תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1359 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 46  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בן רייכרט ועניין העו"ד
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 10:02 
IdanTheLittle כתב:
לא חושב שהוא ליצן.
הוא פשוט דיקטטור קטן שחושב שכדורגלנים הם עבדים ואפשר להשאיר אותם בכוח, והוא לומד בדרך הקשה מה שאנחנו למדנו עם ורמוט עונה שעברה. אי אפשר להשאיר שחקנים בכוח, כי אם זה לא החרמה של אימונים, אז הם יעשו לך דווקא במגרש, בתוספת פרצופים, הצגות וכו'.

בהתחלה חשבתי שהגיע לפה איזה מנהל אירופאי ששינה את הכדורגל בארץ
אבל ככל שעובר הזמן מתגלה בנאדם עם אפס תכנון לטווח ארוך כשכל מה שהוא יודע לעשות זה לבזבז כסף
במקום לעשות תחלופה נורמלית, לאפשר לטב"ח לעבור לחו"ל, לשחרר את הזקנים כמו ראדי יצחקי ובדש ולהכניס לסבב שחקנים כמו קהינדה אלטמן ורייכרט
הוא פתח "רשת מושאלים" (כאילו הוא במינימום צ'לסי) וחשב שהם יישבו ויחכו לו עד שייקרא להם
ממש מפתיע שזה מתפוצץ להם בפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בן רייכרט ועניין העו"ד
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
הם יביאו את שלומי אזולאי/גולסה
ולא ממש הבנתי מה התפוצץ להם בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
השלוש אליפויות רצוף והדאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
אגב מכבי, אני זוכר שהר קרויף אמר, או שאיזה כתבלב אמר בשמו,
שהם מחפשים ספציפית חלוץ עם ניסיון בליגת האלופות, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 16:35 
סאגה כזאת מעייפת ומדכאת,גם אם הוא יגיע זה יהיה משהו כמו חודש.
טוב לא ייצא מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
סאגה כזאת מעייפת ומדכאת,גם אם הוא יגיע זה יהיה משהו כמו חודש.
טוב לא ייצא מזה

אמרו שהברורות אמרו להיות די קצרה אך גם מסוכנת לרייכרט שיכול להיפגע מהעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בן רייכרט ועניין העו
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 18:02 
Eros Ramazzotti כתב:
הם יביאו את שלומי אזולאי/גולסה
ולא ממש הבנתי מה התפוצץ להם בפנים.

אני אסביר לך
מתפוצץ להם בפנים זה שהם חשבו שהליגה תהיה מפוצצת בשחקנים ששייכים להם וישתבחו בכל קבוצות הליגה.
הם גם חשבו (ועדיין חושבים) ששחקני הנוער שלהם ימהרו לעבור לבית"ר תל-אביב רמלה ושם "ישטפשפו" כשהטובים ביניהם יזכו להשתלב ברוטציה של מכבי.

עכשיו אחרי שהם ימצאו לאן ברח קהינדה, יסיימו את המאבק המשפטי נגד רייכרט ויבררו למה הכשרונות שלהם מהנוער מנצלים את ההסגר קטין ועוזבים אותם למועדונים אחרים, הם אולי יבינו שהם עוד לא ברצלונה.

וכן, כל עוד היריבות שלהם לצמרת יהיו "איתוראן" והפועל באר-שבע, הם ימשיכו לקחת 3 אליפויות ברצף ודאבל עם התקציב 100 מליון שלהם. ברגע שחיפה או הפועל יחזרו לתפקד זה ישתנה (בדיוק כמו שהיה לפני שרמון הגיע להשמיד את הפועל ויענק'לה התחיל לעשות שטויות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 18:37 
יהיה זהבי-יקחו אליפות. זהבי שובר רצועה וקורע פיקה-לא יקחו אליפות.
ככה פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 18:41 
zink כתב:
ככה פשוט.

בדיוק
גם כל עניין הנוער והשחקנים הצעירים שעוזבים אותם זה שטויות. יהיו מספיק טובים עוד 3-5 שנים אז יחתימו אותם בחזרה על חוזה מפוצץ.
זה לא שעכשיו הם יהוו עליהם איזה איום לאובדן אליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 18:43 
נו, באמת.
בכסף הגדול של מכבי הם ימשיכו להביא (בגדול) את השחקן הטוב ביותר האפשרי לכל עמדה, ובכל עונה כזו יהיה צריך לקרות נס כדי שהם לא יקחו אליפות. גם אם בדרך קהינדה כזה או אחר יעזוב אותם.
מצד שני, אם הם לא יחליטו שמותר לפעמים להיחלש עד כדי לא לקחת אליפות כדי לתת לשחקני בית/נוער את הבמה, הם ימשיכו לשלם על האליפויות שלהם בכסף גדול - העברות וחוזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 19:05 
וואלה! ספורט ,רייכרט נגד מכבי ת"א: צילום סרטון ההכחשה נכפה עליי

הקשר הצעיר, שמעוניין לעזוב את הטרבליסטית, צפוי לבסס את התביעה שלו על שלושה מקרים שונים: האיום המרומז ששלח לו ג'ורדי קרויף לגבי מעבר להפועל ת"א, השיחה בין סוכנו אבי נמני לקרויף והעובדה שהקבוצה לא גוננה עליו מפני האוהדים

http://sports.walla.co.il/item/2870310

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 19:07 
חוץ מ 2-3 שחקנים זמינים, יש קבוצה די גדולה של שחקנים באותה רמה פלוס מינוס.
עומרי בן הרוש ובן בסט לא נכללים בה, אגב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 19:28 
אבי כתב:
zink כתב:
ככה פשוט.

בדיוק
גם כל עניין הנוער והשחקנים הצעירים שעוזבים אותם זה שטויות. יהיו מספיק טובים עוד 3-5 שנים אז יחתימו אותם בחזרה על חוזה מפוצץ.

נכון, ועל זה בדיוק אני מדבר, על החוזה ה"מפוצץ"
אולי זה יפתיע אותך, אבל אנשים לא אוהבים לזרוק כסף, גם אם האנשים האלה עשירים מאוד וגם אם קוראים להם מיץ' והם מליארדרים מקנדה.
מכבי זה מועדון שחי על מליונים שגולדהר מזרים מידי שנה מבלי שההכנסות אפילו מגרדות את ההוצאות.
עסק שבנוי ככה זה עסק לא בריא שחי על זמן שאול עד שהבעל בית יחליט שמספיק לו והוא סוגר את הברז.
בליגה הישראלית העלובה הזו יש רק דרך אחת להצליח לאורך זמן- לבנות מועדון חזק עם תלכיד של שחקנים צעירים וזרים טובים, לרוץ בצמרת ולהשתלב בליגה האירופאית (ומידי פעם ועם הרבה מזל להשתחל לאלופות), למכור את השחקנים לאירופה, לקבל כסף, להשקיע בחדשים וכן הלאה. והדרך הזו נכונה גם אם הבעלים שלך הוא מליארדר וזו בדיוק הדרך בה הייתי רוצה שהפועל תתנהל.
כל ניסיון לבוא כמו רמבו ולפזר מליונים על "כוכבים" ישראלים בתקווה להפציץ בליגת האלופות, הוא ניסיון שנועד לכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 19:33 
KingAlpaca כתב:
השלוש אליפויות רצוף והדאבל.

גם גאידמק לקח שנתיים רצוף עד שהוריד רגל מהגז לא רואה שום הבדל בין הקבוצות.
לטעמי הערך המוסף היחיד של יורדי זה השם שלו ( הבן של ) יש לו קשרים בזכות זה
וכנראה שזה עוזר לו להביא אנשי מקצוע ברמה .
בזרים כבר אמרו לפניי הוא לא פגע , ובלי הכסף של מיץ גם את הישראלים שיש לו
הוא לא היה מביא .
יש פער עצום בינם לשאר הקבוצות תקציבית וזה מה שנותן להם אליפויות ברצף
גם אם לא מרשימות , ע״ע גאידמק.
זה הכל כסף ותו לא, הוא לא מרשים אותי בכלל ולא שלושת האליפויות ברצף.
הם עושים את המובן מאליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
אבי כתב:
zink כתב:
ככה פשוט.

בדיוק

אולי זה יפתיע אותך, אבל אנשים לא אוהבים לזרוק כסף, גם אם האנשים האלה עשירים מאוד וגם אם קוראים להם מיץ' והם מליארדרים מקנדה.
מכבי זה מועדון שחי על מליונים שגולדהר מזרים מידי שנה מבלי שההכנסות אפילו מגרדות את ההוצאות.
עסק שבנוי ככה זה עסק לא בריא שחי על זמן שאול עד שהבעל בית יחליט שמספיק לו והוא סוגר את הברז.
בליגה הישראלית העלובה הזו יש רק דרך אחת להצליח לאורך זמן- לבנות מועדון חזק עם תלכיד של שחקנים צעירים וזרים טובים, לרוץ בצמרת ולהשתלב בליגה האירופאית (ומידי פעם ועם הרבה מזל להשתחל לאלופות), למכור את השחקנים לאירופה, לקבל כסף, להשקיע בחדשים וכן הלאה. והדרך הזו נכונה גם אם הבעלים שלך הוא מליארדר וזו בדיוק הדרך בה הייתי רוצה שהפועל תתנהל.
כל ניסיון לבוא כמו רמבו ולפזר מליונים על "כוכבים" ישראלים בתקווה להפציץ בליגת האלופות, הוא ניסיון שנועד לכישלון.

אותו דבר אתה יכול להגיד גם על פ.ס.ז',צ'לסי,סיטי, ועוד.. מה ההבדל? ומה לא בריא בזה? כמובן שאם גולדהאר עוזב תהיה צניחה חדה ומשמעותית באיכות של הקבוצה אבל אל תשכח שהוא שידרג מגרשי אימונים,שידרג את מחלקת הנוער, הביא אליפויות, בלעדיו אני לא בטוח שמכבי לא היו עוברים לפחות עונה אחת בליגה הלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 20:15 
Idandosh כתב:
pogi כתב:
אבי כתב:
zink כתב:
ככה פשוט.

בדיוק

אותו דבר אתה יכול להגיד גם על פ.ס.ז',צ'לסי,סיטי, ועוד. מה ההבדל? ומה לא בריא בזה? כמובן שאם גולדהאר עוזב תהיה צניחה חדה ומשמעותית באיכות של הקבוצה אבל אל תשכח שהוא שידרג מגרשי אימונים,שידרג את מחלקת הנוער, הביא אליפויות, בלעדיו אני לא בטוח שמכבי לא היו עוברים לפחות עונה אחת בליגה הלאומית.

אם אתה לא יודע מה ההבדל בין מועדונים בצרפת ובאנגליה למועדונים בליגה חצי מקצוענית כמו ישראל.
ואם אתה לא מבין למה עסק שחי על הזרמה בלתי פוסקת של כסף מבלי ליצור שום אפיק של הכנסות וכל עצם קיומו תלוי בהחלטה של אדם שחי בקצה השני של העולם להמשיך לשפוך כסף, זה עסק לא בריא, אז עזוב.

ורק לשם ההבהרה
לא התכוונתי שמה שקרה עד כה זה לא בריא, אין ספק שזה נחמד שהוא הביא להם אליפויות
אבל גם שעומד מאחוריך מליארדר אתה צריך ללמוד איך להתפתח נכון, תוך התחשבות בעובדה שאתה בישראל לא בצרפת, לא באנגליה ולא בספרד, עם כל ההשלכות שמסביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
פוש מONE לא פחות ולא יותר: למה בן רייכרט לא קורבן.

יורדי בלחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:

יורדי בלחץ.

במקרה נודע לי ומטוב ליבי אני מספר..
הכתב רז אמיר אוהד את המקקיה. אל תגלו כי זה כאילו אמורה להיות כתבת תחקיר אובייקטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 20:51 
dino כתב:
IdanTheLittle כתב:

יורדי בלחץ.

במקרה נודע לי ומטוב ליבי אני מספר..
הכתב רז אמיר אוהד את המקקיה. אל תגלו כי זה כאילו אמורה להיות כתבת תחקיר אובייקטיבית.

לא סוד בכלל. שכחו את 'הכתוב הינו טור דיעה'.
ONE :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 21:05 
מישהו יכול לגרום למשרדים של one לעלות באש בלי נפגעים? רציתי לשבור את המסך מרוב עצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 21:08 
עלינו לדרוש דמי השבחה על רייכרט.
מכבי טוענים שהושבח במליונים ומה לעשות שכמעט כל דקות המשחק שלו היו בהפועל.
אז שמכבי ישלמו לנו חלק גדול מהמליונים ונוכל להסתדר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 21:20 
[i]ומה אם מכבי תחליט להושיבו ביציע והאם היא תצטרך לשלם לו שכר במקרה כזה? "קודם כל אי אפשר לקרוא לו מנודה, כי הוא מנודה מרצון, ומכבי ת"א לא תצטרך לשלם לו שכר כי הוא לא נותן לה את השירות

אני לא רוצה להרוס למכביסט הנחמד את הטור
אבל בחיים אין סרט כזה שמכבי מחליטה מיוזמתה להושיב אותו ביציע ולא משלמת לו שכר
במקרה כזה הוא יכול לקבל שחרור בחינם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
פוגי, מצטער לאכזב אותך ואת התזה שעשית על התכנית העסקית של מכבי אחרי שבחנת לעומק את הספרים שלה, אבל מכבי מכניסה כיום משהו כמו 50 מיליון שקל בעונה כנקודת פתיחה: טוטו, שידורים, ספונסרים (הייסנס וHP הצטרפו העונה), 10k מנויים ושאר המושבים בבלומפילד נמכרים מדי משחק (אם לא לקהל האורח אז לקהל של מכבי שלוקח את שער 4 וגם את 5 של האורחת) ומערך מרצנדייז שרחוק שנות אור מכל קבוצה אחרת בארץ היום.

אם מכבי תצליח להמשיך את שושלת האליפויות ולצבור ניקוד ראוי באירופה (וזה לא דבר כזה קשה) היא יכולה להביא את עצמה למצב שבו היא מעפילה באופן קבוע לשלב בתים כלשהו באירופה מדי שנה (בוא נניח צמפיונס 1 ל-3 ובשאר הזמן ליגה אירופית), היא תכניס עוד כמה עשרות מיליונים בממוצע. כשבלומפילד ישופץ היא יכולה למכור גם 20 אלף מנויים אם יבוא לה. ספונסר ראשי עדיין אין לה, זה עוד כמה מיליונים שמחכים בצד.
בשורה התחתונה למכבי יש פוטנציאל להגיע להכנסות של 100 מיליון שקל בעונה. אני חושב שהם ממש לא רחוקים משם, במיוחד אם בלומפילד ישופץ. אני מניח שזו הנקודה שבה גולדהאר גם ישחרר את הרגל מהגז, רק שאז יהיה מאוחר מדי לכולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 21:42 
למה 100? מינימום 300 מיליון בשנה. אל תשכח גם את העברות השחקנים הקבועות שיכניסו להם בין 50 ל-60 מיליון יורו בשנה. אחרי הכל, זו קבוצה אירופית לגיטימית - הייתי ממקם אותה בין אתלטיקו מדריד לטוטנהאם, משהו כזה (אין לי מושג איך בחישוב הכי פרוע הגעת ל-50 לגבי שנה שעברה, שלא לדבר על 100, אבל בסדר).

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 06 יולי 2015, 21:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
הכי עצוב בכל הסיפור הזה שאנחנו יכולנו להיות בנקודה הזאת ב2011. עם הכסף של הצמפיונס להביא עוד אליפות, להעפיל שוב בעזרת הניקוד הפסיכי שהיה לנו ולפתוח פער עצום על כל מועדון אחר בארץ מבחינת תקציב ובסיס מנויים שהיה קשה למחוק במשך שנים. בסוף החליטו צמד החמורים לחרב אותנו, מי יותר ומי פחות.

זה הכי עצוב, יחד עם המשתמש האדום הצורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 21:48 
שיט היינו כל כך קרובים להיות מכבי (נכון הכי כיף למלמל משהו עליי במקום לענות? אפשר סימוכין לזה שלמכבי היו העונה הכנסות של 50 מיליון שקל ובעתיד יהיו לה 100 (WTF?) ובכל מקרה, בניגוד למכבי, הפועל הכניסה בתקופה הטובה שלה הרבה הרבה יותר ממה שהיא הוציאה. אבל לא לתת לזה להפריע לתיאוריה שלך)!

עוד משהו: בעונת השיא מבחינה כלכלית של הפועל, בסוף 2011, עם הכנסות של 12 מיליון יורו בערך מליגת האלופות ועוד 7.5 מיליון יורו מהעברות שחקנים, פלוס 9000 מנויים בליגה, עדיין בקושי עברנו את ה-100 מיליון בהכנסות. אני מבין שהציפייה שלך היא שזו תהיה עוד כמה שנים עונה סטנדרטית של מכבי. זה מגוחך, אם תרשה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 21:59 
Eros Ramazzotti כתב:
פוגי, מצטער לאכזב אותך ואת התזה שעשית על התכנית העסקית של מכבי אחרי שבחנת לעומק את הספרים שלה, אבל מכבי מכניסה כיום משהו כמו 50 מיליון שקל בעונה כנקודת פתיחה: טוטו, שידורים, ספונסרים (הייסנס וHP הצטרפו העונה), 10k מנויים ושאר המושבים בבלומפילד נמכרים מדי משחק (אם לא לקהל האורח אז לקהל של מכבי שלוקח את שער 4 וגם את 5 של האורחת) ומערך מרצנדייז שרחוק שנות אור מכל קבוצה אחרת בארץ היום.

אם מכבי תצליח להמשיך את שושלת האליפויות ולצבור ניקוד ראוי באירופה (וזה לא דבר כזה קשה) היא יכולה להביא את עצמה למצב שבו היא מעפילה באופן קבוע לשלב בתים כלשהו באירופה מדי שנה (בוא נניח צמפיונס 1 ל-3 ובשאר הזמן ליגה אירופית), היא תכניס עוד כמה עשרות מיליונים בממוצע. כשבלומפילד ישופץ היא יכולה למכור גם 20 אלף מנויים אם יבוא לה. ספונסר ראשי עדיין אין לה, זה עוד כמה מיליונים שמחכים בצד.
בשורה התחתונה למכבי יש פוטנציאל להגיע להכנסות של 100 מיליון שקל בעונה. אני חושב שהם ממש לא רחוקים משם, במיוחד אם בלומפילד ישופץ. אני מניח שזו הנקודה שבה גולדהאר גם ישחרר את הרגל מהגז, רק שאז יהיה מאוחר מדי לכולנו.

אתה יודע, כמעט והתחלתי לענות לך תשובה רצינית על כל מה שכתבת פה
אבל ברגע שרשמת את השורה המודגשת הרמתי ידיים
אתה לא בכיוון ידידי היקר, לך לישון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:03 
Eros Ramazzotti כתב:

מאיפה הנתונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 22:05 
מה שמצחיק זה שאם ארוס רמזוטי אשכרה היה בודק נתונים בשטח, ולא עסוק בלהסביר לאחרים למה הוא לא קשקשן, הוא היה יכול לראות שמועדון הכדורסל אלקטרה עם אין סוף ספונסרים ועם הכנסות עצומות מזכויות שידור ומנויים שמכבי כדורגל יכולה לחלום עליהן, לא הגיע במשך שנים ל-100 מיליון שקל הכנסות.

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 06 יולי 2015, 22:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1359 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: