תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 130  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
דווקא אני מאמין לו שהוא רוצה לעזוב. אבל הוא לא יוותר על האקזיט הקבוע שלו
אם הוא ימכור את כל השחקנים הכסף יילך לקופה של בית"ר ולא אליו לכיס, בית"ר תידרדר ואף אחד לא ישלם לו כלום.
לכן הוא ישאיר את הסגל פחות או יותר ככה כדי שהקבוצה תתפקד, ימנה איזה חבר בתור "נאמן" ויאיים שאוטוטו הוא מפרק את בית"ר. כולם מסביב ייכנסו לפניקה ובסופו של דבר יגיע איזה טמבל שישלם לו כמה מליונים והוא יוכל לסמן "וי" על עוד אקזיט מוצלח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 17:06 
הדיון על חלוקת השלל אחרי ההתפרקות של בית"ר הוא אולי המכביסטי ביותר בהיסטוריה של הפורום הזה.

:LOMASHOO:

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 17:19 
האדום הצורר כתב:
הדיון על חלוקת השלל אחרי ההתפרקות של בית"ר הוא אולי המכביסטי ביותר בהיסטוריה של הפורום הזה.

בעיקר כי גם אין שלל וגם עדיף שלא ננהל משא ומתן עם הנבלה הזה על ה"שלל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:

אני לא מת על קשירת כתרים "מכביסטיים", אבל קצת כנות היסטורית לא תזיק. צר לי לגזול מהמשתמש purvis short את הזכות להזכיר, אבל כמעט לקחנו אליפות ועונה אחר כך לקחנו דאבל עם כמה שחקנים מהפועל כפר סבא המפורקת (לא נכנס בכלל לכל עניין טביב, אלא רק מציין שכבר היו דברים מעולם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
אם הוא ימכור את כל השחקנים הכסף יילך לקופה של בית"ר ולא אליו לכיס, בית"ר תידרדר ואף אחד לא ישלם לו כלום.
לכן הוא ישאיר את הסגל פחות או יותר ככה כדי שהקבוצה תתפקד, ימנה איזה חבר בתור "נאמן" ויאיים שאוטוטו הוא מפרק את בית"ר. כולם מסביב ייכנסו לפניקה ובסופו של דבר יגיע איזה טמבל שישלם לו כמה מליונים והוא יוכל לסמן "וי" על עוד אקזיט מוצלח.

הרצון שלו לעזוב לא קשור בשום צורה במה שקרה שלשום, וגם לא השתנה בעקבותיו.
טביב יעזוב בכל רגע נתון אם יגיע האדם שמוכן לשלם לו מה שהוא רוצה. נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
טוב, צחקנו היה נחמד, עכשיו בבקשה שבוע החתמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 21:53 
אדום נחמד כתב:
pogi כתב:

הרצון שלו לעזוב לא קשור בשום צורה במה שקרה שלשום, וגם לא השתנה בעקבותיו.
טביב יעזוב בכל רגע נתון אם יגיע האדם שמוכן לשלם לו מה שהוא רוצה. נקודה.

ואיפה בדיוק רשמתי שהרצון שלו לעזוב קשור למה שקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 22:44 
למי ששאל על תמוז , שיחק היום 25 דקות בקבוצתו הרומנית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
טוב, צחקנו היה נחמד, עכשיו בבקשה שבוע החתמות.

איך אתם מחכים לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מי יוחתם, אבל מה שבטוח זה שהוא יהיה תותח במנג'ר.

נראה לי שהמטרה הראשית של קריספין זה לקחת אליפות עם הפועל. במנג'ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
צריך להיות ריאליים. גם בתסריט הכי אופטימי - שבו מגיעים בלם בכיר, קשר התקפי טוב, רייכרט וחלוץ - כך או כך נהיה עם 11 שחקנים חדשים לגמרי על המגרש, שאם אני לא טועה היחידים ששיחקו שם אחד עם השני זה הרוש ואבו-עביד, וספורי-יחזקאל-ביטון. מוסיף לזה מאמן חדש וזר. הקבוצה הזו, גם עם ניצוצות הפוטנציאל שקיימים בה, לא תשחק כדורגל שוטף עוד הרבה זמן. השאלה היא איך מונעים - ואם אפשר בכלל למנוע - את הלחץ שעלול להתעורר בעקבות זה. כי התקשורת תנפח, כי הקהל ייגרר, כי המאמן ישמע ואיך דברים כאלה נגמרים אנחנו יודעים. לדעתי עדיין צריך לכוון גבוה מבחינת שלושת-ארבעת השחקנים שצריכים להביא, אבל במקביל צריך להוריד קצת ציפיות. גם אם כל הרכש יגיע, מאוד יכול להיות שזה אנחנו וקרית שמונה על מקום 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2015, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
אתה לא יודע מה יהיה עם זהבי, ב"ש גם עם הסגל הזה היא סימן שאלה ואין לי מושג ממי עוד לעזאזל אתה חושש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 00:05 
אלפקה הפרץ אופטימיות שלך לא ברור. גם הפועל היא סימן שאלה גדול, בטח שיותר מב"ש. אנחנו בקלות יכולים לגמור בתור עוד קבווצה בינונית שמפסידה גם לקטנות מדי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
נכון.
זאת כל הנקודה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 00:14 
ערן כתב:
צריך להיות ריאליים. גם בתסריט הכי אופטימי - שבו מגיעים בלם בכיר, קשר התקפי טוב, רייכרט וחלוץ - כך או כך נהיה עם 11 שחקנים חדשים לגמרי על המגרש, שאם אני לא טועה היחידים ששיחקו שם אחד עם השני זה הרוש ואבו-עביד, וספורי-יחזקאל-ביטון. מוסיף לזה מאמן חדש וזר. הקבוצה הזו, גם עם ניצוצות הפוטנציאל שקיימים בה, לא תשחק כדורגל שוטף עוד הרבה זמן. השאלה היא איך מונעים - ואם אפשר בכלל למנוע - את הלחץ שעלול להתעורר בעקבות זה. כי התקשורת תנפח, כי הקהל ייגרר, כי המאמן ישמע ואיך דברים כאלה נגמרים אנחנו יודעים. לדעתי עדיין צריך לכוון גבוה מבחינת שלושת-ארבעת השחקנים שצריכים להביא, אבל במקביל צריך להוריד קצת ציפיות. גם אם כל הרכש יגיע, מאוד יכול להיות שזה אנחנו וקרית שמונה על מקום 4.

להתחבר ייקח הרבה זמן בכל מקרה, לדעתי זה ייקח במקרה הטוב סיבוב אחד לפחות
השאלה היא איך אי-היציבות תבוא לידי ביטוי.
אם יגיעו חיזוק נורמלי אנחנו ננצח ונפסיד לסירוגין (כמו שהיה בעונת של קשטן עם ברדה ובאדיר) ולדעתי בהחלט נשרוד את התקופה הזו.
אם לא יגיע חיזוק (לפחות בלם וקשר התקפי במינימום) אז לקבוצה הזו בהחלט יש פוטנציאל להסתבך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 00:27 
ערן כתב:

כתבתי הודעה כזו לא מזמן, קח בחשבון גם שרוב השחקנים האלה צעירים מאוד ולא רגילים ללחץ של קבוצה גדולה ומסוקרת.
לדעתי גם אם המאמן הזה הוא הברקה ולסגל הנבנה יש פוטנציאל להפוך באמת לקבוצה מצויינת (ועדיין אין לאף אחד הוכחה שזה יצליח) , זה ייקח המון זמן ואני כמעט משוכנע לצערי שלמערכת הזו לא תהיה הכוחות להתמודד עם הלחץ שכתבת עליו וכדור השלג שכולנו מכירים, הלוואי ואתבדה.. אני מאוד מקווה ורוצה להתבדות..לא חושב שאפשר להוריד ציפיות ובטח דאי אפשר למנוע לחץ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אתה לא יודע מה יהיה עם זהבי, ב"ש גם עם הסגל הזה היא סימן שאלה ואין לי מושג ממי עוד לעזאזל אתה חושש.

במצב הנוכחי - אתה טוען שהסגל שלנו יותר חזק משל מכבי בלי זהבי או של חיפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
לוץ בידיעות של יום א':
"הפועל ת"א ממשיכה להיראות רע במחנה האימון בברלין, והובסה 3:0 על ידי לייפציג מהליגה הגרמנית השניה. הבלם היווני לוקאס וינטרה (34), ששיחק בארבע השנים האחרונות בלבאנטה, על סף סיכום".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 02:21 
סמל אישי של המשתמש
Idandosh כתב:
KingAlpaca כתב:

במצב הנוכחי - אתה טוען שהסגל שלנו יותר חזק משל מכבי בלי זהבי או של חיפה?

כן, לגבי הראשונה,
לגבי השניה, זה אפילו לא מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 02:42 
שחקנים -
מקווה שפינטילי, המבוגר יחסית ושהתחיל מאוחר יחסית, יראה שונה לגמרי אחרי מספר אימונים.
לא מאמין שיחזקאל ירד עד כדי כך. לספורי יש בעית חשיבה מובנית, ועדין גם הוא ישתפר אבל רק עד לרמה מסוימת.

מאמן -
עדין איננו יודעים איך הוא כמאמן וזה הפרמטר החשוב ביותר. הדבר הברור היחידי הוא שעליו לדבר פחות לתקשורת ועדיף להפסיק לגמרי כל אמירה שאינה נדושה.
גם אם בינוני, מצפה שצוות האימון יעלה את
כאשר משחקים נגד קבוצות עדיפות בהרבה עדיפות לעבות את מרכז המגרש. לפעמים נראה ששיחקנו על ניוטרל. אולי זו אינה השיטה שתכנן, אבל זה היה מוסיף למשחקים. ולצערי, יש מצב שנזקק לזה גם במהלך העונה.

תכנון -
לא יודע מי היה המנג'ר, אבל אם אפשר צריך להשאיר עוד מהמתאמנים לבד מהשנה שעברה אם סביר כלכלית ואין רכש שייתר זאת. ובפרט, אזולאי זגורי ומשה אוחיון.
מה שקיים, כולל צוות האימון, נראה כמו טיוטא של קריספין, שלא ברור עד כמה הוא ממנג'ר שווה, ובכל מקרה כבר לא איתנו. הייתי ממנה את שלום תקווה למנג'ר או לפחות ליועץ בכיר.

כללי -
עד כמה שמפתה להתרשם ממשחקי אימון, בשלב הנוכחי ממש מוקדם. ובודאי שהתמודדות מול הגרמניות אינה משמעותית אלא רק גורמת לתהיה מי תכנן את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 04:30 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שלרגע אני מסכים עם אלפקה.
זכרו תתאריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 06:35 
סמל אישי של המשתמש
וינטרה זו החתמה חלומית. כולם הזילו ריר על וויאדינוביץ' - ובצדק, כי הוא נראה כמו המקסימום שאנחנו יכולים להביא - אבל וינטרה שחקן בכמה רמות יותר בכיר, הם אפילו לא שחקנים באותו סדר גודל. כשמנתחים פה מועמדים, בעיקר זרים, מסיקים מסקנות מנתונים שטחיים בסך הכל ואולי איזה סרטון ביוטיוב (לא שיש ברירה אחרת), אבל במקרה של וינטרה כל פרט לגביו נותן אינדיקציה חיובית ובסך הכל הוא נראה כמו שחקן שלא קשור לליגה הזאת.

הוא שיחק תשע שנים במועדון ענק כמו פנאתנייקוס, תמיד בתור שחקן הרכב. זכה שם פעמיים בדאבל והגיע ל-50 הופעות באירופה (כולן בהרכב הפותח) כולל 18 הופעות בליגת האלופות. עבר לפני שנתיים וחצי ללבאנטה, קבוצת מרכז טבלה בשנתיים הראשונות שלו באחת משתי הליגות הכי טובות בעולם וקבוצת תחתית השנה, וגם שם היה שחקן הרכב כמעט קבוע עם 80 הופעות. שחקן שנשאר לתקופות ארוכות בקבוצות שבהן הוא משחק (בתור שחקן הרכב ובקבוצות גדולות) זה גם אומר הרבה על ההערכה שיש אליו, מבחינה מקצועית, מבחינת מוסר עבודה, מבחינת אישיות. יש לו מעל 50 הופעות בנבחרת יוון, שבשנות האלפיים היא נבחרת גדולה, אמנם הוא לא היה חלק מההישגים הגדולים שלהם (זכייה ביורו, עוד הגעה לרבע גמר ושמינית גמר מונדיאל) אבל יש לו הופעות במונדיאל וביורו. שחקן שכבש הרבה שערים לאורך הקריירה יחסית לשחקן הגנה, גם במצבים נייחים וגם בבעיטות מרחוק, שזה תמיד טוב. גם מבחינת נתונים פיזיים הוא כמעט מושלם, אמור להיות אתלט על עם שילוב נדיר של מהירות, כוח וכושר גופני (תסתכלו פה איזה ספרינט מטורף הוא נותן מרחבה לרחבה ואז שם גול). הוא בלם לא גבוה ולדעתי זה יותר יתרון מחיסרון, בליגה שלנו שבה שחקני ההתקפה הם גמדים זריזים ואין שחקנים גבוהים עם משחק ראש או פיזיות כלשהי אין משמעות לגובה של הבלמים והבלמים הגבוהים שמשחקים כאן הם איטיים וגמלוניים. בסך הכל אם תסתכלו על הבלמים הבולטים שהיו בליגה בעונה הקודמת (ארסו, פאס, גרסיה) אז הם לא גבוהים, וגם בלמים גדולים שהיו כאן בשנים קודמות כמו דגלאס וטישיירה רשומים כ-1.86. הבלמים המצליחים כאן מבוססים על מהירות וזריזות ולא על גובה. הדבר היחיד שכביכול עומד לרעתו זה הגיל שלו, אבל מן הסתם בשלב אחר בקריירה שלו לא היינו יכולים להביא אותו או שחקן ברמתו אפילו אם היינו קבוצת צ'מפניוס לצורך העניין, ובהתחשב בעובדה שהוא עילוי מבחינה גופנית וכנראה גם מקצוען עם מוסר עבודה גבוה זה באמת שטויות.

אני משתדל לא לפתח ציפיות עדיין, כי ראינו כמה קשה להביא לכאן שחקנים ברמה קצת גבוהה (וויאדינוביץ', ואליינטה שחיפה רדפו אחריו שבועות והם קבוצה עם יותר כסף, מכבי ששנים לא מצליחה להביא זרים טובים גם בכסף גדול). עד שאני לא רואה וולקאם אני לא מאמין שזה קורה, אבל אם אנחנו באמת נחתים אותו זה אחד השחקנים הכי בכירים שהגיעו אי פעם לליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 06:41 
בקיצור, בלא יגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 06:58 
סמל אישי של המשתמש
שכחת את אולי הבלם הכי טוב שהיה פה בשנים האחרונות, מארין. גם הוא לפי דעתי היה נמוך יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
כואב הלב לראות ניתוח כזה מעמיק על שחקן שלא יגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
יובל מסכים איתך לגבי וינטרה. אנשים פה ישר שפטו אותו לפי הגיל שלו, בלי בכלל לבדוק מי זה.
בן 34= צורעס, זקן, דרעק.
הלוואי ויבוא הבלם הצ'כי הזה. לפי מה שנאמר קבוצת צמרת טורקית הציעה לו שכר של 500 אלף יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
ערן כתב:

כתבתי הודעה כזו לא מזמן, קח בחשבון גם שרוב השחקנים האלה צעירים מאוד ולא רגילים ללחץ של קבוצה גדולה ומסוקרת.
לדעתי גם אם המאמן הזה הוא הברקה ולסגל הנבנה יש פוטנציאל להפוך באמת לקבוצה מצויינת (ועדיין אין לאף אחד הוכחה שזה יצליח) , זה ייקח המון זמן ואני כמעט משוכנע לצערי שלמערכת הזו לא תהיה הכוחות להתמודד עם הלחץ שכתבת עליו וכדור השלג שכולנו מכירים, הלוואי ואתבדה.. אני מאוד מקווה ורוצה להתבדות..לא חושב שאפשר להוריד ציפיות ובטח דאי אפשר למנוע לחץ..

אחרי שלושה משחקי אימון יש אוהדים שכבר מתחילים ללחוץ, והתקשורת בכלל מביכה.
אני רק יכול לקוות שהמערכת תעמוד בלחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 08:00 
וינטרה זה האנטל החדש
בשלב הזה הייתי לוקח את כל מה שהעיתונאים רושמים בערבון מוגבל מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2015, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
לפי וואלה יש פער גדול עם וינטרה
http://sports.walla.co.il/item/2873841
היווני דורש 400 אלף יורו, הפועל מציעה 250

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 130  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: