תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 20:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כריס אוונס חתם
הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 00:31 
הוקיץ' כתב:
שמע פז זה ממש לא מדויק מה שאתה אומר.
גם אם תסתכל על הזרים (הגבוהים) שהתחילו פה את העונה עדיין יש לך שחקנים כמו מגווייר, פאלמר, גייטס ואופייבו. אפילו מישהו כמו קרמייקל שלא עשה כלום בקריירה עדיין נחשב לכישרון אדיר (ולכן גם הוחתם בבילבאו בתור רוקי).
הפועל העונה השתדרגה בתקציב ואני ציפיתי לארבעה זרים של 100 אלף דולר פחות או יותר. בינתיים קיבלנו שני זרים שלא הייתי מופתע אם היו חותמים באשדוד.
אני מציע לך להציץ באשכול הזרים שלך. מעטים הם השמות שם שפחות מרשימים משני השחקנים שהחתמנו.
זה בכלל לא קשור לאתרי דראפט או משהו כזה, על הנייר הרקורד של שני השחקנים האלה הוא מאוד בינוני. לצורך העניין דיברנו על ג'אדג' בתור השחקן המשלים והזול יותר מבין שני הזרים הגבוהים שיגיעו אבל בפועל אני לא ממש רואה במה הרקורד שלו פחות טוב.
אני חס וחלילה לא חורץ גורלות ואני יודע כמה שהדברים האלה דינמיים ותלויים במיליון ואחד גורמים אבל אני יכול להגיד שקיוויתי למשהו קצת יותר מרשים.

מגווייר ופאלמר חתמו באילת תרשה לי להזכיר לך. לא בדיוק קבוצה בסדר גודל התקציבי שלנו.
אופייבו? הגזמת. הבן אדם חזר מפציעה סופר קשה ויותר מחצי שנה בחוץ בגיל 30 (ולא שלפני הפציעה היה מדובר בסופרסטאר), כולם חשבו שהוא גמור ולא הבינו מה ג'ף רוזן עושה שהוא משאיר אותו. הוא היה כל כך פצוע שאפילו לא התחיל את העונה, חשבו שרוזן עושה לו טובה או משהו. אם היינו מחתימים שחקן במצב כזה היו פה מעלים על המוקד.
וגייטס זה אומר הכל... עם כזאת "מניה בטוחה" במעל 100 אלף דולר, תן לי הימור בכל יום.
אגב כשפאלמר וגייטס הגיעו לארץ הרקורד שלהם לא היה מרשים בכלל, אופייבו כנ"ל. רק מגווייר אבל הוא גם היה יקר.

אני הייתי שמח מאוד אם היו מחתימים שחקנים מאשכול הזרים שלי כמובן ( :SMOKE: ), אבל אני חושב שאתה קצת מזלזל ברקורד של ג'אדג' ואוואנס יתר על המידה. אתה די מבטל את העונה של אוואנס ביוון, שהיתה מרשימה מאוד (בטח לעונת רוקי). לרוב הזרים שבאים לפה אין רקורד יותר מרשים, שוב בסכומים האלה זה בעיקר עניין של סקאוטינג.
אגב אני בספק גדול אם יהיה לנו תקציב זרים יותר גדול משל אשדוד, אם כבר נתת את הדוגמה הזאת. בסופו של דבר רוב הקבוצות בליגה עם תקציב זרים של 350-400 אלף דולר בתחילת העונה ואני מניח שזה גם יהיה התקציב שלנו (אם כן אז זה כבר יהיה שיפור משמעותי משנים קודמות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הפועל כתב:
Fez - אני מאמין לו
:SMOKE:

שמע, בסופו של דבר כמעט כל זר זה הימור ובאמת אין לי מושג... למדתי גם לא להתיימר :SMOKE:
השאלה היא אם יש לו פוטנציאל להצליח ואם כן אז כמה. אוואנס נראה שחקן עם תקרה יחסית גבוהה, יש לו נתונים וכישרון וזה נראה שגם יש לו אופי.
ככה שזו נראית לי החתמה טובה.
יש לו בעיה לדעתי שאם נביא עוד 4 אז הוא יכול ליפול בין הכיסאות, כי פתאום אחרי כמה מחזורים אולי תגלה שאתה צריך עוד גארד שיוביל כדור ויקלע מבחוץ (כמו שקרה העונה כשהבאנו את אובנון). יש פה הרבה גורמים שקשה מאוד לצפות.

יובל האמת שחשבתי כמוך לגבי עוד שחקן גבוה, אבל אני כבר לא בטוח. אם תלך אחורה לפני שנתיים באילת קטש בנה עם גייטס, כדיר, ווטפורד ופאלמר (ועוד כגארד רודריק שהוא גם חצי פורוורד). לפי קונספקט כזה יכול להיות שגם כאן יבוא עכשיו עוד 4.

לדעתי אין סיכוי בעולם. אמנם אלה העמדות של הזרים שהוא הביא לאילת אבל תראה באיזה עמדות הישראלים שלו היו. בעונה הראשונה היו לו ברוטציה שלושה ישראלים שהם בין רכזים לקומבו גארדים (ניסים, סקוורר ובן שימול) ויאנגר על עמדות 3-4. ברור שליד ישראלים כאלה הוא יביא זרים גבוהים. את העונה השנייה הוא גם פתח עם שלושה גארדים ישראלים, ניסים, ברקוביץ' וחנוכי ובלי פורוורדים או גבוהים ישראלים בכלל (כדיר הגיע באמצע העונה).
אצלנו המצב שונה לגמרי. מבחינת ישראלים בכירים יש לנו שני גארדים, פורוורד וסנטר. הרי קח את העונה שעברה, היה לנו אותו סגל ישראלי מבחינת עמדות רק עם שולדבראנד במקום רות'בארט. הוא הביא את סקוט בתור קומבו-גארד (קטש דיבר לא פעם, כולל באסיפת העמותה שבוע שעבר, על זה שהוא ציפה ממנו להיות מסוגל לשחק כרכז), ריון בראון שהיה אמור להיות בעמדות 2-3 (עזוב שבפועל הוא לא היה מסוגל להוריד כדור לרצפה) ועוד שני גבוהים. ההבדל היחיד העונה הוא שהישראלי הגבוה שלנו הוא בעמדה 5 במקום 4 ולכן מגיע שחקן לעמדות 3-4 כמו אוונס במקום עוד שחקן פנים. אם נביא עוד זר גבוה ונישאר עם רכז זר, רביב ואמיתי בלבד על עמדות 1-2 זה יהיה הזוי ברמות שאני לא יכול לתאר וזה באמת יראה לי שלקטש אין מושג מה הוא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 00:47 
קודם כל, בוא נהיה כנים. גייטס הוא שחקן טוב גם אם לא מה שהיינו צריכים ולהגיד שבגלל ששחקן מוכח נכשל אז עדיף ללכת על הימורים... נו, לוגיקה קצת מפוקפקת.
דבר שני בוא לא נגזים לגבי אילת, לא מדובר פה בזרים של 200 אלף דולר.
לגבי אופייבו, נכון הוא היה פצוע אבל עדיין אחלה שחקן שהוכח כבר בתור זר ליגה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
אי לי ספק שנביא 1 ו2-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 00:54 
הוקיץ' כתב:
קודם כל, בוא נהיה כנים. גייטס הוא שחקן טוב גם אם לא מה שהיינו צריכים ולהגיד שבגלל ששחקן מוכח נכשל אז עדיף ללכת על הימורים... נו, לוגיקה קצת מפוקפקת.
דבר שני בוא לא נגזים לגבי אילת, לא מדובר פה בזרים של 200 אלף דולר.
לגבי אופייבו, נכון הוא היה פצוע אבל עדיין אחלה שחקן שהוכח כבר בתור זר ליגה טוב.

אני חושב שהיה פה די קונצנזוס בזמן ההחתמה שגייטס היה טעות, אתה יכול גם להסתכל. על אחת כמה וכמה בדיעבד כשראינו כמה הוא זלל מתקציב הזרים (שהיינו צריכים להתפשר על שני רוקים זולים מאוד) אבל גם לפני זה. לא היה בו שום דבר מוכח, הוא היה הימור גדול מאוד - פשוט הימור יקר. הוא לא נתן עונה טובה באילת, דוקא אצלנו הוא נתן עונה הרבה יותר טובה מאשר שם. הוא עלה הרבה כסף בגלל הנתונים והפוטנציאל שלו אבל זהו בערך.
על אופייבו באמת אין מה לדבר, לך אחורה (אפילו בסלניוז עם כל הנושאים של אוהדי חיפה שם) ותראה שאף אחד לא הבין איך ג'ף רוזן משאיר אותו וחשבו שהוא השתגע. דיברו על זה שהוא נתן לו הבטחה אישית או משהו כזה והוא שומר אותו כזר חמישי בתור צדקה. כולם חשבו שאופייבו סיים את הקריירה אחרי הפציעה שלו בגיל די מבוגר שמעטים חוזרים ממנה ובטח שלא חוזרים יותר טובים כמו במקרה שלו. להגיד שהוא היה איזו החתמה מוכחת זה מצחיק, אפילו ג'ף אלן היה שם החתמה יותר מוכחת ממנו וככה גם היה הדיבור בזמנו. זה לא חכמה לדבר בדיעבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 01:51 
כן זהו צריך לצאת מנקודת הנחה שאילת פתחה את עונת 13-14 עם יינסי,ווטפורד, פאלמר בעמדות 4-5 שזה לגיטימי לגמרי ושאלישי הגיע כחיזוק ישראלי הייתי בטוח שאחרי שהביאו במקום רודריק את טריקו וויט שהוא סווינגמן 2-3 קלאסי שהם ישחררו את ווטפורד (שלא היה שיחוק לדעתי) ויביאו קומבו גארד יוצר (כמו קאליף וויט) ואז היה נוצר שם סגל דומה מאוד לזה של 14-15 באילת
עודד לא עשה את זה גם קיבל את נעימי שם כפקק אבל זה כבר לא רלוונטי, מה שכן רלוונטי זה שהזר הבא חייב להיות 3 שידע לשחק כסקנד גארד כי הקו האחורי שלנו מאוד דל שהוא מונה רק 2 שחקנים פלוס רכז מיועד
את עמדה 4 יאיישו ג'אדג' (שאמנם לא 4 אבל עודד די בונה על להביא לו דקות שם שישחק ליד רותבארט) מתן (לפני שעורפים לי את הראש, מתן שיחק כ 4 גם תחת ארז מס דקות מזערי שאפשר לחיות איתו לסתימת חורים ברוטציה) ואוואנס (שאמנם 3 אבל כפי שfez אמר כ 4 היתרונות שלו באים לידי ביטוי מעולה והוא יכול לשחק שם לא מעט זמן לטעמי) וגם אם זה יצור פקק קטן ומסוים אבל זה עדיף על פקק שבו בטעות אמיתי/רביב/רכז יאלצו להעדר/לצאת בחמש עבירות ואז נצטרך לאלתר, על אחת כמה וכמה אם גולן לא ממשיך.

שוב בקשר לג'אדג', צריך לראות אותו לצד הגבוהים שלנו ולראות אם הוא מייצר נזק מסויים ועד כמה הוא גדול
אם הציוות שלו פוגע בקבוצה בצורה כזו או אחרת אז אשמח לראות חיזוק כזה כמו שעשינו עם דיז'ון השנה (שעל פניו היה אמור להיות חיזוק משמעותי) ולהביא 4-5 אחר, אמנם לא באותם סכומים אבל משהו בסגנון.
שוב, אמרתי שהסגל סוגרים במרץ ולא ביולי. בקיצור שתתחיל העונה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כריס אוונס חתם
הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 06:33 
השאלה הכי חשובה לא קיבלה פה מענה, זה Evans או Owens?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 08:04 
השאלה אם הוא יודע להוביל כדור בצורה סבירה.
אם יכולה להיות חמישיה על המגרש של נגיד רכז, הוא, מתן, 4 זר ורוטבארט.
אם כן אז לדעתי עדיף להביא 4 שעושה הגנה . כי אחרת שוב מתן ישחק 4 כל העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 08:20 
כמו שאני רואה את זה חייבים להביא 2 גארדים זרים.
שנה שעברה היו רביב,סקוט, אובאנון וסקוורר, כשבלאט/גוט נותנים מדי פעם כמה דקות.
כרגע יש רק את רביב וגיל אמיתי. וגם ככה זאת ליגה שבנויה על גארדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 08:38 
מילפורד כתב:
השאלה הכי חשובה לא קיבלה פה מענה, זה Evans או Owens?

התשובה - Evans

אני רק שאלה...
מישהו יודע מה הנתח שהוא מקבל מתוך תקציב הזרים?
על פניו הוא נראה החתמה טובה, אם לא טובה מאוד, ואם הוא לא הזר הבכיר שלנו (למשל רכז עם יכולת הגנה משובחת) אז יש מצב שנבנית פה קבוצה טובה ומאוזנת.
מבחינת קלעים יש לנו ספקי נקודות די יציבים במגוון עמדות - רביב אוונס ורוברט.
מבחינת הגנה אנחנו עוד לא ממש שם...
ולכן נשאלת השאלה מה עדיף, בונדר או קנדה??? :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 10:45 
לטעמי שחקן שעשה את המספרים שאוואנס עשה ביוון ואיטליה אמור להיות שחקן טוב.
השאלה אם הוא השחקן המתאים.
אני חושב שהפועל הייתה צריכה להביא 4 זרים כאלה:
4-5 שיכול לשחק לצד רוטברט.
4.
רכז
ועוד גארד.
אם ליד אוואנס יביאו עוד פורוורד ויהיה בקבוצה רק גארד זר אחד זו טעות איומה לטעמי. אתה לא יכול ללכת לעונה כשהגארדים שלך הם זר, לימונד ואמיתי. פשוט לא. אחת הבעיות הגדולות בקבוצה בעונה שעברה הייתה המחסור בגארדים יוצרים, אז לחזור על אותו דבר בעונה הבאה?
והבעיה היא שאם יביאו שני גארדים אז יישאר בור בעמדה 4. כי אני בספק אם גאדג' יכול לשחק דקות משמעותיות ליד רוטברט, ואם אוואנס באמת יכול לשחק 4 באופן יעיל בליגה (למשל, כשהוא על המגרש כ4 ליד רוטברט עלול להיווצר מצב שהפועל תהיה נחותה מאוד בריבאונד)
אני מקווה שאני טועה, אבל הוא נראה כמו שחקן טוב, אבל לא השחקן המתאים.
הפועל חייבת שני גארדים זרים. חייבת. זה הבסיס של קבוצה בליגת העל. גארדים ברמה גבוהה יעזרו לרוטברט, לגאדג', בוודאי לרביב. חייבים בכל רגע על המגרש לפחות שני גארדים מייצרים. ואם לא יובאו שני גארדים זרים אני חושש שהפועל תתקע הרבה מאוד פעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 10:52 
purvis short כתב:
לטעמי שחקן שעשה את המספרים שאוואנס עשה ביוון ואיטליה אמור להיות שחקן טוב.
השאלה אם הוא השחקן המתאים.
אני חושב שהפועל הייתה צריכה להביא 4 זרים כאלה:
4-5 שיכול לשחק לצד רוטברט.
4.
רכז
ועוד גארד.
אם ליד אוואנס יביאו עוד פורוורד ויהיה בקבוצה רק גארד זר אחד זו טעות איומה לטעמי. אתה לא יכול ללכת לעונה כשהגארדים שלך הם זר, לימונד ואמיתי. פשוט לא. אחת הבעיות הגדולות בקבוצה בעונה שעברה הייתה המחסור בגארדים יוצרים, אז לחזור על אותו דבר בעונה הבאה?
והבעיה היא שאם יביאו שני גארדים אז יישאר בור בעמדה 4. כי אני בספק אם גאדג' יכול לשחק דקות משמעותיות ליד רוטברט, ואם אוואנס באמת יכול לשחק 4 באופן יעיל בליגה (למשל, כשהוא על המגרש כ4 ליד רוטברט עלול להיווצר מצב שהפועל תהיה נחותה מאוד בריבאונד)
אני מקווה שאני טועה, אבל הוא נראה כמו שחקן טוב, אבל לא השחקן המתאים.
הפועל חייבת שני גארדים זרים. חייבת. זה הבסיס של קבוצה בליגת העל. גארדים ברמה גבוהה יעזרו לרוטברט, לגאדג', בוודאי לרביב. חייבים בכל רגע על המגרש לפחות שני גארדים מייצרים. ואם לא יובאו שני גארדים זרים אני חושש שהפועל תתקע הרבה מאוד פעמים.

עודד התייחס לנקודה הזו באסיפה (העמדות של האמריקאים). האני מאמין שלו הוא שבעמדות 1 ו5 עצמן המרחק המקצועי בין ישראלים לאמריקאים, בסכומים שאנחנו משלמים, הוא יותר קטן מאשר בעמדות של הפורוורדים.
לא יודע איזה זרים יגיעו אבל קשה לי להאמין שיהיה יותר מגארד אמריקאי אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 11:26 
אם אני זוכר נכון, כמו שזלוטי אמר, עודד דיבר כל השנים על כמה זו ליגה של פורוורדים.
אני כן חושב שבעמדות 1-2 יכולים להסתפק ברביב וגארד זר ובאמיתי, בלאט וגולט להשלמת ה-15-20 דק'.
גם האפשרות שלנו לשחק עם החוק הרוסי היא יותר בעמדות 1-2 וקצת 3 מאשר ב-3-4-5. רביב, אמיתי, גולן, בלאט ומתן לעומת רוטבארט ומתן (שזה גם ככה לא אידיאלי שמתן יהיה ב-4).
לצורך העניין אם מחתימים עוד גארד זר ולא פורוורד, בכל סיטואציה שרובתארט לא על המגרש נהיה חייבים לשחק עם מתן ונהיה מוגבלים בשימוש באמיתי (או בלאט וגוט) ולעומת זאת אם נחתים פורוורד אז יהיה לנו יותר משחק ולא נצטרך להתפשר על החמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 11:46 
זה נכון
רק הבעיה העיקרית עם זה היא שאנחנו מאוד תלויים ברכז הזר שיבוא.
עליו תיפול ותקום הקבוצה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 12:21 
פרוויס לצערי המספרים שלו באיטליה וביוון לא אומרים הרבה.
ביוון הוא שיחק בקבוצת תחתית חלשה להחריד שמשחקים בה שלושה זרים. קשה להאמין שיש לקבוצה הזאת מקום בליגת העל.
באיטליה הוא נחתך מקבוצה בליגה השנייה ודפק מספרים בקבוצה באמת חלשה (סוג של ליגה שלישית). כמו שכתבתי קודם, דמון ברוקס מגליל היה הרבה יותר טוב ממנו ובארץ הוא היה פח אשפה.
אם היינו מחתימים את ברוקס כנראה שהיינו עכשיו רוצים להוריד לקטש את הראש ולמען האמת אני לא רואה במה ההחתמה הזו טובה יותר.

פז, ברור שההחתמה של גייטס הייתה טעות גם בזמן אמת, אבל לא בגלל רמתו או העלות שלו אלא בגלל סט היכולות והתפקיד שייעדו לו בקבוצה. הוא ועוד איך היה שחקן מוכח והיה ברור שמדובר בזר ליגה טוב (גם אם בעייתי מאוד).
לגבי אופייבו אין לי מושג מה הדיבור היה או מה הפציעה שממנה הוא סבל (בסך הכל שחקן בן 30, לא סוס מת), אבל הוא היה אחלה זר לליגה לפני שנפצע מה שאי אפשר להגיד על ג'ף אלן אז (ובטח לא היום).
שוב אני אומר, יכול להיות שיתברר שגם ג'אדג' וגם אוונס שחקנים מצוינים אבל מבחינת רקורד מדובר לפחות מבחינתי באכזבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 12:41 
הוקיץ' כתב:
פרוויס לצערי המספרים שלו באיטליה וביוון לא אומרים הרבה.
ביוון הוא שיחק בקבוצת תחתית חלשה להחריד שמשחקים בה שלושה זרים. קשה להאמין שיש לקבוצה הזאת מקום בליגת העל.
באיטליה הוא נחתך מקבוצה בליגה השנייה ודפק מספרים בקבוצה באמת חלשה (סוג של ליגה שלישית). כמו שכתבתי קודם, דמון ברוקס מגליל היה הרבה יותר טוב ממנו ובארץ הוא היה פח אשפה.
אם היינו מחתימים את ברוקס כנראה שהיינו עכשיו רוצים להוריד לקטש את הראש ולמען האמת אני לא רואה במה ההחתמה הזו טובה יותר.

פז, ברור שההחתמה של גייטס הייתה טעות גם בזמן אמת, אבל לא בגלל רמתו או העלות שלו אלא בגלל סט היכולות והתפקיד שייעדו לו בקבוצה. הוא ועוד איך היה שחקן מוכח והיה ברור שמדובר בזר ליגה טוב (גם אם בעייתי מאוד).
לגבי אופייבו אין לי מושג מה הדיבור היה או מה הפציעה שממנה הוא סבל (בסך הכל שחקן בן 30, לא סוס מת), אבל הוא היה אחלה זר לליגה לפני שנפצע מה שאי אפשר להגיד על ג'ף אלן אז (ובטח לא היום).
שוב אני אומר, יכול להיות שיתברר שגם ג'אדג' וגם אוונס שחקנים מצוינים אבל מבחינת רקורד מדובר לפחות מבחינתי באכזבה.

גם ג'יימס נאנאלי ואיוון אסקה שאולי לטענתך לא היה מצוין השנה שיחקו בישראל בקבוצת תחתית שעד שבועיים לפני סיום הליגה לא הבטיחה את הישארותה, זה מנע/ימנע מהם לקבל חוזים של 200 אלף דולר ומעלה? לא
ותאמין לי גם לאשדוד אין מקום מקום באף ליגה אם כבר השוותה, מה שכן שניהם עשו עונת רוקי טובה ומעולה בליגות בכירות ואגרסיביות באירופה ולזלזל ברזומה שלהם זה לא רציני, בטח ששנה שעברה היה לך את מימון על תקן הזר הזול והשנה יש לך על תקן הזר הזול שחקן ששיחק באיטליה עם 9&7, פתח בחמישייה ורצו להשאירו
לא פוסל שום דבר שאתה אומר רק מציין שאתה ממהר לזרוק הצהרות על שחקנים בעלי רקורד יותר טוב מכמה שחקנים שהגיעו לארץ ועשו עונה מצוינת

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
אולי תרגעו?
זרים בארץ זה כמעט בגדר נבחנים.
לא יהיה טוב, מחליפים. הוא עשה עונות טובות באירופה וזה חשוב מאוד.
פוטנציאל התפוצצות עצום בליגה הזאת וזה מה שחשוב. כמו שיובל אמר, אם הוא יתפוצץ - בינגו , אם הוא יהיה בינוני - מחכים לאופציה טובה ומחליפים. וזה אותו כנל לגבי וולי גאדג' שגם לו יש פוטנציאל דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 13:18 
בוריס, לא אמרתי שלא יכולים לצאת שחקנים טובים מהמקומות האלה אלא שהרקורד הזה לא שווה כלום ולא אומר כלום.
ולג'יימס נאנלי יש רקורד טוב בהרבה מכל מי שדובר עליו בנושא הזה.
אתם יכולים להגיד עד מחר שכל הזרים שמגיעים לארץ הם בסטטוס הזה אבל העובדות מראות אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 13:44 
הוקיץ' כתב:
בוריס, לא אמרתי שלא יכולים לצאת שחקנים טובים מהמקומות האלה אלא שהרקורד הזה לא שווה כלום ולא אומר כלום.
ולג'יימס נאנלי יש רקורד טוב בהרבה מכל מי שדובר עליו בנושא הזה.
אתם יכולים להגיד עד מחר שכל הזרים שמגיעים לארץ הם בסטטוס הזה אבל העובדות מראות אחרת.

לגבי ג'אדג' אפשר עוד להתווכח בכל זאת הוא לא על תקן סטאר אלא כגבוה פחות בכיר
אבל לגבי אוואנס אני לא מבין מה אתה רוצה הבנאדם נתן מספרים מדהימים ביוון, נבחר לחמישיית העונה שם (!)
ממה אתה כן תהיה מרוצה? אתה רוצה שנחתים שחקן ששיחק בפאו או באמברג ונתן מספרים כאלה?
מצטער אבל להגיע כרוקי לליגה היוונית ולקלוע 16 נק ולאסוף קרוב ל 8 רב פר משחק זה מכובד מאוד על אחת כמה וכמה להיבחר לחמישיית העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 13:57 
הוא לא נבחר לחמישיית העונה (אפילו לא קרוב) הוא נבחר לחמישיית הזרים או משהו כזה.
והליגה היוונית זאת ליגה פח אשפה ולא סתם הקבוצה הבאה שלו הייתה קבוצה בליגה השנייה באיטליה שגם ממנה הוא נחתך.
ומה אני רוצה? שחקנים עם שם יותר טוב. תסתכל באשכול הזרים ותראה איזה שחקנים יובל, פז ואני הצענו. מדובר בלבל אחר מבחינת רקורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 20:40 
הוקיץ' הליגה היוונית אולי פח אשפה, אבל שנה לפני אוואנס שיחק שם אחד קווין פאלמר בקבוצת תחתית. ממוצעים לא משהו בכלל (הרבה פחות מרשימים מאוואנס), אחוזים הרבה פחות טובים, עוד זר בליגה. קטש הביא אותו לאילת עם הרקורד הזה. אם זורמים על הטרנסיטיביות שעשית עם ברוקס (שזה ברור שהיא מגוחכת ולא קיימת בכדורסל) אז אולי אוואנס יותר טוב ממנו. עונה לפני כן שיחק ביוון אחד סקוטי הופסון, פחות מ-20 דקות בממוצע למשחק. שחקן ליגה שולי לחלוטין. גם אותו קטש הביא משם (ושוב, לאילת שזו קבוצה עם תקציב זרים גדול משלנו). ומרוב שזה לא אומר כלום להצליח בליגה הזאת, כל הזרים הבכירים מקבוצות דרג שני באותה עונה של אוואנס (דיג'יי קופר, אריק מקולום, ג'קובן בראון, קני גבריאל, טוני קרוקר, איבן אסקה) משחקים היום ברמות הגבוהות של אירופה ומרוויחים סכומי עתק (חוץ ממקולום שמרוויח מיליונים בסין). אני לא מתווכח שזו ליגה חלשה אבל לתת שם עונה כמו שאוואנס נתן בעונת רוקי זה ממש לא טריוויאלי איך שלא תהפוך את זה. לפני שנה אני זוכר שמאוד התרשמתי ממנו.
שורה תחתונה הדברים ממש לא כאלה חד משמעיים, יש מקרים ששחקן נתן ממוצעים טובים איפשהו וזה סתם, ויש מקרים שלא. צריך למצוא את השחקנים שיש להם את הפוטנציאל והאפסייד לתת משהו מעבר. ברוקס הוא לא כזה כי הוא שחקן במימדים של אוואנס (מדידות רשמיות זהות בגובה ומשקל) אבל חסר אתלטיות לחלוטין וחסר סקילס של שחקן חוץ, שחקן מוגבל מאוד בלי אפסייד. הוא ספציפית שחקן לרמות נמוכות שהיכולות שלו לא "מתרגמות" לרמות גבוהות, אבל גם לא חסרים זרים טובים מאוד שיצאו מהליגה השניה באיטליה בשנים האחרונות. אוואנס עם האתלטיות, הקליעה והכדרור שחקן עם אפסייד הרבה יותר גדול והוא גם הראה את זה ביוון.

באופן כללי כשמדברים על "רקורד" אז יש רקורד של מכללות ודי ליג וכאלה, ויש רקורד אירופאי. כשמביאים שחקנים עם ניסיון אירופאי בתקציב שלנו אז הוא בדרך כלל בין לא מרשים לגרוע. אם מדברים על זרים מתחילת העונה אז בכל ה-4 שנים האחרונות הבאנו לפה רק שניים שבכלל היה להם ניסיון אירופאי (והוא היה מזוויע בשני המקרים) אם נשים את גייטס בצד (ואת החודשיים-שלושה שהארפר שיחק בצרפת בזמן השביתה ב-NBA). אפשר להביא לפה שחקנים חסרי ניסיון אירופאי (שזה הרבה זרים מאשכול הזרים) ואני גם בעד כמובן בחלק מהמקרים, אבל צריך להשוות תפוחים לתפוחים וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 21:36 
...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2015, 22:34 
נראה לי כדאי לכתוב את שמו אבנס.
אם בלאדי עוד היה כותב פה הוא היה מסכים איתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 03:57 
סמל אישי של המשתמש
אם אנחנו נפתח את העונה כשהגארדים שלנו יהיו רביב, אמיתי ורכז זר, זו תהיה הבנייה הכי הזויה והכי עקומה שראיתי לסגל של קבוצת כדורסל. אשכרה שחקן אחד בלבד בעמדה 2, רביב, ובלי אף שחקן יוצר בעמדה 3. ומנגד חמישה שחקנים על עמדות 3-5, שגם שני מספרי 3, מתן ואוונס הם לכיוון ה-4.

להגיד שבלאט וגוט יכולים להשלים 15-20 דקות ולמלא תפקיד של גארד רביעי זו בדיחה עצובה. כשקטש אמר שהוא ייתן להם הזדמנויות אני לתומי חשבתי שהם יהיו מאחורי ארבעה גארדים ויקבלו פה ושם כמה דקות. שזה אגב גם יותר מדי לטעמי. צריך להגיד את האמת - לא בלאט, וגם לא גוט, הם שחקנים לגיטימיים בליגת העל כרגע. אפילו לא קרובים. בלאט עשה אצלנו בדקות שקיבל בעונה שעברה 2/13 מהשדה. גוט 9/35. הם לא הצליחו לעשות סל, פשוטו כמשמעו. זה נראה מביך, הם לא היו קשורים לרמה. אבל עזבו ליגת העל, אפילו בלאומית הם לא שחקנים מצליחים. בלאט נכון לעכשיו הוא שחקן בינוני לליגה הלאומית (עזבו שבגילו להיות שחקן ליגה לאומית זה יפה מאוד, זה לא העניין). כשחקן שלא שופטים על פי הגיל, הוא עשה בעונה הקודמת בלאומית מספרים בינוניים, באחוזים נמוכים ויחס אסיסטים/איבודים רע לרכז, בקבוצה שכמעט ירדה ליגה. גוט נכון לעכשיו הוא אפילו לא שחקן לאומית בינוני אלא שחקן לאומית גרוע שעשה 6 נקודות למשחק באחוזים זוועה בקבוצה שירדה ליגה. וזאת ליגה שהישראלים הכי גדולים שם, או שלא היו מספיק טובים בליגת העל ולא היה להם מקום אז ירדו ללאומית, או שהיו שחקנים שוליים לגמרי בליגת העל, או שחקנים שעדיין לא שיחקו בליגת העל ויש סימן שאלה האם הם מסוגלים בכלל. הכוכבים הכי גדולים בליגה הזאת הם ליאור שגב, יוני ניר, אלעד הופמן ופאקינג עמית תמיר. אז לבנות על בלאט וגוט, שהם שחקנים הרבה הרבה פחות טובים ומצליחים אפילו מהשחקנים שציינתי, ל-15 או 20 דקות מינימום במשחק, זו התאבדות. ומילא אם בשביל להשיג את רות'בארט/כדיר/יבזורי, היינו צריכים לוותר על ישראלי כמו אמיתי, ולא הייתה ברירה אלא לתת דקות לבלאט וגוט. אמרתי כבר שלא שווה להביא ישראלי בכיר אם זה אומר שבפועל נצטרך לשחק עם ארבעה שחקנים על המגרש, אבל זה דבר אחד, חשיבה דפוקה אבל לפחות אני מבין את הרציונל מאחוריה. אבל אם כבר יש לנו ארבעה ישראלים לגיטימיים, לבחור את הזרים בעמדות כל כך עקומות ולתת לבלאט וגוט תפקיד מרכזי, זו כבר הזיה שאני לא מצליח לתפוס.

עם שחקן יוצר אחד בעמדות 2-3 בכל הסגל פשוט אי אפשר לשחק כדורסל, אי אפשר לעשות סל בהתקפה מסודרת. ומי אמור בדיוק לקלוע מבחוץ בקבוצה כזאת? בעונה שעברה רביב קלע 0.4 שלשות למשחק ב-30%. מתן קלע 0.7 שלשות למשחק ב-31%. גיל אמיתי קלע 0.7 שלשות למשחק ב-29%. אוונס, בעונה הכי טובה שלו ביוון ונתן מספרים שהלוואי שהוא יצליח להעתיק לכאן, קלע 1.2 שלשות למשחק ב-33%. נגיד, רק נגיד, שאנחנו מביאים רכז עם קליעה טובה מבחוץ למשחק (אני לא מדבר אפילו על אפשרות של רכז עם קליעה בעייתית כמו קיצ'ן), שנותן בהערכה שלשה וחצי למשחק, ועוד שחקן פנים. יש כאן קבוצה חסרת יכולה קליעה ברמה היסטורית. שזה עוד יותר יגמור לנו את משחק ההתקפה, קבוצות ישימו לנו חמישה שחקנים בתוך הצבע (כמו ברגעים בסוף העונה שקטש איבד את זה ועלה בהרכבים הזויים עם שילובים של בלאט, גוט, וורקמן, קלי וגייטס ביחד וכו') ולא נוכל לעשות סל לא מבחוץ ולא מבפנים. איך אתם חושבים שרות'בארט ייראה במצב כזה? בנהריה הוא הצליח בין השאר כי הוא הוקף בקלעים - ליונס, שולמן, רובינסון, לאוסן, אסנטי, וויליאמסון. כל אחד שם היה יכול לדפוק שלשה פנויה. אצלנו לא תהיה בעיה ליריבות להביא דאבל טים כל היום עליו, כי לא יהיה מי שיקלע מבחוץ. כאילו הביאו אותו בלי שום הבנה מי זה השחקן הזה ושמדובר בשחקן מיוחד, עם יתרונות ענקיים וחסרונות מאוד בולטים, ושצריך לשחק איתו בצורה מאוד מסוימת כדי להפיק ממנו את המיטב. ראו שהוא עשה 13 נקודות ו-9 ריבאונדים אז אמרו "יאללה נביא".

וזה עוד לפני שמדברים בכלל על האופציה שאחד מבין שלושה הגארדים נפצעים, שזה משהו שכמעט בוודאות יקרה בשלב כלשהו בעונה. אתה עולה למשחק כזה עם שני גארדים לגיטימיים. במקרה כזה כבר עדיף לא לעלות למשחק.

אם ככה ייראה הסגל, אנחנו נגיע לתחילת הליגה (במשחקי האימון לא שומרים אז הם לא אינדיקציה) וניראה בדיוק, אבל בדיוק, כמו שנראינו בתחילת העונה שעברה, אם לא יותר גרוע. קבוצה שלא מסוגלת לקלוע מבחוץ (נהיה במצב אפילו יותר גרוע ממה שהיינו לפני שנה, כי נהיה בלי יהונתן שהוא בכל זאת קלעי מדהים וסקוט שהוא קלעי אפקטיבי), קבוצה כבדה מאוד שלא מסוגלת להתמודד עם הגארדים המהירים של הקבוצות האחרות, ומאבדת כדורים בסיטונות כי אין לה גארדים שיודעים להריץ את המשחק. ועם לפחות שני זרים לא מתפקדים כי הם דורכים אחד על השני ו/או משחקים מחוץ לעמדה או בציוות גרוע. ואז קטש שוב ייכנס לפאניקה, לא ידע לאיזו עמדה הוא רוצה להביא זר, ופתאום ייזכר שהוא צריך גארד שיודע לשחק כדורסל ולעשות סלים כדי שניראה כמו קבוצה נורמלית (כמו בתחילת העונה שעברה שהוא רצה להביא במקום בראון שחקן לעמדות 3-4, ואז התחרט ופתאום רצה גארד כי בקושי עברנו את החצי נגד חיפה והפסדנו להם 25 הפרש בערך, ובסוף הביא את אובאנון שהיה זמין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 05:03 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אי לי ספק שנביא 1 ו2-3.

תרגעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כריס אוונס חתם
הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 08:47 
כתבתי אמיתי, בלאט וגוט ל-15-20 דק׳. לא ברור למה החלטת להשמיט את אמיתי שאמור לבד לשחק לפחות כ-15 דק׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 09:04 
עמדות 1-2
זר, רביב, אמיתי, בלאט, גוט
עמדה 3
אוואנס, מתן
עמדות 4-5
רוטבארט, גאדג, זר, יונתן מור.

אפשר לבקר את זה אבל זה לא בלתי אפשרי להסתדר ככה. יש לזה יתרונות כמו שיש לזה חסרונות.

וכמו שאמרתי קודם, נקום וניפול על הרכז שיבוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
כתבתי אמיתי, בלאט וגוט ל-15-20 דק׳. לא ברור למה החלטת להשמיט את אמיתי שאמור לבד לשחק לפחות כ-15 דק׳.

אז נשחק עם רביב ועוד רכז זר למעלה מ-60 דקות? בלי שום אופציה לשחק עם שלושה גארדים כמו כל הליגה? ומה קורה אם אחד משלושת הגארדים לא יכול לשחק, עם מי אנחנו משחקים בדיוק? ומה אם אחד מהשחקנים בעמדה 3 (מתן/אוונס) נפצעים, מי עוד יכול להיכנס לעמדה הזאת? ולעומת זאת עם שלושה זרים (שגם אמורים לשחק כל אחד 30 דקות אם רוצים ארבעה זרים תורמים), פלוס רות'בארט שגם ממנו בתור הישראלי הכי יקר שלנו אפשר לצפות ל-25, 30 דקות במשחק, פלוס מתן, על 3 עמדות בלבד. אין בזה היגיון מבחינת איזון בסגל ויכולת לתמרן בעמדות 1-3. זו פשוט בנייה עקומה לגמרי של הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 09:45 
רביב שחקן של 30 דק' למשחק זה ברור, הזר השני שיגיע אמור להיות עוד שחקן של סדר גודל זהה לפחות. כן - זה הגיוני שישארו 15-20 דק' לאמיתי + 2 הצעירים. מה עדיף? להביא עוד קומבו גארד ולהפוך את כל הבניה לעקומה עוד יותר? לשחק עם 4 שהוא יותר 3 ולשחק עם 3 שהוא יותר 2?

רותבארט הוא שחקן של 25 דק' למשחק לכל היותר. זה משאיר לך 95 דק' ל-3 זרים + מתן. בהנחה שג'אדג' יהיה יותר שחקן של 20-25 דק' זה דווקא מאוד הגיוני, וגם מסתדר הרבה יותר טוב עם החוק הרוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2015, 09:49 
אני מסכים עם יובל
מה יש לחפש עכשיו עוד שחקן פנים? 4 שחקנים על 2 העמדות הללו זה מספיק בהחלט
הקבוצה משוועת לגארד יוצר, לאחד שיכול לקחת את המשחק על עצמו וגם לעשות את האחרים טוב יותר, זה יוביל למשחק מהיר יותר, אקטיבי יותר, יפה יותר במקום לעשות פקק בצבע ולחסל את רותבארט

וגם אני חושב ששיתוף של יונתן מור דק אחדות יותר אפקטיבי משיתוף של בלאט,להביא דק לצעירים זה יפה וזה נחמד אבל ממש לבנות עליהם במעוד מועד זה לא רציני ובלי רביב לא יהיה לנו סקנד גארד בסגל וזה יכול ליצור שהמשחק שלנו יהיה שוב כבד וקשה לצפייה כמו בשנה שעברה, למרות שעל פניו הגבוהים נראים הרבה יותר אתלטים וניידים משנה שעברה שזה יפה.

הקליעה שלנו מבחוץ יכולהל להיות מוגבלת וזה תלויברכז שיגיע, אם זה יהיה רכז עם קליעה כמו מארק ליוניס או סלבי או רכז שקליעה זה פחות הצד החזק שלו כמו דרווין קיצ'ן, אבל מכאן או לכאן אנחנו צריכים עוד גארד 2-3 שזה פשוט יותר עדיף מעוד שחקן פנים או סטרץ פור רך.
מקווה שעודד יעשה את הבחירה הנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: