תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 15:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 276 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 07:09 
מה שאפילו יותר מביש מהעליהום על כל מיני רובי ריבלין, זו הכמות של האנשים בארץ שיש להם גוגל בהישג יד, וישפכו זבל ורפש על הנשיא על למה גשנרצחה משפחת פוגל הוא לא דיבר, בעוד שחיפוש של 5 שניות מגלה שהוא היה ונאם בלווייה, ליווה את המשפחה, והגיע גם לפתיחת ההיכל שנבנה באיתמר לזכרה של המשפחה והדליק עם קרוביהם נרות.

אבל להמוני עם ישראל הוא נשיא של ערבים ולא מזיז לו שיהודים נרצחים. כסילים ובורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: העם הנבחר : דוקרים,מבעירים ושורפים תינוקות חיים
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 07:27 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רוצה לדעת מה יקרה בישראל אחרי שירו בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 07:31 
כלום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 07:32 
סליחה, פוליטיקאים יגזרו קופון על זה שלא נתנו להם לנאום בעצרת אחרי הרצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
אני יותר מדבר על הצד הנאור (ימין ושמאל).
אולי יהיו לי הרבה שכנים חדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 13:53 
Officer Barbrady כתב:
אני אוהב את הכותרת הגזענית של האשכול. אני אוהב את המוסר הכפול שבו נוהגים הגויים והיהודים ששופטים בחומרה רבה את היהודים ומקלים על המוסלמים. אפשר לדמות את המצב לפרופסור למתמטיקה ותלמיד כיתה ב'. אם תלמיד כיתה ב' יטעה בחישוב פשוט של לוח הכפל, אף אחד לא יכעס עליו ויתרעם כי הוא לא ברמה של ידע כזה. אם פרופסור למתמ' יטעה בחישוב פשוט, כל הסגל יקום עליו. היהודים הם פרופסור למוסר בעולם, בגלל זה כולם קמים, מזדעזעים ומתגזענים כאילו שהרגע ביצענו שואה. בגלל זה ה"טרור" היהודי הוא ריסוס גרפיטי והטרור הערבי הוא רציחת משפחות בשנתם. מסתבר שיש גם יהודים, שאולי מקיימים מצוות ומאמינים בתורה, אבל טועים טעות גמורה ומתנהגים כמו הגויים ושורפים משפחות(שאלוהים ישלח רפואה שלמה לבני המשפחה, וינחם אותם על האבידה הגדולה).
הרי גמור וידוע לכולם כאן, שאפשר לתת מאות שמות של ילדים יהודים שנרצחו בדם קר ע"י מוסלמים, בעידוד שייחים ומנהיגים מדיניים(אבו מאזן, חמאס). גמור וידוע לכולם איך מחבל מתקבל בחברה הערבית כשהוא משתחרר מהכלא. גמור וידוע לכולם אותם קייטנות שילדי עזה עוברים. גמור וידוע לכולם את מעשי דעא"ש, גבהת אל נוסרה, בוקו חארם, אל קעידה ועוד רבים וטובים. אף אחד מהם לא יקבל רבע מהתגובות שהעם היהודי קיבל על כמה מטורפים שזרקו בקבוק תבערה. אבל זה בסדר וזה משמר את המעמד המוסרי של העם היהודי, זה משמר מקרי טירוף כמו שריפת תינוקת כמקרים מזעזעים שמסכנים את מוסריותו של העם היהודי. הרי כבר התאיישנו מהנוצרים ששורפים 6 מיליון בגזים, התייאשנו מהמוסלמים שאוכלים מעיים ורוצחים בסיטונות, אל לנו להתאייש מהעם היהודי וממוסריותו הגבוהה ועלינו להמשיך את הביקורת הרבה על מקרים כאלה, גם אם לצערינו זה מלווה בגזענות ואנטישמיות.

מת על התגובות - אנחנו חארות, אבל הם יותר (כמותית-כמותית, כי איכותית פוגל = דוואבשה), אז הכל בעצם בסדר ואפשר חזל"ש

גם מאוד אוהב את התגובות של - מצפים מאיתנו להיות דנמרק, ואנחנו מסוגלים בסך הכל להיות טורקיה משופרת וגם זה בספק, אז אין צורך להתרגש

אכן אל קעידה לא קיבלה רבע מהתגובות שקיבלו "המטורפים". רק פלישה אמריקנית ומלחמה של יותר מעשור.
גם ביחס לדאע"ש אין ספק ששקואליציה בינלאומית והפצצות מהאוויר הם שום דבר ביחס לגינויים למדינת היהודים

נכון אגב שישראל זוכה לכמות מופרכת של דיונים באו"ם ובוועדותיו ביחס למדינות אחרות. אולי זה נובע מאנטישמיות, אולי זה נובע כי יש המון מדינות מוסלמיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 15:11 
Officer Barbrady כתב:
אני אוהב את הכותרת הגזענית של האשכול. אני אוהב את המוסר הכפול שבו נוהגים הגויים והיהודים ששופטים בחומרה רבה את היהודים ומקלים על המוסלמים. אפשר לדמות את המצב לפרופסור למתמטיקה ותלמיד כיתה ב'. אם תלמיד כיתה ב' יטעה בחישוב פשוט של לוח הכפל, אף אחד לא יכעס עליו ויתרעם כי הוא לא ברמה של ידע כזה. אם פרופסור למתמ' יטעה בחישוב פשוט, כל הסגל יקום עליו. היהודים הם פרופסור למוסר בעולם, בגלל זה כולם קמים, מזדעזעים ומתגזענים כאילו שהרגע ביצענו שואה. בגלל זה ה"טרור" היהודי הוא ריסוס גרפיטי והטרור הערבי הוא רציחת משפחות בשנתם. מסתבר שיש גם יהודים, שאולי מקיימים מצוות ומאמינים בתורה, אבל טועים טעות גמורה ומתנהגים כמו הגויים ושורפים משפחות(שאלוהים ישלח רפואה שלמה לבני המשפחה, וינחם אותם על האבידה הגדולה).
הרי גמור וידוע לכולם כאן, שאפשר לתת מאות שמות של ילדים יהודים שנרצחו בדם קר ע"י מוסלמים, בעידוד שייחים ומנהיגים מדיניים(אבו מאזן, חמאס). גמור וידוע לכולם איך מחבל מתקבל בחברה הערבית כשהוא משתחרר מהכלא. גמור וידוע לכולם אותם קייטנות שילדי עזה עוברים. גמור וידוע לכולם את מעשי דעא"ש, גבהת אל נוסרה, בוקו חארם, אל קעידה ועוד רבים וטובים. אף אחד מהם לא יקבל רבע מהתגובות שהעם היהודי קיבל על כמה מטורפים שזרקו בקבוק תבערה. אבל זה בסדר וזה משמר את המעמד המוסרי של העם היהודי, זה משמר מקרי טירוף כמו שריפת תינוקת כמקרים מזעזעים שמסכנים את מוסריותו של העם היהודי. הרי כבר התאיישנו מהנוצרים ששורפים 6 מיליון בגזים, התייאשנו מהמוסלמים שאוכלים מעיים ורוצחים בסיטונות, אל לנו להתאייש מהעם היהודי וממוסריותו הגבוהה ועלינו להמשיך את הביקורת הרבה על מקרים כאלה, גם אם לצערינו זה מלווה בגזענות ואנטישמיות.

