אדום שרוף100 כתב:
RedFox כתב:
שנה שעברה הוא היה זוועת עולם, אני מאוד לא תופס ממנו.
מקווה להתבדות ולאכול את הכובע.
נכון, אבל שנה שעברה זאת לא דוגמא לכלום, בטח לא לשחקן שמגיע באמצע העונה עם כל השכונה והבלאגן, בטח לא ללגיונר שחזר מאירופה, בטח לא לחלוץ שזאת עמדה שצועקת ביטחון.
דווקא הוא חלוץ שנתן כמה עונות טובות בקריירה, לא רק בליגת העל, אלא גם בליגות טובות\בינוניות, פולין וקפריסין.
לצורך העניין בליגת העל יש לו 19 שערים מתוך 47 משחקים, בפולין 13 ו2 בישולים שערים ב29 משחקים בליגה ובגביע, בליגה האירופאית באותה עונה הבקיע ב6 משחקים 3 שערים ו2 עם ויסלה , בקפריסין ב13 משחקים הבקיע 6.
חלוץ זה קודם כל סטטיסטיקה, והוא הבקיע בקריירה שלו. אמנם לאחרונה הוא לא כל כך הצליח בבלגיה ובגיחה קצרה לסלובניה, אבל לליגת העל, לקבוצה בתקציב של הפועל, לא כחלוץ מרכזי ראשי ובודד, זה יופי של החתמה.
מה גם שבזמן ששיחק בהפועל ראית אצלו 100 אחוז מחויבות רצון ולחימה, מה שלא ראית מכמעט אף אחד שנה שעברה. אני מרוצה.
בוא נעשה רגע סדר, דודו ביטון הוא לא מסוג החלוצים שיוצרים מצבים לעצמם אלא סוג של חלוץ מטרה, היו לא מעט מצבים שנה שעברה שהוא העיף למשקוף/ליציע/לחוץ וכבש רק 2 גולים. אי אפשר להגיד שזה לא מדד לכלום, אפשר להגיד שזה לא מייצג את היכולת האמיתית שלו וגם על זה אפשר להתווכח.
דודו ביטון נתן 2 עונות טובות בקריירה ועוד חצי עונה בקפריסין. החצי עונה הזאת הייתה ב-2013. בשנתיים האחרונות הבן אדם לא עשה כלום, גם שניסה את מזלו בליגות חלשות כמו הספרדית השנייה והסלובנית.
הרי גם מאור מליקסון נתן לפני שנתיים-שלוש עונות מדהימות, אני אראה לך פה סרטונים שלו מהימים בויסלה הוא נראה כמו מסי הישראלי והיום אף אחד פה בפורום לא היה נוגע בו עם מקל.
כל הסיכויים לרעתו, אם הוא יצליח לתת עונה עם מספר כיבושים דו ספרתי מבחינתי הוא עשה את שלו.