teknoboy כתב:
el dudernio כתב:
אני לא מצפה ממי שתומך בזיוף עדויות לצורכי נקם למשהו אחר.
כנראה ששוב הצלחתי לא להבין אותך.
על שום מה ולמה החלטת שאני תומך בדבר כזה?
אגב, שמתי לב שהדיון (בינינו) התרחק כל כך מנושא האשכול, והפך בעיקר לצרור של גינויים וקילולים מצדך כלפיי. לא שהדיון ההתחלתי בינינו היה מרתק מדי, אבל זה כבר ממש משעמם.
אשמח אם תביא את הציטוט שגרם לך לחשוב את המצוטט.
מלבד זה אני חייב להודות שהדעה שלך עליי מעניינת אותי כקליפת השום, ולא מעניין אותי בשיט אם תכתוב אותה פה או לא (למען האמת, ככל שתבהיר לכולם שאתה לא מחבב, מעריך או מבין אותי כך אשמח יותר, אבל זה לא באמת חשוב לי), ועל כן אבקש מראש את סליחתך על כך שלא אתייחס אליה.
טכנו,
דווקא הפעם הצלחת להבין אותי.
לא קיללתי פעם אחת אמרתי ואני עדין אומר שיש לך בעיה בהבנת הנקרא והסקת מסכנות.
מי שעסוק בהשמיץ את השני ולהמציא עליו עובדות ודעות זה אתה. מי שמכניס את הדעות על אנשים מאשכולות אחרים (למשל אלרואי כהן) במקומות לא קשורים בשביל להשמיץ
ולהלבין פני כותבים אחרים בפורום באופן אישי זה אתה. אני מעולם לא קיללתי אותך ולא הלבנתי פניך אלא הצגתי לך ראי מול הפנים בשתי ההודעות האחרונות. אני מבין שקשה
לך אז פתאום ה"נושא" משעמם ואני מקלל, אבל תבין זאת ההתנהגות שלך, וניסיתי גם להסביר לך את זה בפרטי, אבל כנראה שכמו שכבר אמרתי אתה באמת עם בעיה בהבנת
הנקרא והסקת המסקנות אז לא הבנת את זה.
כאשר העדפתי לא להתייחס לשקרים שלך למרות שחזרת ואמרתי שהם שקרים שאלת למה אני לא מתייחס, לכן התייחסתי, התגובה שלה היא שאתה לא מתייחס אלי, זה בוגר מאוד
ומעיד בעיקר עליך. לא רוצה להתייחס את תתייחס. אבל כאשר אתה טוען שזה לא משנה אם איילה חסון, למשל, זיפה את עדות נהגת המונית כפי שהיא צולמה והובאה לשידור בערוץ
הראשון, ואומר שאין שום הצדקה להביע תהיה אם זה המצב, ושופט לפי העדות הזאת את כל הפרשה אתה בעצם תומך בזיוף ראיות לצורכי נקם. עכשיו בניגוד אליך ברור לי שזה לא
המצב, וכי איך תומך בזה, רק הראתי לך איך זה מרגיש להתדיין איתך, כי אתה מוצא שורה שמתאימה למה שאתה חושב על האדם, ואני מבין שאתה לא חושב עלי דברים חיוביים
למרות שאין לך מושג מי אני ומה דעותי באמת, ובונה עליה הרים וגבהות דמויונים ומבקש מהאדם שאיתו אתה מתעמת להתמודד עם חזויונות ליבך, אין זה ייתכן ואין זאת דרך לנהל
דיון. אם אינך רוצה להתדיין איתי, בשמחה אז תפסיק להגיב ולעקוץ אותי בכל הזדמנות אפשרית כי זה מגוכך, ואין לי כוחות לזה. אם אתה רוצה להמשיך תמשיך אבל תעשה את זה
כמו אדם בוגר ותתייחס לדברים כאומרם ולא לפי איך שאתה בוחר להבין אותם, ואם הם לא ברורים לך תשאל זה לא עולה כסף.
המשך יום טוב.