Oleg Neduda כתב:
מה ההבדל בין למכור את דובב גבאי ב100 אלף ש"ח ולקחת אותם ישירות לכיס לבין למכור את גבאי ב100 אלף ש"ח ולמשוך אותם באמצעות מינוי של הבת שלו כ"מנכ"לית"?
כשהוא מינה בזמנו את הבת שלו לבעלת תפקיד בהפועל הוא משך כסף באופן מכוון וישיר. אם הוא עשה את זה אז אני לא מבין למה אתה כל כך בטוח שהוא לא יעשה את זה עוד פעם.
ושוב- יש עוד דרכים למשוך כסף מקבוצה ולעקוף את המגבלות השונות. אלי טביב עשה את זה כבר בשתי קבוצות שונות ולא נתפס ככה שאני לא חושב שאפשר לפקפק בו שיעשה את זה גם עכשיו. וחוץ מזה שהוא לא היחיד שעושה, עשה ויעשה את זה.
וואו אתה קשה
הדיבור כרגע הוא על זה שטביב הולך "לפרק" את בית"ר ולמכור כל מה שזז.
הטענה שלי היא שזה לא ייתן לו כלום, כי הוא לא יכול מחר בבוקר לקחת את כל הכסף ולהכניס לכיס.
הוא כן יכול למנות את הבת למנכ"לית ולמשוך משכורות, אבל הוא לא ימכור את כל השחקנים ואז ימנה את הבת למנכ"לית, גם בהפועל הוא לא עשה את זה ככה.
טביב הגיע לנקודה של האקזיט הקבוע והוא כרגע רוצה שיקנו ממנו את בית"ר וישלמו לו כסף. בשביל זה הוא צריך קבוצה חיה ונושמת ולא קבוצה מתה בלי שחקנים. גם בהפועל הוא לא מכר את דמארי, נוסא וידין וככה היה לו הרבה יותר נוח לדרוש 12 מליון שקל, זה גם מה שהוא יעשה בבית"ר.
דרך אגב, טביב אכן עשה כסף בכדורגל אבל הוא עשה את זה בצורה הרבה יותר מתוחכמת ממה שאתה מתאר, למכור שחקן ולקחת את הכסף לכיס זה לא מתוחכם ודי שקוף. לעומת זאת-לעשות בלגן בקבוצה, לאיים שאתה עוזב ולגרום לאנשים לשלם לך כסף לפני שתפרק זו שיטה נחמדה ויעילה מאוד