תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שולדי
הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 10:24 
כי עודד קטש לא הצליח בהפועל עונה אחת והוא מאמן עם קבלות, אחד הטובים בארץ.
יהונתן שולדברנד היה פה ארבע שנים ולא הצליח לתת שני משחקים רצופים כמו שצריך, לא שיפר את ההגנה הלקויה שלו ואת היכולת שלו בריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
bergkamp כתב:

הוא שחקן רע! וכן, כישרון יש לו בכמויות, כולל יכולת קליעה נדירה לגובה שלו. זה יכול להתאים בגליל, באשדוד, בהרצליה, בראשון - לא בהפועל ת"א.
בהפועל ת"א שחקן לא יכול להיות שומר כ"כ רע (ובעיקר שומר לא אינטליגנטי, מלך ה"אנד וואן") וחסר אגרסיביות, חסר יכולת לסגור לריבאונד, לתפוס ריבאונד ובעיקר חסר יכולת להראות גרף שיפור לאורך 4 שנים. :ROSE:

את כל זה ידעת גם בשנה שעברה ולמרות זאת, הוא הוחתם לשלש שנים.

אם הכיוון הוא שלא לעמוד בחוזים, למה אנחנו צריכים לסבול את עודד קטש עוד עונה (שדרך אגב, "התאבד" על יהונתן בשנה שעברה והוא הגורם העיקרי לכך שנחתם איתו חוזה לשלוש עונות, כנ"ל לגבי סקורר).

אני מומחה קטן מאוד, אבל אולי בשנה שעברה לא היו גבוהים ישראלים זמינים. וכמו השנה, המבחר מצומצם לאיזה ארבעה בסה"כ אז היה הגיוני לנסות לשמור אחד מהם אצלינו.
לגבי קטש, אני יודע שהבוןטון זה לכסח אותו כרגע, אבל הוא, בניגוד לשולדי סיים פה רק עונה אחת, אז אפשר לתת לו חסד של עונת התאקלמות. בכל זאת, שולדי כבר איתנו כמה שנים טובות.
ועוד הערה קטנה, אני חושב שקבוצה דלת אמצעים כמו שלנו צריכה כל ערך מוסף שהיא יכולה להשיג במרדף אחרי שחקנים פנויים. ותתפלאו, אבל בקרב שחקנים קטש נחשב מאמן איכותי עם יכולות שאפשר להתפתח אצלו וזה שיקול שעומד בפניהם כשיש להם כמה הצעות באותו סדר גודל.

עריכה - אני רואה שברגקאמפ כתב אותו דבר רק יותר קצר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 10:30 
beny כתב:
bergkamp כתב:

הוא שחקן רע! וכן, כישרון יש לו בכמויות, כולל יכולת קליעה נדירה לגובה שלו. זה יכול להתאים בגליל, באשדוד, בהרצליה, בראשון - לא בהפועל ת"א.
בהפועל ת"א שחקן לא יכול להיות שומר כ"כ רע (ובעיקר שומר לא אינטליגנטי, מלך ה"אנד וואן") וחסר אגרסיביות, חסר יכולת לסגור לריבאונד, לתפוס ריבאונד ובעיקר חסר יכולת להראות גרף שיפור לאורך 4 שנים. :ROSE:

אם הכיוון הוא שלא לעמוד בחוזים, למה אנחנו צריכים לסבול את עודד קטש עוד עונה (שדרך אגב, "התאבד" על יהונתן בשנה שעברה והוא הגורם העיקרי לכך שנחתם איתו חוזה לשלוש עונות, כנ"ל לגבי סקורר).

אז הוחתם, וזה לא הלך. אז קבוצה מקצוענית עושה שינויים. מה הבעיה בזה? אני לא מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
אני גם חושב שלכל המערכת, וגם ליונתן עצמו היתה אמונה שתחת מאמן "של שחקנים" כמו קטש יונתן יפרח, כי תחת ארז בסוף הוא די נחנק. למרבה הצער לא רק שהוא לא פרח, הוא נהיה עוד פחות יציב ועקבי.
אז מתקנים. יכול להיות שרותברט גם יהיה נפילה. אבל הוא בפירוש שווה את הסיכון, בניגוד ליונתן שכבר מבוגר, 4 שנים אצלנו, ודי ברור שיותר טוב מזה כבר לא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
כשבאים ניג'סים כמו דיפ רד, לא נותר לי אלא לומר את מה שלא רציתי לומר כי אני באמת אוהב את יהונתן שהוא איש מיוחד וחביב אבל:
בהפועל ת"א שחקן לא יכול להיות שומר כ"כ רע (ובעיקר שומר לא אינטליגנטי, מלך ה"אנד וואן") וחסר אגרסיביות, חסר יכולת לסגור לריבאונד, לתפוס ריבאונד ובעיקר חסר יכולת להראות גרף שיפור לאורך 4 שנים.
אם יהונתן היה באמת כזה "עוגן" ו"שחקן נשמה" (נשבע לכם שככה אלי אילדיס כינה אותו אתמול בחדשות הספורט), היית מצפה ממנו לעבוד מספיק קשה כדי לשפר במקצת את כל הליקויים במשחק שלו. אז עם כל האהבה, ויש אהבה, אחרי עונה שהיה בא לדפוק את הראש בקיר עם גבוהים אדישים כמו יהונתן, גייטס ודיז'ון - הגיע הזמן לקצת רוע, לקצת מרפקים ושריטות, להיות קצת יותר הפועל.
בהצלחה בהמשך הדרך ליהונתן, לא נשכח אותו :ROSE:

מדויק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:42 
beny כתב:
bergkamp כתב:

נראה לי שיש פה בלבול כי כבר פעמיים שהנושא הזה עלה. הרעיון של "לעמוד בחוזים"/"לכבד חוזים" הוא לא לתת לשחקן להנות מקרדיט בלתי מוגבל בלי קשר ליכולותיו המקצועיות. לעמוד בחוזה משמעותו לעמוד בהתחייבות הכספית לשחקן ומן הסתם יהונתן יקבל את הכסף בסוף (נקווה שבמלואו מקבוצה אחרת, ואם לא אז כנראה נצטרך להשלים). כמו שראצ'ו אמר, שחקנים עוזבים באמצע חוזה כל הזמן, לפעמים זה בגלל שהם לא רוצים להמשיך כי הם לא מקבלים מספיק דקות (כמו עם וורקמן עכשיו ואולי גם גוט שאני לא ממש יודע מה הסיפור איתו) לפעמים בגלל שהקבוצה מעדיפה לחסוך את השכר שלהם ויש קבוצה אחרת שתשלם אותו (כמו עם סקוורר). אותו דבר גם לגבי מאמנים, שחצי מהם עוזבים כל שנה למרות חוזה (מתפטרים או מפוטרים או שילוב של שניהם). חוזה בשום מקום בעולם הכדורסל לא אומר הבטחה של 100% להיות בתכניות המקצועיות של הקבוצה לכל התקופה. במקרה הטוב זו התחייבות כספית לשכר של השחקן בתקופה הזו (וגם לזה יש הרבה חריגים בעולם הכדורסל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 18:21 
FEZ צודק בכל מילה.
את החוזה צריך לכבד מבחינה כספית ותו לא.
אני מאוד אוהב את יהונתן כאדם וגם כשחקן אני חושב שהעונה היה יכול לתרום לא מעט במיוחד בפן ההתקפי.
ועדיין אם זה אומר שרוצים להתשחרר מהחוזה הלא מועט שלו כדי להביא חיזוק אחר בעמדות הזרים אז אני בעד.
יהונתן אם היה נשאר היה שחקן 8/9 במקרה הטוב ובמשכורת הזו עדיף להגדיל את תקציב הזרים כמו שכולם פה רצו כל הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
אשכרה דיון על כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 00:01 
אין לי דעה מוצקה על המהלך. במילים אחרות, יכול מאוד להיות שלשחרר אותו, ואפילו באמצע חוזה (ומבחינתי מעלה משמעותית את הרף של ההצדקה) זה בסופו של יום מהלך מוצדק ונכון. אבל, מצד שני, השיקול לא יכול ולא צריך להיות אך ורק "איך מעמידים קבוצה טיפה חזקה יותר מקצועית בשנה הבאה". לא רק שזה לא מסתדר עם הערכים שמאחורי המועדון הזה, זה גם יפגע בנושא התחרותיות בעתיד. יש בהיסטוריה הקצרה של המועדון הזה (בגלגול הנוכחי שלו) שחקנים שלא היו באים אליו אם זה היה "עוד" מועדון שמעמיד את השורה התחתונה בשנה הבאה כערך עליון (שלא לאמר יחיד). אני בטוח שחלק גדול מאלו שתומכים במהלך הזה (ובטח בהנעלה הזונה) מבינים את זה, אבל לפחות לפי חלק קטן מהתגובות לדברים שכתב דיפ רד, מכמה אוהדים זה אולי לרגע נשכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 10:48 
גיא האדום כתב:
אין לי דעה מוצקה על המהלך. במילים אחרות, יכול מאוד להיות שלשחרר אותו, ואפילו באמצע חוזה (ומבחינתי מעלה משמעותית את הרף של ההצדקה) זה בסופו של יום מהלך מוצדק ונכון. אבל, מצד שני, השיקול לא יכול ולא צריך להיות אך ורק "איך מעמידים קבוצה טיפה חזקה יותר מקצועית בשנה הבאה". לא רק שזה לא מסתדר עם הערכים שמאחורי המועדון הזה, זה גם יפגע בנושא התחרותיות בעתיד. יש בהיסטוריה הקצרה של המועדון הזה (בגלגול הנוכחי שלו) שחקנים שלא היו באים אליו אם זה היה "עוד" מועדון שמעמיד את השורה התחתונה בשנה הבאה כערך עליון (שלא לאמר יחיד). אני בטוח שחלק גדול מאלו שתומכים במהלך הזה (ובטח בהנעלה הזונה) מבינים את זה, אבל לפחות לפי חלק קטן מהתגובות לדברים שכתב דיפ רד, מכמה אוהדים זה אולי לרגע נשכח.

זה נכון אבל צריך להיות איזון.

זה לא שזורקים את שולדי יומיים לפני תחילת עונה. יש פגרה כרגע וזה הזמן למהלכים מהסוג הזה. כל עוד עושים אותם בצורה עניינית תוך כיבוד החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
גיא האדום כתב:

זה נכון אבל צריך להיות איזון.

זה לא שזורקים את שולדי יומיים לפני תחילת עונה. יש פגרה כרגע וזה הזמן למהלכים מהסוג הזה. כל עוד עושים אותם בצורה עניינית תוך כיבוד החוזה.

באמת שאני לא מצליח להבין את הטענות נגד ההנהלה במקרה הזה. אין פה אחד שחולק על הכשרון העצום של יהונתן, ואין פה אחד שמסוגל לטעון שהוא לא קיבל אינסוף צ'אנסים לממש אותו. בפועל, פרט לכמה משחקים בודדים בעונה אליהם הוא מגיע (ואז הוא באמת שחקן שאי אפשר שלא להתאהב בו), האמונה ביהונתן שאוטוטו ייתייצב לא מצדיקה את עצמה. יותר מזה: כמעט בכל ראיון שהוא אי פעם נתן, תמיד איכשהו נוצרת התחושה שהוא לא הכי מבסוט מכך שהחיים זימנו לו קריירה של כדורסלן מקצועני. במשך שנים אומרים עליו שהוא רך מדי, שהוא מר סל ועבירה. אז במקום להיכנס בכל קיץ לחדר כושר, לקחת וו'טאבר אימוני קרב מגע ולהגיע לעונה כבולדוג שאי אפשר להזיז בצבע, הוא פשוט בוחר בדרך הקלה ומבצע לפחות עבירה אחת לחלוטין בלתי ספורטיבית בכל משחק (גם אם לא תמיד הן נשרקות ככאלה).
שורה תחתונה: חבל, מבאס, אבל זה מה שצריך לקרות. המון המון איחולי הצלחה ליהונתן בכל אשר ילך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 23:40 
זה לא בעיקר חדר כושר ברור שזה מביא לרכות שמכריחה אותו לבצע פשוט כי זה הדרך הכמעט יחידה שלו לעצור את היריב
אבל הגנה זה יותר בראש, עניין של אנרגיות, נכונות, חכמה, חוסר אדישות
אלו דברים שקודם כל עושים שומר לשומר טוב לפני חדר כושר. ראו לדוגמא שחקנים כמו הארפר שהוא 2.08 עם מסת גוף לא קטנה או את יינסי, קרייג סמית עם שרירים מפה עד אוסטרליה הם לא מסוגלים לשמור כי הם בעיקר לא רוצים

ברגע שיש לך שחקן מסוג הזה צריך שהוא ייתן תפוקה התקפית גבוהה באופן קבוע (כמו קרייג סמית, רותבארט) יינסי למשל מוגבל מאוד גם בהתקפה, משחק פוסט חלש מאוד, אחוזים סבירים לגבוה ובעיקר משחקים שהוא פתאום מפקיר אותנו ומחליט לא להופיע בכלל כמו בפחים או מול אשדוד ופה בעצם בא ההבדל בינו לבין קרייג סמית

יהונת לא כזה, אם היה נותן כל משחק 60% מהמשחק שלו בארנה זה היה ממש בסדר אבל הוא אחד השחקנים הכי לא יציבים בליגה, הנזק ההגנתי עולה על היעילות ההתקפית יותר מדי פעמים, שום תרומה בריבאונד וזה לא יביא אותנו לשום מקום רותבארט הוא שחקן יציב, יעיל שעושה דאבל דאבל כמעט כל משחק וזה יותר מתאים לשאיפות שלנו

שולדבראנד הוא שחקן מצויין תמיד הגדרתי אותו כדייויד בלו לעניים כן כמה שזה מצחיק
הכישרון שלו עצום אבל אין טעם להביא עוד צ'אנסים

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2015, 04:49 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/item/2872743

ציטוט:
עירוני נהריה מעוניינת לצרף את יהונתן שולדבראנד

עירוני נהריה יצאה לדרך באופן רשמי לפני כעשרה ימים עם מינויו של אריק אלפסי למאמן הקבוצה, ובימים אלה עוסקים בקבוצה בבניית הסגל. המאמן יצא אתמול (שני) לליגת הקיץ בלאס וגאס שם ינסה לאתר שחקנים זרים לקבוצה, כשבמועדון יודעים שאם יצליחו למצוא מציאות כמו בעונה שעברה, יוכלו לרשום עוד עונה סבירה בליגת העל.

בינתיים בנהריה מנסים לצרף את הפורוורד יהונתן שולדבראנד, שקיבל הודעה שלשום מהפועל תל אביב שהוא לא בתוכניות לעונה הבאה. בשלב הזה קיים חוסר וודאות לגבי רצונו של הפורוורד השבדי להגיע לעין שרה, או בכלל לעזוב את הפועל תל אביב, אך בקבוצה מקווים כי אם יעזוב באמת את הדרייב אין, יגיע לקבוצה. חשוב להזכיר כי שולדבראנד היה במגעים מתקדמים בעונה שעברה עם נהריה, ולמעשה סיכם את התנאים הכספיים שלו בקבוצה, אך לבסוף הפועל תל אביב הגישה לו חוזה מפתה לשלוש עונות, עליו חתם. כעת, כשהוא מחזיק בחוזה לשנתיים נוספות, הודיעו בהפועל לשחקן כי הוא לא בתוכניות יותר.

מי שעשוי להמשיך לעונה נוספת בנהריה הוא הגארד-פורוורד ערן אסנטי, שאף שיתף פעולה עם המאמן החדש אלפסי בברק נתניה. אסנטי, שעלה עם הקבוצה לליגת העל ושימש העונה כקפטן המועדון, קלע 3.9 נקודות, הוסיף 2.5 ריבאונדים ומסר 1.5 אסיסטים בממוצע למשחק. כפי שפורסם בעבר, בנהריה בודקים אפשרות להחתים את הגארד נייט מילר, שגמר את העונה בתום הסיבוב הראשון אשתקד בעקבות פציעה בברך, אם יקבל אזרחות ישראלית. בשלב זה לא ברור האם המהלך ייצא לפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 18:35 
משום מה יש לי תחושת חמיצות עם יונתן הוא הראה מספיק פעמים כמה הוא שווה, אני לא סגור כמה קרדיט
הוא קיבל. ארז שאמר עליו שהוא השחקן הכי מוכשר שאימן יבש אותו כמעט לגמרי בלאומית ולא נתן לו יותר מידי קרדיט
בליגת העל אלא העדיף את ג'ף אלן והארפר ....
גם קטש לא נתן לו יותר מידי קרדיט ולא נתן לו מספיק להתבטא...
מצד שני אין יום רע בהגנה, הגנה זה ענין מנטלי, ליונתן לא היתה המוטיבציה כנראה לעשות בכל המשחקים מה שהוא
הראה שהוא יכול בקטעים נדירים של המשחק. כלומר זה הנעה פנימית של השחן אבל גם מוטיבציה של מאמן...
לקטש כנאה אין את הלהט שיכול להטריף שחקן כמו יונתן, ארז ידע מידי פעם לנגן לו על הקלידים הנכונים..
אני מקווה שלא נגיע למצב הקלאסי שבו נצא קרחים מכל אספקט של הרומן עם יונתן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2015, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2015, 18:31 
כל הסיפור פה הוא לא מקצועי אלא תקציב מוגבל שאיתו אנחנו מתמודדים.
אין מה לעשות... קטש בעצמו אמר שאם היה אפשר היה משאיר גם את יונתן, אבל זאת פריבלגיה לקבוצה עם תקציב כמו שלנו.

נושא התקציב הוא כבר משהו אחר שאותו צריך לפתור ולראות איך עושים קפיצת מדרגה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2015, 20:08 
על פי גלדסטון יונתן שולדברנד והפועל תל אביב ייכנסו לבוררות

"הפורוורד יונתן שולדברנד, שחתום לעונה נוספת בהפועל תל אביב בחוזה שמוערך בכ-100 אלף דולר, ייכנס להליך בוררות עם המועדון. השחקן מנסה להגיע להסכמה על התרת חוזהו, כך נודע לערוץ הספורט.

כזכור, שולדברנד לא נמצא בתכניות של עודד קטש לעונה הקרובה, וזאת למרות שהוא נמצא בשנה השלישית של חוזהו. מתוך כך, בהפועל ת"א פנו לשחקן כדי להתיר את חוזהו, אבל הצדדים לא מצליחים להגיע לעמק השווה בנוגע לגובה הפיצוי שיקבל.

בשל התסבוכת, שולדברנד שמחוזר ע"י מספר קבוצות בליגת העל ובראשן מכבי אשדוד ועירוני נהריה, לא סגר באף מועדון והוא יעשה זאת רק לאחר שיקבל שחרור מהאדומים. שני הצדדים מציינים כי ההליך נעשה בצורה ידידותית ומכובדת, ויסתיים בהקדם לבקשת השחקן."

כנראה קודם רוצה לקבל פיצוי, ואח"כ יחתום באשדוד או נהריה בסכום הגבוה ביותר שיצליח להשיג ללא קשר לפיצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 14:45 
על פי דובי פיק, חתם באשדוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 16:04 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 0029602362

ועכשיו גם הודעת פרידה רשמית של הפועל. היה כייף ! שולדי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 16:25 
:HEART2: יהונתן :HEART2:
תודה על הכל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 21:23 
Noam כתב:
:HEART2: יהונתן :HEART2:
תודה על הכל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2015, 23:01 
:ROSE:
יהיה מוזר לראות אותו בקבוצה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 17:45 
:HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

יהיה מעניין.
אני מאוד סקרן לראות איך ילך לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2015, 23:24 
KingAlpaca כתב:
NARKOTIKA כתב:

יהיה מעניין.

השאלה הגדולה איך יסתדר עם צביקה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2015, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
NARKOTIKA כתב:

יהיה מעניין.

הופך לזהבי של הכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2015, 18:03 
מוזר לראות אותו בקבוצה אחרת בכלל ובצהוב-כחול בפרט

http://one.co.il/Cat/Images/Photo.aspx? ... 11793&ttl=

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2015, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
כבר ראינו את זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: