Fez כתב:
עומרי קנדה כתב:
העמותה המגוחכת והמביכה הזאת היא הסיבה שבארי בן-זאב מנהל יחד עם אמיר כבירי את הפועל היום!!!
זכותה של העמותה להוציא הודעה בנוגע להסתה פרועה כנגד שחקן הפועל מצד קהל אוהדים שכבר הוכיח שאין לו גבולות!
אלי פסטמן הוא אינו חלק מהוועד המנהל של העמותה ואני מצפה ממנו שיפסיק להגיב בשמה, אבל זאת בהחלט תגובה ראויה של העמותה שמגבה שחקן של הפועל שעומד כרגע במצב מאוד לא נעים.
עצם זה שהנושא תפס כותרות ולא נשאר במחשכים זה חשוב מאוד, כי עכשיו אי אפשר להתעלם מזה.
העמותה הזאת כבר מזמן שכחה שהיא אמצעי ולא מטרה
מה שהם עושים בחודשים האחרונים (ואני לא מדבר רק על התגובות בתקשורת) זה אך ורק ליצור נזק ולהערים קשיים
וכדאי שתשאל את בארי כמה אנשי העמותה תומכים בזה שהוא מעורב בניהול של הפועל לפני שאתה אומר שהעמותה היא הסיבה לזה...
מה שהעמותה עושה זה לא "לגבות" שחקן אלא להלהיט ולחמם עוד יותר את האווירה, כהרגלה
בצורה מאוד פתטית ולא אלגנטית, כהרגלה
תוך כדי גרימת נזק מכל כיוון, כהרגלה
אני מעורב בעמותה ואני יודע שיש אנשים שלא מחבבים את בארי בן זאב ולא אוהבים את המעורבות שלו במועדון אבל הם קול קטן וזניח בעמותה והם חושבים בעיקר על עצמם.
הוועד החדש של העמותה יתחיל לבנות תוכנית עבודה מסודרת, תוכנית שתמנע הודעות שהן שליפה מהמותן(למרות שכמו שאמרתי אני מסכים עם התוכן) ומעקב אחרי תוכנית עבודה ברורה שמטרתה להפוך לגוף עם תמיכה מכלל אוהדי הפועל ולא לגוף שיש נגדו אנטיגוניזם גדול כמו היום.
בישיבה הקרובה הנושא הזה יעלה ואתה מוזמן להגיע ולומר את הביקורת שלך כדי שיוכלו להתייחס אליה, חבל שאתה סתם כותב את זה פה ואף אחד לא מתייחס לזה.