תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 19:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כריס אוונס חתם
הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 10:08 
בוריס כתב:
אני מסכים עם יובל
מה יש לחפש עכשיו עוד שחקן פנים? 4 שחקנים על 2 העמדות הללו זה מספיק בהחלט
הקבוצה משוועת לגארד יוצר, לאחד שיכול לקחת את המשחק על עצמו וגם לעשות את האחרים טוב יותר, זה יוביל למשחק מהיר יותר, אקטיבי יותר, יפה יותר במקום לעשות פקק בצבע ולחסל את רותבארט

וגם אני חושב ששיתוף של יונתן מור דק אחדות יותר אפקטיבי משיתוף של בלאט,להביא דק לצעירים זה יפה וזה נחמד אבל ממש לבנות עליהם במעוד מועד זה לא רציני ובלי רביב לא יהיה לנו סקנד גארד בסגל וזה יכול ליצור שהמשחק שלנו יהיה שוב כבד וקשה לצפייה כמו בשנה שעברה, למרות שעל פניו הגבוהים נראים הרבה יותר אתלטים וניידים משנה שעברה שזה יפה.

הקליעה שלנו מבחוץ יכולהל להיות מוגבלת וזה תלויברכז שיגיע, אם זה יהיה רכז עם קליעה כמו מארק ליוניס או סלבי או רכז שקליעה זה פחות הצד החזק שלו כמו דרווין קיצ'ן, אבל מכאן או לכאן אנחנו צריכים עוד גארד 2-3 שזה פשוט יותר עדיף מעוד שחקן פנים או סטרץ פור רך.
מקווה שעודד יעשה את הבחירה הנכונה.

אין לנו 4 שחקנים על 2 עמדות הפנים אלא יותר 2.5 (רות'בארט, ג'דאג' ואוונס שאמור להיות יותר 3).
חוץ מזה מה נעשה מבחינת החוק הרוסי כשרותבארט יהיה בחוץ? מה יעזרו לנו 2 הגארדים הזרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היא מה עדיף:
זר (רכז), רביב, זר, אוונס ורוטבארט. (עם מביאים 2-3) שזאת חמישיה שאם פוגעים בזרים הנוספים מפלצתית,
ואז יש לך את אמיתי (1-2), נאור (3-4) וג'אדג' (5) כמחליפים "בכירים" ואתה מכסה את כל העמדות.
כאשר יש לך אופציה לשחק עם הרכב גבוה (נאור / אוונס בעמדה 3) או עם 3 מובילי כדור (החמישיה) .
אבל פציעה של רוטבארט גורמת לנאור לשחק הרבה מאוד כגבוה.

או עם:
זר (רכז), רביב, אוונס, זר ורטבארט, שזאת חמישיה שיכולה להיות מוגבלת מוגבלת יחסית בהובלת כדור כי אוונס הוא 3 יותר לכיוון ה 4.
ואז יש לך את אמיתי (1-2), נאור (3-4) וג'אדג' (5) כמחליפים "בכירים" ואתה נשאר בבעיה של גארדים.
כאשר יש לך אופציה לשחק רק עם הרכב גבוה (נאור / אוונס בעמדה 3) אבל לא עם 3 מובילי כדור (אמיתי לא יכול להיות 3).

מאחר ונראה שלליגה שלנו אוונס עדיף כ 4. הייתי הולך על האופציה הראושנה.
האופציה היחידה שלגיטימי ללכת על האופציה השניה היא אם מביאים קומבו גארד שיכול להיות 1-3 (ואז אפשר לשחק עם רביב אמיתי והוא)
ומביאים עוד שחקן שהוא 3-4, אבל אז לנאור אין יותר מידי דק', כי גם על העמדה שלו הוא יהיה 3 ברוטציה, וזה לא נראה לי נכון כי זה מצמצם מאוד
את יכול המשחק עם החוק הרוסי.
במקרה הזה החמישיה שלך היא כמו באופציה השניה אבל עמדות 3-4 שלך יחסית זהות מבחינת איכויות משחק והשחק בעמדה 4 יוביל גדול יחסית טוב,
ובעצם יהיו לך 4 שחקנים שמסוגלים להוריד כדור לרצפה כאשר תהיה לך גם את האופציה לשחק עם 3 מובילי כדור, ופציעה של רוטבארט פחות תפריע,
כי יהיו לך את אוונס + גאד'ג + זר נוסף שיכולים לשחק בפנים ולא תבנה על מתן כגבוה.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 23 יולי 2015, 10:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
רביב שחקן של 30 דק' למשחק זה ברור, הזר השני שיגיע אמור להיות עוד שחקן של סדר גודל זהה לפחות. כן - זה הגיוני שישארו 15-20 דק' לאמיתי + 2 הצעירים. מה עדיף? להביא עוד קומבו גארד ולהפוך את כל הבניה לעקומה עוד יותר? לשחק עם 4 שהוא יותר 3 ולשחק עם 3 שהוא יותר 2?

רותבארט הוא שחקן של 25 דק' למשחק לכל היותר. זה משאיר לך 95 דק' ל-3 זרים + מתן. בהנחה שג'אדג' יהיה יותר שחקן של 20-25 דק' זה דווקא מאוד הגיוני, וגם מסתדר הרבה יותר טוב עם החוק הרוסי.

לא, אף אחד לא אמר עוד קומבו גארד. שחקן לעמדות 2-3, אין פה שאלה בכלל.
רות'בארט מהרגע שהוא נכנס לחמישייה בנהריה באותו משחק נגד ירושלים והפך לאחד הישראלים הכי טובים בליגה, שיחק למעלה מ-30 דקות למשחק. הוא לא שחקן של "25 דקות למשחק לכל היותר". גם על גייטס אמרו שהוא שחקן של 20-25 דקות ובסוף הוא שיחק 31 דקות למשחק, קבוצה בתקציב שלנו לא יכולה להרשות לעצמה שהשחקן הכי יקר יבלה חצי מהזמן על הספסל. ואם הוא שיחק 20-25 דקות, ובנוסף יוקף בנגרים חסרי קליעה מבחוץ כמו שזה נראה כרגע, אין מצב שהוא ישחזר חצי מהיכולת שלו מהעונה שעברה. שוכחים כנראה שמדובר בשחקן בן 29 שהצליח בסיטואציה מאוד ספציפית בנהריה ורוב העונות שלו לפני כן היו כושלות, ובשביל להוציא ממנו משהו צריך להתאים את הקבוצה אליו. בניית קבוצה בלי שום מחשבה. אל תתפלאו אחר כך אם נקבל במקום רות'בארט של נהריה שחקן של 6-7 נקודות למשחק בלי הגנה, שזה בערך מה שקיבלנו מיהונתן.

קבוצה שהגארדים שלה הם לימונד, אמיתי ועוד רכז זר, והשחקנים בעמדה 3 הם לכיוון ה-4 זו לא קבוצת כדורסל. אפס קליעה מבחוץ (כבר מניתי את השחקנים שיש לנו והקליעה שלהם, אנחנו נהיה ככה קבוצה של 3-4 שלשות למשחק, יותר גרוע מהעונה הראשונה בליגת העל), בלי יכולת לעשות סלים במשחק עומד, בלי יכולת לשחק עם שלושה גארדים או בכלל בלי שום תמרון בעמדות החוץ, בלי יכולת לעשות ריצה. למעשה חמישה שחקנים - רביב, אמיתי, אוונס, מתן והרכז הזר - שזה רוב הרוטציה, אם אחד מהם לא משחק, אין לנו איך לחלק 120 דקות בעמדות 1-3 (אם אחד הגארדים לא כשיר איך יש פה 80 דקות לעמדות 1-2? אם מתן או אוונס לא כשירים מי משחק בעמדה 3?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
ואוונס הוא 3 כמו שריון בראון יכול לשחק 2 (ואני אמרתי שאין שום סיכוי ששחקן כמוהו שלא מסוגל להוריד כדור לרצפה יכול לשחק 2 כמו שבנו עליו) וראינו איך הפנטזיה הזאת התממשה במציאות. שחקנים כמו אוונס שמגיעים לליגה בכמויות הם טווינרים קלאסים לעמדות 3-4 שבסמול-בול שמשחקים פה רואים יותר דקות בעמדה 4 מאשר בעמדה 3 וגם מביאים בעמדה הזאת את היתרונות שלהם לידי ביטוי יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 10:23 
בקיצור - שני גארדים.
זה זועק לשמיים בסגל הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
מסכים לחלוטין עם יובל. זו תהיה טעות קולוסאלית. לקבוצת כדורסל בלי קליעה מבחוץ בכדורסל המודרני אין זכות קיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
בקיצור - שני גארדים.
זה זועק לשמיים בסגל הנוכחי.

יותר כמו רכז זר שיכול לשחק גם 2 (ואז אמיתי רכז) ועוד זר סטייל סקוט שפותח ב 3 ומסוגל גם הוא לתת דקות בעמדה 2 במידת הצורך (ואז מתן או אוונס ב 3).
מה שחשוב לא פחות זה להביא שחקנים שיכולים לקלוע מעבר לקשת כי כרגע אנחנו בבעיית שלשות רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 11:25 
אתם שוב מתעלמים מהעובדה שעם עוד זר בעמדות הגארד תהיה בעיה קשה עם החוק הרוסי ובכל רגע שרובתארט לא על המגרש נהיה חייבים לשחק עם רביב + מתן/אמיתי וזה יבוא על חשבון הגארד הזר הנוסף.
חוץ מזה בואו נראה מה היה בעונה שעברה:
חיפה: גארדים זרים - 0. גארדים ישראלים - קולמן, מורן רוט, יבזורי ואריאלי.
חולון: גארדים זרים - 1. גארדים ישראלים - הרוש וגוני (וקצת יועד).
אילת: גארדים זרים - 1. גארדים ישראלים - אפיק ניסים וניב ברקוביץ'.
אף אחד מאלו לא עולה על רביעיית הגארדים שלנו בהנחה שנביא רכז טוב.
כל מה שצריך זה שהרכז יהיה קלעי טוב. להוסיף עוד גארד זר על עמדה שיש בה 2 שחקנים דומיננטים ועוד 3 גיבויים מהספסל זו טעות.
אוונס יכול לשחק 3 ובמקרים מסוימים הוא גם שחקן שמסוגל לשחק כ-2 למספר דקות (בטח בהגנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 11:34 
בסיטואציה של גארד זר אחד - מי יקלע מבחוץ ויכריח הגנות לצאת אליהם?
כמו שכתבו פה, אם זה לא יקרה - רותבארט לא יכול לעשות סל.
השנה היו לנו בנוסף לרביב גם את סקוורר, אובאנון (שנחשב קלעי) וסקוט, ועדיין היינו בבעיה רצינית בקליעה מבחוץ.
עם רביב,אמיתי, ורכז זר (אפילו שהוא יקלע יחסית טוב מבחוץ) - אנחנו נהיה בבעיה גדולה מאוד.
שלא נדבר מה קורה אם הרכז הזר פצוע או חולה, במיוחד שצפויות לו 30+- דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
בסדר, כל מה שצריך זה שהרכז יהיה קלעי טוב. כי הרי מי צריך יותר מקלעי טוב אחד בקבוצת כדורסל.
ולהגיד שאוונס יכול לשחק בעמדה 2 זה היה מצחיק, אם קטש לא היה חושב כך. אבל כנראה שהוא כן אז זה לא מצחיק אלא חובבני.

אשליות כאלה ושכנוע עצמי כל כך אגרסיבי, טיבן להתפוצץ בפרצוף מהר מאוד. הבעיה שיש לנו מאמן שברגעים כאלה נוטה להיכנס לפאניקה ולקבל החלטות עוד יותר מפגרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 12:45 
מסכים עם כל מה שיובל כתב. למעט חוסר ההערכה לבלאט. אני חושב שבלאט הוא כן שחקן ליגת על. רק שצריך לעזור לו. ולעזור זו וגם לאמיתי לצורך העניין זה לאפשר להם להיות על המגרש תמיד לצד שני גארדים ברמה גבוהה. כי כמו שהקבוצה נבנית כרגע, יהיו דקות שסט הגארדים של הפועל יהיו אמיתי-לימונד. זה לא מספיק טוב. בכל מקרה, ברור שלא על בלאט אמורים לבנות. אבל אם כבר, אז תעזרו לו.
מעבר לכך, לטעמי קבוצה בליגת העל חייבת בכל רגע על המגרש שני שחקנים יוצרים ברמה גבוהה על המגרש. להפועל יהיו בכל הסגל שניים כאלה. והם לא יכולים לשחק 40 דקות.
ראצ׳ו הזכיר את חולון, בחולון היה גם קרוקר, שהוא שחקן חוץ יוצר לכל דבר ועניין. והיה כמובן גם טיילור. אילת היא באמת יוצאת מהכלל, אבל לאילת היה גם עמית שמחון. והוא מישהו ששווה להתעכב עליו. כי דרכו ניתן לראות מה עלול לקרות להפועל בעונה הבאה. כששמחון היה גרוע, אילת נראתה רע. היא פשוט היתה חסרת עומק והיתה תלויה באופן מוחלט באפיק וקאליף וויאט. כששמחון התעורר אילת עשתה את הריצה הנהדרת שלה בסיום העונה.
ועוד משהו קריטי. כמו שהפועל נבנית בכלל לא תהיה האפשרות לשחק עם שלושה גארדים בקו החוץ, דבר שכמעט כל קבוצות הליגה עושות. כי לשחק עם שלושה גארדים שהם רביב, זר ואמיתי זה לא מספיק טוב ולא יתן כלום.
לבנות קבוצה שאין לה אפשרות לשחק בסט של שלושה גארדים בחוץ זה משהו באמת מוזר מאוד לטעמי. לא מבין את זה.
הפועל הייתה צריכה להביא שני זרים לעמדה 4. רכז ועוד גארד יוצר גבוה. אוואנס במובן הזה אולי שחקן טוב, אבל ספק גדול אם הוא השחקן שצריך.
אם לגאדג׳ למשל אין אפשרות לשחק הרבה דקות ליד רוטברט אז אני לא מבין למה הביאו אותו ואולי צריך להחליף אותו כבר עכשיו. הפועל חייבת ששני הזרים הגבוהים שלה יוכלו לשחק בקלות עם רוטברט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שגוט חתם בראשון וההחתמות שאנחנו עשינו, זה הסגל נכון לעכשיו :
גארדים - רביב, גיל אמיתי, בלאט, רום גפן
פורוורדים - אבנס, מתן, ג'אדג'
סנטר - רות'בארט, ג'אדג', יונתן מור

נשאר מקום לשני זרים ואולי גם לעוד גבוה ישראלי זול (אליאספור ?).
לדעתי המהלך הנכון הוא להביא רכז זר וסמול פורוורד שיכולים גם לשחק כשוטינג גארד ואז זה סוגר חמישיה של :
זר 1, רביב, זר 3, אבנס, רות'בארט
על הספסל - אמיתי, בלאט, גפן, מתן, ג'אדג', גבוה ישראלי ומור.

פרביס, נראה לי שבסגל כזה אמיתי יכול לשחק עם הגובה שלו כשלוש ואז זה נותן מענה לעניין שלושת הגארדים שגם לדעתי חשוב מאוד.
אם בהרכב כזה אבנס ישחק כארבע אז זה בכלל סמול בול תקני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 12:59 
סמל אישי של המשתמש
לגבי חולון, חשוב לציין קודם כל שהם היו עם סגל קצר של שלושה ישראלים בלבד וישראלי אחד בעמדות 3-5. לכן הם היו חייבים להחתים שלושה פורוורדים זרים. לא כמונו שיש גם את מתן וגם את רות'בארט. פרוויס צודק לגבי קרוקר, הוא היה שחקן שמסוגל ליצור לעצמו וגם היה קלעי השלשות אולי הכי טוב בליגה בעונה שעברה (למעלה מ-2 שלשות למשחק ב-49%). הוא שחקן שונה לגמרי מאוונס שהוא לא פחות 4 מ-3, שמבוסס על כוח ואתלטיות.

לגבי אילת זו עוד דוגמה טובה לכמה הבנייה שלנו עקומה. הרי חוץ משלושת הגארדים, היה להם עוד שחקן לעמדות 2-3 (שמחון), שני שחקנים לעמדות 3-4 (פאלמר ואסברי), שחקן לעמדות 4-5 (כדיר) וסנטר (יוטר). לנו יש את מתן ואוונס על עמדות 3-4, ג'אדג' לעמדות 4-5 ורות'בארט ב-5. ברור שמה שחסר לנו זה עוד שחקן לעמדות 2-3.

ואני חושב שהיינו צריכים להביא שחקן כמו אוונס, יחד עם זר לעמדות 2-3 ועוד זר אחד לעמדות 4-5 (ג'אדג' או מישהו אחר אם הוא לא מתאים). אבל אם כבר מביאים שני גבוהים זרים, אז במקום אוונס בהחלט היינו צריכים גארד עם קליעה משמעותית מבחוץ שיכול ליצור לעצמו, כמו קרוקר, כמו סקוט.

קובסטר, אמיתי לא יכול לשחק כ-3, הוא לא יכול לשמור על אף 3 בליגה. זה שהוא גבוה זה לא מספיק.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 23 יולי 2015, 19:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 13:23 
ראצ'ו כתב:
אתם שוב מתעלמים מהעובדה שעם עוד זר בעמדות הגארד תהיה בעיה קשה עם החוק הרוסי ובכל רגע שרובתארט לא על המגרש נהיה חייבים לשחק עם רביב + מתן/אמיתי וזה יבוא על חשבון הגארד הזר הנוסף.
חוץ מזה בואו נראה מה היה בעונה שעברה:
חיפה: גארדים זרים - 0. גארדים ישראלים - קולמן, מורן רוט, יבזורי ואריאלי.
חולון: גארדים זרים - 1. גארדים ישראלים - הרוש וגוני (וקצת יועד).
אילת: גארדים זרים - 1. גארדים ישראלים - אפיק ניסים וניב ברקוביץ'.
.

לגבי חיפה ראיתי לאן הם הגיעו, אם במקום אדריאן הנינג הם היו מביאים את אותו גארד יוצר שהקבוצה שיוועה לו עונה שלמה במקום עוד פורוורד לאוסף אולי העונה שלהם הייתה מסתיימת אחרת.
לגבי אילת היה לה מודל דומה, את פאלמר 3-4 כמו אוואנס (אם פאלמר משחק 4 אז גם אוואנס יכול לדעתי) ובנוסף את אסברי שהוא 3 ולא 4 כמו שאולי אנחנו מחפשים, מה גם שאי אפשר להשוות בין שמחון ומתן גם בתפוקה (קליעה, דקות) וגם בציוות (שמחון יותר 2 מ 4 בניגוד למתן)
ובקשר לחולון זה דומה, הלוואי ויגיע שחקן ברמה של קרוקר לעמדה הזו עכשיו.

בקשר לחוק הרוסי, כמו שנאמר פה רותבארט הוא ישראלי בכיר, הכי יקר לכאורה חייב לשחק מינימום 30 דקות, בהם
החוק הרוסי יעבוד מעולה ונוכל לשחק עם 3 גארדים, בשאר הדקות יהיה אפשר להסתדר עם חמישייה שכוללת את מתן ורביב או רביב ואמיתי וגם עכשיו אם העזיבה של גולן ווורקמן אני מאמין ומקווה שיגיע עוד ישראלי שיכול לתת כמה דק
כך שהקשר לזה אני פחות מודאג נכון לעכשיו

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
רום גפן לא בהפועל כבר חצי שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

אני לא מאמין שאני נכנס לדיון המטומטם הזה.
1. לא בונים קבוצה עקום בגלל 7-8 דקות כל משחק. (דקות שגם בקבוצה ממול יהיו מחליפים)
2. בעיה קשה?
או שישחקו אמיתי-לימונד-זר 2, כשהעונה שיחקנו הרבה עם סקוורר-לימונד,
כשאמיתי גם יותר מתאים לתפקיד. (שלא לדבר ששיחקנו עם בלאט-סקוורר וכל מיני הזיות).

או שנשחק זר 1-לימונד-מתן, כשהעונה שיחקנו הרבה עם מתן, ועוד בפאקינג 4. והפעם הוא גם מקבל שני גארדים יותר מתאימים מאחוריו.

בקיצור, הרבה יותר טוב מהעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 14:26 
אני בעיקר חושש שאם נביא עוד 4 ג'אדג' פשוט ילך לאיבוד. יש אפשרות די סבירה שכל מה שישאר ממנו זה מחליף לרותבארט ל-10 דקות (בהנחה שרותבארט נשאר כשיר - שהיא לא טריוויאלית) כמו שמיימון היה עבור גייטס, ולדעתי זה חבל. גם כי אני חושב שהוא יותר מוכשר מזה וגם כי זה יהיה בזבוז של זר. מי שעוד ילך לאיבוד זה מתן, שיראה מעט מאוד דקות לדעתי ואני לא יודע אם הוא מוכן לזה נפשית.

אני חושב שאם נביא גארד זר טוב ואם אמיתי לא יאכזב אז מצבת הגארדים שלנו לא תהיה כזאת נוראית, אבל כן הייתי מעדיף לראות כאן עוד זר בעמדה 2-3. אני חושב ששחקן כמו ברנדון פול היה משדרג את הקבוצה הזאת פלאים, הרבה יותר מעוד 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 15:00 
KingAlpaca כתב:
אי לי ספק שנביא 1 ו2-3.

כל דבר אחר יהיה פשוט הזוי.

חלום שלי שנצליח לתפוס איזה חיקוי, גם אם טיפה פחות מוצלח, של קרלון בראון ל2-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 17:28 
שתי החתמות שעל פניו לא משהו ליפול מהכסא בגללו.
מה שכן ברור שעודד הולך לשים את כל הקופה על רכז זר השנה כשחקן הבכיר.
הזר הרביעי לדעתי במצבת הסגל כרגע חייב להיות גארד (אם הרכז שיבוא לא יהיה קלעי ענק) או עוד סטראץ' פורוורד לכיוון ה2/3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
הודעה ארוכה כלשהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: