תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 16:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחנה אימונים בברלין לקראת 2015/16
הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
אם היו אופציות לשחק נגד קבוצות אחרות ואלה הקבוצות שנבחרו זו פשוט טעות. אין מה להתרגש מההפסדים אבל איך אפשר להשתפר נגד קבוצות עשר רמות מעלינו?
נקווה רק שההפסדים לא ישפיעו פסיכולוגית על השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
אוי נו,
יש שתי גישות.
הגישה הראשונה - לשחק נגד קבוצות טובות כדי להתרגל לקצב משחק ולאינטסיביות גבוה כבר מהתחלה וכך גם להצליח לבחון את הרמה האמיתית שלנו.
החיסרון בשיטה הזאת היא שבמידה ותחטוף תבוסות הביטחון יכול לרדת מאוד והאינטסיביות "פוגעת" ביכולת של השחקנים להתחבר.
הגישה השנייה - לשחק נגד קבוצות לא טובות כדי "להתחבר" ולתת ביטחון לשחקנים עם ניצחונות קלים.
החיסרון בשיטה הוא שאתה לא באמת יודע כמה התחברת ואם במשחקים הרשמיים אתה "מגלה" שהיכולת הייתה "טובה" רק נגד קבוצות חלשות אין לך כבר איך לתקן, ואחרי 2-3 הפסדים הביטחון שוב יתערר.

בגדול לפי פרסומים מנדי רצה שני מחנות אימונים, אני מאמין שהראשון היה אמור להיות עם משחקים בהתאם לגישה השנייה (ואולי משחק אחרון ברמה קצת גבוה יותר)
ומחנה האימונים השני לפי הגישה הראשונה. רק שלא היה ניתן לבצע את זה ולכן הוחלט על ביצוע רק השיטה הראשונה במסגרת מחנה אימונים כאשר אני מניח שבארץ לאחר
שיחזרו ישחקו נגד קבוצות נוספות כדי לוודא התאמה של הסגל לרמה בארץ (ואולי גם נגד קבוצות מהלאומית) כדי לנסות ולצבור ביטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 11:11 
הבעיה היא שנגד קבוצות חזקות ממך משמעותית קשה יותר לתרגל הנעת כדור ולחץ.
ברור שמבחינה אינטנסיבית השחקנים עובדים יותר קשה, אבל קבוצה חדשה לגמרי חייבת לעבוד על תיאום וקשה מאוד לעשות את זה כשהכדור רוב הזמן לא אצלך.

בכל מקרה, משחק האימון האחרון נגד א.א.ק אתונה הוא כבר מדד יותר טוב ובו נוכל באמת לדעת מה מצבנו נכון לנקודת הזמן הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אוי נו,
יש שתי גישות.
הגישה הראשונה - לשחק נגד קבוצות טובות כדי להתרגל לקצב משחק ולאינטסיביות גבוה כבר מהתחלה וכך גם להצליח לבחון את הרמה האמיתית שלנו.
החיסרון בשיטה הזאת היא שבמידה ותחטוף תבוסות הביטחון יכול לרדת מאוד והאינטסיביות "פוגעת" ביכולת של השחקנים להתחבר.
הגישה השנייה - לשחק נגד קבוצות לא טובות כדי "להתחבר" ולתת ביטחון לשחקנים עם ניצחונות קלים.
החיסרון בשיטה הוא שאתה לא באמת יודע כמה התחברת ואם במשחקים הרשמיים אתה "מגלה" שהיכולת הייתה "טובה" רק נגד קבוצות חלשות אין לך כבר איך לתקן, ואחרי 2-3 הפסדים הביטחון שוב יתערר.

בגדול לפי פרסומים מנדי רצה שני מחנות אימונים, אני מאמין שהראשון היה אמור להיות עם משחקים בהתאם לגישה השנייה (ואולי משחק אחרון ברמה קצת גבוה יותר)
ומחנה האימונים השני לפי הגישה הראשונה. רק שלא היה ניתן לבצע את זה ולכן הוחלט על ביצוע רק השיטה הראשונה במסגרת מחנה אימונים כאשר אני מניח שבארץ לאחר
שיחזרו ישחקו נגד קבוצות נוספות כדי לוודא התאמה של הסגל לרמה בארץ (ואולי גם נגד קבוצות מהלאומית) כדי לנסות ולצבור ביטחון.

אתה יודע שזה לא שחור ולבן, השאלה היא איפה אתה על הסקאלה. אם בצד אחד של הסקאלה זה באירן ובצד השני סנטה קולומה שבשני המקרים לא תשתפר באמת, אפשר למצוא קבוצות קצת פחות אינטיסיביות, טובות ומוכנות מלייפציג ואוניון ברלין ועדיין לאתגר את הקבוצה ובמקביל לאפשר לה לשפר בצורה יותר טובה את המשחק הקבוצתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים, זה גם תלוי מה האופציות לאותו תאריכים ומיקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
נכון שאנחנו לא באמת מכירים את כל השיקולים, אבל גם ראית ציטוטים מהקבוצה, בעיקר של מנדיונדו, שדיברו על החלטה מודעת לשחק מול קבוצות ברמה הזאת. מעבר לזה, להציג את זה כאילו יש שתי גישות של לשחק מול "קבוצות טובות" ומול "קבוצות גרועות" זה קצת מנותק, במצב הנוכחי לטעמי היה יותר עוזר לקבוצה לשחק מול קבוצות קצת פחות מוכנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
el dudernio כתב:
אוי נו,
יש שתי גישות.

אתה יודע שזה לא שחור ולבן, השאלה היא איפה אתה על הסקאלה. אם בצד אחד של הסקאלה זה באירן ובצד השני סנטה קולומה שבשני המקרים לא תשתפר באמת, אפשר למצוא קבוצות קצת פחות אינטיסיביות, טובות ומוכנות מלייפציג ואוניון ברלין ועדיין לאתגר את הקבוצה ובמקביל לאפשר לה לשפר בצורה יותר טובה את המשחק הקבוצתי

ברור, אבל ליגה שניה בגרמניה זה לא באירן ויובנטוס. אלא קבוצות טובות שכנראה לוקחות כאן אליפות אבל לא 4 רמות מעל הליגה, האם הייתה צריך לשחק נגד קבוצות הליגה השלישית בגרמניה? אולי מהליגה השנייה באוסטריה? בסופו של דב אלו משחקי אימון שבאים לאמן את הקבוצה, ומה המטרה / מה המאמן רוצה לראות בהם ידוע לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
לטעמי יש בזה משהו מאוד בונה לשחק מול רמה יותר גבוהה ממך, בעיקר כשמדובר בכדורגל אירופאי מהיר. זה בעיקר בונה אולי לא כל כך קבוצתי אבל יותר בונה באופן אישי את השחקן.
הוא לומד ומבין שצריך לשחק מהר ועם מחשבה ולומד אגרסיביות. זה משהו שכמעט כל שחקן ישראלי ממוצע צריך ללמוד. קחו למשל שחקנים כדוגמת שגיב יחזקאל או רמזי ספורי. מקבלים כדור והדבר הראשון שהם חושבים עליו, זה איך להחזיק בו עוד 10- 20 שניות. הם לומדים(אני מקווה) שזה לא הדרך. מול קבוצה קטנה, קרוב לודאי שפה ושם הם יצליחו להחזיק בכדור ולעשות דריבל אחד או שניים והחיים יהיו להם קלים יותר.
בומבה למשל, הוא בעל יכולות טכניות ודריבל מכופלים משלהם, גם מהיר יותר, אבל הוא דוקא לא חושב ישר על איך להחזיק בכדור ונראה שמשחק יותר מותאם לאירופה. בדרך כלל זרים טובים מתחילים כך עד שנהרסים במנטליות הישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 11:34 
מה שחשוב באמת זה על מה עובדים באימונים, איך המאמן מעמיד את הקבוצה על המגרש ואיך הוא ניגש לשחקנים ומתקן להם טעויות.
לדוגמא, היו כמה וכמה מקרים שבמקום לתת פס ולהתחיל הנעת כדור, שחקנים עשו פעולות הפוכות (מחזיקים יותר מדי בכדור במקום לשחרר ישר, מנסים לעשות דריבל או סתם מעיפים למעלה). פה מאמן צריך לתקן.
האם מנסים ללחוץ את הכדור, האם מנסים לעשות לחץ בחלק המגרש של היריב.
בכל מקרה כמו שכתבו פה, גם אתמול ובטח במשחק הקודם לא שיחקנו נגד ברצלונה.
ויכול להיות שהמאמן בכלל רוצה לראות עכשיו שחקנים ויכולת אישית שלהם, ושיבה. גם אופציה. נקווה לטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שהיה פה באמת משהו נורא והרסני בבחירת היריבות. בסופו של דבר זה לא משהו באמת מדיד איך כל משחק משפר את הקבוצה, ככה שברור שאנחנו עוסקים בספקולציות. מבחינת ההיגיון האישי שלי, אני חושב שלשחק מול קבוצה של 35 מיליון יורו שלעומר דמארי אין מקום אצלה, שבועיים אחרי שהחלפת את כל הקבוצה והצוות המקצועי זה לא הדבר הכי נכון לעשות. אבל שוב, זה לא אסון ולא נורא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
גם מבחינתי.

גם הייתי מעדיף לדחות אותו קצת ולשחק נגד הפועל קטמון שכזאת בארץ לפני שיוצאים וגורם לשחקנים להתחיל לרוץ להזיע קצת בארץ ואז מוציא אותם למחנה אימון באירופה.
מצד שני, התוכנית היתה שכבר יהיה לך את אנטל, בלם זר ובן סהר, ואז אתה כבר יכולה להתחיל להריץ את ההרכב שלך חצי שעה - מחצית מול קבוצות חזקות ולעשות את ההתאמות
עבור שיטת המשחק והגישה של שחקני ההרכב כבר עכשיו בשביל לשפר את הקבוצה לתחילת הליגה.

בקיצור זה באמת לא "מדע מדויק" ולכן הטענות שזה "טעות" ו "לא ניתן להשתפר" וכו' הן מגוחכות לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 11:46 
יריבות האימון ברמה יותר קרובה לזו של הפועל, ישחקן נגדנו בארץ בגביע הטוטו. אלה משחקי אימון לכל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 11:53 
19 כתב:
יריבות האימון ברמה יותר קרובה לזו של הפועל, ישחקן נגדנו בארץ בגביע הטוטו. אלה משחקי אימון לכל דבר.

בדיוק, אני בספק אם נגד הפועל עכו היינו נראים טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
אגב אתמול חוץ מהחצי שעה הראשונה עמדנו יפה מאוד עם לייפציג, זה מעודד כשמדובר בקבוצה מצויינת כמוהם שחלק מהשחקנים שם שווים כמו כל התקציב של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 12:13 
עומרי קנדה כתב:
אגב אתמול חוץ מהחצי שעה הראשונה עמדנו יפה מאוד עם לייפציג, זה מעודד כשמדובר בקבוצה מצויינת כמוהם שחלק מהשחקנים שם שווים כמו כל התקציב של הפועל.

מה זה עמדנו יפה מאוד, לא הצליחו לייצר מהלך כדורגל אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
עומרי קנדה כתב:

זה לא נכון, לא היו מהלכים מושלמים אבל היו ניסיונות, אני התעודדתי מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 13:06 
עומרי קנדה כתב:
zink כתב:
עומרי קנדה כתב:

איזה נסיונות ?
לא יודע כמה משמעות יש לזה אבל את האמת צריך להגיד. הפועל לא עשתה מהלך אחד של כדורגל אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 14:32 
אם במקום ספורי היה מישהו נורמאלי באגף ימין, 2-3 התקפות מתפרצות היו מסתיימות בחלוץ מול שוער. 4 מול 2 והבנאדם לא מצליח להעביר כדור לחלוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
עומרי קנדה כתב:
zink כתב:
עומרי קנדה כתב:

איזה נסיונות ?
לא יודע כמה משמעות יש לזה אבל את האמת צריך להגיד. הפועל לא עשתה מהלך אחד של כדורגל אתמול.

היו כמה מתפרצות שהתפספסו בגלל חוסר דיוק, היו כמה מהלכים של מסירות בקישור שמה שהיה חסר זה החלוץ שיעשה את התנועה נכונה.
ברור שזה לא היה משמעותי במיוחד ולא משהו לבנות עליו אבל זאת התחלה טובה וזה משהו שאפשר לעבוד איתו.
המגמה היא בהחלט מגמת שיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 14:53 
ואם ואם ואם ואם ואם לסבתא היו גלגלים.
חוץ מהבעיטה החלשה של אלטמן מעשרים מטר לידיים של השוער לא ראיתי כלום אתמול.
עוד פעם, לא צריך לחתוך ורידים, ואם נסיים עם כרטיס לאירופה בשנת המעבר הזאת אני אישית אהיה יותר ממרוצה, אבל הפועל של השלושה שבועות האחרונים לא ממש משחקת כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 14:59 
מושקוביץ כתב:
ואם ואם ואם ואם ואם לסבתא היו גלגלים.
חוץ מהבעיטה החלשה של אלטמן מעשרים מטר לידיים של השוער לא ראיתי כלום אתמול.
עוד פעם, לא צריך לחתוך ורידים, ואם נסיים עם כרטיס לאירופה בשנת המעבר הזאת אני אישית אהיה יותר ממרוצה, אבל הפועל של השלושה שבועות האחרונים לא ממש משחקת כדורגל.

על זה אין מחלוקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
אתמול יוניון ניצחו את קריסטל פלאס מהפרמייר ליגת 0-2 אז באמת כדאי להיכנס לפרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
הפועל של השלושה שבועות האחרונים היא בת שלושה שבועות.
אין שום טעם להסיק מסקנות, לא לחיוב ולא לשלילה.
המטרה השנה צריכה להיות פלייאוף עליון, ובניית שלד לשנים הבאות. אני מאוד מקווה שחוסר הסבלנות, הפאניקה, והלחץ לא יכשילו אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 15:11 
kruvi1 כתב:
המטרה השנה צריכה להיות פלייאוף עליון, ובניית שלד לשנים הבאות. אני מאוד מקווה שחוסר הסבלנות, הפאניקה, והלחץ לא יכשילו אותנו.

צודק , וגם מושקוביץ צודק.
השורה התחתונה היא שכרגע והדגש על כרגע לא רואים
שום דבר יוצא דופן שהייתי מצפה מצוות אימון זר .
סתם דוגמה וגם כתבתי זאת אתמול - קבלת החלטות.
שחקנים בעיקר בחלק הקדמי שזה ספורי יחזקאל ואלטמן לוקים
בקבלת החלטות נכונה.
וזה אותי אישית מאד מאכזב כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 15:12 
kruvi1 כתב:

בקבלת החלטות נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 15:25 
bruno conti כתב:
kruvi1 כתב:

בקבלת החלטות נכונה.

כן אבל כדי שתראה טביעת אצבע של צוות אימון זר הצוות הזה צריך לאמן את הקבוצה, והוא אמור לעשות את זה דרך אימונים ומשחקי אימון.
זה שאנחנו חבורה של משועממים שצופים במשחקי האימון האלה זו כבר בעיה שלנו אבל המאמן עדיין לא חייב לנו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
kruvi1 כתב:

בקבלת החלטות נכונה.

מה ציפית לראות אחרי שלושה שבועות?
חוץ מזה שהצוות אימון הזה לא הגיע כי הוא צוות זר ברמה שעוד לא ראינו בארץ, הוא הגיע בעיקר כי הוא זול והוא לא מדבר עברית.

לא אמרתי שמושקוביץ לא צודק, אם הפועל תראה ככה בעוד חודש בפתיחת הליגה אני אתאכזב, אבל כל עוד מגמת השיפור תימשך אין לנו על מה להתלונן, זה יקח זמן, ויהיו גם עליות ומורדות כצפוי בקבוצה עם הרבה שחקנים צעירים אבל בשורה התחתונה אם נראה כדורגל חיובי ואפילו נפתיע ונשיג כרטיס לאירופה אני אהיה מאוד מרוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
kruvi1 כתב:

בקבלת החלטות נכונה.

תשמע, צוות זר היתרון שלו והחיסרון שלו זה שהוא לא מכיר את השחקנים. והוא בוחר את השחקנים שנראים לו במשחקים ובמשחקי אימון הטובים ביותר.
אני באמת מאמין שאיש שהיה עוזר מאמן בנבחרת ספרד, ועבר במועדוני כדורגל מסודרים, יודע להבחין שרמזי ספורי לא מקבל החלטות טוב, ולוקה בהמון פרמטרים במשחק. אבל איפה הוא יבחן אותו אם לא במשחקי אימון האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 15:35 
pogi כתב:
bruno conti כתב:
kruvi1 כתב:

בקבלת החלטות נכונה.

כן אבל כדי שתראה טביעת אצבע של צוות אימון זר הצוות הזה צריך לאמן את הקבוצה, והוא אמור לעשות את זה דרך אימונים ומשחקי אימון.
זה שאנחנו חבורה של משועממים שצופים במשחקי האימון האלה זו כבר בעיה שלנו אבל המאמן עדיין לא חייב לנו כלום.

סה״כ ציינתי עובדות ושמתי דגש על כרגע.
התוצאות לא מעניינות אותי ולא בגלל איכות היריבות אלא
מכיוון שזו קבוצה חדשה וכבר נאמר כאן הכל בנושא.
אבל יש דברים בסיסיים שחשבתי שאראה ניצנים של שינוי דווקא
ובגלל שזה צוות אימון זר.
אני אישית מצפה להרבה מהצוות החדש וחושב שהוא צריך להוות
סוג של אקס פקטור ויתרון על יריבות בסדר גודל שלנו שזה קש בעיקר
ואולי ביתר.
ואגב יריבות חזקות גם נגד באבלסברג לא ראינו משהו יוצא דופן ... .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהבעיה היחידה עם משחקי אימון נגד קבוצות יותר טובות בשלב הזה.
שזה לא רציני לבחון ככה את הנבחנים, כמה כבר אפשר לראות מהם כשאף שחקן בקבוצה לא מ מצליח לחבר מסירה. זה קצת לא הוגן כלפיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: