purvis short כתב:
לירושלים יהיו שני גבוהים זרים פלוס אליהו. אני לא מבין מה יש לכדיר ללכת לשם (ויש מצב שיהיו להם אפילו שלושה גבוהים זרים)
אותו סיפור לגבי יבזורי: יש את הלפרין וטימור כישראלים, ואפילו את מנקו בקו האחורי. יהיו עוד 3 זרים (דונטה סמית', ברייסי רייט או זr אחר ויביאו גם רכז), לא מבין מה יש ליבזורי ללכת לשם מבחינה מקצועית.
נקווה שאחד מהם יבוא להפועל.
ירושלים לא צריכים את כדיר. יש להם את אליהו, כנראה זר לעמדה 4 (גפני או מישהו אחר) וגם דונטה סמית' שבפועל משחק המון בעמדה 4. מבחינת עמדות הם צריכים הרבה יותר סנטר ישראלי כמו רות'בארט. אלא אם הם הולכים על שני סנטרים זרים ואליהו וכדיר בעמדה 4 אבל אני לא רואה סיבה שהם יעשו את זה. אבל אם הם ירצו אותו משום מה הוא יכול להעדיף אותם בגלל כסף.
ליבזורי יש מקום בירושלים, לא גדול אבל הוא יכול למצוא את עצמו שם. יהיו להם את בר טימור ועוד זר בעמדה 1, בעמדה 2 יהיו להם את הלפרין ועוד זר אבל דונטה סמית' משחק הרבה (בעיקר בליגה אבל גם באירופה) בעמדה 4 ליד שלושה גארדים. מבחינת ירושלים הם בטח צריכים עוד גארד ישראלי (ברמה יותר גבוהה מרפי מנקו) בשביל עומק וביטוח נגד פציעות.
מבחינת יבזורי וכדיר ממש לא בטוח שלא עדיף להיות שחקן רוטציה שנלחם על הדקות שלו בקבוצה שמשחקת ביורוקאפ ומתמודדות על האליפות בארץ, מאשר שחקן מוביל בקבוצה שרוצה להתמודד בצמרת ואולי לגנוב תואר.
ranjef כתב:
יובל כתב:
ranjef כתב:
מצד שני הם חתכו את רנדל,פארגו וטיוס, שזה 3 שחקני חמישייה טובים ומוכחים, שהצילו אותה יותר מפעם אחת העונה, טיוס ופארגו גם בעונות קודמות.
להביא שחקנים טובים כמוהם שישתלבו ישר לתוך הגיהנום שם - לא כזה פשוט, והעבר מוכיח את זה. אבל שוב, תענוג.
אני לא מבין מה תענוג בזה שמתוך ה"היסטריה" הם מחליטים להגדיל את תקציב השחקנים ולהביא שחקנים טובים.
בדיוק ההפך מהעונה האחרונה, שאחרי ההצלחה הגדולה הם חשבו שהם קוסמים וכל שחקן שהם יביאו יהיה אוטומטית כוכב.
להגדיל תקציב לא בהכרח ייתן עונה יותר טובה. הם לא מגדילים ב-50%. על מקל אין ויכוח, למרות שזה כנראה יבוא על חשבון אוחיון, שבתפקיד הזה אצלם, אפשר להתווכח מי
עדיף ומי ייתן תפוקה יותר גבוהה.
אני חושב שזה תענוג, כי לדעתי הם לא ישיגו כזה מהר שחקנים שייתנו יכולת טובה יותר מרנדל וטיוס (כשהוא מרוצה מהשכר). וטיוס על משבצת ישראלי. העתיד יגיד.
קודם כל, אוחיון כנראה נשאר יחד עם מקל. דבר שני, גם אם לא, ממש אין ויכוח מי עדיף.
לפי האתרים הם כבר השיגו שחקנים טובים במקום רנדל וטיוס. אם פישר יגיע אליהם, שהוא גם ישראלי, אז לפחות על הנייר יהיה להם קו קדמי יותר טוב מהשנה שעברה (הם "מאבדים" את שחורציאניטיס שרק עשה להם נזק).