תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 20:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 08:24 
ברור שזה מצב בעייתי ולא נעים לאף אחד.
אבל נניח שמתן רוצה 100 ואנחנו מוכנים לשלם 50. (אין לי מושג מה המספרים האמיתיים, זו רק הנחה).
אנחנו צריכים לוותר על הכסף הזה שישמש לרכש שאנחנו מאוד מאוד צריכים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 08:29 
ranjef כתב:
אז לא הבנתי מה אתה מציע.
נניח ומתן יקבל הצעה X, ולא יסכים לה כי הוא חושב שמגיע לו יותר, גם בגלל הויתורים שעשה במשך השנים בשביל הפועל, ובכלל, מה שעשה בשביל הפועל ומי שהוא.
(והרי לכולם ידוע שלא מדובר על 100 אלף דולר הבדל, אלא על הרבה פחות)
אז? לזרוק אותו?
סליחה, "להיפרד ממנו בצורה יפה"?

אם מתן לא יירד בדרישות שלו, לדעתי אסור לו להשאר בקבוצה. בכל הדברים שלך יש הנחה מובלעת שמתן עושה דברים משיקולים לגיטימיים והגיוניים אבל לא בהכרח שכך הדבר. מתן הוא בן אדם והוא לא תמיד צודק.
וסלח לי, אבל להגיד שאם מישהו דורש מעל פי 2 ממה שהוא שווה (וממה שיקבל במקום אחר) ולא נענים לבקשתו אז ״זורקים אותו״, זו דמגוגיה בגרוש.
כשאתה תהיה בהנהלה אז אתה תשלם למתן בגיל 35 אחרי עונה של 3 נק׳ למשחק ב-30% מהשדה סכומים של שחקן נבחרת במקום להשקיע אותם בחיזוק קריטי. נראה לאן תוביל את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 08:42 
להגיד סכומים של שחקן נבחרת ולדעת ששחקני נבחרת מקבלים הרבה הרבה יותר - זאת דווקא הדמגוגיה.
אני לא חושב שצריך לשלם לו שכר גבוה כמו העונה. ממש לא. אבל אני כן חושב שצריך להתייחס אליו בכבוד ובהגינות הראויה.
יש לו הרבה מניות באיפה שאנחנו היום, ולפעמים בין כדיר לרותבארט שוכחים מי סחב את העגלה בבוץ ובחרא של בארי ומשמר העמק.
כל שחקן מזדקן וכל שחקן יורד ביכולת. אבל להתייחס אליו, למתן נאור, כמו לכלב ברגע ש-"הכושי עשה את שלו", בלי לבוא לקראתו - זה בדיוק מה שעושים הנבלות ההם כבר 40 שנה.
לא הייתי רווצה שהפועל שלי תהיה כזאת. גם לא קרוב לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 08:47 
אתה ממשיך בדמגוגיה ובדיבורים על כבוד והגינות (שקיימים בלי צל של ספק והם כלל לא האישו) ועל כלבים וכושים ונבלות.
כמו לדבר לבול עץ, אין טעם. התייאשתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 09:00 
ranjef כתב:
להגיד סכומים של שחקן נבחרת ולדעת ששחקני נבחרת מקבלים הרבה הרבה יותר - זאת דווקא הדמגוגיה.
אני לא חושב שצריך לשלם לו שכר גבוה כמו העונה. ממש לא. אבל אני כן חושב שצריך להתייחס אליו בכבוד ובהגינות הראויה.
יש לו הרבה מניות באיפה שאנחנו היום, ולפעמים בין כדיר לרותבארט שוכחים מי סחב את העגלה בבוץ ובחרא של בארי ומשמר העמק.
כל שחקן מזדקן וכל שחקן יורד ביכולת. אבל להתייחס אליו, למתן נאור, כמו לכלב ברגע ש-"הכושי עשה את שלו", בלי לבוא לקראתו - זה בדיוק מה שעושים הנבלות ההם כבר 40 שנה.
לא הייתי רווצה שהפועל שלי תהיה כזאת. גם לא קרוב לזה.

למה אתה חושב שמתייחסים למתן ״כמו לכלב״?
אם היו מתייחסים אליו ככה אז כנראה שיומיים אחרי סוף העונה היו באים אליו ומציעים לו הצעה ואומרים לו ״אם אתה לא רוצה אז אתה יכול ללכת״. אבל לא זה המצב. מידיעה ברורה עושים הכל כדי למצוא פתרון למצב איתו ורמי מתנהל בשיא ההגינות.
מצד שני אין לי שום טענות למתן, יש לו משפחה ויש לו שיקולים כלכליים וכשהיה יכול לוותר בעבר לטובת המועדון הוא ויתר, אבל בשורה התחתונה אם הפועל תשלם לו סכומים גבוהים זה יבוא על חשבון היכולת להעמיד קבוצה טובה ומי שיודע לנהל צריך גם לדעת לקחת החלטות קשות גם אם הן לא פופולריות תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 09:13 
אני לא מכיר את הסכומים, אבל אני משער (בלבד) שהם לא כאלה גדולים. לא על זה תקום ותיפול הקבוצה.
ואנחנו צריכים ישראלים, ומתן עדיין יכול לשחק בקלות 10 דקות במשחק.
אני חושב שמן הראוי, עבור דמות כזאת, לבוא טיפה לקראתו בקטע הכספי. יותר מאשר שחקן אחר. כי הוא לא עוד אחד. זה עדיין לא אומר לשלם לו את מה ששילמנו השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 09:41 
מן הסתם אם הסכומים לא היו גדולים זה היה נסגר בחמש דקות. אין פה שאלה של האם ללכת לקראת מתן אלא כמה, ואם הוא מוכן לפגוש אותנו באמצע.
למיטב זכרוני אנחנו לא קבוצה עם תקציב בלתי מוגבל, וכל דבר בא על חשבון דבר אחר. בסופו של יום מי שצריך לתת את הדין והחשבון זה רמי וקטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 09:42 
כנראה שפז באמת צודק, אני מרגיש שהוויכוח הזה עקר.
"הסכומים לא כאלה גדולים" אומר שאתה כנראה לא מכיר את שוק הכדורסל ועל מה נופלים חוזים. לצורך העניין 20,000 דולר יכול להיות ההבדל בין להחתים עוד ישראלי בכיר או להשאר עם הסגל הישראלי הקיים. 20,000 דולר יכול להיות הבדל בין זר בינוני לזר מצוין (והפערים עם מתן הם גבוהים מזה, כשצריך לקחת בחשבון ענייני מס של ישראלי שמכפילים את הסכום).
מתן השתכר בשנה האחרונה משכורת של ישראלי בכיר, בפועל העונה הוא כבר לא יהיה כזה. מצד שני הוא לא מקבל הצעה לחוזה של שחקן 8-9 אלא כן משהו בין לבין. למתן יש את השיקולים (הלגיטימיים) שלו אבל הפועל צריכה לדאוג לעשות קבוצה טובה יותר בעונה הבאה כי אם לא תהיה כזו אתה ואחרים תבואו בטענות להנהלה ולמאמן (ובצדק). זה לא עניין של שחור-לבן או של טוב ורע, וכן זו אחת ההחלטות היותר קשות שצריך לקבל אבל בסוף צריך לעשות את מה שהכי טוב עבור המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 09:44 
סבבה.
מקווה שזה ייפתר לטובת כל הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
אני מניח שאין לנו הרבה מעל מליון דולר לשכר.
אם רוצים להשקיע בזרים 400-450 אלף זה משאיר 550-500 אלף לישראלים.
רביב + כדיר (למשל) כבר חותכים מזה 300 + אלף.
זה אומר שנשאר לנו 200 + לשאר הסגל, גם אם מתן יקבל שכר של ישראלי דרג ב נמוך (והוא לא ברמה הזאת כרגע) זה אומר שעוד 80-70 אלף
משכר הישראלים ילך אליו. עכשיו אני מאמין שזה דבר שאנחנו נוכל לספוג (70 אלף) אבל אם הוא דורש 90-100 זה הרבה מידי, וזה אומר לוותר
על ישראלי בכיר, או לצמצם בכסף לזרים. מבחינה מקצועית זה לא נכון. אני מקווה שמנסים לתפור לו גם תפקיד "ניהולי" / "מקצועי" במועדון ואז
אולי נוכל לשחק עם השכר שלו יותר, כי אני ממש רוצה שהוא ימשיך, אבל הוא חייב להבין שביכולת שלו הוא שחקן 8-9 ברוטציה (4 זרים + 3 ישראלים
בטוח לפניו, ואם וורקמן (למשל) נשאר גם הוא לפניו).

בגדול כמו שמתן נתן לנו והסכים לשחק בפחות ממה שהוא "היה" שווה, הסיבה שרוצים להמשיך להעסיק אותו היא שהוא "מתן", על שחקן אחר (סקוט /
אסא) לא היו זורקים בכלל.

ומתן :HEART2: :HEART2: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 10:50 
el dudernio כתב:

אם רוצים להשקיע בזרים 400-450 אלף זה משאיר 550-500 אלף לישראלים.
רביב + כדיר (למשל) כבר חותכים מזה 300 + אלף.

l:

נסה יותר

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מעורה בספרים ולא רוצה להיות.
אני קצת ניזון מהפורום וממה יש בעיתונים וטוב לי עם זה.
עם רביב + כדיר (למשל) עולים יותר מ300+ (ההנחה שלי היתה רביב 150 + כדיר 170+ ) זה אומר שנשאר לנו אפילו פחות וזה רק מראה כמה הצעה של
70 אלף לשחקן 8-9 היא מכובדת יחסית לסכומים שיש בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 12:33 
el dudernio כתב:
אני לא מעורה בספרים ולא רוצה להיות.
אני קצת ניזון מהפורום וממה יש בעיתונים וטוב לי עם זה.
עם רביב + כדיר (למשל) עולים יותר מ300+ (ההנחה שלי היתה רביב 150 + כדיר 170+ ) זה אומר שנשאר לנו אפילו פחות וזה רק מראה כמה הצעה של
70 אלף לשחקן 8-9 היא מכובדת יחסית לסכומים שיש בארץ.

המספרים שלך רחוקים מהמציאות לצערי. צריך לקחת בחשבון שיש מס כפול על ישראלים, זאת אומרת שאם הנחת שרביב עולה למועדון 150 אלף דולר אז המשכורת שלו היא בערך 75,000 דולר, מה שמאוד רחוק מהמציאות. לשלם 70 אלף דולר לשחקן 8-9 אומר יותר מחצי מיליון ש"ח עלות מועדון, זה לא משהו שהפועל יכולה להרשות לעצמה במצב הכלכלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
האמת שההנחה שלי היא לפני המס =).

לא באמת עשיתי חישוב, רק רציתי להראות שלשלם למתן סכום של שחקן דרג ב' נמוך (והוא לא שווה את זה) גם מאוד בעייתי לנו.
באמת שאין לי מושג מה הסכומים בכדורסל ואין מצליחים להרים קבוצה עם החוזה של ישראלי בכיר (למשל כדיר) היה 180 אלף דולר לעונה באילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 יולי 2015, 14:13 
עדיף לא לדעת את המספרים האמיתיים
ככה אפשר להיות רק אוהד ולישון יותר טוב בלילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 14:11 
http://sports.walla.co.il/item/2870426

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
בא לי מאוד על הרוש, גם אם הוא לא בעמדה הכי דחופה כרגע. וכדיר בטח ילך לירושלים אחרי שדגן ברח להם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 14:48 
הרוש שחקן מזעזע. באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 14:49 
לא מבין
אליהו, גפני ויינסי בג'רוז השנה, דאנקן עכשיו מצטרף, איפה יהיה כדיר לעזאזאל

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 14:51 
בדיוק איפה שיבזורי ממוקם בין אוחיון,פארמר,פניני,לנדסברג ואולי מקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
אני היחיד שמעדיף את רותבארט על כדיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 15:03 
גם אני מעדיף. אבל הוא פחות ריאלי לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 15:05 
ranjef כתב:
בדיוק איפה שיבזורי ממוקם בין אוחיון,פארמר,פניני,לנדסברג ואולי מקל.

א. שכחת את רוצ'סטי
ב. הבאת שחקנים שמתפרסים על 3 עמדות וביום בהיר גם 4 עמדות,אני מדבר איתך על קו קדמי שמוקצה לו 80 דק במשחק, איפה תחלק 80 דק בין אליהו, 2-3 זרים גבוהים ואלישי כדיר
ג. זה שיבזורי עשה טעות (מקצועית) לכאורה, זה אומר שאלישי צריך לחזור על אותה טעות שבועיים אחרי זה? אני חושב שבדיוק ההפך
לא מבין איך אלישי חושב פעמיים בכלל, הפועל זה האופציה הכי טובה עבורו. קפיצת מדרגה בקריירה שלו,מועדון עם קהל,עם מאמן שמכיר אותו,מועדון עם שאיפות שרוצה לשחק באירופה בקרוב. לא מבין מה יש לו ללכת לירושלים להיות כינור 5 תחת הנהלה שטיאטאת אותו משם לפני שנתיים שאליהו הגיעה או להישחק באילת 300 ק''מ מהמשפחה בלי מניין ביציע ובידיעה שכל שנייה המועדון הזה יכול להישאר ללא בעלים.
כן הבעיה היא צבע הכסף כנראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:

כולם פה מדברים על למה שכדיר ילך למכבי כי אין לו שם מקום, אז למה שרותבארט ילך למכבי? (אם הוא חכם כמובן ולא טיפש שרוצה לסמן וי על מכבי תל אביב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה טוב בשביל כדיר לעשות.
מה שבטוח, בשביל שחקן ששיחק במכבי, ירושלים, מכבי חיפה, וזכה באליפות עם גליל - להגיע להפועל ת"א במתכונתה הנוכחית זה לא "קפיצת מדרגה" בשום מובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום שרוף100 כתב:
red pepper כתב:

כולם פה מדברים על למה שכדיר ילך למכבי כי אין לו שם מקום, אז למה שרותבארט ילך למכבי? (אם הוא חכם כמובן ולא טיפש שרוצה לסמן וי על מכבי תל אביב).

רותבארט לא עשה כלום עד היום בקריירה שלו. מבחינתו להיות במכבי זה win-win. ישחק - יופי. לא ישחק - לפחות היה שם ועשה כסף.
בשביל כדיר זה קצת יותר מורכב, מאחר שהוא כאמור כן עשה הרבה דברים בקריירה. זה לא אומר שבסופו של יום הוא לא פשוט ילך אחרי הכסף למכבי ומכבי ב' ירושלים, אבל הוא לא באותו מעמד וסטטוס בקריירה כמו רותבארט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 15:20 
הפועל כתב:
לא יודע מה טוב בשביל כדיר לעשות.
מה שבטוח, בשביל שחקן ששיחק במכבי, ירושלים, מכבי חיפה, וזכה באליפות עם גליל - להגיע להפועל ת"א במתכונתה הנוכחית זה לא "קפיצת מדרגה" בשום מובן

אין ספק שהוא עשה קדנציה מטורפת במכבי, והשאיר חותם בהיסטוריה של הפועל ירושלים
ואיך אתה משווה את הפועל תל אביב למועדנים קטנים כמו גלבוע וחיפה,אם הוא באמת רוצה לעשות משהו מעניין בזמן שנשאר לו בקריירה שיבוא להפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 15:23 
זה לא מריח לי כאילו יבוא להפועל, ואז השחרור של סקוורר ייראה עוד יותר מרתיח.

וואן: "ירושלים "מתאבדת" על כדיר. הפוינט-פורוורד המצוין של הפועל אילת אלישי כדיר מחוזר ע״י האלופה - הפועל ירושלים, הפועל ת״א והקבוצה הדרומית. כדיר יכריע בקרוב אם ימשיך לשחק באילת, ישוב לבירה, או שמה יקצץ בשכרו ויעבור לקבוצה של עודד קטש שהגישה את ההצעה הכי נמוכה מבין שלושת הקבוצות. פרנקו אימן את כדיר בצעירותו ברמת גן, וכעת דוחף לאיחוד מחודש שינחית את קפטן הפועל לשעבר בירושלים."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
כדיר שיחק לא מעט בירושלים, וזה מועדון יותר גדול מהפועל היום, עם יותר קהל, יותר כסף, וגם אירופה. במכבי לא שיחק הרבה ,אבל היה שם. זאת עובדה. וגם מכבי חיפה מועדון גדול לא פחות מהפועל היום. ואליפות זה אליפות. גם באליצור בית שמש.
אם הוא רוצה לעשות משהו מעניין בגיל המופלג של 28 כאחד הגבוהים הישראלים המובילים, אני מבטיח לך שלא תהיה לו שום בעיה. לא בארץ, ולא בחו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 יולי 2015, 15:25 
מי אמר שמכבי רוצים את כדיר בכלל?
אני חושב שרותבארט ילך למכבי וכדיר יצטרך לבחור בינינו לבין ירושלים. הסיבה העיקרית שאולי הוא כן יבוא אלינו זה קטש. כמו שקטש הוא הסיבה העיקרית שהיה סיכוי שיבזורי היה בא אלינו אם מכבי לא היו מסדרים לו את הפנסיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: