Oleg Neduda כתב:
לב"ש יש מלבד ארבייטמן סה"כ שני חלוצים טבעיים בסגל (כשיש שיגידו שגם סהר לא ממש 9), כך שאני מניח שבכר לא ירצה לוותר עליו. מה גם שאין לברקת שום בעיה להחזיק אותו כשחקן ספסל למרות החוזה הדי כבד שלו
השאלה היא גם באיזו שיטה ישחק בכר. האם 3 בקישור במרכז, 2 באגפים ו-1 בשפיץ או נניח 4-4-2 קלאסי עם חלוץ 9 וסקנד סטרייקר לצידו.
מבחינה התקפית, מבלי כרגע להיכנס למספר 9 כן או לא, אלא שחקנים שישחקו מקדימה יש לבאר שבע כיום את בוזגלו, מליקסון, ברדה, נוואקמה, שהר, ארבייטמן (שכחתי מישהו?).
כלומר 6 שחקנים עם 3-4 עמדות.
אני נוטה להאמין ששחקנים כמו אוגו או חובאן לא ישבו על הספסל, וכנראה שגם ראדי לא עזב את סיר הבשר של מכבי בסוף הקריירה כדי לשמש סותם חורים בבאר שבע. גם אם היו כמה אידיוטים בשער 11 שקיללו אותו על רקע גזעני. הוא זכה לתמיכה והערכה מהרמן והמערכת בקרית שלום.
אני מסכים שזה גבולי מבחינת עומק בספסל ואין לבאר שבע בעיה של תקציב וכסף, להחזיק את ארבייטמן כשחקן מחליף. מנגד, אין לדעת מה חושב עליו בכר ובעיקר מה תהיה המדיניות של אלונה לאור הרכש שכבר בוצע לחלק ההתקפי לצד ההדחה מאירופה.
אישית, בגלל שזה נשמע טוב כל כך, אני סקפטי שמהלך כזה יקרום עור וגידים. נשמע לי תלוש לגמרי. הלוואי שאני טועה. גם טוטו לדעתי לא יגיע, בלי קשר למואנוס דבור כן או לא. יצטרכו לחשוב בוולפסון מחוץ לקופסא או להסתפק בעונה הזו עם מה שיש. ככלות הכל, המטרה המוצהרת היא פליי אוף עליון והתקווה היא מקום לאירופה. איש לא חושב שהעונה הפועל תתמודד על האליפות.