אפשר לתת הרבה הרבה יותר שמות של ילדים ערבים שנהרגו בסכסוך הזה בהוראה ישירה של מנהיגים מדיניים ישראלים. אני לא יודע איך מחבל מתקבל בחברה הערבית, אבל אני מכיר חברה מזרח תיכונית שכנה שבחרה שני רבי מרצחים טרוריסטים לראשי ממשלה (וזה לפי ההגדרה הכי שמרנית שיש למילה טרוריסט. לפי הגדרות אחרות, הרבה יותר מהם היו טרוריסטים). ואגב, אפילו בפורום הזה מישהו פתח אשכול שמהלל יהודי עבריין שבגד בגידה קשה במדינה שלו. וכן, ברור שהתגובות שיש לטרור האלסאמי בעולם-מאות הפצצות מהאוויר, מליארדי דולרים, מאות אלפי לוחמים, אלפי חיילים אמריקאים ובריטים הרוגים-לא דומות בכלל לתגובות של טרור יהודי, הרי מחלקת המדינה האמריקאית גינתה את הפיגוע ואפילו קראה לכל הצדדים לשמור על איפוק. אפשר להמשיך ולהמשיך.
הגזענות מעוורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 15:59 
נפטרה בת ה17 שנדקרה במצעד הגאווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
מעניין מה תעשה המשטרה החכמה?
תעצור בכירים מפורום שדים או תיכנס במשחק הבא לשער7 ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
שירה בנקי, יהי זכרה ברוך :ROSE:

כל כך מכעיס וכל כך מחריד לאן אפשר להגיע מתוך שנאת חינם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 16:19 
המשפחה של הנרצחת ביקשה לתרום את איבריה.
אחד לוקח חיים, אחד אולי מציל חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
הייתי במצעד שזה קרה. ילדה קטנה התחילה לפרפר לדמם ולהתמוטט לנו מול העיניים. חיים זבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 17:50 
19 כתב:
מה שאפילו יותר מביש מהעליהום על כל מיני רובי ריבלין, זו הכמות של האנשים בארץ שיש להם גוגל בהישג יד, וישפכו זבל ורפש על הנשיא על למה גשנרצחה משפחת פוגל הוא לא דיבר, בעוד שחיפוש של 5 שניות מגלה שהוא היה ונאם בלווייה, ליווה את המשפחה, והגיע גם לפתיחת ההיכל שנבנה באיתמר לזכרה של המשפחה והדליק עם קרוביהם נרות.

אבל להמוני עם ישראל הוא נשיא של ערבים ולא מזיז לו שיהודים נרצחים. כסילים ובורים.

"כאב על שבני עמי בחרו בדרך הטרור ואיבדו צלם אנוש."- ציטוט של רובי ריבלין אחרי הפיגוע בדומא.

האם הוא כתב אחרי הפיגוע אצל פוגל ש"העם הערבי בחר בדרך הטרור ואיבד צלם אנוש" ?

אם לא, אז תודה, אבל הייתי שמח מאוד אם הוא לא ימשיך להיות הנשיא שלי.
אמרות כמו "בוגד", "שילך לעזה" וכו' הם אמנם די מטומטמות אבל לגיטימיות לחלוטין ואני מאוד מבין את מי שאומר זאת.
אם הוא בוחר להאשים עם שלם ברצח אז שלא יצפה שאותו עם ימשיך לאהוב אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
19 כתב:

"כאב על שבני עמי בחרו בדרך הטרור ואיבדו צלם אנוש."- ציטוט של רובי ריבלין אחרי הפיגוע בדומא.

אמרות כמו "בוגד", "שילך לעזה" וכו' הם אמנם די מטומטמות אבל לגיטימיות לחלוטין ואני מאוד מבין את מי שאומר זאת.

כי הוא ממש שואל אותך אם להיות הנשיא שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
מנדלה,
1. הוא לא רשם "כל בני עמי" אלא "בני עמי".
2. אם אתה מצדד באמירות כמו בוגד אז אתה יודע מה יכול לבוא אח"כ. (ע"ע רצח רבין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 18:03 
https://m.facebook.com/ReuvenRivlin/pos ... 2970569402
החייאת זומזום, מה אתה רוצה?
תעשה חיפוש ריבלין ופוגל, תראה מה תמצא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 18:17 
כואב לו שאנשים מבני עמו בחרו בדרך הטרור.

מי שמחפש לשנוא יבין סלקטיבית שהוא מכליל על כל העם, ולא ייתן למשפט הבא "זו אינה דרכנו" לבלבל אותו. עם של כסילים ובורים. בעשרות אלפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 18:20 
ואם לדייק:
דרכם אינה דרכי, דרכם אינה דרכנו, דרכם אינה דרכו של העם היהודי.
תרגום בגוף הסרט - דרך הטרור אינה!!! דרכו של העם היהודי

איזה מכליל!!! נשיא של ערבים רובי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
הוא גם אוהד הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 18:26 
פשוט מדינה של אווילים, זה כתוב שחור על גבי לבן. אני לא מאמין שיותר מ5 אנשים אשכרה הצליחו להבין את זה הפוך. מה שהולך אצלו בתגובות מחריד. בעיקר בגלל הטימטום וחוסר ההבנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
בכלל בתקופה האחרונה ימניים נהיו חבורת ניטפיקרים שלא ברא השטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 18:31 
סומך כתב:
בכלל בתקופה האחרונה ימניים נהיו חבורת ניטפיקרים שלא ברא השטן

כתוב, בהמשך של אותה שורה. כתוב במפורש. נכון שהמשפט בפני עצמו "בני עמי בחרו בדרך הטרור" ניתן לפירוש דו משמעית והוא התנסחות לא טובה. אבל הוא לא בא בפני עצמו, זה פשוט כתוב שם, ממש בהמשך שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
דל פיירו כתב:
הייתי במצעד שזה קרה. ילדה קטנה התחילה לפרפר לדמם ולהתמוטט לנו מול העיניים. חיים זבל

שברת אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: העם הנבחר : דוקרים,מבעירים ושורפים תינוקות חיים
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 18:39 
תמונה

הנה, שירות לציבור. כולל קרופ והכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 18:49 
אתה לא רואה שהוא כתב דרכם אינה דרכי על בני עמו????
נשיא של עזה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 18:50 
ברצינות, התגובות אצלו זה כלום. נתקלתי היום בפיד של אחת שאני מכיר מהצבא ומה שהולך שם זה מטורף. אלפי שיתופים של תמונות "ריבלין בוגד" וסטטוסים של קללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
19 :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 18:55 
MANDALA כתב:
19 כתב:

לא ייאמן, מה חוסר בהבנת הנקרא יכול לעשות. איך מתמודדים עם דבר זה? נסביר להם עכשיו ובעוד חצי שנה זה יקרה עם משפט של מישהו אחר שוב. מה עושים עם המדינה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
MANDALA כתב:
19 כתב:

לא ייאמן, מה חוסר בהבנת הנקרא יכול לעשות. איך מתמודדים עם דבר זה? נסביר להם עכשיו ובעוד חצי שנה זה יקרה עם משפט של מישהו אחר שוב. מה עושים עם המדינה הזאת?

שנים של השקעה בלימודי מורשת ישראל, תנ"ך ויהדות על חשבון לימודי הליבה נושאות עכשיו פירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2015, 19:00 
dr.avi כתב:
מנדלה,
1. הוא לא רשם "כל בני עמי" אלא "בני עמי".
2. אם אתה מצדד באמירות כמו בוגד אז אתה יודע מה יכול לבוא אח"כ. (ע"ע רצח רבין)

1. אני יודע שהוא לא כתב 'כל' בני עמי, אבל ברגע שהוא כותב 'בני עמי' זה נראה כאילו הוא מתכוון לכך שהיה לזה רוח גבית (מחלק) מהעם.
ועל זה כולם יוצאים.
2. אז אני מבין שאם קוראים לערן זהבי 'בוגד' זה גם נותן לגיטימציה לרצוח ?
זה שאומרים בוגד מתכוונים לכך שבזהות שלו הוא עבר צד (בין אם זה נכון או לא, אני חושב שזה לא נכון), ותו לא.
אם יהיו כאלה שיקחו את זה שהוא בוגד למחוזות רחוקים, זו אשמתם ואותם צריך לתפוס ולכלוא, לא צריך לעשות סתימת פיות לכל השאר (אם כבר זה רק מה שיחריף את הבעיה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 276 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: