IdanTheLittle כתב:
אל באנדי כתב:
אני לא מבין על מה הויכוח המיותר הזה
ברור שמעבר של שחקן ששיחק כל שנותיו בהפועל הניף צלחת אליפות ומספר גביעים (ובמיוחד בעונתו האחרונה בקבוצה שהוא יודע בבירור שהוא לא נשאר) וענד את סרט הקפטן מגיל צעיר עובר לאחת הקבוצות השנואות ביותר עלינו הוא "הבגידה" הכי גדולה.
אם כל הכבוד ורמוט לא שיחק אצלינו כל הקריירה, הוא ברח לחו"ל וגם שיחק בהתחלה בכלל בהפועל חיפה ולא צפיתי ממנו להיות נאמן.
משחקן ש3 שנים לאחר מכך פרש ממשחק פעיל בכל מקרה, הייתי מצפה כבר להישאר עד הסוף ולגמור את הקריירה אצלנו.
גיל ורמוט שיחק ברוב שנותיו בהפועל, הניף צלחת אליפות, זכה במספר גביעים, המועדון והאוהדים עשו מעל ומעבר בשבילו, היה קפטן בעונה האחרונה, והקבוצה הייתה תלויה בו הרבה יותר מאשר שהייתה תלויה בגרשון. הוא נטש ספינה טובעת ולפי דעתי זה יותר חמור.
וזה לא שגרשון ידע שיהיה לו מום בלב והוא יצטרך לפרוש אז אני לא ממש מבין את השורה האחרונה שלך.
לא היה שחקן שהארץ קיללה יותר מגרשון וטועמה, גם לא ורמוט.
גרשון היה כל כך מזוהה עם הפועל
אני מבטיח לך שורמוט לא היה כל כך הפועל, הוא היה עוד שחקן בסגל, כן שחקן מצויין שהפועל תלויה בו, אבל לא סמל, לא שחקן שאומרים הפועל אומרים ורמוט (אולי רק בעונה האחרונה שלו פה)
גרשון סימל וסימן הרבה להפועל בתקופה ההיא, השחקן שהניף בעצמו את כל התארים בתור הקפטן של הקבוצה, שכבש שער עצמי שהדיח אותנו נגד מילאן ונתן לאוהדי הקבוצות השנואות שלנו לפיצוח בשיר "גרשון אתה גדול"
צר לי, בתור אחד שהיה ילד בתקופה של גרשון, אני זוכר את הטירוף עליו והאהבה שלנו אליו והשנאה של כל השאר אליו, לא היה דבר כזה לורמוט וגם לא יתקרב כנ"ל לזהבי
אני גם לא אשכח איך אוהדי בית"ר חגגו את המעבר שלו בזה שהם "שברו אותנו" שהסמל הגדול שלנו עובר אליהם.
יכול להיות שהייתי ילד ובי זה פגע יותר כי הלכתי עם חולצה שלו כמו מעריץ נלהב, אבל לי תמיד יזכר גרשון כדבר הכי בוגדני בעולם.