טוב, אמרתי שזה הולך להיות ארוך...
התחרות:
קודם כל, אני רוצה לציין שזה היום הפותח הכי מאכזב שראיתי בתחרות, ואני חושב שלא הפסדתי יום מאז סידני 2000.
השעות מחרידות, למה פותחים סשן לילה ב3 וחצי בצהריים??!! וגומרים אותו ב5 וחצי בצהריים (מחר אפילו יותר מוקדם)?!
האיצטדיון מרגיש רע. אין קהל, הקהל רחוק, לא שומעים אותם, ויש כל הזמן מוזיקת רקע מעצבנת ברקע. בנוסף, הבנתי שגם מאוד קר שם.
אני יכול להבין ששינו את הגרפיקה הידועה (למרות שאני לא מבין למה), אבל למה לעזאזל להיות כל כך קמצנים בה?!
מציגים רשימת שחיינים לשניה, תוצאות לשניה ובשליחים אין בכלל סיכוי לראות מי מתחרה.
הארגון מחריד, למה לעזאזל הפכתם את הבריכה/זווית צילום? זה מבלבל בטירוף.
למה הפאוזות הענקיות בין משחים (בעיקר בשליחים)? ומי שרואה את האליפות הזאת, מן הסתם אוהב שחיה, למה לזרז הכל?
בכל המוקדמות, 10 שחיינים במקצה, למה? למה להעמיס ככה? ובסוף יוצא לך משחה עם שחיין בודד. טמטום.
לא יודע להסביר את זה, אבל גם הצילום רע, מאוד קשה לי להבין מה קורה במסלולים. אולי זום דפוק.
יותר בקטנה, טקסי מדליות מביכים, למה הפודיום המפלצתי הזה? וזה עוד יותר מגוחך, כי המעניק מתעקש לתת נשיקה לזוכות,
אז שחיינית בגובה 1.8, שעומדת על פודיום של מטר, מתכופפת עד לשבירת גב לנשק איזה עסקן חיטיאר.
אגב, הלוואי ששתי שחיניות יתנשקו על הפודיום, רק בשביל לעצבן את פוטין. (ובגלל עוד סיבות)
בטוח שכחתי עוד דברים...
יורוספורט:
בחיים לא ראיתי אותם מתבלבלים כל כך הרבה, כנראה גם להם קשה עם כל זה.
ולמה לעזאזל נטשתם אותנו בסשן לילה?!
הא, ודי לדבר על קצב תנועות, אני לא אוכל לסבול את זה שבוע שלם.
ערוץ 11:
למה לעזאזל זה נשמע שהם משדרים מעזה???!!!
ואיפה בוקי???!!!
ולמה אתם לא משדרים בבוקר?!
ליאור פרשנית סבבה וכיף לשמוע אותה, אבל היא נטו פרשנית אולפן, בתוספת עם שדרן שהוא מאוד חביב, אבל לא ממש מבין בשחייה ולא ממש שדרן,
הם לא עוזרים לפזר את הבלבול בכלל. רבאק, תגידו שמות, תדברו על מה שקורה (כל כך הרבה הפתעות, כמעט אפס התייחסות ושום רגש), משהו.
ההפתעות והשחייה עצמה:
בשחייה ידוע שיש הרבה הפתעות, וקצב תחלופה גבוה, אבל היום באמת היה פה משהו מטורף.
400 חופשי: אין הגינו, אין טי-הוון, ואין ונדרקיי, סון יאנג נשאר לבד. משעמם.
100 חזה: כבר מלא הפתעות, שפרנגר מקום 28!!! במוקדמות, לימה אחרון בחצי גמר, גיורטה 22! במוקדמות וקיטג'ימה

כמובן לא איתנו.
נראה מה פיטי וואן דר בורג יתנו לנו.
50 פרפר: פה תמיד יש הפתעות, אבל עדיין... לה קלוז ונונז עפים בחצי, סילו עולה מהמקום הלפני אחרון ואף אמריקאי בחצי (בכלל האמריקאים הם כבר סיפור) או אוסטרלי (גם קצת סיפור).
יהיה צמוד.
4*100 חופשי: זה באמת היה אדיר. במוקדמות עפות גרמניה! אוסטרליה!! וארה"ב!!! וככה במקום החמישי מסיימת פולין!
400 חופשי נשים: פה היה לנו חילוף דור רציני, אין אדלינגטון, אין שמידט, אין פלגריני (אין סוף לבבות), אין פריס וכמובן מעל לכל אין את מופה.
בלמי ופינטו עפו במוקדמות. לדקי לגמרי לבד. חבל שלא עשתה תוצאה יותר יפה. נעקוב אחרי אשווד, נראית חמודה.
100 פרפר נשים: פה די רגוע. אין את וולמר כמובן (ושוב אין אמריקאית בגמר), ואת קוטס. נחמד לראות את דקר פה ולו יאנג שוב בכושר. נראה מה הסקנדינביות יתנו בסוף.
אגב, מצרית כמעט עלתה לחצי גמר ועפה בסווים אוף צמוד.
200 מעורב נשים: עוד מקצה שכמעט כולם התחלפו. שוב, אין קוטס, בלמונטה והעיניים פצועה, קובנטרי זקנה, יאקבוס עפה בחצי, קוקרס פרשה וגם רייס (מלא מלא לבבות).
אז הרבה חדשות או כאלה שהתקדמו מאוד. בסוף, קטינקה הסוסה אמורה להרביץ לכולן.
4*100 חופשי נשים: פה דווקא היה מאוד סולידי. רוסיה קצת פישלה, גרמניה בלי שטפן (עוד מלא לבבות) לא עלתה. הונג קונג נתנה משחה מכובד.
נראה לי שמספיק להפעם.