יובל כתב:
אתה מדבר על אוהדי בית"ר, כן? שכל ביקור בטדי בשנים האחרונות מרגיש יותר ויותר כמו היקלעות לשטח אויב? אין לך חברים אוהדי הפועל שכמעט נקלעו שם ללינץ' ולא שמעת על אוהדי הפועל אחרים שגמרו בבית חולים? מתי בפעם האחרונה היית בטדי, שאתה לא חווית בעצמך את השנאה והאלימות מצידם? ואתה עוד מדבר על קליק קליק?
אבל תשמע, אם חוויה של מפגש עם אוהדי שרלרואה אתה יכול להעביר הלאה רק בתיאור כמו "קורעים לך את התחתונים ומשחקים לך בטוסיק", והיא השאירה אותך כל כך מצולק שאתה כותב את הדברים האלה, אז אני יכול רק להצטער בשבילך.
איזה מתוק אתה.
נתחיל מההתחלה
הפעם האחרונה שהייתי בטדי, במפגש בין הפועל לבית״ר, הייתה ב1-0 מהשער של קפילוטו. עצרו אותי לאחר המשחק. זה קרה גם בספטמבר 2009, במשחק הזכור בו השוטרים החליטו לזיין אותנו בתחת, אגב.
חוויתי שנאה ואלימות מצד אוהדי בית״ר, אבל ידעתי גם להחזיר באותו המטבע. חוויתי שנאה ואלימות גם מצד אוהדי בני יהודה, לצורך העניין, אבל גם שם ידעתי להחזיר באותו המטבע, וגם אותם הייתי מבין במידה והיה קורה להם מה שקרה ללה פמיליות. כנראה שאני באמת קליק קליק.
ברור לי שאוהדי בית״ר לא צדיקים, אבל בחיים לא ראיתי רבי שיודע ללכת מכות מול אנטישמים.
ולא, החוויה בשרלוראה לא הותירה אותי מצולק. אבא שלי הרחיק אותנו מהמקום מיד איך כשהתחממו העניינים.
שמת לב לאיפוק ולענייניות בתגובה שלי? יופי, כי זה לא היה קורה אם היית אומר לי את זה בפנים. אני מקווה בשבילך שהפורום מהווה לך מקום לפורקן ואתה לא מדבר ככה במציאות. ובנימה זו, תלמד לענות לעניין, כי זה מאוד מטריח להגיב לך.