20 כתב:
אדום אופטימי כתב:
האדס כתב:
ציטוט:
1. אי אפשר לשים את הגוש המעודד מתחת לטלויזיה בגלל הדגלים (והגוש לא מוכן, ובצדק, לוותר על הדגלים).
איפה פה בדיוק הצדק?
למה בכלל להרים דגלים לאנשים בפרצוף? אין שום סיבה הגיונית לעשות את זה בשום יציע בשום משחק.
עם כל הצער שבכך החיים הם פשרה אחת גדולה.
לגוש המעודד מאוד חשוב לעודד. לפי מה שאני קורא בפורום הגוש המעודד נמצא ביציע צדדי ולכן השפעתו על כלל הקהל ויכול הסחיפה של כלל הקהל מוגבלת.
עכשיו "הגוש המעודד " צריך להתפשר על משהו. או על הדגלים או על כך שהעידוד (עוצמתו והשפעתו על המשחק ) יהיה פחות משמעותי אבל עם דגלים.
כנראה שלגוש המעודד חשובה יותר הנראות של העידוד על התועלת שהעידוד יכול לתת לקבוצה. הכל עניין של סדר עדיפות שהוא לגיטימי.
מדויק.
מה מדויק יא טרחנים
פעם ראשונה בארץ שיש יציע שכ-ל ההגדרה שלו, אפילו על ידי המועדון, היא יציע "גוש מעודד". כל מי שעשה לשם מנוי ידע שיהיה לו דגל, שיאלץ לקפוץ ושכסא זה מילה גסה
ועדיין תמצאו על מה לבלבל את המוח. זה מתחיל בזה, עוד שנה תגידו למה אי אפשר לשבת בחלק העליון של היציע.
מכרו לאוהדי הפועל מנויים באופן אישי אחד אחד בטלפון (הייתי אחד מהטלפנים) - בהגדרה אמרנו לכל אחד, אחרי שעברנו אלפי אנשים - יציע 1 זה גוש מעודד, עם דגלים, דם, אש ותמרות עשן. יציע 2 זה יציע מעודד עם עמידה ברובו, אבל בלי הטקסים והדגלים. לא אנחנו המצאנו, המועדון המציא.
אני מבין חלקית את הויכוח לגבי שער חמש או יציע חוץ. אבל לגבי זה אין שום דיון. לא רוצים תעברו שער. מעבר חופשי האולם סידר לנו.
עריכה : * כמובן שאופטימי חייב לדחוף את האג'נדות הטרחניות לא פחות שלו על קהל שמעודד. יודע מה? הלוואי שכל הקהל שלנו יראה כמוך. במקרה הזה אפילו קבוצת כדורסל לא הייתה לנו