Charlie כתב:
חלוץ זה לא רק, אבל זה בעיקר מספרים. מה לעשות, ככה זה. חלוץ אמור לתת גולים, כמו ששוער מודדים לפני ספיגות וכמה כדורים מסוכנים הוא באמת עצר. מספרים, כבר אמרנו?
אז הצצה בטרנספרמרקט מעלה, שהן אבוחצירה , הן ביטון והן שהר כבשו כל אחד כ-50 שערים במהלך הקריירה שלהם, בארץ ובחו"ל, בכל המסגרות הקבוצתיות. אלא בעוד שביטון ואבוחצירה עשו זאת ב-150 משחקים בערך, שהר עשה זאת ביותר מ-200....
יכול להיות שלביטון ו/או אבוחצירה אין את "הערך המוסף" שמייחסים לטוטו או שהר אבל כאשר הפועל לא משחקת העונה באירופה וכולם יודעים שהיא לא באמת מתמודדת על האליפות אלא על מקום באירופה, אני בטוח שביטון ואבוחצירה יספיקו. במיוחד בליגה שרוב היריבות הן ברמה של סכנין, פ"ת ורעננה.
בסופו של דבר ביטון ואבוחצירה בקבוצה טובה, עם ביטחון, שווים את ה-14-15 גולים בעונה. לא יותר, אבל גם לא פחות. בתקציב הנוכחי, בשאיפות הנוכחיות ובמגבלות הקיימות, אני לא רואה סיבה שלא להסתמך על שני אלו בעונה הזו ולקוות להתחזק בחלוץ בכיר יותר בקיץ הבא, כאשר הפועל תבקש (אולי) לעשות קפיצת מדרגה ומקבוצה של 4-6 תנסה להיות קבוצה של 1-3.
מבחינתי, להשאיר את ביטון ולהביא את אבוחצירה לחוזה לעונה עם אופציה לשנתיים נוספות. הוא שחקן חופשי שבשביל לשקם את הקריירה שלו ולשחק במועדון כמו הפועל יתגמש בשכר (אפשר לחשוב כמה יציעו לו יואב כץ או עיריית עכו...). ביטון כבר מכיר את הפועל ויש לו עבר של סקורר. ביחד עם שגיב יחזקאל וחלוץ ילד מהנוער תהיה להפועל התקפה מספיק טובה, כמובן בהתבסס על הקישור. אם בקישור ישחקו שחקנים כמו בומבה שטוענים שהוא עילוי ואנטל שסיים כמלך שערים ברומניה - אפשר להסתפק במה שיש ולא להתפרע עם חוזים מטורפים .
רק שבן שהר שיחק באירופה כל הקריירה שלו כמעט בזמן שביטון ואבוחצירה בילו רוב הקריירה שלהם בארצנו הקטנטונת.
שלא יישמע שאני מחזיק מבן שהר או פוסל את ביטון אבל בחייאת בוא ניצמד לעובדות.