תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 17:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע דקירה בירושלים
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 21:37 
המשפט אל תהיה צודק, תהיה חכם, מתאר אותך בדיוק.
יופי, אז הענשת את בנט, הוא שילם מחיר, והלך הביתה לבכות לכרית.
האם עזרת לקהילה הלהטבית יותר או פחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 21:37 
אדום נחמד כתב:
זכותו לא לתמוך בהם

לא, זאת לא זכותו. אין זכות לאף בן אדם להגיד לאחר איך לחיות עם עצמו כל עוד הוא לא עובר על החוק.
ואני דבר שאני יותר שונא מהמנטרה בזמן האחרון "זה בסדר להיות נגד מצעד הגאווה. זה לגיטימי להתנגד למדיניות פרו להטב"ית."

זה לא לגיטימי
זה אפל
זה חושך
זה גזעני
תחליף הומואים ביהודים. בשחורים. בנשים. גם אז זה לגיטימי וזו זכות של בן אדם לא לתמוך בהם?
גם כן "לא לתמוך בהם" זה חתיכת מכבסת מילים ל"אנחנו נשלול ממכם זכויות אזרחיות ואתם תסתמו את הפה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
אם סמוטריץ היה מקבל בשבוע 1% ממה שריבלין קיבל ביום אחד, הוא היה גומר על זה בכל כלי תקשורת אפשרי ועושה מזה כרזות על ההסתה הנוראית נגדו.
זה פשוט נהיה כ"כ מובן מאליו שאפשר לכתוב על דמויות ציבוריות שמביעות דעות שמאל/ליברליות שהן צריכות להישרף, ולמות, והאשמות בגידה וכו'. מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 21:39 
20 כתב:

זה מאוד סובייקטיבי. אם בנט החשוך רואה בזה מהלך פוליטי חשוב, שבפעם הבאה יעלה את המנדטים שלו מ8 ל 14, זה טוב ללהטבים או לא? איך אתה יכול לדעת מאיזה כיוון לשפוט את זה בכלל?

לפעמים העקרונות שלך צריכים להיות מעל האסטרטגיה. אתה לא תיתן לבן אדם ששם אותך מחוץ לחוק לנאום לך בעצרת כשיש לו בעיה עם המשפט "שוויון זכויות". נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 21:49 
למה רק ל-14?
אני רואה סיטואציה של המוני להטבים נוהרים לקלפיות לשים בנט.
מינימום 50 מנדטים. מינימום.
ואז הוא עושה קואליציה עם שס ויהדות התורה והלך על כולנו.
19 היה לפחות צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 21:50 
20 כתב:

זה לא היה עוזר להם גם אם הוא היה נואם בכלום. זה לא היה משפר את חייהם במאומה. באפס.

ושלא "יקבל את התופעה".
א. איזה דיאלוג מנהלים עם זה בדיוק?
ב.אז התופעה לא מקבלת אותו כנואם. החייםקשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 21:56 
NARKOTIKA כתב:
אדום נחמד כתב:
זכותו לא לתמוך בהם

לא, זאת לא זכותו. אין זכות לאף בן אדם להגיד לאחר איך לחיות עם עצמו כל עוד הוא לא עובר על החוק .
ואני דבר שאני יותר שונא מהמנטרה בזמן האחרון "זה בסדר להיות נגד מצעד הגאווה. זה לגיטימי להתנגד למדיניות פרו להטב"ית."

זה לא לגיטימי
זה אפל
זה חושך
זה גזעני
תחליף הומואים ביהודים. בשחורים. בנשים. גם אז זה לגיטימי וזו זכות של בן אדם לא לתמוך בהם?
גם כן "לא לתמוך בהם" זה חתיכת מכבסת מילים ל"אנחנו נשלול ממכם זכויות אזרחיות ואתם תסתמו את הפה"

נשים רגע את הדעה האישית שלי בנושא.
אתה מבין לאיזו מלכודת אתה מכניס את עצמך עכשיו?
הקטע של הנישואים לא יעבור בכנסת, מקווה שאתה מסכים עם זה. מה גם, אני די בטוח שאם מחר אתה עושה משאל עם, זה לא עובר גם כן.
מה תגיד אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 21:57 
וואללה?
מנהיג המפלגה הדתית הכי גדולה שמלא רבנים נותנים לה פסקי הלכה נואם בעצרת למען הלהטבים וזה לא היה עוזר לשום להט"ב דתי?
הלהט"ב הבקיעו בציבור השמרני יחסית של הליכוד. מול החרדים יהיה להם קשה. הצעד הבא הוא בבירור להבקיע אצל חובשי הכיפה הסרוגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 21:58 
אני לשם שינוי די מסכים עם 20

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 22:00 
א. נואמים בעצרות האלה דתיים אחרים, הכל בסדר.
ב. כל כך חשוב לו, הוא יכול לשאת נאום תמיכה בכל מקום אחר.
ג. לא צריך שידבר, צריך שיפסיק להפיל חוקים לטובתם. האחד בפה אחד בלב שלו לא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 22:02 
19 כתב:
20 כתב:

זה לא היה עוזר להם גם אם הוא היה נואם בכלום. זה לא היה משפר את חייהם במאומה. באפס.

ושלא "יקבל את התופעה".

במעשה בפני עצמו, לא היה עוזר בכלום. מסכים.

אבל אם היו מאפשרים לו לנאום, זו הייתה הצהרת כוונות. שהייתה מאפשרת דיאלוג וקירוב עמדות עתידי.
מעין שלב הגישושים במשא ומתן.

אבל כאן הם בעצם אמרוו שמבחינתם מי שלא איתנו הוא נגדנו.
וזה לא חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 22:04 
skadiv כתב:
19 כתב:
20 כתב:

ושלא "יקבל את התופעה".

במעשה בפני עצמו, לא היה עוזר בכלום. מסכים.

אבל אם היו מאפשרים לו לנאום, זו הייתה הצהרת כוונות. שהייתה מאפשרת דיאלוג וקירוב עמדות עתידי.
מעין שלב הגישושים במשא ומתן.

אבל כאן הם בעצם אמרוו שמבחינתם מי שלא איתנו הוא נגדנו.
וזה לא חכם.

לא לא לא.
הם רק אמרו שיום אחרי הרצח, הם רוצים בעצרת שלהם אנשים שתומכים בהם.

בבקשה, שיבוא לנאום עוד שנה בעצרת. מבטיח לך שיקבלו אותו. יבוא? הרבה פחות מצלמות וקונצנזוס. נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 22:05 
19 כתב:
ג. לא צריך שידבר, צריך שיפסיק להפיל חוקים לטובתם . האחד בפה אחד בלב שלו לא מעניין.

למה שלא יפיל חוקים לטובתם אם הוא לא מסכים איתם? מה אתה מצפה ממנו שיעשה, רציני.
מישהו ישב איתו או עם אנשים אחרים שמייצגים את הציבור שלו כשהחוקים האלה נוסחו? הם הגיעו להחלטה משותפת?
אל תצחיק אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
חבל גם שלא הזמינו את בנצי גופשטיין לשאת דברים בעצרת נגד גזענות ופשעי שנאה.

אה, וזה שלא מזמינים את יצחק תשובה לנאום בהפגנות של פעילים חברתיים זה בכלל חוצפה וכפיות טובה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 22:11 
skadiv כתב:
19 כתב:
ג. לא צריך שידבר, צריך שיפסיק להפיל חוקים לטובתם. האחד בפה אחד בלב שלו לא מעניין.

מישהו ישב איתו או עם אנשים אחרים שמייצגים את הציבור שלו כשהחוקים האלה נוסחו? הם הגיעו להחלטה משותפת?
אל תצחיק אותי.

שיפיל, ולכן שיישב גם בבית.
עוד מעט זהבה גלאון תתבכיין שלא נותנים לה לנאום בעצרות של הבית היהודי.

הוא נגדם בזה שהוא מפיל חוקים שיועילו להם, בכל זאת הזמינו אותו, אבל הוא לא מוכן אפילו לצעד הצהרתי. אז שיתבכיין בבית, הוא לא רצוי.

הוא לא יכול גם לדפוק אותם 364 יום בשנה, וגם לבקש לנאום בעצרת יום אחרי אסון שקרה להם. אין גם וגם. ממש מסכן וקורבן, שיתחבק עם סמוטריץ' ואלי בן דהן ואורי אריאל. יעבור לו. אבל לא חזק מדי, שלא יעשו עליו פלברות. בצחוק כמובן, בכיף, כמו שהוא סיפר שהם עשו לחייל ההומו שהיה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 22:11 
ציטוט:
לא לא לא.

בבקשה, שיבוא לנאום עוד שנה בעצרת. מבטיח לך שיקבלו אותו. יבוא? הרבה פחות מצלמות וקונצנזוס. נראה.

אין לי בעיה עם זה. זו זכותם. אבל לדעתי זוהי גם טעות גסה.
כמו שגם אני משאר שבנט לא ישוש לבוא לנאום בעצרת אחרת. זו תהייה טעות גם כן.

לפעמים צריך אירוע גדול, טראגי או לא, שישמש כטריגר לקירוב בין שני מחנות עויינים.
הייתה להם את ההזדמנות כעת, לא ניצלו אותה. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:
19 כתב:
ג. לא צריך שידבר, צריך שיפסיק להפיל חוקים לטובתם . האחד בפה אחד בלב שלו לא מעניין.

אל תצחיק אותי.

אם הוא "לא מסכים איתם" (הכוונה האמיתית היא כמובן שהוא לא מוכן לתת להם זכויות שוות), למה הוא בכלל רוצה לנאום בעצרת שלהם?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 22:16 
מעבר לזה שהצד המפלה אמור לעשות את הצעד, בטח יום אחרי טרגדיה כזו, הם עשו את הצעד, והזמינו אותו. הוא לא הסכים לעשות צעד משלו, ולחתום על משהו הצהרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 22:18 
teknoboy כתב:
skadiv כתב:
19 כתב:

אל תצחיק אותי.

אם הוא "לא מסכים איתם" (הכוונה האמיתית היא כמובן שהוא לא מוכן לתת להם זכויות שוות), למה הוא בכלל רוצה לנאום בעצרת שלהם?

כי למרות שהוא לא מסכים איתם, הוא משתתף בצערם? חושב שמה שקרה לא היה צריך לקרות? שניתן לפתור קונפליקטים בדרך אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 22:26 
19 כתב:
מעבר לזה שהצד המפלה אמור לעשות את הצעד, בטח יום אחרי טרגדיה כזו, הם עשו את הצעד, והזמינו אותו. הוא לא הסכים לעשות צעד משלו, ולחתום על משהו הצהרתי.

"בו לנאום, אבל קודם תחתום על הצהרה שפירושה קפיטולציה חד צדדית למחנה שלך", זה לא נקרא להזמין. מצטער. לא מתוך רצון טוב בכל אופן.

צודק שלצד החזק קל יותר לעשות את הצעד הראשון.
אבל לפי איך שאני רואה את הלהט"בים הם מאז ומתמיד מתחפרים בעמדותיהם, ולא מוכנים להתפשר.
המעשה הזה הוא מאותו הסרט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 22:27 
הם לא צריכים להתפשר. הם צריכים לקבל את כל הזכויות שאתה מקבל, ולא אחת פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 22:41 
20 כתב:
למה רק ל-14?
אני רואה סיטואציה של המוני להטבים נוהרים לקלפיות לשים בנט.
מינימום 50 מנדטים. מינימום.
ואז הוא עושה קואליציה עם שס ויהדות התורה והלך על כולנו.
19 היה לפחות צודק.

איזה ראש קטן. לא ציפיתי ממך. מי אמר שלהטבים יצביעו לו?

אני אישית מכיר 3 אנשים שהסיבה היחידה שלא הצביעו בנט זה בגלל הגייז. הם הצביעו לביבי בלב כבד.
משם יגיעו המנדטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 22:56 
skadiv כתב:
ציטוט:
לא לא לא.

אין לי בעיה עם זה. זו זכותם. אבל לדעתי זוהי גם טעות גסה.
כמו שגם אני משאר שבנט לא ישוש לבוא לנאום בעצרת אחרת. זו תהייה טעות גם כן.

לפעמים צריך אירוע גדול, טראגי או לא, שישמש כטריגר לקירוב בין שני מחנות עויינים.
הייתה להם את ההזדמנות כעת, לא ניצלו אותה. חבל.

שני מחנות עוינים?
ככה אתה קורא לזה? אתה לא מרגיש קצת שזה statment שקצת עושה עוול למציאות?
יש פה עוינות מצד אחד שלא מוכן לתת זכות לצד השני. זה לא "מחנות עוינים", זאת עריצות, אפליה.
מעניין מאוד אם הייתם מגיבים באופן כזה קר ושקול אם היה מדובר ביהודים וראש המפלגה הנאציונאל-סוציאליסטית היא מבקש לנאום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 23:19 
בבקשה תחליטו - או שזה עניין חוקי או שזה עניין אידאולוגי.

- אם זה עניין חוקי - אין שום בעיה, צוברים רוב בכנסת מעבירים חוק ועד אז אין מה להתלונן.

- אם זה עניין אידאולוגי - אז אתם צריכים להבין שכמו שלכם וללהט"בים יש אידאולוגיה, שהיא ליבראלית אגב וכוללת זכויות אדם (בניגוד לזכויות אזרח), אקטיביזם שיפוטי ועוד ועוד...אז גם לצד השני יש אידאולוגיה מסויימת שעל פיה להט"בים לא יכולים לקבל זכויות מסויימות. וגם הם חיים איתכם באותה חברה. וגם הם אזרחים של המדינה שלכם. וגם הם לא הולכים לשום מקום. ואם אתם רוצים או לא, צריך להתחשב בהם. אם אתם לא רוצים להתחשב בהם ואומרים דברים בסגנון: "לא צריך להתפשר", "העויינות היא רק שלהם כי הם לא מוכנים לתת לנו את מה שאנחנו רוצים", "הערכים שלנו הם הכי צודקים, והאלה שם הם חשוכים", אז אני מצטער להגיד לכם שמי שהחשוך והחסר סובלנות פה זה אתם.

אין מה לעשות, צריך להתפשר.
(או לחפש מדינה אחרת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:
teknoboy כתב:
skadiv כתב:
19 כתב:

אל תצחיק אותי.

כי למרות שהוא לא מסכים איתם, הוא משתתף בצערם? חושב שמה שקרה לא היה צריך לקרות? שניתן לפתור קונפליקטים בדרך אחרת?

אז האגודה היתה חייבת להזמין כל מי שטוען שהוא נגד רציחת להט"ב לנאום בכנס?
למה הוא יכול לנאום רק שם? מה רע בנאום בכנסת? או בהודעה רשמית מטעם שר החינוך? או אפילו סטטוס בפייסבוק?

ואם כבר מדברים על זה, לא היה עדיף אם היה נואם על הנושא מול תומכיו ואוהדיו, ומביע באוזניהם את התנגדותו לרצח אנשים בשל נטייתם המינית?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 23:31 
לא הבנתי, גם השחורים בארה"ב היו צריכים להתפשר ולקבל את זה שיש גם אנשים שחושבים שהם לא צריכים לקבל כל הזכויות?

כמה קל להסביר מה צריך לעשות, כשלא אתה זה מי שנדפק, ולך יש את כל הזכויות.

לא, לא צריך להתפשר עם צד שמגביל את הזכויות שלך, הלהט"ב לא מגבילים שום זכות של הדתיים, הם רק רוצים להיות שווים להם. אין פה סימטריה ואין פה מקום לפשרה. יש צד אחד שרוצה זכויות יתר, וצד אחד שרוצה שוויון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 23:34 
skadiv כתב:

- אם זה עניין חוקי - אין שום בעיה, צוברים רוב בכנסת מעבירים חוק ועד אז אין מה להתלונן.

- אם זה עניין אידאולוגי - אז אתם צריכים להבין שכמו שלכם וללהט"בים יש אידאולוגיה, שהיא ליבראלית אגב וכוללת זכויות אדם (בניגוד לזכויות אזרח), אקטיביזם שיפוטי ועוד ועוד...אז גם לצד השני יש אידאולוגיה מסויימת שעל פיה להט"בים לא יכולים לקבל זכויות מסויימות. וגם הם חיים איתכם באותה חברה. וגם הם אזרחים של המדינה שלכם. וגם הם לא הולכים לשום מקום. ואם אתם רוצים או לא, צריך להתחשב בהם. אם אתם לא רוצים להתחשב בהם ואומרים דברים בסגנון: "לא צריך להתפשר", "העויינות היא רק שלהם כי הם לא מוכנים לתת לנו את מה שאנחנו רוצים", "הערכים שלנו הם הכי צודקים, והאלה שם הם חשוכים", אז אני מצטער להגיד לכם שמי שהחשוך והחסר סובלנות פה זה אתם.

(או לחפש מדינה אחרת)

שמע, זה פשוט קשקוש.
יש פה צד אחד עם זכויות יותר מעל הצד השני. להצליח להפוך את החוסר סובלנות כלפי הצד שדורש אי שוויון זכויות כי זה חלק מהאידיאולוגיה שלו, זה טיעון ללא שום רציונאל, ויותר מזה, אם אתה מקבל אותו- אתה מצהיר שגבולות המוסר שלך הוא כלום ושום דבר כל עוד יש ציבור מספיק גדול שהאידיאולוגיה שלו שונה באופן מהותי מהן.
או במילים אחרות, לך תתחשב בנאצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 23:41 
skadiv כתב:

(או לחפש מדינה אחרת)

אופציה ב נראית בהחלט עדיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 00:16 
אוי נו תפסיקו עם זה. אי שוויון יש בכל מקום.
מס פרוגרסיבי זה לא חוסר שוויון?
כל העניין הזה של שירות צבאי/לאומי, ערבים/יהודים זה לא חוסר שוויון?
וכן, יש את נושא הנישואי הלהט"בים. שממנו אתם עושים עניין כ"כ טריוויאלי וברור, אבל זה רחוק לא כך! עובדה שהמון מדינות שאף אחד לא יעז להגיד שהן לא "נאורות" לא סגורות על העניין. או לפעמים סגורות על הסוגייה, רק לא בצד שלכם.

בחברה צריך ללמוד להסתדר אחד עם השני, מישהו יתווכח עם זה?
אבל אתם פשוט רוצים להתעלם בציבור עצום שלא חושב כמוכם. זה מדהים.

גם אם נגיד ש-90% מהמדינה תהייה נגד, אתם אומרים שיש דברים שהם אקסיומות והם מעל החוק? זו אידאולוגיה. ואידאולוגיה די שנוייה במחלוקת שמשאירה הרבה מקום לדיון אם תשאלו אותי.
אבל זה זו בדיוק האידאולוגיה שלכם. ועליה אתם לא מוכנים להתפשר ולהתווכח. יושבים נפוחים, חושבים כמה הצד שני חשוך וטיפש, ולא מבינים איך הם לא רואים את האמת הפשוטה שלכם ובכלל איזה כיף היה אם כל אותם חשוכים היו פשוט נעלמים לכם מהנוף. ורק אז ביחד יהיה נתן לצעוד לעתיד טוב יותר.
הבעיה היא שזו בדיוק העמדה של הצד השני לגביכם ברוב המקרים! בדיוק בגלל גישות כאלה צמד המילים "כור היתוך" הפך לבדיחה לא מצחיקה.

זוהי עמדה סתומה ובלתי פרודוקטיבית בעליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2015, 00:24 
טוב, תגובה אחרונה כי אני באמת לא מאמין שזה אשכרה דיון.

הבדל במיסוי הוא לא הבדל בזכויות אזרח ואדם. עוד מעט תגיד שיש אנשים שהם מטר שמונים, ויש כאלה שהם מטר שבעים.

אני מרגיש ממש מטופש כשאני צריך להסביר למה אם יש צד אחד של זכויות יתר, וצד אחד של שוויון, פשרה היא לא משהו סביר.
מה עם לתת ליהודים רק 85% מהזכויות הבסיסיות של גרמני נוצרי? רק קצת להתפשר, יש אנשים שחושבים שצריך להגביל את היהודים קצת. מה קרה? ולמה אדם שחור צריך לקבל אותו יחס מהמדינה כמו אדם לבן? שקצת יתפשרו האתיופים האלה, מה הבעייה שלהם?

וזה לא רק חתונה, זה גם סתם חוק נגד אפלייה על רקע נטייה מינית, ואפשרות לתבוע בעקבותיה, שהבית היהודי מתנגד לו מ2013, ועד היום.

מאחל לך שתמיד תהיה בצד הפריבילגי, ושלך לא ישללו שום זכות שיש לכל השאר. לילה טוב.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 06 אוגוסט 2015, 00:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: