RedFox כתב:
פישונט כתב:
RedFox כתב:
בתקשורת בספרד מדוויחם שניקולה ווזדינוביץ' הבלם של אוסאסנה (מועמד אלינו ע"פ ספורט5) מתלבט אם להמשיך בקבוצה מהליגה הספרדית השנייה או להיענות להצעה מקבוצה אחרת (לא כתוב איזו קבוצה או מאיזו ארץ) שמציעה לו חוזה משתלם יותר כלכלית ל-4 שנים.
הוא כרגע יצא לחופשה בסרביה מולדתו ושהיא תסתיים הוא יחזיר תשובה.
בנוגע לחסוס רואדה בלם ספרדי אחר שהיה מועמד אלינו ואל חיפה, הוא בדרך לאוסטריה וינה או לחיפה שמציאות לקבוצה שלו 250 אלף יורו ולשחקן עצמו חוזה של 350 אלף יורו בעונה.
הקבוצות האחרות הן מהליגה האיטלקית והגרמנית. לא רואה מצב שהוא עובר לישראל אחרי שהוא סיים את העונה הכי טובה בקריירה שלו (בניגוד לבלם שהגיע לחיפה שכבר 3-4 שנים באותו סטטוס ורצה שינוי).
קצת קשה לי להגדיר עונה בה הקבוצה שלו כמעט יורדת לליגה השלישית בספרד כהכי טובה בקריירה שלו.
הבלם שחיפה הביאו על הנייר נחשב ליותר טוב מניקולה והוא גם יותר יקר.
אני חושב שאם ההצעה של הפועל (אם יש כזאת בכלל) היא הטובה ביותר כלכלית הוא יעדיף אותה, הוא יהיה בן 29 בסוף החודש הוא לא ילד כבר.
מבחינה אישית זו הייתה העונה הכי טובה בקריירה שלו - שחקן הרכב קבוע בליגה השנייה בספרד אחרי שתי עונות בליגה האוסטרית (השאר בליגות חלשות כמו הרומנית והסרבית).
עכשיו ראיתי את הדיווח שהתבססת עליו - קשה לי להאמין שמועדון בליגה הגרמנית או האיטלקית הציע לו חוזה ל-4 שנים לכן כנראה מדובר בהצעה רצינית מהפועל.
בכל מקרה משמח לדעת שהצוות המקצועי מכוון גבוה.
נ.ב מוקדש לנתי: אם יגיע להפועל הוא שווה 5-6 גולים בעונה מנגיחות ממצבים נייחים, משהו שלא היה לנו מאז דה-סילבה.