תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 אוגוסט 2025, 21:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 130  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 05:33 
דמארי זה אולי השחקן היחיד שהייתי מוכן "לשבור את הכלים" ושייתנו לו סכום מטורף ל-4/5 שנים.
לא סהר ולא טוטו שווים כאלה סכומים, עם כל הכבוד להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 06:51 
סמל אישי של המשתמש
אם אין לך צילום או אין לך כח להעתיק את הראיון אין צורך סתם לכתוב הודעה באשכוץ מידע
בחייאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
תרשמו לפניכם ותזכירו לי אח"כ
לא יותר מ 8 גולים יהיו לבן בתיה סהר העונה , לא יותר מ 8
חוץ מדמארי אף אחד בליגה הזו לא שווה מעל 300K!
ובגלל שהוא היחיד שבאמת שווה את זה הוא לא בליגה הזו

אנחנו חייבים ללמוד מסיפורי השנים האחרונות שלנו לגבי תשלום ל"טאלנטים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 07:06 
סמל אישי של המשתמש
חדשות בקטנה :
נתניה רוצה את שלומי אזולאי,
חיימוביץ לא זכה בתביעה נגדנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 07:11 
סמל אישי של המשתמש
אם אין לך צילום או אין לך כח להעתיק את הראיון אין צורך סתם לכתוב הודעה באשכוץ מידע
בחייאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 07:20 
יובל כתב:
גם אם שהר הולך לבאר שבע, אני עדיין מקווה שיביאו את אנטל וביטון ואולי עוד חלוץ ישראלי. לא צריך לפרק את התכניות בגלל שלא מגיע שחקן אחד, זה בדיוק מסוג הדברים שאסור שיקרו. אני תמיד אעדיף זר מוכח כמו אנטל מאשר "חלוץ זר" שאין לי מושג מי הוא יהיה ומה הרמה שלו, וביטון לא פחות טוב מהאופציות הישראליות לקישור ההתקפי (כולל אלה שכבר יש לנו בקבוצה). אני מבין למה אנשים זורקים את השם של מוגרבי בקונטקסט של "למה לא מביאים אותו", אבל במקביל להתייחס אליו כאופציה לכל דבר, כשברור שאנחנו לא מעוניינים בו, זה מנותק מהמציאות.
אסולין גם ככה לא תלוי בשאר ההחתמות, הוא היה השם הראשון שעלה בהקשר שלנו, כמו שהייתה אפשרות שהוא יחתום בלי קשר להבאה של חלוץ ישראלי ככה הוא גם יכול לא לחתום עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 07:28 
איתך לגמרי,מעדיף את אנטל שהיה פה כבר חצי שנה והרשים מאשר חלוץ זר שייקח לו זמן להתאקלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 07:31 
סמל אישי של המשתמש
סמדר שיר כותבת על הפועל.
מה אח"כ? גלילה רון פדר כותבת על בני יהודה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 07:40 
סמל אישי של המשתמש
הראיון המלא עם הרוש יפורסם רק מחרתיים אבל ממה שראיתי הבוקר בידיעות הוא נתן גט כריתות לביתר ואוהדיה. יהיה מעניין לראות את קבלת הפנים לה יזכה בטדי במחזור הראשון. אני מהמר על רדיוס במשחק הביתי של ביתר במחזור השלישי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
הסלע האדום כתב:
iHapoelist כתב:
ממה שאני שומע מחבריי מהנוער של הפועל שמתאמנים בבוגרים ליאנגה בולט מאוד והוא אחד הטובים באימונים

מה הם מדווחים על אורנת'ל ג'יימס?

מניח שזה נע בין דרעק לבינוני מאוד

;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 07:56 
סמל אישי של המשתמש
מזל שיש אנשים שכותבים מה היה בכתבה ושיש אנשים שמדביקים את הכתבה עצמה אח"כ,
מועיל, עוזר, חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 07:57 
האדס כתב:
מזל שיש אנשים שכותבים מה היה בכתבה ושיש אנשים שמדביקים את הכתבה עצמה אח"כ,
מועיל, עוזר, חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
נכנס לפורום
5 ידיעות חדשות: 2 ציטוטים של הרוש, כתבה על זגורי בכתב ובתמונה וידיעה על היצור המרגש מהונדורס.
כבר חשבתי שפוגבה בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
הכל נשאר אותו דבר השיווק הצליח יש יותר מנויים ,הסגל סגור כמעט סופית!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
yossi כתב:

זהבי, טל בן חיים הילד זין, בוזגלו, אלירן עטר ואולי גם ורמוט שווים ועוד איך את הסכום הזה.
גם טוטו וסהר שווים את הסכום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 08:26 
yossi כתב:

נתאכו גם בין הישראלים היחידים ששווים את הסכום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 08:31 
סמל אישי של המשתמש
הרוש בסוף הקפטן השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 08:32 
שחקן כדורגל כמו כל דבר בחיים שווה את מה שמישהו מוכן לשלם בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
יובל כתב:
גם אם שהר הולך לבאר שבע, אני עדיין מקווה שיביאו את אנטל וביטון ואולי עוד חלוץ ישראלי. לא צריך לפרק את התכניות בגלל שלא מגיע שחקן אחד, זה בדיוק מסוג הדברים שאסור שיקרו. אני תמיד אעדיף זר מוכח כמו אנטל מאשר "חלוץ זר" שאין לי מושג מי הוא יהיה ומה הרמה שלו, וביטון לא פחות טוב מהאופציות הישראליות לקישור ההתקפי (כולל אלה שכבר יש לנו בקבוצה). אני מבין למה אנשים זורקים את השם של מוגרבי בקונטקסט של "למה לא מביאים אותו", אבל במקביל להתייחס אליו כאופציה לכל דבר, כשברור שאנחנו לא מעוניינים בו, זה מנותק מהמציאות.
אסולין גם ככה לא תלוי בשאר ההחתמות, הוא היה השם הראשון שעלה בהקשר שלנו, כמו שהייתה אפשרות שהוא יחתום בלי קשר להבאה של חלוץ ישראלי ככה הוא גם יכול לא לחתום עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 09:04 
http://www.haaretz.co.il/misc/iphone-ar ... -1.2678387

בוגדן אפוסטו: "אם חובאן פתח את השוק, תראה מה יקרה אחרי פינטילי ובומבה"
מאת עירד צפריר
פורסם ב - 08/07/2015 08:58
שחקן העבר של בני סכנין שהפך לסוכן שחקנים מנתח את המהפכה הרומנית שמתרגשת על הכדורגל הישראלי ("יש חוזים טובים כרגע"), נזכר בבעיות עם משטרת ההגירה וסוגר חשבון עם פרדי דוד ("הוא לא מבין כדורגל")
בוגדן אפוסטו, שמי עירד, עיתונאי מישראל. מה שלומך?
בסדר, בדיוק סיימתי ארוחת ערב.

אתה עובד כיום כסוכן?
כן, מאז שנה שעברה שפרשתי מכדורגל.

קראתי שאתה גם יו"ר של קבוצה ברומניה.
אני לא יו"ר, אני מנהל מקצועי של קבוצה מהליגה השנייה ובדיוק התחלנו את האימונים אז זו תקופה מטורפת בשבילי.

אתה יכול לשלב יחד ניהול קבוצה ועבודה כסוכן?
כן, בטח. החברה שלי תמשיך לדאוג לשחקנים. עוד לא חתמתי רשמית על חוזה בקבוצה, אעשה זאת רק אחרי תקופת ההעברות. כשאכנס לתפקיד אז באופן רשמי לא אהיה סוכן, אבל זו לא בעיה.

מה שם הקבוצה שלך?
אקדמיקה ארג'ס, הקבוצה סיימה במקום השני בליגה השנייה בעונה שעברה.

אוקי. רציתי לדבר איתך על השוק הרומני שפתאום נהיה מאוד אטרקטיבי עבור קבוצות ישראליות. אני יודע שיש משבר בכדורגל הרומני, אבל למה דווקא ישראל? זו לא אחת הליגות החזקות באירופה.
יש שם חוזים טובים כרגע. זה לא משהו מתוכנן, זה פשוט קרה. ליביו אנטל, לדוגמה, הוא חבר שלי. מיחאי פינטילי הוא כמו אח שלי, גם קלאודיו בומבה – יש לי קשר טוב מאוד איתם. אני יכול להגיד לך שבהתחלה הם לא חשבו להגיע לישראל, אבל אחרי שהם ראו את ישראל – את הערים, את הקבוצות, את האוהדים, הם התחילו לחשוב על זה ברצינות. לגבי פינטילי ובומבה, אני אחראי ל-80% מהניסיונות לשכנע אותם להגיע לישראל. סיפרתי להם דברים טובים. הם לא הגיעו בגלל הכסף, לבטח לא פינטילי. הוא הגיע כדי להצליח, כי הפועל זה מועדון גדול. הוא ראה את הפרויקט של הבעלים החדש אמיר (כבירי; ע.צ) והוא הבין שהוא רוצה להיות חלק מזה.

מה קרה לפינטילי בערב הסעודית?
היה לו חוזה של מיליון יורו לעונה, אבל הם לא שילמו לו במשך יותר משלושה חודשים. בגלל זה הוא יצא מהחוזה דרך פיפ"א ונהפך לשחקן חופשי.

אין סיכוי שפיפ"א תקבע שהפועל צריכה לשלם דמי העברה?
לא, לא, הפועל מחוץ לעניין ולפי החוזה איתו היא לא צריכה לשלם. אין אפשרות שפינטילי לא יזכה בקייס הזה, זה פשוט - כל השחקנים עד היום זכו בזה, אלה חוקי פיפ"א. בכל מקרה, פיפ"א תיתן לו רישיון לשחק עד סוף המשפט.

צילום: דרור ארצי - ג'יני
ספר לי קצת על קלאודיו בומבה, אני יודע שהוא אחד הכישרונות הגדולים ברומניה. לא היה ביקוש עבורו גם בסטיאווה בוקרשט?
היה, היתה לו הצעה קונקרטית אבל הוא דחה אותה.

הוא באמת העדיף להגיע לכאן?
האמת שהיה מאוד קשה לשכנע אותו להגיע לישראל. לא היה אכפת לו מהכסף, כל מה שהוא שמע על ישראל זה מלחמה. היתרון הוא שבומבה היה השותף שלי לחדר בתור שחקן צעיר בטארגו מורש והוא סמך עלי. סיפרתי לו על המדינה, על העיר. הסברתי לו שזו הזדמנות לשחק שם שנה-שנתיים ואז להימכר לקבוצה גדולה יותר באירופה. לפי דעתי הוא עדיין צריך שלב אחד נוסף לפני שהוא יגיע לאחת הליגות הטובות באירופה.

זו עסקה גדולה מאוד בשביל הפועל, להביא שחקן בדמי העברה של 700-600 אלף יורו.
אבל חבר, תזכור את השיחה הזו, אני כמעט בטוח שבתוך שנתיים הפועל תמכור אותו עבור מינימום 2.5 או אפילו 3 מיליון יורו. אני בטוח, אני חושב שהוא יהיה אחד השחקנים הטובים בליגה הישראלית. הוא צעיר מאוד וכבר חלק מהנבחרת הבוגרת. אני חושב שזו עסקה זולה מאוד בשביל הפועל.

הוא שמאלי ברגל?
לא, ימני. אני חושב שאני יכול להשוות אותו למאור בוזגלו כששיחקתי איתו בסכנין והוא עשה את הפריצה הגדולה שלו. אני חושב שהוא ברמה יותר גבוהה ממה שבוזגלו היה אז.

הוא גם טוב במצבים נייחים?
כן, הוא מוציא לפועל היטב בבעיטות חופשיות. יש לו טכניקה טובה מאוד, מהירות טובה מאוד. אני חושב שמאוד תאהבו אותו, עבור הקהל הוא שחקן פנטסטי, תאמין לי.

אובידיו חובאן, שהגיע בשנה שעברה להפועל באר שבע, מאוד הרשים בעונה הראשונה שלו, אני חושב שהוא פתח עוד יותר את השוק הרומני לישראל.
יכול להיות, זה אפשרי. אבל אהיה כנה איתך, חבר, אם חובאן פתח את השוק, תראה מה יקרה אחרי פינטילי ובומבה.

אני יודע שפינטילי שחקן הרכב קבוע בנבחרת.
כן, בכל המשחקים. קפטן לשעבר של סטיאווה במשך שנתיים, זכה באליפויות, שיחק בליגת האלופות. שחקן פנטסטי, רק לפני שנה אל-הילאל שילמה עבורו 2.5 מיליון יורו.

למה לא שילמו משכורות? הרי יש שם כל כך הרבה כסף.
חבר, הם ערבים, קשה להבין את המנטליות. שם אם מאמן אחד הביא אותך והוא עוזב, אז גם אתה חייב לעזוב. ככה זה, לא משנה כמה אתה טוב.

צילום: עמוד הפייסבוק של הפועל תל אביב
אתה יכול לעדכן לסיום מה קורה עם ליביו אנטל?
כן, אנחנו עדיין במשא ומתן עם הקבוצה הטורקית שלו. אפילו היום (שני; ע.צ) דיברנו עם אמיר כבירי. אנטל מאוד רוצה להגיע להפועל, אבל הקבוצה הטורקית לא מסכימה לתנאי השחרור. אם תוך יומיים לא נצליח לסגור את זה הפועל יביאו מישהו אחר. אני מבין את זה, הם לא יכולים לחכות.

גם שם הפועל לא אמורה לשלם דמי העברה?
לא, רק חלק מהמשכורת שלו, אבל זו משכורת גבוהה, יותר מחצי מיליון יורו לעונה. זה לא קל.

עוד רומני שחתם בבית"ר עכשיו זה ולאד מוראר. מה אתה יכול לספר עליו?
כן, הוא שחקן בינוני כאן. אבל בסדר, הוא צעיר (22; ע.צ), אולי הוא יצליח אצלכם יותר מאשר ברומניה.

הוא מגיע בזול, בית"ר שילמה עבורו 50 אלף יורו והוא מרוויח 11,000 יורו בחודש.
כן, כן, אוקי, יותר ממה שהוא היה מרוויח ברומניה. זה טוב לכולם, אני לא יודע אם מבחינת כדורגל זה יהיה טוב, אבל נראה.

שמעת את הסיפור שקרה היום עם בית"ר?
לא.

הם כבר סיכמו עם הבלם אריקו דה סילבה מפאנדורי, אבל אז הם הבינו שהוא פצוע. הם חשבו שהוא שיחק במשחקים האחרונים של העונה אבל אז הבינו שזה בכלל היה אחיו התאום, אלטון דה סילבה, וביטלו את העסקה.
באמת?!

כן.
אבל איך הם לא יכולים לדעת מי השחקן?

אני חושב שהיתה טעות בתוכנת הסקאוטינג שלהם או משהו כזה.
אה אוקי. ידעתי שאריקו אמור להגיע אליהם, לא ידעתי שזה בוטל. מדהים, אה?

כן. תגיד, מה הסיבה למשבר הגדול בכדורגל הרומני? זה מושפע מהמשבר הכלכלי או משחיתות?
המצב הכלכלי לא טוב אבל זה מאוד שונה מאשר בעבר. עדיין יש לנו הרבה מאוד שחקנים טובים, הרבה כישרונות.

אני מדבר על רמת המועדונים שפושטים את הרגל.
אתה יודע למה? כי יש הרבה פוליטיקה בכדורגל ואנשים שאין להם שום קשר לכדורגל הופכים לנשיאי קבוצות. אחרי כמה שנים זה הופך לבעיה כי אם אתה לא בא מהכדורגל קשה להצליח.

אוניראה זה מועדון שנמחק, ויש מועדונים גדולים נוספים שעל סף פשיטת רגל כמו דינמו בוקרשט, ראפיד בוקרשט, פטרולול, אוצלול גלאטי, צ.פ.ר קלוז', אוניברסיטה קלוז'.
הקבוצות הגיעו לחדלות פרעון ומתארגנות מחדש, אבל הן יחזרו.

איזה רושם הותיר טוטו תמוז ברומניה?
הוא היה טוב מאוד בהתחלה והותיר רושם בקבוצה טובה, פטרולול. אחרי זה הוא התחיל לסבול מפציעות וכרגע הוא לא ברמה הכי גבוהה שלו. בחודשים האחרונים הוא לא שיחק תקופה ארוכה.

אין לו הצעות מרומניה?
אני לא מאמין, כי פטרולול רוצה כסף עבורו וקשה לשלם אצלנו על שחקן שלא שיחק כמה חודשים.

הוא היה במו"מ עם הפועל תל אביב.
אני יודע, אבל אני לא מאמין שהם יסגרו את העסקה.

רוני לוי מכיר את הליגה הרומנית טוב מאוד. אתה בקשר איתו?
כן, דיברתי איתו בטלפון יחד עם ויקי ואקנין. הוא שאל אותי על בלם, גבריאל תמאש מסטיאווה, אחד הטובים ברומניה, אבל אולי הם לא יכולים לעמוד במשכורת שלו. שחקן טוב מאוד, 65 הופעות בנבחרת רומניה. רוני מאמן מצוין ומוערך, אני חושב שהוא יכול למצוא שחקנים טובים מאוד ברומניה.

עם מי אתה נמצא בקשר טוב?
עם בוזגלו. מבין המאמנים עם אלישע לוי ושלומי דורה. הוא לא ממשיך בעכו, נכון?

הוא חתם בנתניה.
אה אוקי. הוא אמר לי שבוע שעבר שהוא לא ממשיך בעכו.

צילום: שרון בוקוב
כשרק הגעת לארץ, בקיץ 2007, נבחנת במכבי נתניה תחת ראובן עטר.
כן, גם הבקעתי שער במשחק הראשון אבל היה לי אז חוזה ברומניה ולא יכולתי לעזוב. אחרי זה כשיצאתי מהחוזה הגעתי בינואר לסכנין והיתה לי עונה טובה מאוד. אני חושב שזו היתה העונה הכי טובה של סכנין בליגה הראשונה, סיימנו מקום רביעי, העפלנו לאירופה.

ואז בסוף העונה אלישע לוי עזב למכבי חיפה ופרדי דוד הגיע במקומו. אמרת אז שאתה לא מבין איך מאמן שירד ליגה לא רוצה אותך.
אני לא זוכר את שמו, הוא היה בחור מבוגר כזה. פרדי מה?

פרדי דוד.
כן, פרדי דוד. אין לי שום דבר אישי נגדו אבל אחרי זה סכנין מכרו אותי לקבוצה הונגרית והייתי הסקורר השני בליגה עם 14 שערים באותה עונה. אני זוכר ששיחקתי בכל המשחקים בסכנין כשהעפלנו לאופ"א, והוא ירד ליגה (עם מכבי הרצליה; ע.צ), בא לסכנין ואמר שהוא חייב לראות אותי כי הוא לא מכיר אותי ולא רואה משחקים בטלוויזיה. איך יכול להיות שמאמן נותן הסבר כזה? בשבילי זה היה לא יאמן ומאותו רגע רציתי לעזוב.

הוא די נעלם.
הוא לא מבין כדורגל, דיברתי איתו שלוש פעמים. לומר לשחקן אחרי העונה הטובה ביותר של הקבוצה שלא ראית את המשחקים שלה? הבקעתי שער ניצחון ב-0-1 על הפועל תל אביב בבלומפילד, הבקעתי שער ניצחון בירושלים נגד בית"ר, הבקעתי שער ניצחון ב-0-1 נגד פתח תקוה. הרבה שערים חשובים של שלוש נקודות, עזרתי לקבוצה, איך מאמן יכול לומר שהוא לא מכיר שחקן של סכנין? כל שחקן, לא אותי אישית. זה כמו שהוא היה אומר שהוא לא מכיר את ג'ון קולמה או איליה יבוריאן. זה טיפשי. מדהים, אבל טיפשי.

המאמן הזה קיבל את משרת האימון של הפועל תל אביב לפני שנתיים וחצי.
באמת?!

כן, לקחו אותי לחצי עונה, אבל מאז הוא כמעט לא עובד.
זה לא מפתיע, התוצאות מדברות בעד עצמן.

חזרת לקדנציה שנייה בסכנין ואז...
כן, סכנין קנתה אותי אבל היתה בעיה עם רישיון העבודה שלי, הם לא הוציאו אותו בזמן. היתה לי בעיה עם המשטרה (משטרת הגבולות; ע.צ). היו לי אז הצעות מהפועל חיפה ופתח תקוה וסירבתי לשתיהן כי רציתי לחזור לסכנין, אבל חזרנו ממחנה אימונים ועצרו אותי בשדה התעופה. הייתי עצור שם במשך יום שלם ואז חזרתי הביתה.

זו בושה בשביל המדינה.
נכון, אבל אלה החיים.

אוקי, תודה רבה.
היה נחמד לדבר איתך. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
הסבתא של הפועל כתב:
yossi כתב:

זהבי, טל בן חיים הילד זין, בוזגלו, אלירן עטר ואולי גם ורמוט שווים ועוד איך את הסכום הזה.
גם טוטו וסהר שווים את הסכום הזה.

אף אחד מהשחקנים שנחתמו על סכום לא ריאלי כדי לשבת על ספסל ולא לשחק אצל יריבה לא שווים זאת (מישהו אמר דון שימון???)
אולי נאתכו כמו שענו לי ושוב זו הסיבה שהוא לא משחק פה
אנחנו לא חיים פה ביורו ולא בדולר ובתרגום לשקלים כל אחד מהזבלים בצהוב מקבל יותר ממנכל בנק
ומזל שהאוהד אמיר כבירי מסכים ולו במעט איתי אחרת היה עושה את אותן טעויות של האוהד חיימקה רמון

חייבים ללמוד מהצהוב בקרית שמונה איך לא עושים טעויות!!!

יש לי סבלנות לעונת פריצה של אחד התכשיטים
וואלה מעל 8 גולים של שגיב ומכירה שלו בעתיד שווים הרבה יותר מלשלם לבתיה סהר שכר של מנכל בנק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
דודו ביטון בכל הכוח!
דרושה תמונת וולקום עוד היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 09:25 
צריכים את דודון ביטון, אנטל/זר, ועוד ישראלי (מי כבר נשאר? תורג'מן?!) יחד עם יחזקאל על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
אני מאחל לבן שהר הרבה בהצלחה
משהו אומר לי שהוא יהיה כשלון גדול, ויתבכיין כל הדרך לגנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 09:26 
אנטל כבר לא יבוא
ילכו עכשיו חזק על אסולין ויחפשו חלוץ זר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
צריכים את דודון ביטון, אנטל/זר, ועוד ישראלי (מי כבר נשאר? תורג'מן?!) יחד עם יחזקאל על הספסל.

סביר שבסיטואציה שנוצרה ישאירו את אזולאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
טוב מאוד שלא נגררו לטירוף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
בדיעבד חבל שלא הלך לחיפה, שכטר עוד היה נפלט אלינו בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 09:30 
אם הולכים על אנטל, החלוצים הישראלים היחידים שאפשר להביא זה אבוחצירה ותורג'מן. לא רואה הבדל גדול בניהם (שניהם בינוניים) ובהתחשב בזה שאבוחצירה חופשי הייתי בסיטואציה הזו הולך עליו. בכל מקרה, שניהם עדיפים על אזולאי לטעמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2015, 09:31 
הפיסקה על אנטל הכי חשובה,מקווה שיסגרו איתו כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 130  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: