תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 05:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 130  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 09:22 
מה ארבייטמן ?
נפלתם על הראש ? עדיף כבר להשאיר את אזולאי אם אלו האופציות
ואם כבר בעדיפויות עסקינן עדיף להביא כבר את אנטל ולראות איך הולך עם ביטון ועם הקבוצה בכלל עד ינואר ואז לתקן אם צריך
לא צריך לעשות טעויות פזיזות עכשיו , כרגע בשוק יש רק חלוץ ישראלי אחד ראוי ויחסית ראלי שזה טוטו אם אי אפשר להביא אותו אז בינואר יכול להיות שיהיו עוד חלוצים ישראלים טובים שאפשר יהיה ללכת עליהם ואולי אפילו טיפה להשקיע יותר בשבילם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
איזה חלוצים ישראלים עוד הפועל יכולה להביא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
לב"ש יש מלבד ארבייטמן סה"כ שני חלוצים טבעיים בסגל (כשיש שיגידו שגם סהר לא ממש 9), כך שאני מניח שבכר לא ירצה לוותר עליו. מה גם שאין לברקת שום בעיה להחזיק אותו כשחקן ספסל למרות החוזה הדי כבד שלו

השאלה היא גם באיזו שיטה ישחק בכר. האם 3 בקישור במרכז, 2 באגפים ו-1 בשפיץ או נניח 4-4-2 קלאסי עם חלוץ 9 וסקנד סטרייקר לצידו.
מבחינה התקפית, מבלי כרגע להיכנס למספר 9 כן או לא, אלא שחקנים שישחקו מקדימה יש לבאר שבע כיום את בוזגלו, מליקסון, ברדה, נוואקמה, שהר, ארבייטמן (שכחתי מישהו?).
כלומר 6 שחקנים עם 3-4 עמדות.
אני נוטה להאמין ששחקנים כמו אוגו או חובאן לא ישבו על הספסל, וכנראה שגם ראדי לא עזב את סיר הבשר של מכבי בסוף הקריירה כדי לשמש סותם חורים בבאר שבע. גם אם היו כמה אידיוטים בשער 11 שקיללו אותו על רקע גזעני. הוא זכה לתמיכה והערכה מהרמן והמערכת בקרית שלום.
אני מסכים שזה גבולי מבחינת עומק בספסל ואין לבאר שבע בעיה של תקציב וכסף, להחזיק את ארבייטמן כשחקן מחליף. מנגד, אין לדעת מה חושב עליו בכר ובעיקר מה תהיה המדיניות של אלונה לאור הרכש שכבר בוצע לחלק ההתקפי לצד ההדחה מאירופה.
אישית, בגלל שזה נשמע טוב כל כך, אני סקפטי שמהלך כזה יקרום עור וגידים. נשמע לי תלוש לגמרי. הלוואי שאני טועה. גם טוטו לדעתי לא יגיע, בלי קשר למואנוס דבור כן או לא. יצטרכו לחשוב בוולפסון מחוץ לקופסא או להסתפק בעונה הזו עם מה שיש. ככלות הכל, המטרה המוצהרת היא פליי אוף עליון והתקווה היא מקום לאירופה. איש לא חושב שהעונה הפועל תתמודד על האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
איזה חלוצים ישראלים עוד הפועל יכולה להביא ?

השוק לא עמוס אבל להביא חלוץ בינוני מאוד כמו ארביטמן בסכומים שהוא ידרוש רק כדי להגיד הבנו זה טימטום.
אפשר להסתדר עם מה שיש ולחכות לינואר שאז עשויות להיות אופציות נוספות.
לך תדע אולי עד ינואר תגלה איזה חלוץ ראוי מהאופציות שיש בנוער, אנחנו לא מדברים פה על הליגה האיטלקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 09:39 
כן, כל הזמן הפועל מצמיחה חלוצים להרכב מהנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
ארבייטמן אופציה טובה, אבל אם זה הוא ב200 אלף יורו או טוטו ב300-320 אלף יורו, נראה לי שאין כאן שאלה. הבעיה היא שככל הנראה טוטו דורש הרבה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
כן, כל הזמן הפועל מצמיחה חלוצים להרכב מהנוער.

דווקא יש כמה עם פוטנציאל לא רע.
בסופו של דבר אם צריך להמר על חלוץ בינוני כמו ארבייטמן או לחכות ינואר ולבחון את האופציות בעיני התשובה היא חד משמעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 09:57 
יש להם פוטנציאל לא רע, אבל מדובר בשחקני נוער, ושחקני נוער שהם לא נחשבים עילויים ברמה של קבוצה בוגרת.
הפועל חייבת עוד חלוץ רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
ארבייטמן אופציה טובה, אבל אם זה הוא ב200 אלף יורו או טוטו ב300-320 אלף יורו, נראה לי שאין כאן שאלה. הבעיה היא שככל הנראה טוטו דורש הרבה יותר

טוטו דורש 400 ויש לו ביקוש בארץ ככה שאין לו סיבה להוריד במחיר לטובת הפועל. מי היא כבר הפועל בשבילו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
לב"ש יש מלבד ארבייטמן סה"כ שני חלוצים טבעיים בסגל (כשיש שיגידו שגם סהר לא ממש 9), כך שאני מניח שבכר לא ירצה לוותר עליו. מה גם שאין לברקת שום בעיה להחזיק אותו כשחקן ספסל למרות החוזה הדי כבד שלו

זה אמנם נכון. אבל במערך של 4-3-3 יש להם 6 שחקנים על 3 עמדות. בהנחה שבוזגלו הוא באנקר בהרכב, זה 5 שחקנים על 2 עמדות. בעמדת חלוץ השפיץ יש להם את שהר, ברדה, וארבייטמן. במצב כזה, לא נראה לי שאמורה להיות להם בעיה לשחרר את ארבייטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 10:10 
dino כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

טוטו דורש 400 ויש לו ביקוש בארץ ככה שאין לו סיבה להוריד במחיר לטובת הפועל. מי היא כבר הפועל בשבילו?

טוטו במצב בעייתי
עושה רושם שמכבי לא בקטע שלו, הפועל משכה את ההצעה ושחר לא ישלם לו את הסכומים שהוא דורש
באירופה הקבוצה היחידה שרוצה אותו, לפי הפרסומים, נמצאת על הגבול התורכי-סורי וכרגע הוא תקוע בקבוצת אמצע טבלה ברומניה שלא מסוגלת לשלם לו.
הוא יאלץ להתפשר כי 400 אלף דולר בארץ הוא כבר לא יקבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
dino כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

טוטו במצב בעייתי
עושה רושם שמכבי לא בקטע שלו, הפועל משכה את ההצעה ושחר לא ישלם לו את הסכומים שהוא דורש
באירופה הקבוצה היחידה שרוצה אותו, לפי הפרסומים, נמצאת על הגבול התורכי-סורי וכרגע הוא תקוע בקבוצת אמצע טבלה ברומניה שלא מסוגלת לשלם לו.
הוא יאלץ להתפשר כי 400 אלף דולר בארץ הוא כבר לא יקבל

הוא עשה טיזינג עם הטוסיק לאוהדי חיפה שיפעילו לחץ על הבעלים הוא יצליח לקבל יותר כסף מחיפה מאשר מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 10:17 
ארבייטמן פצוע כרוני והרבה יותר מוגבל במשחק שלו מטוטו. אם הבחירה היא בין שניהם אין שאלה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 10:26 
קצת מוזר שפתאום חיפה חזרו להתעניין בטוטו , מעניין למה דווקא עכשיו ?
אולי זה בגלל שמכבי צריכים לסגור עם חלוץ לפני פלזן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
מאז החוזה המנופח של יניב קטן, שחר מקפיד שלא לשלם חוזים מטורפים לשחקנים ישראלים. אלירן עטר חתום שם על 300 אלף דולר, שכטר חתום על 330 אלף דולר. אם טוטו חולם שיקבל משחר 400 אלף יורו, שזה 440 אלף דולר, אז שימשיך לחלום. הוא יקבל, אולי, כ-300 אלף יורו שזה החוזה כאמור של שכטר. לא מעבר. אגב, ע"פ הפרסומים השונים, כבירי הציע לתמוז חוזה לשנתיים תמורת 300 אלף יורו לעונה או חוזה ל-4 שנים בו השכר יעלה בהדרגה החל מ-250 אלף יורו ועד 300 אלף. אסור לשכוח שצריך "לפדות" את טוטו מהרומנים, שזה עוד השקעה של 250-300 אלף יורו בערך.
אז בעצם, הפועל מציעה פחות או יותר את מה שצפוי להציע שחר בהבדל אחד - בהפועל טוטו כבר שיחק. הוא מכיר את המועדון והצליח בו. הוא אהוד על הקהל וגם בתקופה "יבשה" הקהל יזכור לו חסד נעוריו. וכמובן שבהפועל הוא הסטאר, החלוץ הבכיר. בחיפה לא יספרו אותו, הוא יצטרך להתמודד עם עטר, שכטר ושחקני הבית המוכשרים על דקות משחק. הוא יתן 2-3 משחקים גרועים ויראה את שאר העונה מהספסל אחרי בוז מ"יציע ג'". האם זה שווה עוד 20-30 אלף בעונה?! מסופקני. אבל כרגע לפחות טוטו נראה אופציה כמו ארבייטמן - כלומר זה משהו שמעסיק את כותבי הפורום הזה יותר מאשר את מקבלי ההחלטות בהנהלה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 10:45 
Charlie כתב:
מאז החוזה המנופח של יניב קטן, שחר מקפיד שלא לשלם חוזים מטורפים לשחקנים ישראלים. אלירן עטר חתום שם על 300 אלף דולר, שכטר חתום על 330 אלף דולר. אם טוטו חולם שיקבל משחר 400 אלף יורו, שזה 440 אלף דולר, אז שימשיך לחלום. הוא יקבל, אולי, כ-300 אלף יורו שזה החוזה כאמור של שכטר. לא מעבר. אגב, ע"פ הפרסומים השונים, כבירי הציע לתמוז חוזה לשנתיים תמורת 300 אלף יורו לעונה או חוזה ל-4 שנים בו השכר יעלה בהדרגה החל מ-250 אלף יורו ועד 300 אלף. אסור לשכוח שצריך "לפדות" את טוטו מהרומנים, שזה עוד השקעה של 250-300 אלף יורו בערך.
אז בעצם, הפועל מציעה פחות או יותר את מה שצפוי להציע שחר בהבדל אחד - בהפועל טוטו כבר שיחק. הוא מכיר את המועדון והצליח בו. הוא אהוד על הקהל ו גם בתקופה "יבשה" הקהל יזכור לו חסד נעוריו. וכמובן שבהפועל הוא הסטאר, החלוץ הבכיר. בחיפה לא יספרו אותו, הוא יצטרך להתמודד עם עטר, שכטר ושחקני הבית המוכשרים על דקות משחק. הוא יתן 2-3 משחקים גרועים ויראה את שאר העונה מהספסל אחרי בוז מ"יציע ג'". האם זה שווה עוד 20-30 אלף בעונה?! מסופקני. אבל כרגע לפחות טוטו נראה אופציה כמו ארבייטמן - כלומר זה משהו שמעסיק את כותבי הפורום הזה יותר מאשר את מקבלי ההחלטות בהנהלה....

סביר להניח שלא.. זיכרון קצר וזה..

מה שכן אצלנו יש לו סיכוי מעולה להצליח כי הוא יהיה החלוץ היחידי וכשהוא בכושר יש לו סיומת מפחידה , מאשר אצל חיפה שהוא יצטרך להילחם על דקות משחק.
אבל אם הוא לא מוכן להתפשר ל300 אלף אז שיילך להירקב במכבי על הספסל.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
טוטו האפס מתחיל להתחנף לאוהדי מכבי חיפה
שיזדיין השמן האגואיסט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
רק אצלי הפורום מושחר כבר יומיים?
אוסישקין+תשעה באב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 12:27 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
אוסישקין+תשעה באב?

החזרה שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 12:44 
Peace Hope כתב:
nirog כתב:
אוסישקין+תשעה באב?

החזרה שלך

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
צינק, אני צריך לראות לבד שצ'ארלי רשם בא"ש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
אני אשאל שוב
איזה חלוצים ישראלים יש עוד בשוק ?
שמעון אבו חצירא עדיין חי ?
מה מצבו של יובל אבידור ?
לאן נעלם השם שלך סליחי ?
האם יש סיכוי להביא את דובב גבאי ?

אני פשוט לא מבין למה נתקענו רק על טוטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
Noam כתב:
red_boy כתב:
teknoboy כתב:
Violet כתב:
יכולים גם 60. "לרשום" זה כבר משהו אחר. אגב בגביע הטוטו אפשר לשחק גם עם 11 זרים

נדמה לי שרק אם הם נבחנים.

אז טכנית אפשר לבקש מזלאטן טובה ושישחק רק בדרבי על תקן נבחן?

עקרונית כן.
במנג'ר הייתי מחתים המון זרים חופשיים על חוזי נבחן לשבוע ומעלה אותם בגביע הטוטו. הזדמנות קלאסית לנצח בלי ששחקני הסגל שלך מתאמצים או מסתכנים בפציעות. לפעמים אלה גם היו שחקנים ברמה גבוהה מאוד, שלרוב לא הייתי מוכן להביא משיקולים כלכליים.

עקרונית גם וואליד ואלי בואנו יכולים לעלות כצמד בלמים על תקן נבחנים

אם אני לא טועה, החוק הזה תקף רק לזרים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
אני אשאל שוב
איזה חלוצים ישראלים יש עוד בשוק ?
שמעון אבו חצירא עדיין חי ?
מה מצבו של יובל אבידור ?
לאן נעלם השם שלך סליחי ?
האם יש סיכוי להביא את דובב גבאי ?

אני פשוט לא מבין למה נתקענו רק על טוטו

אין
יש לו בעיה בריאותית שאולי תאלץ אותו לפרוש, בלי קשר לא הייתי נוגע בו.
נשאר שחקן בינוני, אולי ייזרק מעכו.
חתם באיזה קבוצה מאלבניה נראה לי.
לא נראה לי.
כי אין חלוצים אחרים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
שמעון אבו חצירא פורש ?! ואו
הזוי לגמרי
לפי מה שזכור לי הוא כן חלוץ טוב, ממש עצוב
ו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
מאז החוזה המנופח של יניב קטן, שחר מקפיד שלא לשלם חוזים מטורפים לשחקנים ישראלים . אלירן עטר חתום שם על 300 אלף דולר, שכטר חתום על 330 אלף דולר. אם טוטו חולם שיקבל משחר 400 אלף יורו, שזה 440 אלף דולר, אז שימשיך לחלום. הוא יקבל, אולי, כ-300 אלף יורו שזה החוזה כאמור של שכטר. לא מעבר. אגב, ע"פ הפרסומים השונים, כבירי הציע לתמוז חוזה לשנתיים תמורת 300 אלף יורו לעונה או חוזה ל-4 שנים בו השכר יעלה בהדרגה החל מ-250 אלף יורו ועד 300 אלף. אסור לשכוח שצריך "לפדות" את טוטו מהרומנים, שזה עוד השקעה של 250-300 אלף יורו בערך.
אז בעצם, הפועל מציעה פחות או יותר את מה שצפוי להציע שחר בהבדל אחד - בהפועל טוטו כבר שיחק. הוא מכיר את המועדון והצליח בו. הוא אהוד על הקהל וגם בתקופה "יבשה" הקהל יזכור לו חסד נעוריו. וכמובן שבהפועל הוא הסטאר, החלוץ הבכיר. בחיפה לא יספרו אותו, הוא יצטרך להתמודד עם עטר, שכטר ושחקני הבית המוכשרים על דקות משחק. הוא יתן 2-3 משחקים גרועים ויראה את שאר העונה מהספסל אחרי בוז מ"יציע ג'". האם זה שווה עוד 20-30 אלף בעונה?! מסופקני. אבל כרגע לפחות טוטו נראה אופציה כמו ארבייטמן - כלומר זה משהו שמעסיק את כותבי הפורום הזה יותר מאשר את מקבלי ההחלטות בהנהלה....

התיאוריה שלך מגניבה והכל אבל נראה לי ששכחת את יוסי בניון.
וחוץ מזה אם שכטר מרוויח 330 יורו (אתה בטוח שזה דולר?) זה לא הבדל עצום מ350-370 שאפשר להתפשר עם טוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
אפס סבלנות לראשי תיבות כאלה שלא קיימים, או לא שימושיים יותר.
מבחינתי פחות סבלנות וסובלנות מאשר לראשי התיבות של לירון האדום.
צ'רלי, לכלכת וסיכנת את המשך הסטטוס קוו ביננו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
יש אימון היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 15:38 
תשמעו
הכתבות ליקוק ביצים של וואלה לרוני לוי חוצות את כל הגבולות. זו העיתונות הכי בזויה שראיתי בחיים.
ציטוט אפשרי לכתבה הבאה: "בניגוד לשאר המאמנים שהיו אי פעם בכל העולמות ובישראל רוני לוי יודע לפנות לאלירן עטר כמו האבא שאף פעם לא היה לו, הוא מצליח להעביר לו משמעת תוך כדי שמראה לו אהבה ומסביר לו על משמעות החיים, אומרים שמהרגע שנפגשו אלירן עטר הפך לאדם טוב יותר, אינו מרים את קולו וכבר מוכן לחלוק את הבקבוק מים שלו עם עטא ג'אבר, כמובן שרוני לוי יודע לאזן ובעזרת היכולת הקוסמית שלו הוא נותן לאיתי שכטר את התחושה שהשנה יש לו גיבוי בניגוד לכל הפעמים הקודמות בהם המאמנים התעמרו והתעללו באיתי שכטר ועדיין מספיק רק מבט מאוכזב אחד של רוני לכיוון איתי כדי שאיתי ישים לב שהוא מזייף ויתפוס את עצמו בידיים. מי ראה את זה בא, ימים יפים בחיפה, ימים של רוני לוי ואידיליה, ימים של טקטיקה וטכניקה, סבלנות, מסירות , רכות אך רצינות בלתי מתפשרת, רוני לוי האבא, הדוד, החבר, הידיד המטריד, הבן דוד המוזר שזיין את בת דודה שלו, האחיין שכולם רוצים שישב איתם בשולחן והילד עם החיוך הנצחי והרצינות האין סופית. ימים יפים בחיפה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2015, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
מה לגבי יובל אבידור? חלוץ נחמד שכן יוצר לעצמו מצבים.
יכול להתאים. לא עולה הרבה. במקרה שהשלמנו את מכסת הזרים ואין לנו כסף או יכולת להביא ישראלי בכיר כמו טוטו.
והוא אשכנזי. יכול להתאים למרקם החברתי האשכנטוזי שמנסים לבנות.

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 26 יולי 2015, 15:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 130  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: