תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 529 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גל בק
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
אתה צודק, אבל לא יכול להיות שהוא קשור לתדרוך העדה השקרנית? אולי בקשירת קשר כזה או אחר, בשיבוש חקירה וכו.
כמובן שאם הוא פשוט עשה כל מה שהוא יכול במסגרת החוק כדי להגן על הלקוחה שלו אז הוא פעל כמצופה ממנו.

צודק.
מה שתהכוונתי להגיד זה שאין מה לבוא אליו בטענות רק על סמך זה שהוא הגן עליה, אבל בהתחשב בבלגנים שהלכו בתיק הזה ובהתחשב שהוא חלאת המין האנושי, שיבדקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי את הבעיה בלינצ'טרנט.
היא לא שה תמים. היא רוצחת שעשתה מה שיכלה בשביל לצאת מזה בלי כלום, ואף דרשה ממשפחת בק עלויות תיקון הרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 13:13 
אמיר כתב:
שיקאגו כתב:

החשד הוא יותר משיחוד עדים.
החקירה נסגרה תוך חודשיים, על פי דעת המומחים זה זמן קצר ולא סביר בעליל
לנהגת לא בוצעה בדיקת אלכוהול או סמים, היא נחקרה פעם אחת אחרי המקרה ומאז לא נחקרה שוב
עדי ראייה שראו את המקרה ומספרים שהנהגת עברה באדום לא זומנו לחקירה בכלל
מי שהייתה פרקליטת מחוז תל אביב דאז היא רות דוד
כלומר החשד הוא שמדובר על טיוח של החקירה על ידי המשטרה והפרקליטות.

הכל נכון, ובהחלט ראוי להשתמש במקרה הזה בשביל לנקות אורוות בפרקליטות ובמשטרה, כל מה שאני אומר זה שזה לא המנגון המרכזי שבעזרתו אנשים עשירים מקבלים יחס מועדף מהמערכת.
בר קולמוסא כתב:
אדום בלב כתב:
אגב, מה שעושים לנהגת עכשיו זה וואחד לינצ'טרנט.
לא לומדים פה כלום.

מסכים,
כל ההתעסקות בנהגת עצמה, לקרוא לה רוצחת והעלות עמוד שנקרא "שני פלטי שולץ דרסה למוות את גל בק" זה מעט מוגזם. הרי גם לה מגיע משפט צדק ולא משפט שדה, וסביר להניח באמת שבגיל 20 היא יותר נוהלה ופחות התנהלה לגבי המקרה שלה.
מה שכן צריך לעשות זה לתבוע התייחסות מהגורמים הרלוונטיים - שימון, הפרקליטות והמשטרה, ולתבוע פתיחה מחדש של התיק.
את המשפט החוזר צריך לעשות בבית משפט ולא ברשת החברתית. היום זאת "נהגת שדרסה וחמקה מעונש" מחר זה אישום אחר לגמרי ואין לזה גבול.

עם כל הצער, אני לא רואה איך אפשר להרשיע מישהו על סמך עדויות ראייה מלפני עשור, זה הדבר הכי לא אמין בעולם.
בגלל זה אני חושב שההתמקדות צריכה להיות במשטרה ובפרקליטות.
ואם כמה שאני שונא את מזרחי ומאחל לו את כל הרע שבעולם, לא לגמרי מבין מה רוצים ממנו פה, ככה עובדים פרקליטי הגנה, המטרה שלהם זו לא אמת או צדק אלא להוציא את הלקוח זכאי.
כאילו אם זה יגרום לו סבל אני בסבבה, השנאה שלי אליו גדולה מהעקרונות שלי, אבל ברמה אובייקטיבית אין יותר מדי מה לבור אליו בטענות.

גם רונאל פישר הוציא את הלקוחות שלו זכאים.

הוא צריך להוציא אותם זכאים במסגרת החוק. אם זה מה שהוא עושה, כל הכבוד לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
היא לא שה תמים. היא רוצחת שעשתה מה שיכלה בשביל לצאת מזה בלי כלום, ואף דרשה ממשפחת בק עלויות תיקון הרכב.

היא בהחלט לא שה תמים אבל היא בפירוש לא הבעיה.
צריך להתמקד באנשים ובמנגנונים שאיפשרו לה להתחמק מהעונש.
אגב אם מחר ימצאו אותה תלויה במקלחת גם אז תגיד שאתה לא מבין מה הבעיה בלינצ'טרנט? איזה תועלת זה יביא למישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 13:22 
אדום נחמד כתב:

שמע, כרגע זו החלטה שלך.
מה יהיה בלינצ'טרנט כשכולם יחליטו שX הוא רוצח (או בוגד או אנס או וואטאבר) והוא בעצם לא? הסכנה בלינצ'טרנט היא לא רק האימפקט הקיצוני, היא גם שזה משפט שדה לא הוגן.
וספיציפית - ברור לך שהעורך דין שלה שלח את הדרישה, לא היא, היא במקסימום שיקרה (כנראה) שעברה בירוק כשבעצם עברה באדום או בצהוב-אדום מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום בלב כתב:
אדום נחמד כתב:

אגב אם מחר ימצאו אותה תלויה במקלחת גם אז תגיד שאתה לא מבין מה הבעיה בלינצ'טרנט? איזה תועלת זה יביא למישהו?
לא רק מקבלי השוחד אשמים בקיום עסקת השוחד. אם כבר, אז האחריות על נותני השוחד גדולה עוד יותר, כי הם אלו שמוכנים לשלם כל מחיר עד שתמיד יהיה מי שיישבר.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
ושוב תשובה לא אמיתי גונב את כל הפוקוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 13:31 
אדום בלב כתב:
אדום נחמד כתב:

הבעיה מתחילה מחוסר פרסום שמה בכתבה ביום שישי, מה שהביא את גל השמועות והחטטנות.
לא מובן לי מה הבעיה בפרסום שמה בכתבה, לא נראה לי שיש איזשהו צו איסור פרסום או שפספסתי משהו ?
האם ייתכן שהמשפחה מפעילה איומים ולחצים על שאר גופי התקשורת בנושא בימים האחרונים ?
גם בגוף התקשורת היחיד שעשה פולו אפ לכתבה בערוץ הראשון, לא מפרסמים את שמה.

להערכתי בלבד, היא ומשפחתה, בפעולות שלהם מאז נודע להם על כוונת פרסום הכתבה, הרוויחו ביושר את הנעשה ברשת.
מהצצה בלבד בחומר האינטרנטי אודות הגברת הנכבדת, לא נראה לי שהיא תגרום משהו לעצמה. היא יותר קרובה לאסוף את החפצים ולהיעלם היכן שהוא במטוס הראשון של אל על.

יותר מדאיג אותי, שאף גוף תקשורת לא מפרסם משהו בנדון, מאשר הדאגה לשלמותה של הגברת.

דרך אגב, הבנתי שהיא גם דרשה פיצויי גוף עקב התאונה.
החמדנות אין לה סוף.

כל מי שקשור לתיק הזה חייב לתת את הדין, מהגברת, דרך החוקרים במשטרה, הפרקליטות ואלו שקנו את סגירת התיק וארגנו את הכיסוי.

פשוט להקיא.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 13:33 
ככל מה שהסבירו לי, הפיצוי לא נובע מחמדנות, אלא ברגע שמישהו משלם פיצוי, יש בכך הודאה מסויימת באשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 13:48 
http://www.themarker.com/news/1.2681759

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 14:03 
19 כתב:
ככל מה שהסבירו לי, הפיצוי לא נובע מחמדנות, אלא ברגע שמישהו משלם פיצוי, יש בכך הודאה מסויימת באשמה.

הבחורה ומשפחתה ניסו לסגור את הנושא מחוץ לכותלי בית המשפט.
למה הם חשבו שזה יצליח להם, כנראה שוב מעיד על האופי המשפחתי.
אם אכן משפחת המנוח הייתה מסכימה לטירוף הזה, יש בזה משום הודאה מסויימת בגרסת הבחורה ומשפחתה. אני לא משפטן.

הנקודה שלי התייחסה למשפט על נזקי גוף, שהיא ניהלה עקב התאונה מול חברת הביטוח.
מדובר על נזקי גוף ולא על נזקי רכוש לרכב.
מעניין לראות את התיק והפגיעות הנטענות.
זה יכול גם לשמש מדד מסוים למה בעצם אירע באירוע, והאם הוא תואם את ממצאי המשטרה בשטח.

נקודה מעניינת נוספת, האם משפחת המנוח ניהלה משפט פיצויים מול הביטוח.

red pepper כתב:

שוב כתבה עם רמיזות ובלי שם הנהגת ומשפחתה.

גועל נפש.

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
אדום בלב כתב:
אדום נחמד כתב:

לא מובן לי מה הבעיה בפרסום שמה בכתבה, לא נראה לי שיש איזשהו צו איסור פרסום או שפספסתי משהו ?
האם ייתכן שהמשפחה מפעילה איומים ולחצים על שאר גופי התקשורת בנושא בימים האחרונים ?

להערכתי בלבד, היא ומשפחתה, בפעולות שלהם מאז נודע להם על כוונת פרסום הכתבה, הרוויחו ביושר את הנעשה ברשת.
מהצצה בלבד בחומר האינטרנטי אודות הגברת הנכבדת, לא נראה לי שהיא תגרום משהו לעצמה. היא יותר קרובה לאסוף את החפצים ולהיעלם היכן שהוא במטוס הראשון של אל על.

יותר מדאיג אותי, שאף גוף תקשורת לא מפרסם משהו בנדון, מאשר הדאגה לשלמותה של הגברת.

החמדנות אין לה סוף.

כל מי שקשור לתיק הזה חייב לתת את הדין, מהגברת, דרך החוקרים במשטרה, הפרקליטות ואלו שקנו את סגירת התיק וארגנו את הכיסוי.

פשוט להקיא.

בלומי,

אני מניח (ואולי אני טועה) שהיא לא הגורם שבזכותו כל הסיפור הושתק ולכן לא נראה לי נכון לצלוב אותה על אף שהיא חמקה מעונש (אגב, מה העונש שהיא חמקה ממנו? שנה שלילה? עבודות שירות? איזה עונש מגוחך מקבל נהג מהשורה בכזו תאונה?).
אם אבא שלה השיג לה את סגירת התיק על ידי שוחד - שיצלבו אותו.
אם עורך הדין סרח - שיצלבו אותו.
אם החוקר המשטרתי טייח - שיצלבו אותו.
זה מה שיועיל לציבור במקרים הבאים.
להתרכז בלעשות לה שיימינג זה לנבוח על העץ הלא נכון. היא לא הבעיה.
בסוף עוד ההורים של גל בק יצטרכו להתנצל בפני המשפחה שלה. חכה, זה עוד יגיע.

ותפסיק לעשן כבר :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום בלב, רק מהתגובה שלה בכתבה של איילה חסון ברור כמה שהיא חרא של בן אדם: "איזו תאונה"?
בן אדם נהרג אבל היא בכלל לא זוכרת שהיתה תאונה. אפילו אם התאונה לא היתה באשמתה, התגובה שלה היא בזיון.
היא ראויה לשיימינג.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 12 יולי 2015, 14:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 14:12 
אדום בלב כתב:
בלומי האדום כתב:
אדום בלב כתב:
אדום נחמד כתב:

החמדנות אין לה סוף.

פשוט להקיא.

בלומי,

אני מניח (ואולי אני טועה) שהיא לא הגורם שבזכותו כל הסיפור הושתק ולכן לא נראה לי נכון לצלוב אותה על אף שהיא חמקה מעונש (אגב, מה העונש שהיא חמקה ממנו? שנה שלילה? עבודות שירות? איזה עונש מגוחך מקבל נהג מהשורה בכזו תאונה?).
אם אבא שלה השיג לה את סגירת התיק על ידי שוחד - שיצלבו אותו.
אם עורך הדין סרח - שיצלבו אותו.
אם החוקר המשטרתי טייח - שיצלבו אותו.
זה מה שיועיל לציבור במקרים הבאים.
להתרכז בלעשות לה שיימינג זה לנבוח על העץ הלא נכון. היא לא הבעיה.
בסוף עוד ההורים של גל בק יצטרכו להתנצל בפני המשפחה שלה. חכה, זה עוד יגיע.

ותפסיק לעשן כבר :SMOKE:

ואם היא היתה שיכורה או על סמים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
אז היא עדיין אחד מיני רבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
איציק,

מה זה משנה אם היא חרא של בן אדם או לא?
במקסימום, זה יכול להיות שיקול לשופט בעת הטלת העונש כאשר הוא מחליט אם להחמיר איתה או לא.
את המשטרה לא אמור לעניין מה היא ומי היא זאת בדיוק הנקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 14:21 
לא הבנתי למה מגיעה לה הגנת אי פרסום שמה?
לא הייתה רוצה שיפורסם, הייתה מקבלת את השלילה לשנה שאמרו כאן שבזה זה היה מסתכם, וזה היה עוד מקרה שאף אחד לא מתעניין בו.בחרה ללכת בנתיב הזה (והיא לא קטינה ולא הייתה קטינה, חלאס עם לעשות ממנה בובה על חוט, יש לה אחריות על המעשים שלה)? יש לזה השלכות. היא בחרה לעשות מעצמה סיפור, אם יתגלה. שלא תבכה עכשיו כשהשם שלה מעניין אנשים והוא נושא שיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 14:33 
אדום בלב,

כל מי שקשור לאירוע, מהנהגת ועד למי שסגר את התיק, צריך לבוא על עונשו.
צריך לנקות את המערכת, ולדאוג שאנשים מהסוג של הנהגת ומשפחתה יבינו שיש חוק והוא לא ניתן לקנייה וכיפוף. זה החלום מבחינתי.
מאחר ואני לא חי בחלומות ואני מכיר את המציאות בישראל ובעולם, אני יכול רק לנסות להשפיע בדרכים שהמציאות הנוכחית משאירה לי.
המדיה החברתית. מסתבר שרק זה הביא למספר גופי תקשורת לעשות פולו אפ לייט.

גם אם היא לא הייתה הגורם שהניע את מערכת הכיסוי והשתיקה באותם ימים, חלפו 10 שנים מאז האירוע.
היה לנהגת 10 שנים זמן לבקש את סליחת המשפחה ושינוי הדין. היא בחרה אחרת.
מבחינתי זה מעיד על אופי מסוים. הרי מנערה היא כבר הפכה לאישה ולאמא, אז היא כבר יכולה להבין מה היא גרמה למשפחת המנוח.
כל שכן, שבזמן האירוע היא הייתה בוגרת מספיק על פי החוק לעמוד לדין.

התרגום שלי לנעשה באינטרנט, הוא רצון הציבור השפוי ללחוץ על המערכת לשנות את הדין. דהיינו חקירת האמת.
יש כאן מירוץ נגד הזמן, ועד להתיישנות התיק.
אם היא ומשפחתה כל כך בטוחים בחפותה, אז מה הבעיה בלתת תגובה.
מה הלחץ בהסתרת זהותם בכל כלי התקשורת.

אם כל הפעולות במדיה החברתית, ואני בספק, ייגרמו למערכת לפעול בנושא, אין לי בעיה בחשיפת שמה וכל המעורבים בטיוח.

אני כבר למעלה משנתיים נקי מעישון, אבל לא מצאתי סמיילי אחר שיספק אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
לפרסם את שמה ולעשות לה שיימינג ולינץ' באינטרנט עם תמונות של אצבע משולשת וכיתוב של "אבא שלי עשיר אז מותר לי לרצוח חופשי" זה לא אותו דבר.
כן, אפשר לפרסם את שמה (האם מקובל לפרסם את שמותיהם של אנשים שהרגו על הכביש? נראה לי שלרוב לא מפרסמים).
כן, בטוח היא היתה צריכה להיענש (אין לי מושג מה מצב ההתיישנות במקרים כאלה).
אבל לשים עליה את כל התשומת לב זה להחטיא את המטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
אדום בלב,

כל מי שקשור לאירוע, מהנהגת ועד למי שסגר את התיק, צריך לבוא על עונשו.
צריך לנקות את המערכת, ולדאוג שאנשים מהסוג של הנהגת ומשפחתה יבינו שיש חוק והוא לא ניתן לקנייה וכיפוף. זה החלום מבחינתי.
מאחר ואני לא חי בחלומות ואני מכיר את המציאות בישראל ובעולם, אני יכול רק לנסות להשפיע בדרכים שהמציאות הנוכחית משאירה לי.
המדיה החברתית. מסתבר שרק זה הביא למספר גופי תקשורת לעשות פולו אפ לייט.

גם אם היא לא הייתה הגורם שהניע את מערכת הכיסוי והשתיקה באותם ימים, חלפו 10 שנים מאז האירוע.
היה לנהגת 10 שנים זמן לבקש את סליחת המשפחה ושינוי הדין. היא בחרה אחרת.
מבחינתי זה מעיד על אופי מסוים. הרי מנערה היא כבר הפכה לאישה ולאמא, אז היא כבר יכולה להבין מה היא גרמה למשפחת המנוח.
כל שכן, שבזמן האירוע היא הייתה בוגרת מספיק על פי החוק לעמוד לדין.

התרגום שלי לנעשה באינטרנט, הוא רצון הציבור השפוי ללחוץ על המערכת לשנות את הדין. דהיינו חקירת האמת.
יש כאן מירוץ נגד הזמן, ועד להתיישנות התיק.
אם היא ומשפחתה כל כך בטוחים בחפותה, אז מה הבעיה בלתת תגובה.
מה הלחץ בהסתרת זהותם בכל כלי התקשורת.

אם כל הפעולות במדיה החברתית, ואני בספק, ייגרמו למערכת לפעול בנושא, אין לי בעיה בחשיפת שמה וכל המעורבים בטיוח.

אני כבר למעלה משנתיים נקי מעישון, אבל לא מצאתי סמיילי אחר שיספק אותי.

על זה אני מוכן לחתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 14:36 
לא צריך לקרוא לה רוצחת וכו' בעיקר כי זה מטומטם וילדותי.
והפוקוס האישי הוא עליה, כי לכל שאר המעורבים אין פרצוף ושם, הזעזוע הוא מההתנהלות של המערכת, לא ממנה.

ובאמת לא מקובל לפרסם, כי זה לא מעניין אף אחד לרוב. גם היא לא הייתה מעניינת אם הכל היה מתנהל כשורה. היא לא צופה מהצד פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 14:44 
מזעזע, מרתיח את הדם, מקומם.
עו"ד שמעון מזרחי, אין פרשה שהוא לא מסוגל לסגור בשקט כשבא לו.
מדהים.
חתן פרס ישראל עלק.
עוד חומר (כאילו שחסר) לדרבי הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 14:56 
ההתמקדות צריכה להיות בעדה ששינתה את הגרסה שלה. למיטב הבנתי מה שהיה למשטרה בתיק אלו עדויות של החבר של הבחור שנהרג, שאמר שהנהגת נסעה באדום, עדות הנהגת ועדות נהגת המונית, ששתיהן אמרו שהיא נסעה בירוק. בנסיבות האלו אני לא בטוח שיש הרבה מה לנקות בפרקליטות. יש שם מאות תיקים פתוחים וזה לא בדיוק מפיל אותי מהכסא שהם סוגרים תיקים שיש בהם עדויות סותרות. ואגב, מתגובת הפרקליטות עולה שמי שטיפלה בתיק הוא לא רות דוד אלא פרקליטה אחרת שמאז הלכה לעולמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 15:06 
גיא האדום כתב:
ההתמקדות צריכה להיות בעדה ששינתה את הגרסה שלה. למיטב הבנתי מה שהיה למשטרה בתיק אלו עדויות של החבר של הבחור שנהרג, שאמר שהנהגת נסעה באדום, עדות הנהגת ועדות נהגת המונית, ששתיהן אמרו שהיא נסעה בירוק. בנסיבות האלו אני לא בטוח שיש הרבה מה לנקות בפרקליטות. יש שם מאות תיקים פתוחים וזה לא בדיוק מפיל אותי מהכסא שהם סוגרים תיקים שיש בהם עדויות סותרות. ואגב, מתגובת הפרקליטות עולה שמי שטיפלה בתיק הוא לא רות דוד אלא פרקליטה אחרת שמאז הלכה לעולמה.

יש 5עדי ראייה, חלקם מצוטטים וחלקם מדברים למצלמה.

בנוסף, נהגת המונית שמה את ההרוג ברחוב אחר מזה שהוא בא ממנו, ויש נהג שהוא עד ראייה, שעמד איפה שטוענת שעמדה נהגת המונית, והוא נשבע למצלמה שהוא עמד שם לבד. הוא שנים היה בטוח שהדין מוצה כי זה מקרה מאד ברור, ושמע ברדיו במקרה שלא נעשה עם זה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 15:09 
יש חמישה עדי ראיה בתיק של המשטרה? כי אם לא, איפה הם היו כל השנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 15:10 
כן, יש, הם מצוטטים בכתבה ואחד גם מתראיין. תסתכל גם על הפאנל שאחרי הכתבה, יש שם נצ"מ בדימוס וד"ר למשפטים שמדברים על זה.

שים לב לעריכה שלי גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
ערן ורד שפירסם את השם שלה מקבל מאז איומים מיוזרים פיקטיביים ונסיונות פריצה של האקרים עם IP מרוסיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 15:17 
הנהג האחר הזה שהוא עד ראיה היה בתיק של המשטרה? כי כשראיתי את הכתבה זה לא ממש היה ברור לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 15:19 
אתה שואל אותי מה מופיע בתוך התיק? לא יודע, אם רצו לטייח אפשר להעלים דברים מהתיק.

בפאנל גם השוטר וגם המשפטן אמרו שזה תיק בעייתי מאד, והשתמשו במילים כמו "מריחה", התנ"צ אמר שיש שתיאפשרויות, שאו שכל החקירות מתנהלות ככה, ואז אין משטרה בישראל, או שנעשתה כאן איפה ואיפה חמורה מאד. זה מקריאה ועיון בתיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2015, 15:25 
הייתה גם עדות של בחור, שטען, שהבחורה עברה באור אדום וכמעט התנגשה בו, צומת אחת או שתיים לפני כן.
מהכתבה זכור לי שציינו, שהוא התחנן למשטרה לתת עדות בתיק.
המשטרה לא עשתה עם העדות כלום.
לא בדקה מצלמות בצומת המדוברת, לא עשתה איכון טלפוני, לא בדקה זמני הגעה בין שתי הצמתים ועוד בדיקות שהיה באפשרותם.
בקיצור טיוח שזועק לשמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 529 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: