redrony כתב:
צור ש. כתב:
יש שחקנים שיודעים ומבינים כדורגל.
בומבה מעבר לזה שהוא שחקן טוב שמטפל מצוין בכדור, הוא שחקן חכם וזה מה שהכי הרשים אותי.
הפועל טרפה את הדשא אתמול ועם 5 שחקני הרכב שהיו חסרים אתמול,
יש הרבה סיבות לתקווה.
לא מהמשחק אתמול. אולי מ2-3 שחקנים. מבחינת הכדורגל, הפועל צריכים לעבור עוד דרך ארוכה
הפועל אולי טרפה את הדשא
אבל היו לא מעט דברים מדאיגים אתמול בשיטת המשחק.
אני כרגע כמובן לא פוסל ולא מאשים כלום ושום דבר וכל אחד זכאי לימי החסד שלו אבל נראה לפעמים שאין רעיון לאיך לתקוף. אז העמידה מאחורה הייתה בסדר גמור ואפילו טובה עד הפציעה של גוטליב אבל המשחק למעלה בוסס בעיקר על שהרוש יעיף את הכדור ואלטמן יילחם בלי סיכוי אמיתי מול הבלמים, לא הייתה הצטרפות כלל של שחקני הקו השני להתקפה (לקס ונחמיאס). שיימן וורטה עלו אולי פעם אחת כל המשחק.
אז נכון משחק רשמי ראשון וכל מה שתרצו אבל זה היה דומה לא מעט למשחקי האימון שראיתי (הכל חוץ מאא"ק) שבה נראה שמחפשים מעבר מהיר אבל לא מצטרפים מספיק שחקנים. אני מאוד מקווה שזה רק רשמים של משחקים ראשונים ושזה ייראה אחרת מול קבוצות שאנחנו אמורים ללחוץ יותר מאלו ששיחקנו נגדם עד כה.
בכל אופן אי אפשר לעלות למשחק שהציפייה היא שייגמר 0-0 ואולי לגנוב גול כי כדי לגנוב את הגול צריך רעיון התקפי כלשהו ולא התקפות מקריות שבעיקר התבססו על פעם-פעמיים שרמזי הצליח לעבור את השחקן הראשון בדריבל.
במיוחד עם ההרכב שהעלו הגרמנים במחצית הראשונה שהוא היה חוץ משתי הבלמים מאוד חלש וקבוצות אחרות היו מענישות אותה על זה.
אם כבר משהו היה מרשים זה כמובן הרצון אבל ברמת השחקנים הבודדים התרשמתי בעיקר מורטה, כנראה שגוטליב היה טוב כי אחרי שיצא כל הקו הגנה התפרק, אבו עביד היה טוב לפרקים, שיימן היה מאוד פרווה, בומבה לא הצליח לעשות משהו יוצא דופן או לסכן יותר מדי את המגן של מכבי ואבו-הליג'א היה בעיקר עסוק בלפחד מהכדור. הכי מרשים אתמול היה רמזי ולצערי זה אומר לא מעט על המשחק של הפועל.
אפשר לייפות את זה בהרבה מובנים ולחשוב שהיה פה משחק שממנו אפשר לגדול אבל אני ממש לא חושב ככה ואני חושב שזה היה משחק מאוד לא טוב, זה אולי היה בונקר נחמד ל60 דקות.