הוקיץ' כתב:
האמת שעכשיו אנחנו בבעיה.
קודם כל, ג'אדג' ורותבארט אלה שני שחקנים שלא יכולים לשחק ביחד, אולי לכמה דקות ספורות וגם זה בעייתי.
דבר שני, שניהם שחקני הגנה זוועתיים ואני לא יודע אם יונתן נשאר (מניח שלא) אבל מיותר לציין מה הוא עושה בהגנה.
עכשיו צריך זר שקודם כל יש לו אימפקט הגנתי רציני גם מבחינה אישית וגם מבחינה קבוצתית. ג'בון מקריי יכול להיות אופציה טובה.
מקריי היה אחד הרוקיז הכי טובים באירופה העונה, עשה 15 נקודות למשחק ב-60% מהשדה בליגה הגרמנית. אני לא רואה איך הוא קשור אלינו.
חוץ מזה, מבחינת סגנון, עוד 4-5 שייצור פקק בצבע זה ממש לא מה שאנחנו צריכים לדעתי. אנחנו צריכים שחקן לעמדות 3-4 עם אימפקט הגנתי אבל גם עם קליעה מבחוץ. מי שיהיה מושלם לתפקיד הזה הוא אריק גריפין, מצד אחד אתלט ברמת טופ NBA וחוסם אדיר (מקום רביעי בחסימות בדי-ליג העונה עם 2.4 מעמדת הסמול-פורוורד), מצד שני שיפר את הקליעה שלו בצורה מדהימה, משחקן שבמכללות בקושי קלע מבחוץ ועמד על 57% מהקו בעונה הסיניור שלו, הוא הפך העונה לאחד הקלעים הכי טובים בדי-ליג עם שתי שלשות למשחק ב-37%. הוא נותן עד עכשיו משחקים חלשים בליגת הקיץ, הבעיה שהוא נתן עונה מעולה בדי-ליג ונבחר שם לחמישייה השלישית אז לדעתי הוא עדיין יהיה גדול עלינו. חשבתי גם על דומיניק מגווייר, אמנם אמור להיות יקר מאוד אבל הוא היה אמור להיות יקר מאוד גם בקיץ שעבר ובכל זאת הגיע לאילת. הבעיה שהעונה הוא בדרך לכסף הגדול בסין.
מה שנשארה ההחתמה הכי חשובה היא ההחתמה לעמדת הרכז. אנחנו פשוט חייבים לפגוע בזר ברמה גבוהה בעמדה הזאת אם רוצים להגיע רחוק העונה. מי שנותן עד עכשיו ליגת קיץ גרועה מאוד הוא ג'רל מקניל, בשילוב עם הגיל שלו והעובדה שהוא יותר מבוגר מרוב הנבחנים שם אני לא רואה אותו משיג חוזה. לדעתי דווקא יש סיכוי שהוא אופציה ריאלית (ונהדרת). לעומת זאת פייר ג'קסון שגם הצעתי אותו פתח מעולה את ליגת הקיץ עם 15 נקודות. ממה שאני קורא הוא שחקן בפרופיל יחסית גבוה בארה"ב, פילדפיה גם בונים עליו. לדעתי הוא בדרך ל-NBA. ג'וש סלבי או מארק ליונס גם יהיו החתמה נהדרת אם רק אחד מהם יהיה זול מספיק.
לעמדת הסווינגמן השחקן שהכי הייתי רוצה (מהשמות באשכול ובכלל) זה ברנדון פול. התאהבתי בשחקן הזה, לדעתי יש לו הכל וברמה הכי גבוהה שיש. יצא שהוא נאלץ לפספס את ליגת הקיץ בגלל פציעה בכתף אז ה-NBA די אבוד לו לדעתי, יש מצב שהוא בסיטואציה שאפשר להביא אותו (ניסיון כושל באירופה, עונה מצוינת בדי-ליג אבל לא כזו שתוציא אותו בוודאות מאיזור המחירים שלנו). אני לא רואה מצב שהוא לא פורץ והופך לסופרסטאר.