IdanTheLittle כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
אלברמן משחק רק כקשר אחורי מבין שלישיית הקישור. מלפניו משחקים עוד שני קשרים 50/50.
ורמוט מיועד יותר לקו ימין בתחרות עם מיכה. הוא מעולם לא שיחק בשלישיית קישור באמצע.
ריקן אכן יכול לשחק שם, אבל מייעדים לו גם את עמדת הקיצוני בצד שמאל ואת עמדת המגן השמאלי מול קבוצות חלשות.
בסופו של דבר יש להם על 2 עמדות ה-50/50 את מיטרוביץ', נוסא וריקן.
בעונה שעברה על 2 העמדות האלה פתחו את העונה במכבי מיטרוביץ, נוסא, רייכרט, ראדי ואיינבינדר. הם יביאו עוד שחקן בוודאות, השאלה מי.
במשחקי ההכנה ורמוט שיחק באמצע, ונגד היברניאנס בחוץ שיחק באמצע. אני לא באמת חושב שהוא מתחרה עם מיכה.
אין סיכוי שמייעדים לריקן את הקיצוני בשמאל כי זאת הבלטה של בן חיים ואני לא רואה אותו זז משם. הוא יכול להתחרות עם בן הרוש כמגן שמאלי אבל את הפריחה שלו ריקן עשה באמצע.
בכל אופן אני אשמח אם יביאו את גולסה. זה רק יזרז את ההגעה של הבן האובד.
מקצועית גילי מתאים בהחלט ל- 50-50 ובעיקר במרכז שדה של 3. זה שלא שיחק אצלנו הרבה בתפקיד זה קשור בכך שבהעדר ביצים לא סחב לסחוב את הקבוצה והעדיף להבליח מהאגף. מצד שני, כשחקן אגף גילי אמור לסייע למגן וכולנו יודעים עד כמה הוא אוהב את זה ועד כמה הוא מוכשר לכך.
רייכרט לא שייך לשיקולים מקצועים-ענינים במכבי.
רייכרט הוא אגו של מכבי וג'ורדי, פופוליזם של ג'ורדי מול האוהדים וריפוי בעיסוק לג'ורדי במקום למנג'ר ברצינות. לדוגמא, במקום להביא רכש מפתיע מ-חו"ל במחיר סביר למרות שיש עכשיו מכירת סוף עונה בליגות רבות.