שחר כתב:
NARKOTIKA כתב:
לא, כנראה שלא. לכמה שחקני הפועל נטפלים היום ברחוב?
נראה לי די טרייוואלי שכשזה "בא מהבית שלך" זה הרבה יותר גרוע.
אני לא מבין. אתה חושב שהוא יכול להמשיך במכבי? כי אם כן, אין בסיס לדיון. אם לא, אז איך לדעתך זה צריך לעבוד? מכבי צריכה להחליט בשבילו איפה להיות?
הקריירה שלו עכשיו נגמרה בגלל הסיפור הזה? מה אתה מצפה שייקרה?
מה שקורה בכל העולם , רייכרט לא המציא שום דבר. או שהוא יישאר במכבי ויתמודד עם הסיטואציה, או שיביא קבוצה שתנהל מו"מ ותרכוש את כרטיס השחקן שלו.
אין להתמודד עם הסיטואציה. אין דוגמאות לשחקנים שהאוהדים של הקבוצה שלו מרביצים לו וקורעים ממנו את החולצה והם נשארים בה. אי אפשר לחזור לקבוצה שהתמודדת מול המנג'ר שלה ראש בראש מול בורר, אי אפשר לחזור לקבוצה שיש בפורום שלה קונצזנוס רחב שהשחקן לא יעלה יותר בחיים לשחק. לטעון אחרת זה ראש קטן.
"שיביא קבוצה שתנהל מו"מ ותרכוש את הכרטיס שחקן שלו" זה יפה. אם הקבוצה דורשת מחיר גבוה מדי זה לא פרקטי. על זה בדיוק המלחמה שלו.
אני מציג אולי לגמרי את העמדה מהצד שלו, אני מבין שיש גם למכבי צד בסיפור, וזה לא שחור או לבן. אם מישהו שם כאן משקפיים סובייקטיביות זה אתה, כי להגיד שהעורך דין שלהם צודק ב100 אחוז, ממש ציור של גן עדן, בלי להבין את החורים, זה משקפי אנטי. איך אפשר להסכים עם בן אדם שאחד הטיעונים שלו זה "אז מעכשיו כל קבוצה שתירצה שחקן תוביל אותו לבוררות", שזה התעלמות מוחלטת מכל הרקע מסביב. גם אם הוא זניח בעיניך, זאת דמגוגיה.