תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 529 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גל בק
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 15:45 
כן
ממש רחמים על השיימינג
הלוואי כל מי שמתפרע בכביש ימות
זה עדיף מאשר שהוא יהרוג אחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 15:57 
19 כתב:
אתה שואל אותי מה מופיע בתוך התיק? לא יודע, אם רצו לטייח אפשר להעלים דברים מהתיק.

יש לערוץ הראשון את התיק. הם יודעים אם העדות שלו שם או לא. אבל אני לא רק שואל מה בתיק. אני שואל האם הוא העיד במשטרה. אפשר לשאול אותו. לא זכור לי מהכתבה שאמרו שהוא העיד במשטרה.
ומה הכוונה איכון טלפוני? יודעים בדיוק איפה היא הייתה. אפשר לדעת אם היא דיברה בטלפון בזמן התאונה, אבל מישהו אמר שאין לה דיבורית או שהיא לא דיברה בספיקר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 16:05 
גיא האדום כתב:
19 כתב:
אתה שואל אותי מה מופיע בתוך התיק? לא יודע, אם רצו לטייח אפשר להעלים דברים מהתיק.

יש לערוץ הראשון את התיק. הם יודעים אם העדות שלו שם או לא. אבל אני לא רק שואל מה בתיק. אני שואל האם הוא העיד במשטרה. אפשר לשאול אותו. לא זכור לי מהכתבה שאמרו שהוא העיד במשטרה.
ומה הכוונה איכון טלפוני? יודעים בדיוק איפה היא הייתה. אפשר לדעת אם היא דיברה בטלפון בזמן התאונה, אבל מישהו אמר שאין לה דיבורית או שהיא לא דיברה בספיקר?

את הכל אפשר היה לבדוק בזמן אמת (דיבורית), אסור לדבר גם עם ספיקר.
לא עשו לה בדיקות אלכוהול וסמים (כן עשו למנוח שיצא נקי).
כל "החקירה" הזאת היתה כדי לצאת לידי חובה ולסגור את התיק מחוסר ראיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 16:11 
גיא האדום כתב:
19 כתב:

המשטרה כבר אז הייתה משתמשת באיכון טלפוני.
המשמעות, שאפשר לדעת מיקום בזמן אמת לאילו אנטנות היא התחברה באזור ומיקום.
בנוסף, אם מישהו חייג אליה, שלח SMS או אם היא הוציאה שיחות או SMS.
אם היא שוחחה ולא היה לה דיבורית, זה עוד יותר גרוע.

הבעיה, שכנראה לא ביצעו אף אחד מהדברים שציינתי, ולכן זה לדעתי אבוד.
קשה לי לראות חברת טלפונים, ששומרת כל כך הרבה זמן מידע מסוג זה.
בדרך כלל, זאת אחת הפעולות הראשונות שעושים בתיקים שיש בהם צורך במידע כזה.

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 16:26 
ומי אמר שלא בדקו שאין לה דיבורית?
זה מסוג הדברים שחסרים בכתבה של הערוץ הראשון. תמיד אפשר לקחת תיק ובדיעבד למצוא עשרות בדיקות שלא עשו. השאלה היא, שהערוץ הראשון לא ממש מתייחס אליה, היא האם תמיד עושים את הדברים האלו. האם למשל יש נוהל קבוע למשטרה שבתאונת דרכים, או אולי בתאונת דרכים עם הרוגים, חובה לבצע בדיקת אלכוהול? או איכון טלפוני בשביל הסיכוי שימצאו שאולי היא דיברה בטלפון?
הדברים האלו לא מובנים מאליהם, בטח בתיק שהוא מראש לא ממש נקי שיש בו עדות של מישהי שלכאורה לא מעורבת ושהעידה מפורשות שהוא ראתה את המנוח והחבר שלו נוסעים באדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 16:37 
גיא האדום כתב:
19 כתב:

לפי הכתבה הוא לא העיד במשטרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 16:53 
היא גם העידה מפורשות שהוא הגיע מרחוב שהוא לא היה בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 17:06 
מצעד האיוולת נמשך!
״התגובה המדהימה של הפרקליטות״ מוכיחה שהכל רקוב.

אחרי שמצאו שהשוטר שחתום על העדות המפוברקת של נהגת המונית מעריץ את שמעון מזרחי, אני לא אופתע אם עו״ד דסי פורר כתבה את ההמלצה הנוכחית של הפרקליטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 19:04 
גיא האדום כתב:
ההתמקדות צריכה להיות בעדה ששינתה את הגרסה שלה. למיטב הבנתי מה שהיה למשטרה בתיק אלו עדויות של החבר של הבחור שנהרג, שאמר שהנהגת נסעה באדום, עדות הנהגת ועדות נהגת המונית, ששתיהן אמרו שהיא נסעה בירוק. בנסיבות האלו אני לא בטוח שיש הרבה מה לנקות בפרקליטות. יש שם מאות תיקים פתוחים וזה לא בדיוק מפיל אותי מהכסא שהם סוגרים תיקים שיש בהם עדויות סותרות. ואגב, מתגובת הפרקליטות עולה שמי שטיפלה בתיק הוא לא רות דוד אלא פרקליטה אחרת שמאז הלכה לעולמה.

איך זה שהנהגת לא עברה בדיקת אלכוהול וסמים?
היו שם גם טענות על זה שנחקרה רק פעם אחת בסמוך לאירוע וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 19:16 
ברגעים אלו במבט חשיפה חדשה שמציגה איילה חסון:
המשטרה המליצה להגיש נגד הנהגת כתב אישום, התיק נסגר כעבור שבועיים ללא הסבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
הגיוני לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 19:23 
והרגע גם איילה החליטה לחשוף את שמה של שני פלטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
אגב סרחון, הידעתם ששי נשר (בן זוגה של חסון) ונדב פלטי (אבא של שני) היו שותפים עסקיים, התכסחו ביניהם ותבעו אחד את השני? כנראה עוד סיבה לחסון להתלבש עליהם. לא שחלילה לא צריך לעשות זאת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
לחסון יש הרבה אינטרסים ובעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 19:33 
אורנה אוסטפלד כתב:
אגב סרחון, הידעתם ששי נשר (בן זוגה של חסון) ונדב פלטי (אבא של שני) היו שותפים עסקיים, התכסחו ביניהם ותבעו אחד את השני? כנראה עוד סיבה לחסון להתלבש עליהם. לא שחלילה לא צריך לעשות זאת...

כנראה שאחרת גם המעט הזה לא היה יוצא , לאף אחד היה אומץ עד עכשיו לפרסם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 19:38 
בכל מקרה, המשפחה פנתה אליה מלכתחילה, ומאד פעילה בעניין. היא לא צד בעניין, וזה לא באמת מעניין (בהנחהצוהיא לא ממציאה כלום, אבל זה נכון לכל עיתונאי בכל סיקור). אם המשפחה מקושרת מאד בענף התקשורת, הם מן הסתם בקשרים עם המון עיתונאים,.זה לא נותן להם חסינות מפרסומים בעניינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/pages/%D7%92%D ... 87?fref=nf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 20:26 
אורנה אוסטפלד כתב:

KingAlpaca כתב:
לחסון יש הרבה אינטרסים ובעיות.

אין ספק. אתם מתעסקים ב״עיקר״.

העדות המרכזית בתיק מפוברקת, בדיקות אלמנטריות שמבצעים במקרה של תאונה קטלנית לא קיימות, התיק נסגר בזמן שיא ובאופן תמוה ע״י פרקליטות מחוז ת״א ואתם מתעסקים ברכילות זולה!

מה אכפת מה המניעים של איילה חסון, אם אפשר לפרק עוד חלק במנגנון שחיתות רקוב, הרווחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 20:59 
לגבי חסון,
אני מניח שהעניין שלה הרקיע בעקבות השידור הזה מלפני כמעט חודש.
https://www.youtube.com/watch?v=xGabLNdmS_Q
בשידור חי היא נשמעת בהלם מוחלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 21:30 
שיקאגו כתב:
גיא האדום כתב:
ההתמקדות צריכה להיות בעדה ששינתה את הגרסה שלה. למיטב הבנתי מה שהיה למשטרה בתיק אלו עדויות של החבר של הבחור שנהרג, שאמר שהנהגת נסעה באדום, עדות הנהגת ועדות נהגת המונית, ששתיהן אמרו שהיא נסעה בירוק. בנסיבות האלו אני לא בטוח שיש הרבה מה לנקות בפרקליטות. יש שם מאות תיקים פתוחים וזה לא בדיוק מפיל אותי מהכסא שהם סוגרים תיקים שיש בהם עדויות סותרות. ואגב, מתגובת הפרקליטות עולה שמי שטיפלה בתיק הוא לא רות דוד אלא פרקליטה אחרת שמאז הלכה לעולמה.

יש למשטרה נוהל שבו עושים בדיקת אלכוהול וסמים לכל מי שמעורב בתאונת דרכים קטלנית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 21:33 
היום הביאו 3 עדויות מתוך תיק החקירה. בכולן מצויין שהילד לא נסע באדום.
ממש לא גרסא מול גרסא, ואני מזכיר שהעדות של נהגת המונית טענה שהילד הגיע מרחוב שהוא בכלל לא נסע בו, ואף אחד אחר לא טען ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 21:44 
גיא האדום כתב:
שיקאגו כתב:
גיא האדום כתב:

השכל הישר שלי אומר שאם נהג צעיר נכנס לתוך צומת בארבע בבוקר ב80 קמ"ש+ והרג נער תוך חשד שהנהגת הפוגעת נסעה באור אדום- זה המקרה הכי קלאסי שיש לבדיקות הללו.
אשכרה במקרה הזה יש את כל הסממנים שמצביעים על חשד סביר כדי לעשות בדיקות, מה יותר מזה?
תוסיף לזה התעלמות מאדם שרצה להעיד כשראה את הרכב משתולל לפני, את זה שאפילו לא זימנו את החבר של ההרוג שנהג על הטוסטוס לידו לחקירה, ועדה אחת עם עדות מפוקפקת שלא מסתדרת עם מיקום האירוע שהוקלטה שהיא טוענת שהנהגת הפוגעת נכנסה באדום, לא צריך פודקסט של this american life כדי להבין מיד שיש פה חתיכת טיוח של החקירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 21:52 
גיא האדום כתב:
שיקאגו כתב:
גיא האדום כתב:

אני כמעט בטוח שכיום יש נוהל כזה.
אבל אולי לא לפני 10 שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 21:56 
ציטוט:
הפרקליטות טוענת לגרסאות סותרות של עדי הראייה בחקירה: "עדה אחת טענה במפורש כי הרמזור בכיוון נסיעת החשודה היה ירוק מלא, וכי המנוח נכנס למרכז הצומת באור אדום. שני עדים נוספים לא יכלו למסור גרסה ברורה בשאלה מתי החל המנוח בנסיעה, ואין בידם לשלול ברמה הנדרשת במשפט פלילי את האפשרות שהמנוח נכנס לצומת עוד לפני שהאור ברמזור בכיוונו התחלף לירוק.

"בנוסף, חלק מהעדים טוענים כי כאשר הרמזור בכיוונו של המנוח היה עדיין אדום, עמד המנוח מעבר לקו העצירה לכיוון מרכז הצומת, ומשם החל נסיעתו (וכאמור לא בהכרח ברמזור ירוק).

"עוד נציין כי הטענה לפיה 5 עדי ראייה טענו כי המנוח נסע באור ירוק, ואילו החשודה באור אדום, אינה נכונה. רק חברו של המנוח, שנהג לידו, טען טענה זו באופן חד-משמעי.

"לאור זאת, לא ניתן היה לשלול ברמה הנדרשת במשפט פלילי הדורש ודאות מעל לכל ספק סביר כי החשודה נכנסה לצומת באור ירוק, ומשכך לא נכון היה להעמידה לדין כאמור. אנו משתתפים בצערה של המשפחה", נמסר מהפרקליטות.

http://www.globes.co.il/news/article.as ... rearticles

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 22:00 
שיקאגו כתב:
גיא האדום כתב:
שיקאגו כתב:
גיא האדום כתב:

השכל הישר שלי אומר שאם נהג צעיר נכנס לתוך צומת בארבע בבוקר ב80 קמ"ש+ והרג נער תוך חשד שהנהגת הפוגעת נסעה באור אדום- זה המקרה הכי קלאסי שיש לבדיקות הללו.
אשכרה במקרה הזה יש את כל הסממנים שמצביעים על חשד סביר כדי לעשות בדיקות, מה יותר מזה?
תוסיף לזה התעלמות מאדם שרצה להעיד כשראה את הרכב משתולל לפני, את זה שאפילו לא זימנו את החבר של ההרוג שנהג על הטוסטוס לידו לחקירה, ועדה אחת עם עדות מפוקפקת שלא מסתדרת עם מיקום האירוע שהוקלטה שהיא טוענת שהנהגת הפוגעת נכנסה באדום, לא צריך פודקסט של this american life כדי להבין מיד שיש פה חתיכת טיוח של החקירה.

חתיכת טיוח של מישהו שמוביל את הפרקליטות באף לקבל החלטות הזויות על סגירת תיק (גם היום).
כולם רואים את המחדל ובפרקליטות מחוז ת״א ממשיכים להשתין על כולם מהמקפצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 22:01 
גיא האדום כתב:
ציטוט:
הפרקליטות טוענת לגרסאות סותרות של עדי הראייה בחקירה: "עדה אחת טענה במפורש כי הרמזור בכיוון נסיעת החשודה היה ירוק מלא, וכי המנוח נכנס למרכז הצומת באור אדום. שני עדים נוספים לא יכלו למסור גרסה ברורה בשאלה מתי החל המנוח בנסיעה, ואין בידם לשלול ברמה הנדרשת במשפט פלילי את האפשרות שהמנוח נכנס לצומת עוד לפני שהאור ברמזור בכיוונו התחלף לירוק.

"בנוסף, חלק מהעדים טוענים כי כאשר הרמזור בכיוונו של המנוח היה עדיין אדום, עמד המנוח מעבר לקו העצירה לכיוון מרכז הצומת, ומשם החל נסיעתו (וכאמור לא בהכרח ברמזור ירוק).

"עוד נציין כי הטענה לפיה 5 עדי ראייה טענו כי המנוח נסע באור ירוק, ואילו החשודה באור אדום, אינה נכונה. רק חברו של המנוח, שנהג לידו, טען טענה זו באופן חד-משמעי.

"לאור זאת, לא ניתן היה לשלול ברמה הנדרשת במשפט פלילי הדורש ודאות מעל לכל ספק סביר כי החשודה נכנסה לצומת באור ירוק, ומשכך לא נכון היה להעמידה לדין כאמור. אנו משתתפים בצערה של המשפחה", נמסר מהפרקליטות.

http://www.globes.co.il/news/article.as ... rearticles

כל אחד עכשיו מנסה לכסות את התחת שלו בשורה התחתונה יש פה כשל כלל מערכתי שההסתברות שהוא יקרה הוא כמעט אפסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גל בק
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 23:02 
דבר ראשון צריך לבדוק מאיפה בא הכסף שנהגת המונית קנתה את הפצוציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
אם היא תתלה את עצמה זה יהיה עצוב אולי, אבל במקום לתלות את עצמה היא יכולה גם ללכת למשטרה ולהודות במה שעשתה.
אה, היא לא רוצה. היא רוצה להשתמש בקשרים שלה בשביל לצאת מזה נקי.

וכן, יש עוד אשמים, והלואי יעשו לכולם שיימינג ויתאבדו כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
שתהיה עדת מדינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
כמו שכתבתי בפייסבוק, אם יש חשש שהצעירה תפגע בעצמה עקב שיימינג, אני מציע להעביר את השיימינג לעורך דין שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 529 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: