joshsoos כתב:
אני משתדל שלא להפריע לרוב לאנשים שמנהלים שיח עם עצמם, אבל מאחר ולא נראה לי שיותר מדי אנשים מתעניינים בצד הכלכלי והניהולי של מועדונים בחו"ל ומה שנכתב כאן למעלה עוד עלול להיתפס כאמת, רציתי להבהיר ראשית ששווי עסקי שאיזה מישהו החליט עליו לא באמת מעניין בעולם האמיתי ולהתייחס אליו ברצינות זה לא רציני ושעוד פחות רציני שלא לומר מגוחך, להתלונן על הניהול הכלכלי השוטף של מנצ'סטר יונייטד. אפשר להגיד הרבה דברים על הנהלת המועדון אבל האחרון הוא שהם לא מובילים בניהול הכלכלי, בהנחה ויונייטד עולה לשמפיונס וריאל מדריד לא שולפת קסמים לא ידועים, כבר העונה היא עוברת אותה במחזור וחוזרת להיות המובילה העולמית, וזו תוצאה של שנים של לא מעט תקדימים בתחום המסחרי שרשומים על שמה. המאזן השוטף היה והמשיך להיות הרווחי ביותר ( שרק בשל היהודונים שהשתלטו עליה וגזלו מאות מיליונים לא התבטא בשורה התחתונה כי כסף הלך לריביות עתק להלוואות שלהם ) ואם לא הסכמי השידור הפרטניים של הדיקטטורות הספרדיות לעומת הקולקטיביים באנגליה ודרכי חישוב של הסכמי חסויות, ריאל לא הייתה עוברת אותה מלכתחילה כנראה.
עכשיו אנשים יכולים להמשיך לדבר עם עצמם, שיהיה בהנאה.
לשאלתך הגסה משהו, מנהל בכייף דו שיח עם האמת.
בלי יומרות פרפקציוניסטיות, יש לי איתה אחלה יחסים בשטחים רבים כמו קבלת פרסים בתחום מאתגר ברמה הארצית ואף פרס ברמה הבינלאומית. או,פרויקט נדל"ן אוונגרדי בהשקעה נמוכה בזמני החופשי ועם רווח של מליון דולר נטו. יש מספיק דוגמאות גם בפורום, אבל נניח לרשימה.
מודע שכל הענין הזה של האמת לעומקה משעמם או כואב לחלק מהפורום בדומה לכך שנתניהו משתעמם כששואלים אותו על עשיה כמו בעית הדיור. מה הוא צריך את זה כשכל כך קליל היות פופולרי ? אין בעיה, גם כך אני ומי שאמיץ להתענין באמת באמת בסבבה.