תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 17:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע דקירה בירושלים
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 16:13 
https://www.facebook.com/115709825302414/photos/a.155110871362309.1073741831.115709825302414/411648552375205/?type=1&theater
La-Familia
היום פורסמה תמונה עם הכיתוב "ישי שליסל (הדוקר במצעד הגאווה) הגבר" לצד אותיות המסמלות את הארגון.
יש להבהיר כי הארגון מגנה ומתנער מהייחוס הנ"ל וכי אין כל קשר בין הארגון לאותו אדם אשר החליט לשייך את שמנו למקרה הנ"ל.

ליבנו עם המשפחה האבלה ומוסרים להם תנחומים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2015, 16:47 
כאחד שנושא מצעדי הגאווה אף פעם לא עניין אותו, שאלה למי שיודע/מכיר/זוכר/עוקב:
האם למצעד הגאווה בת"א ישנה היסטוריה של גילויי אלימות, או שהתופעה הזאת ייחודית לירושלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2015, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
dino כתב:
יש סיכוי שבכלא שליסל יעבור צד.

איזה עובר צד?
שקוף שהוא מפחד מעצמו ובגלל זה הוא כזה פסיכופט. קל גיי.

בכל מקרה מניח שהוא יעבור שם מסע התרוממות רוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2015, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
עומר אסתרון (כן, השופט הקירח) כתב בעקבות המקרה על יציאתו מהארון
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4687179,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 09:49 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי
התלונה במשטרה היא נגד בנט, או שההסתה נגד בנט?

וברצינות, נגד מי התלונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 13:48 
צר לי, אבל התגובה של הקהילה ושל ח"כים שונים (סתיו שפיר למשל) לבנט ולימין היא טעות עצומה

אפשר וצריך לשאול את בנט ומגל על סמוטריץ'.
אבל האימפקט של בנט מדבר בעצרת הזדהות כזו גדול לאין שיעור מכל חתימה על התחייבות כזו או אחרת. אימפקט על השיח, על להט"בים עם כיפה סגורה, על הרבנים. גם אם הבית היהודי מפילה הצעות חוק לשיוויון

וקריאות הבוז לשטייניץ בכלל מגוחכות - מירי רגב ואקוניס משתתפים במצעד הגאווה, במפלגה של דב חנין יש הומופובים גדולים בהרבה

גילוי נאות: הנ"ל לא חבר בקהילה (אבל חברים טובים שלו כן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 14:12 
במפלגה של דב חנין? במפלגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 14:27 
מי שדופק את הקהילה יום אחרי יום אחרי יום ומונע מכל חוק לטובתם לעבור, ולמרות זאת הוא מוזמן, אבל מסרב לחתום על מסמך הכי חלבי שיש, בו הוא רק מזדהה עם המסר של העצרת של שוויון זכויות לקהילה, אז באמת שיישב בבית וייבב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 14:34 
בדיוק, פאקינג 2015 , ועדיין באים בטענות לציבור המפולה איך הוא לא סובלני כלפי אלה ששוללים ממנו זכויות.
נראה לי מזמן כבר שהציבור צריך להפסיק להיות נחמד.
לוקח להם זכות בסיסית ואחרי זה רוצה לבוא לנאום. שיזדיין בחוץ.

מעניין שלדיון בכנסת לא היה לו כזה חשוב להגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 16:11 
וואו, אז בנט ישב בבית וייבב (אהה).
האם זה עזר למטרות של הלהט"ב יותר או פחות מאשר אם הוא היה נואם?
האם ללהט"ב דתיים זה עזר יותר או פחות?

ולגבי דב חנין, צודק. לא מפלגה. רשימה. אתה חושב שבבחירות הבאות היא תרוץ בנפרד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 16:12 
בסדר
מחר בכנס לזכרו של צעיר שחור שנרצח, יעלה לנאום נציג הkkk.

מי שלא מוכן להתחייב שיפעל למענם, אין לו מה לחפש על הבמה שם. זה לא דיבייט בעד או נגד זכויות להט"ב. זו עצרת שלהם.

אגב, אם זה היה כה חשוב לו ולמגל, הם יכלו לארגן עצרת תמיכה משלהם, לא ראיתי אותם עושים כלום חוץ מלהתבכיין שהמופלה לא מקבל את המפלה. בו הו. הכינור הקטן בעולם וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
20, אתה מנסה לחשוב על זה מבחינה תועלתנית, ואני מבין מה אתה אומר. המקרה נתן לבנט כלי לנגח איתו את הביקורת נגדו.
מצד שני, הסירוב לתת לבנט לדבר הוא הצהרתי, ונמדד לאורך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 17:26 
גם מה זה היה נותן תועלתנית שהוא היה מדבר שם, וחוזר להצביע נגד כל חוק למענם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 17:27 
ואני מזכיר, בנט הוזמן לנאום באירוע. הוא בחר שלא לחתום על ההצהרה ששאר הנואמים חתמו עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 18:21 
תלוי מה היה בהצהרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פיגוע דקירה בירושלים
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 18:30 
קודם כל, זכותם להכניס להצהרה מה שנראה להם.

דבר שני
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 18:31 
שום מילה על שום סוגיה ספיציפית, רק התחייבות לפעול למען שוויון זכויות. מי שלא מוכן לזה, המקום שלו לא על הבמה בעצרת להט"ב, כמו שמקומו של אדם שנגד רצח של שחורים אבל מנגד לא בעד שוויון זכויות להם, לא על הבמה בעצרת זכרון לנרצח שחור בפשע שנאה. הוא יכול לגנות בסגנונו על במה שמתאימה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
אני חייב לשאול שאלה בתקווה לקבל תשובה כנה מהמשתמשים היותר נורמלים כאן(19, זינק, טכנובוי), אתם לא חושבים שיש כאן הסתה פרועה ומסוכנת נגד סמוטריץ? אתם לא מפחדים מלהט"ב(בארון או שלא) שייקח את החוק לידיים? ההסתה נגדו מאוד דומה להסתה נגד ריבלין.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 18:45 
אין לי בעייה שיושיבו בכלא את מי שמסית נגדו, באותו תא יחד עם סמוטריץ' ושירצו את המאסר ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אני חייב לשאול שאלה בתקווה לקבל תשובה כנה מהמשתמשים היותר נורמלים כאן(19, זינק, טכנובוי), אתם לא חושבים שיש כאן הסתה פרועה ומסוכנת נגד סמוטריץ? אתם לא מפחדים מלהט"ב(בארון או שלא) שייקח את החוק לידיים? ההסתה נגדו מאוד דומה להסתה נגד ריבלין.

1. מזכיר לך שכל מעשי הרצח/ניסיונות לרצח על רקע פוליטי/לאומני בוצעו ע"י אנשים המשתייכים לימין.
2. מי ששם חמאה על הראש, שלא יסתובב בשמש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אין לי בעייה שיושיבו בכלא את מי שמסית נגדו, באותו תא יחד עם סמוטריץ' ושירצו את המאסר ביחד.

מה הוא עשה שמגיע לו כלא?

דר.אבי- זה לא עניין של ימין ושמאל, זה עניין של הומו בארון או שמחוצה לו שייקח את החוק לידיים כי אומרים לו שסמוטריץ' אחראי לסבל שלו(במיוחד אם הוא בארון).

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
19 כתב:

מה הוא עשה שמגיע לו כלא?

דר.אבי- זה לא עניין של ימין ושמאל, זה עניין של הומו בארון או שמחוצה לו שייקח את החוק לידיים כי אומרים לו שסמוטריץ' אחראי לסבל שלו(במיוחד אם הוא בארון).

יש לך מקרים אמיתיים, מוחשיים מההיסטוריה הקרובה, אבל לך נוח לשחק בנדמה לי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 20:15 
19, דוגמא מצוינת.
כשגזען לבן רצח בכנסיה שחורה, האם היה טעם לתת לדבר לפוליטיקאים דרומיים שבמשך שנים הניפו את דגל הקונפדרציה ועכשיו החליטו להוריד אותו (גם אם הם לא מוכנים להתחייב שמעכשיו והלאה יפעלו למען שוויון זכויות)?
ברור שיש טעם וזה גם מה שקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 20:29 
ציטוט:
...אני מתחייב שבמסגרת תפקידי הייצוגי אזכור שאני מייצג את הקהילה הגאה...

...בחתימה זו אני מצהיר שהנוכחות שלי כאן היא סמל לתמיכתי לקהילת הלהט"ב

19,

איך ציפית שיחתום תחת המילים האלו? זכותו לא לתמוך בהם.

לא הלהט"בים ולא ההלכה היהודית לא הולכים להעלם, ולעולם לא יקבלו אחד את השני.
ועדיין לשיטתך דיאלוג במצב עניינים זה מיותר? להפך, רצוי מאוד לשמוע לצד השני אם רוצים לחיות ביחד בחברה/מדינה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
זכותו לא לתמוך בהם, וזכותם לא לאפשר לאנשים שמתנגדים לאפשר להם שוויון זכויות, ואחראים לדה לגיטימציה לסגנון חייהם, לנאום מולם.

19, תועלתנית כפי שאמרתי, עכשיו יש לימין עוד כלי לנגח איתו את הקהילה והשמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 21:03 
בסדר, ואם הוא היה נואם, אז תועלתנית היה לימין עלה תאנה של הנה הוא דוןקא אחלה עם הגייז.

20, אדם שלא מוכן לפעול למען שוויון זכויות, יש לו במות אחרות לנאום. זכותו לחשוב מה שהוא רוצה, אבל יש לזה גם מחיר, והמחיר הוא שהאנשים אותם הוא מפלה, לא רוצים לשמוע אותו נואם. אולי נזמין לטקס יום השואה אנטישמי לייט כזה, לא אחד שבעד לחסל יהודים, אבל סתם לא מת עליהם?
הפוליטיקאים הדרומיים הם גם כאלה שבמוצהר נגד שוויון זכויות לשחורים? שיוך ג"ג זה לא מספיק. וגם אם כן נניח, אחלה. זה לא פסול, אבל בהחלט לגיטימי שלא.

יש כאן צד מופלה וצד מפלה, אין כאן סימטריה, ותפקיד הקורבן שהמפלה לוקח על עצמו, פשוט עלוב.

Skadiv
דיאלוג זה דיאלוג והוא מבורך, עצרת יום אחרי רצח שנאה זו לא במה לדיאלוג. מצטער.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 05 אוגוסט 2015, 21:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 21:09 
חוץ מזה שאין שום קשר להלכה. אף אחד לא מבקש נישואים דתיים לחד מיניים. רק מסלול אזרחי, מה לזה ולהלכה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 21:31 
אין קשר למסלול אזרחי או לנישואים בכלל.
יש אנשים שעקרונית מתנגדים לתופעת הטבע הזאת שנקראת הומוסקסואליות ולכל מה שקשור בה. רובם המוחלט עושה זאת משום שאת ערכיהם ברמה זו או אחרת הם שואבים מהתורה. (לא רק בארץ אגב. התורה עיצבה במידה ניכרת גם את החברה האירופאית הנוצרית, אבל זה לא העניין)
והאנשים האלה, בדיוק כמו הלהט"בים, ממש לא הולכים להעלם מהנוף בארץ בעתיד הנראה לעין.

ומה שאני טוען, שיום בו ניתן להתאחד ולהתאבל ביחד, הפכו ליום תמיכה בזכויות הלהט"בים (באמצעות ניסוח הצהרה דבילית כל כך).
וזה לא חכם.
(אם כמובן המטרה היא לחפש דרך כלשהי לדו קיום בחברה אחת, אם המטרה היא אחרת, אז זה בסדר גמור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2015, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

לגבי השאלה האם יש פה הסתה: להסתה יש הגדרה ברורה למדי בחוק. יש רשויות שאמונות על אכיפת החוק ושמירתו. הן אלה שצריכות להחליט, כל מקרה לגופו ןעל פי קריטריונים אחידים.
חובה לציין על פניו נראה שהתיאור הזה רחוק מאוד מהמציאות, והאכיפה בהקשר הזה מאוד סלקטיבית (עושה רושם שסעיף ההסתה תקף רק לערבים, למשל).

לי אישית לא נראה סביר שאיזה מישהו מהקהילה ייקח מחר נשק וילך לרצוח את סמוטריץ'. למה לא נראה לי? כי מעולם לא קרה דבר שאפילו קרוב לזה (למיטב ידיעתי, גם לא בעולם הרחב). מצד שני, עושה רושם שההסתה כנגד קהילת הלהט"ב עובדת מצוין.
אגב, אם אני מבין נכון, אחד המבחנים שהתביעה צריכה לעמוד בהם כדי להוכיח שיש באמירה כלשהי כדי עבירת הסתה הוא שיש אפשרות ממשית שהאמירה תוביל למעשי אלימות (מבחן שהתביעה פטורה ממנו במקרה של עבירה של הסתה לגזענות).
טרם ראיתי אמירות שיש בהן כדי להסית מישהו לפגוע בסמוטריץ' פגיעה פיזית, וקל וחומר שאין יסוד להניח שמישהו יקום ויפגע בו בעקבות האמירות שכן נאמרו.

אתה כותב שההסתה נגדו דומה להסתה נגד ריבלין. השבוע איימו על ריבלין והסיתו נגדו כל כך הרבה (דף הפייסבוק שלו סופג לא מעט איומים ודברי הסתה גם ביום רגיל) שהשב"כ נכנס לתמונה. אני חושב שמתבקש שתתן פה כמה דוגמאות מרהיבות של הסתה כנגד סמוטריץ', אחרת הטענה המוזרה שלך תיראה חלילה תלושה מהמציאות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: