להוקיע, לגנות ולהתנגד לאנטישמים, רק כי הם אנטישמים.

זה הקטע בטקסט שבו אתם חושבים לעצמכם - רגע! זה בכלל לא אותו הדבר! הומופוביה ואנטישמיות זה שני דברים נפרדים לגמרי.
בואו נעשה ניסוי קטן. אני אקח אמירות הומופוביות, שהמרתי בהן את המושג ״יהודי״ להומו ואתם תגידו לי שהמשפט הוא לא אנטישמי ולגיטימי.
בשביל אפקט מוסף, דמיינו שהמשפטים הבאים נאמרים על ידי פוליטיקאי במדינה בה יהודים הם מיעוט. צרפת, גרמניה או ארה״ב למשל:

״מצעד החיים הוא מצעד זוהמה. יהודים הם עכברושים. הם יותר גרועים מעכברושים.״
״המדינה לא תעכל תופעה של משפחות יהודיות״
״יואילו נא היהודים לוותר על נסיונות ההשתלטות שלהם, וישאירו את רשות הרבים לשאר האנשים. אני אנטישמי גאה״
״מי שחושב שליהודים יש זכות להתפלל במדינה הזו, שלא יצביע לי״
״היהודים ראויים לרחמים לא לעידוד. זו לא רק עמדה דתית זו גם עמדה מוסרית״
״יהודים הורסים את העולם״
״לא הייתי מגייס יהודים לצבא, הם יפריעו ללחימה״
״שיחבשו כיפה בבית שלהם, לא בציבור איפה שהילדים שלי יכולים לראות״

הייתם נותנים למישהו כזה לנאום ביד ושם יומיים אחרי פיגוע אנטישמי? אתם חושבים שמי שקורא לבן אדם כזה אנטישמי וגזען הוא סותם פיות ושכדאי שלא יגיב?
אם התשובה היא לא אבל הסכמתם עם המשפט שפתח את הפוסט, אתם צבועים.

אם למישהו יש טיעון נגד - אשמח לשמוע.

וככה זה נשמע בלי פילטר:

״המצעד הוא מצעד תועבה. הומואים הם בהמות. הם יותר גרועים מבהמות.״
בצלאל סמוטריץ׳

״המדינה לא תעכל חתונה של זוגות חד-מיניים״
נפתלי בנט

״יואילו נא ההומואים לוותר על נסיונות ההשתלטות שלהם, וישאירו את רשות הרבים לנורמליים. אני הומופוב גאה״
משה פייגלין

״מי שחושב שלהומואים יש זכות להתחתן במדינה הזו, שלא יצביע לי״
איילת שקד

״ההומואים ראויים לרחמים לא לעידוד. זו לא רק עמדה הלכתית זו גם עמדה מוסרית״
מוטי יוגב

״הומואים הורסים את העולם״
ניסן סלומינסקי

״לא הייתי מגייס הומואים ולסביות לצבא, הם יפריעו ללחימה״
אורי אריאל

״שיהיו הומואים בבית שלהם, לא בחוץ איפה שהילדים שלי יכולים לראות״
לחן: עממי

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 15:28 
הילרי קלינטון, 2004
I believe marriage is not just a bond but a sacred bond between a man and a woman.”
“...the fundamental bedrock principle that [marriage] exists between a man and a woman, going back into the midst of history as one of the founding, foundational institutions of history and humanity and civilization, and that its primary, principal role during those millennia has been the raising and socializing of children for the society into which they are to become adults.”

אובמה היה יותר ליברלי ממנה. ועדיין ב-2004 אמר:
" What I believe is that marriage is between a man and a woman … What I believe, in my faith, is that a man and a woman, when they get married, are performing something before God, and it's not simply the two persons who are meeting,"
"I don't think marriage is a civil right,"

וגם ב-2008 אמר:
"I believe marriage is between a man and a woman. I am not in favor of gay marriage."
he's called same-sex marriage unstrategic, against his religious beliefs, and something that should be in the hands of churches rather than government.

ולא, אין לאדם "זכות" להיות הומופוב או גזען מכל סוג אחר.
סתם חבל על להט"בים עם כיפה שהחיים שלהם, אולי, היו יכולים להיות קצת יותר קלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 16:54 
הנה רץ בפייסבוק נאמבר 2
"האמת" ! מאחורי ישי שליסל (מי ישמע מדובר באנציקלופדיה מחקרית)
ציטוט:
האמת מאחורי סיפור של ישי שליסל:
1. הוא לא יהודי (אידאולוגית), הוא שייך לנטורי קרתא - שאף יהדות בארץ לא מכירים בהם.
2. הוא לא קשור לדתיים חרדים ובטח לא לכיפות סרוגות, אידאולוגיה של נטורי קרתא ואנשים שלה יותר דומה לאידאולוגיה של מפלגת שמאל פונדמנטליסטי כמו מרץ. הם גם נגד צבא, נגד מדינה, ותומכי מחבלים ופיגועים (לדוגמה אירנים או חמס)
3. הוא בכלל לא קשור לאידאולוגיה של ציונות הדתית. אז, אין שום קשר לבצלאל סמוטריץ', ההפך אידולוגיה שלו היא נגד אידולוגיה של אנשים כמו בצלאל סמוטריץ' (שכמובן, נגד אלימות בין עם ישראל, אוהב את כל עם ישראל, ואוהב את מדינה וצבא)
4. לפני כמה שבועות שמאל פונמנטליסטי שלום עכשיו אנשים הפנעטים שלה יזמו כנס "ישראל עכשיו" איפה הם חשבו איך להפוך את המצב הפוליטי ומחשבה של ישראלים, וכדי לגרום לרוב ישראלי להיות נגד ימין ונגד דתיים. מה הם החליטו בסוף מאחורי הדלת אנחנו נבין עכשיו....וזה מאוד דומה לסיפור של רצח רבין, ולהביא את זה לתהליכים חדשים כמו גוש קטיף 2 ולתת לגיטימיזציה לארגון מחבלי כמו שלום עכשיו, ככה שכמעט כל הממשלה הגיע להפגנה שהיא יזמה....(אפילו בנט רצה)
5. הקמפיין ראשון זה בית אל – כדי להראות לכל העם שמתנחלים אלימים!
6. הקמפיין שני - שליסל היה צריך להיות בכלא עוד 3 שנים, פתאום מחליטים לשחרר אותו לפני בערך 3 שבועות לפני מצעד בירושלים. אני כבר לא מדבר על זה שמשטרה לא תפסה אותו ובכלל כאילו לא ראו אותו במצעד. ועוד יותר מוזר יש כאן איש מסויים שמצלם אותו עוד לפני שהוא הוציא את הסכין (מאוד דומה לפרובוקציות ששלום עכשיו רגיל לעשות עם ערבים ומצלמות). אז, מטרה של קמפיין לתת לגיטימציה לשים בכלא כל אחד שיהיה נגד מצעד, כי מעכשיו הוא לא סתם נגד הוא גם מחבל. עוד מטרה להשיג השיגים פוליטיים. ועוד מטרה הכי חשובה להראות לכל העם שדתיים, מתנחלים וימינים פטריוטים הם פנאטיים שמוכנים לרצוח אפילו יהודים. איך אפשר לארגן 3 הפגנות כל כך מהר? שאפילו נציגים כמו נשיא ואחרים הגיעו? ברור שזה היה קמפיין מוכן ומתוכנן!
7. קמפיין שלישי – תינוק ערבי, שוב קמפיין אולי מתוכנן אולי לא אבל לא רואה בעיה ששמאל ישלח ערבי לשרוף את הבית, כדי להגיע להשיגים מסויימים. ואפילו אם הם לא עשו את ועשה את זה יהודי....אז בכל זאת, זה קמפיין שלפני שתפסו את מי ששרף את הבית....השמאל פונדמנטליסטי התחיל לצעוק שזה מתנחלים וימניים.
8. כל זה דומה לסיפור של רבין, שהיו שכל הימין ירגיש את עצמו כאשם במשהו, כל זה דומה לתהליך שהיה לפני גוש קטיף כדי לשנות את הדעות של אנשים ולהגיד שמתנחלים אלימים וצריך לפנות אותם....וצריך להפיל את ימניים....וצריך לקדם רק עניינים ששמאל גזעני דורש....ועוד ועוד.
(הפוסט לא קשור לתינוק ולנדקרים במצעד, כמו שכל היהדות היה תמיד נגד אלימות ככה גם אני! וכמו שהסברתי בפוסט שליסל דומה באידאולוגיה לשמאל קיצוני ובכלל אין לא קשר לימין או דת יהודי)

בקיצור השמאל אשם. אם לא הבנתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 02:49 
אם הימין רוצה שאי פעם יקחו אותו ברצינות, הם חייבים ללמוד לכתוב.
זה כבר מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 03:09 
סמל אישי של המשתמש
נראה שהם מסתדרים לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 07:17 
ההשוואה לסעודיה היא לא רצינית. לא מדובר כאן בפשרה פוליטית. בנט הוא הציע כלום. כשהוא יציע הצעות לפשרות פוליטיות כאלו ואחרות אז אולי יהיה מקום לשקול אותן (או שלא), אבל אין לזה שום קשר לארועים שהיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
הילרי קלינטון, 2004
I believe marriage is not just a bond but a sacred bond between a man and a woman.”
“...the fundamental bedrock principle that [marriage] exists between a man and a woman, going back into the midst of history as one of the founding, foundational institutions of history and humanity and civilization, and that its primary, principal role during those millennia has been the raising and socializing of children for the society into which they are to become adults.”

אובמה היה יותר ליברלי ממנה. ועדיין ב-2004 אמר:
" What I believe is that marriage is between a man and a woman … What I believe, in my faith, is that a man and a woman, when they get married, are performing something before God, and it's not simply the two persons who are meeting,"
"I don't think marriage is a civil right,"

וגם ב-2008 אמר:
"I believe marriage is between a man and a woman. I am not in favor of gay marriage."
he's called same-sex marriage unstrategic, against his religious beliefs, and something that should be in the hands of churches rather than government.

ולא, אין לאדם "זכות" להיות הומופוב או גזען מכל סוג אחר.
סתם חבל על להט"בים עם כיפה שהחיים שלהם, אולי, היו יכולים להיות קצת יותר קלים.

אני לא חושב שקלינטון היא ליברלית באף צורה, ועדיין היא צייצה אחרי פסיקת ביהמ"ש העליון:
Proud to celebrate a historic victory for marriage equality—& the courage & determination of LGBT Americans who made it possible. -H

אובמה כן ליברלי, אבל הוא יותר פוליטיקאי מאשר ליברלי ולכן לא רצה להיראות אז כמאיים על קונצנזוסים.

ב-9.5.2012 צייץ:
"Same-sex couples should be able to get married."—President Obama

לפני חודש וחצי צייץ:
Today is a big step in our march toward equality. Gay and lesbian couples now have the right to marry, just like anyone else. #LoveWins

גם בביצה המקומית שלנו: ראש מועצת יש"ע לשעבר ושגריר ישראל בברזיל הטרי, דני דיין:
http://twitter.com/dandayan/status/614763263276888065

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 16:09 
גיא האדום כתב:
ההשוואה לסעודיה היא לא רצינית. לא מדובר כאן בפשרה פוליטית. בנט הוא הציע כלום. כשהוא יציע הצעות לפשרות פוליטיות כאלו ואחרות אז אולי יהיה מקום לשקול אותן (או שלא), אבל אין לזה שום קשר לארועים שהיו.

דווקא אני לא רואה מה הבעיה איתה.
הסכמים מתחילים במחוות וצעדי רצון טוב ובוני אמון קטנים.

קרה אירוע טראגי.
הצעד של בנט היה נכונות להשתתף בעצרת שאורגנה בעקבות אותו אירוע. להראות שיש דברים שסביבם שני הצדדים יכולים להתאחד. פתח לדיאלוג.
הצד שלהם בתגובה היה התנייה של נאומו בקפיטולציה מוחלטת מכל עמדותיו מצידו. שום דיאלוג.
לא חכם.
..די דבילי אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 16:24 
צריך אולי להתחיל בשאלה מה הייתה מטרת העצרת.
אם המטרה הייתה להילחם באלימות פיזית ומילולית כלפי להטבי"ם (ובכללי כלפי קבוצות מיעוטים שונות) אז לא מובן למה רצו להחתים אותו על מכתב שבו הוא מתחייב להילחם למען 'שוויון זכויות מלא ללהטבי"ם' (בהנחה שזה כולל גם איפשור נישואין חד מיניים), הרי אי איפשור נישואין כאלה לא קשור לאלימות ולכן הוא סרב, ובצדק.

אם המטרה הייתה להעלות על נס את את מאבק הלהטבי"ם באיסור נישואין חד מיניים אז לא מובן למה הם עשו זאת דווקא סמוך לאירוע הדקירה.
הם היו מוזמנים לעשות את זה בכל זמן אחר, לקחת את המאבק נגד האלימות שהייתה באירוע הדקירה ולנסות לשייך אותו לכל העסק של נישואין חד מיניים זה לא נכון ואף מהלך מכוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
אבל לדעת מארגני העצרת (והם כמובן צודקים) יש קשר הדוק וישיר בין אפלייה חוקתית לבין אלימות.
מי שלא מאמין שיפתח ספר היסטוריה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 17:02 
העצרת שבנט ארגן יחד עם חברי מפלגתו נגד האלימות באמת הייתה יותר מרגשת, והנאום שהוא נשא שם... מעולה. כל מילה בסלע.

עוד פוליטיקאי קטנטן שהריח מצלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פיגוע דקירה בירושלים
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2015, 17:04 
ובינתיים, בזמן שבנט מתבכיין:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: