תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 17:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המלצה לאוטו מליסינג
הודעהפורסם: 25 יולי 2015, 21:05 
יש לי מספר אופציות לקחת רכב חדש מהליסינג.

רכבים ללא תוספת תשלום:
1. יונדאי I30 CW
2. קיה סיד סטיישן
3. טויוטה אוריס
4. טויוטה אוריס היברידית סטיישן

רכבים עם תוספת תשלום של 180 ש"ח בברוטו:
1. טויוטה קורולה
2. יונדאי I35
3. מזדה 3

המלצות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המלצה לאוטו מליסינג
הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 07:57 
בבירור שעשיתי לעצמי בשבוע האחרון שמתי לב שיש הרבה קיה סיד מרוצים,אבל אם אתה לא צריך סטיישן האוריס הוא הרכב הכי טוב ברשימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
זה כולל דלק על חשבון העבודה?
כי אם לא ואתה נוסע מרחקים גדולים אז יש עדיפות להיברידית בהוצאות. בלי השיקול הזה אז ההיברידית היא הכי לא משתלמת לקנייה אחרי שלוש שנים (החלפת בטריות יקרה אחרי כשבע שנים).
אני אישית כבר הרבה שנים רק עם הקורולות למינהן (לא גיר רובוטי), כרגע יש לנו שתיים כאלה (אחת בליסינג מהעבודה). אני ואשתי מאד אוהבים אותן, למרות שהן לא חסכוניות בדלק.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 08:10 
its-sick כתב:
זה כולל דלק על חשבון העבודה?
כי אם לא ואתה נוסע מרחקים גדולים אז יש עדיפות להיברידית בהוצאות. בלי השיקול הזה אז ההיברידית היא הכי לא משתלמת לקנייה אחרי שלוש שנים (החלפת בטריות יקרה אחרי כשבע שנים).
אני אישית כבר הרבה שנים רק עם הקורולות למינהן (לא גיר רובוטי), כרגע יש לנו שתיים כאלה (אחת בליסינג מהעבודה). אני ואשתי מאד אוהבים אותן, למרות שהן לא חסכוניות בדלק.

זה כולל דלק.
אני נוסע כ-25000 ק"מ בשנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
נזכרתי באיחור: לפני כשלוש שנים שלושה חברה מהעבודה החליטו לקחת לנסיעות מבחן את שלושת הרכבים שבתוספת 180 שקל אצלך.
הם החליטו שה I35 הכי כיפית לנהיגה, המליצו לכולם, ואני הייתי היחיד שהמשיך עם קורולה.
למזדה יש רעש מנוע בלתי נסבל, עדיף לפסול מראש.
לדעתי הקורולה וה I35 זה רמה מעל האחרות גם בנהיגה וגם בנוחות, ושוות 180 שקל ברוטו (שזה רק איזה מאה נטו).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 08:58 
אני באמת לא מבין בזה מספיק, אבל שני דברים חשובים בקשר להיברידית:
א. המחיר כולל 500 ש"ח הטבת מס ירוק שלך תדע מתי היא תתבטל ואז תגולגל אליך ולא למעסיק, כי זה חלק מהשווי מס
ב. אם אתה נמצא הרבה ברכב, ובוודאי אם יש ילדים קטנים שיושבים מאחורה, עניין הקרינה האלקטרומגנטית לא נבדק מספיק. למעשה, המחקר הישראלי בנושא מ2010 הוא אחד היחידים יחד עם עוד איזה משהו משוויץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 09:37 
יש לי כרגע את ה-I35 (דגם 2013) ןאני מרוצה מהרכב.
פשוט את הרכבים האחרים אני פחות מכיר אז אם פתחו לי עוד אופציות, שווה לברר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 19:46 
1. קודם כל, אם אתה נוסע 25K בשנה אז מבחינה כלכלית לא משתלם לך לקחת רכב. ה-BREAK EVEN הוא בסביבות 30K בשנה.
2. לגבי הרכבים בתוספת תשלום (להלן "קבוצה ב' "): קח בחשבון שזה לא רק שמורידים לך עוד 180 ש"ח בברוטו. היות שהרכבים בקבוצה ב' אצלך יותר יקרים, גם זקיפת המס בגינם תהיה יותר גבוהה כך שכל הסיפור יוריד לך את הנטו בערך בגובה הירידה של הברוטו (כ-180 ש"ח).
2. למרות האמור בסעיף הקודם, בשביל 180 ש"ח הייתי לוקח את אחד הרכבים מקבוצה ב' בלי לחשוב פעמיים. שווה לך להוסיף את הסכום הקטן הזה בשביל לנסוע ברכב שיהיה לך יותר נוח ונעים לנסיעה.
3. כל הרכבים בקבוצה ב' שכתבת (I35, קורולה, מזדה 3) הם פחות או יותר אותו דבר. היתרון של ה-I35 הוא שהיא הכי מאובזרת, כי היא כוללת כסטנדרט גג נפתח, מובילאי ואולי עוד איזה דבר או שניים.
אם יש לך היום I35 ואתה מרוצה ממנה, הייתי הולך עליה. בכל מקרה, קח לנסיעת מבחן גם את השתיים האחרות. אין לך מה להפסיד. טויוטה נותנים לך את הרכב ל-3 שעות, אתה יכול לחרוש עליה. מזדה נותנים חצי שעה, תתעקש לקבל לפחות שעה. לפי דעתי נסיעת מבחן של פחות משעה עדיף לא לעשות בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2015, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
הקיה סיד והיונדאי i30 זאת אותה הגברת בשינוי אדרת.
פשוט היונדאי יותר מיוחצנת,אבל שמעתי לא מעט אומרים שהקיה ממש לא נופלת ממנה ואולי אפילו עדיפה.
היונדאי בכללי הוא אוטו אמין,וכמו שאמרו פה,אם אתה מרוצה ממנה - אז לך עליה.
גם הייתי לוקח בחשבון את הקורולה שהיא נפלאה,אבל אם אתה צריך להעמיס דברים בד"כ (עגלת תינוק וכו'),נראה לי שאחת מרכבי הסטיישן יעשו את העבודה מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: