NARKOTIKA כתב:
אתה, כרגיל בזמן האחרון, מגזים.
אתה לא יודע מה שווה הבלם השני שלך והמגן הימני.
אתה לא יודע מה תקבל מאלטמן ודוד ביטון.
אין לך בספסל קשר אמצע ששיחק בליגת העל וגם לא חלוץ. הקשרים ההתקפיים הם צעירים שספורי נחשב לבכיר בהם.
המצב מאוד דליל.
אין מה לעשות, לא יגיע עוד קשר ישראלי חוץ מאנטל לדעתי.
נצטרך להסתדר עם יחזקאל, שקל וספורי כמחליפים לקישור ההתקפי בתקווה ששלושתם יתקדמו העונה. אני חושב ששגיב זקוק לדקות והרבה בשביל להפוך לשחקן ליגת על לגיטימי ואנחנו גם ככה לא רצים לאליפות אז אין סיבה שהוא לא יקבל.
בנוגע לספורי, אני באמת חושב שהוא צריך השאלה ובלאומית כי הוא רחוק מהרמה אבל זה מה יש כרגע. שקל אומנם יותר מחליף של אלטמן ופחות של הקיצוניים אבל גם הוא יכול לשחק בצדדים.
מעבר לזה יש את הילדים שהבאנו ממכבי רז יצחק ורוי רונן שקיבלו דקות במחנה אימונים ואם הם ירשימו יותר מהשלישייה המדוברת גם הם עשויים לקבל דקות באגפים.
זה לא אידאלי לקבוצה שרצה לאליפות, אבל לקבוצה שהשאיפה שלה להתברג ב-6 המקומות הראשונים ולנסות להיאבק על כרטיס לאירופה זה ממש לא נורא, הדרך היחידה לקדם שחקנים צעירים חוץ מהשאלה זה לתת להם דקות.
אותו סיפור בנוגע למחליפים לאמצע, רז נחמיאס מאוד הרשים במחנה האימונים ואין סיבה שלא יראה הרבה דקות העונה כמחליף, גם ניר לקס. אני כן חושב שצריך להביא עוד קשר אמצע ישראלי יותר בכיר אבל הוא לא חייב להיות רייכרט או שחקן ברמת הרכב לקבוצת צמרת. אני אסתפק בכיף בתום מונד/גל הראל משהו בסקאלה הזאת.
מבחינתי אנטל, חלוץ יותר בכיר מדודו ביטון, וינטרה ושחקן לאמצע סוגר את הסגל.