תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 00:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
מכבי חייבת לתבוע את אדידס. ההשפעה של חולצות הליצן חמורה מכפי שחשבנו.

לגבי הפועל - שוב, כל עוד מכבי הרשמית לא מעלה טענות כלפי הפועל הרשמית, אסור להפועל להתערב בנושא הזה בשום פנים ואופן. כל עוד מדובר בציטוטים של ״גורמים״ ממכבי שמתפתלים ומזיינים את השכל, זה לא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 09:35 
mbracha כתב:
redrony כתב:
mbracha כתב:
צריך להפסיק עם השטות הזאת של ״הפועל פנתה לשחקן תחת חוזה״, הפועל פנתה לשחקן ששיחק בהפועל (אם אני לא טועה החוזה השאלה של רייכרט עד סוף מאי) ובזמן ששיחק בהפועל. מה גם שכולם טוענים שהייתה לנו אופציה שיכולנו לממש ולא עשינו זאת (כמובן שזו לא אופציה על השחקן אלא על אחוז ממכירה עתידית) אז בוודאי שמותר לך לדבר עם שחקן כזה.

אין אפילו צורך לציין את כל השחקנים בליגה שהיו תחת חוזה וקיבלו פניות ממכבי, פגישות בבתי קפה ואסאמאסים לרוב. Karma is a bitch.

בוודאי שאסור לך. מה הקשר לזה שהוא שיחק ומה הקשר לפגישות בבתי קפה.

שחקן שמושאל אליך ומשחק בקבוצה שלך הוא תחת חוזה מולך, אתה חושב שאסור לך לשוחח איתו על העתיד? לדעת מה הוא רוצה לפני שאתה מגיש הצעות ונפגש עם אנשים? או שלדעתך מכיוון ששחקן הוא מושאל צריך להושיב אותו בשולחן נפרד משאר השחקנים ולפנות אליו רק על הדשא.

פגישות בבתי קפה זה ביחס למכבי שישבו עם שחקנים או משפחה/סוכן שלהם בלי לדבר עם הקבוצה שבה לאותו שחקן היה חוזה, בחלק מהמקרים אלו היינו אנחנו.

אתה כאלו לא מעוניין להבין את המציאות.
ברגע ששחקן נמצא עם קבוצה אחרת תחת חוזה כמו המצב הנוכחי של רייכרט מול מכבי אסור לך לפנות אליו. זה שקבוצות עושות את זה, זה כבר משהו אחר. אבל זה אסור. דיבורים לא רשמיים שאי אפשר להוכיח או שמעלימים מהם עין ברור שקורים, אבל הפועל לא יכול לפנות לרייכרט רשמית.
עכשיו רייכרט לא מושאל להפועל אז אני לא מבין מה זה רלוונטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
mbracha כתב:
redrony כתב:
mbracha כתב:
צריך להפסיק עם השטות הזאת של ״הפועל פנתה לשחקן תחת חוזה״, הפועל פנתה לשחקן ששיחק בהפועל (אם אני לא טועה החוזה השאלה של רייכרט עד סוף מאי) ובזמן ששיחק בהפועל. מה גם שכולם טוענים שהייתה לנו אופציה שיכולנו לממש ולא עשינו זאת (כמובן שזו לא אופציה על השחקן אלא על אחוז ממכירה עתידית) אז בוודאי שמותר לך לדבר עם שחקן כזה.

אין אפילו צורך לציין את כל השחקנים בליגה שהיו תחת חוזה וקיבלו פניות ממכבי, פגישות בבתי קפה ואסאמאסים לרוב. Karma is a bitch.

שחקן שמושאל אליך ומשחק בקבוצה שלך הוא תחת חוזה מולך, אתה חושב שאסור לך לשוחח איתו על העתיד? לדעת מה הוא רוצה לפני שאתה מגיש הצעות ונפגש עם אנשים? או שלדעתך מכיוון ששחקן הוא מושאל צריך להושיב אותו בשולחן נפרד משאר השחקנים ולפנות אליו רק על הדשא.

פגישות בבתי קפה זה ביחס למכבי שישבו עם שחקנים או משפחה/סוכן שלהם בלי לדבר עם הקבוצה שבה לאותו שחקן היה חוזה, בחלק מהמקרים אלו היינו אנחנו.

ברגע ששחקן נמצא עם קבוצה אחרת תחת חוזה כמו המצב הנוכחי של רייכרט מול מכבי אסור לך לפנות אליו. זה שקבוצות עושות את זה, זה כבר משהו אחר. אבל זה אסור. דיבורים לא רשמיים שאי אפשר להוכיח או שמעלימים מהם עין ברור שקורים, אבל הפועל לא יכול לפנות לרייכרט רשמית.

אני מתכוון לכך שאם הפועל דיברו עם רייכרט מאוד יכול להיות שזה היה לקראת סוף תקופת ההשאלה שלו בראייה לעתיד, משם והלאה זה כבר משחקים של סוכנים ומקורבים שמודעים לאלטרנטיבה האדומה לחיים המרים בצהוב. מכבי טוענים שלהפועל הייתה אופציה על רייכרט לפני כמה ימים והיא לא מימשה אותה, אבל מרגע שלהפועל יש אופציה ועד הרגע שהיא פוקעת אין שום מחויבות לדבר עם מכבי, הם לא צד (שוב, ברור לי מה האופציה עליו אומרת, אבל מכבי לא הציגו את זה כך בתקשורת).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 09:39 
בספורט 5 עדיין דובקים בגרסא שרייכרט מעולם לא אמר לג׳נטלמן שהוא רוצה לעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
הנה ענו למכבי בספורט5:
ציטוט:
הגזרה בין הפועל ת"א למכבי ת"א רותחת. הבוקר (ראשון) תקפו גורמים במועדון האדום את אנשי מכבי ת"א על מה שהם מכנים "ניסיון לא מוצלח להסית את דעת הקהל נגד הפועל בכל נושא רייכרט".

"במקום שמכבי, שמתהדרת בניהול אירופי, תגנה את הקהל שלה שלא מוכן לקבל את בן רייכרט בצהוב, הם מפילים את התיק עלינו. זה הרי אבסורד. מכבי לוחצת על בן להוציא הודעות שהוא לא מעוניין בהן, אבל בסוף הם יבינו שהם לא יכולים למנוע מהשחקן לא לשחק אצלם. ממה שלנו נאמר, הוא לא מתכוון לשחק במכבי ת"א גם אם יצטרך לשבת בבית".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
וגם בYNET:

ציטוט:
בהפועל לא אהבו את המתקפה נגד הקבוצה בהקשר של רייכרט, וגורם בכיר במועדון אמר: "איך במכבי מעזים לדבר על אתיקה? קרויף לא הרפה מוורמוט ורגע אחרי דרבי שהוא עם סרט הקפטן על היד, הוא עבר למכבי. קרויף אמר שיש לו את פריצה ואין צורך בשכטר, והבן אדם הציף אותו בהודעות בלי הפסקה. טל בן-חיים עלה לאימון של הפועל ונשלף על ידי אוהדים אחרי שהבין שהוא בדרך למכבי, כי אצל הקהל של הפועל אין דברים כאלו שמישהו לא רוצה לשחק ויישאר שם. מוטב שיבדקו את ההודעות של דמארי בעודו משחק בהפועל. אז איפה האתיקה? איפה הניהול האירופי?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 09:51 
mbracha כתב:
redrony כתב:
mbracha כתב:
redrony כתב:
mbracha כתב:

אני מתכוון לכך שאם הפועל דיברו עם רייכרט מאוד יכול להיות שזה היה לקראת סוף תקופת ההשאלה שלו בראייה לעתיד, משם והלאה זה כבר משחקים של סוכנים ומקורבים שמודעים לאלטרנטיבה האדומה לחיים המרים בצהוב. מכבי טוענים שלהפועל הייתה אופציה על רייכרט לפני כמה ימים והיא לא מימשה אותה, אבל מרגע שלהפועל יש אופציה ועד הרגע שהיא פוקעת אין שום מחויבות לדבר עם מכבי, הם לא צד (שוב, ברור לי מה האופציה עליו אומרת, אבל מכבי לא הציגו את זה כך בתקשורת).

האופציה פקעה ב 1.6. להפועל עכשיו אסור לדבר איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
quote="mbracha"]quote="mbracha"]
redrony כתב:
mbracha כתב:

אני מתכוון לכך שאם הפועל דיברו עם רייכרט מאוד יכול להיות שזה היה לקראת סוף תקופת ההשאלה שלו בראייה לעתיד, משם והלאה זה כבר משחקים של סוכנים ומקורבים שמודעים לאלטרנטיבה האדומה לחיים המרים בצהוב. מכבי טוענים שלהפועל הייתה אופציה על רייכרט לפני כמה ימים והיא לא מימשה אותה, אבל מרגע שלהפועל יש אופציה ועד הרגע שהיא פוקעת אין שום מחויבות לדבר עם מכבי, הם לא צד (שוב, ברור לי מה האופציה עליו אומרת, אבל מכבי לא הציגו את זה כך בתקשורת).[/quote]

האופציה פקעה ב 1.6. להפועל עכשיו אסור לדבר איתו[/quote]
מי אמר שדיברו איתו אחרי זה? מבחינתי הדבר היו על השולחן כשזה היה לגיטימי ומשם והלאה מדובר בבחירות של רייכרט על סמך אותן שיחות, כשרק הוא אחראי למעשיו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 10:00 
התשת אותי :)
תקרא את ההודעה הראשונה שלך שאליה הגבתי. כתבת שמותר לדבר איתו. אני כתבתי שאסור. זה הכל. כרגע אסור. לא יודע אם דיברו איתו או לא דיברו איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 10:04 
mbracha כתב:
quote="mbracha"]quote="mbracha"]
redrony כתב:
mbracha כתב:

האופציה פקעה ב 1.6. להפועל עכשיו אסור לדבר איתו[/quote]
מי אמר שדיברו איתו אחרי זה? מבחינתי הדבר היו על השולחן כשזה היה לגיטימי ומשם והלאה מדובר בבחירות של רייכרט על סמך אותן שיחות, כשרק הוא אחראי למעשיו.[/quote]

אתם טוחנים מים
החוק הזה שאסור לדבר עם שחקן תחת חוזה לא מחזיק ולא יכול להיאכף.
אני בטוח בלי לבדוק שדיברנו עם אבו עביד וגוטליב לפני שדיברנו עם הקבוצות שלהם וכך פועלים גם מכבי ויתר המועדונים..
רק במנג'ר אתה פונה קודם לקבוצה ורק אז לשחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 10:06 
אם האופציה היא להעברה, זה אומר שכבר יש אישור מהקבוצה של השחקן לדון על פרטי חוזה וכו'.
אם האופציה היא רק על רכישת אחוזי מכירה הבאה, כמו ששרצקי עשה עם שכטר, אז אסור לדבר על העברה בלי אישור של הקבוצה.

בכל מקרה זו פורמליות שלא מתקיימת במציאות, והאחרונים שיכולים להתלונן על זה אלה מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 10:12 
חבל שהגיבו. מיותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
חבל שהגיבו. מיותר

לא הגיבו בצורה רשמית וטוב שכך.
להם יש "גורמים", לנו יש "גורמים", ברגע שתהיה התייחסות רשמית מצד המחלה אז בהפועל יבחרו אם להגיב ואיך.
מה שכן, מסכים איתך שזה נגרר למלחמת בוץ מאוד מיותרת ואני מקווה שזה לא גוזל משאבים על חשבון דברים אחרים. הפועל הרשמית לא צד בעניין והיא צריכה לשבת בשקט עד שרייכרט יסדיר את השחרור שלו מהמחלה, אם וכאשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
קשה לי לראות החתמה היום. אין ריח של החתמה באוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 10:37 
dino כתב:

תציב דד ליין
עוד 2-3 וולקאום לפחות עד היציאה למחנה אימון, כבר נשמע יותר טוב

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 10:48 
בעיקר רוצה לראות את אנטל חותם
מאוד התרשמתי ממנו בביטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 10:50 
dino כתב:

היום צריכה להיות ההחתמה הכי משמעותית..של כבירי אצלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
לא ראיתי שהופיע פה, אבל ארסו חתם לשנתיים ב א.א.ק אתונה
http://www.aekfc.gr/newsdetails/symfoni ... -208254384

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 11:38 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
ONE ממשיכים לשבור שיאים של עצמם זה לא ייאמן, והפעם בכיכובו של גדי ליפקין:

ציטוט:
מבחינת מכבי ת"א זה היה הכי קל לפעול כמו שהפועל פועלת כעת. הרי אין שחקן שלא רוצה להגיע למכבי ת"א בגלל התנאים הכלכליים והמקצועיים, אך מכבי לא העזה להגיד לאף שחקן שיפסיק להגיע לאימונים. מבחינת מכבי ת"א היא יכלה לעשות להפועל ת"א מה שהיא עושה לה בעניין רייכרט ועל כך בצהובים זועמים על התנהלות אנשי הפועל ת"א.

זה אפילו לא ציטוט! דעה של כתב בכתבה ראשית באתר ספורט המוביל בארץ.

ציטוט:
בהפועל ת"א גם ידעו שרייכרט מגיע בהשאלה, כאשר בסיום העונה הוא חוזר למכבי ת"א. מכבי ת"א רכשה בזמנו 50% מכרטיסו של רייכרט מעירוני רמת השרון תמורת כ-900 אלף שקלים, כך שכרטיסו שווה 1.8 מיליון שקלים, כאשר מאז השחקן הושבח, כך שווי הכרטיס שלו כיום מעל 2 מיליון דולר.

גדי כנראה לא רק כתב ספורט מהולל, הוא גם עוסק בהשבחת שחקנים, כל הכבוד לו על החישוב המבריק.

ציטוט:
יכול להיות שאם הפועל ת"א היו פונים למכבי ת"א ומציעים להם כ-2 מיליון דולר אז השחקן היה נמכר לאדומים. מבחינת מכבי ת"א, אם תהיה החלטה להיפרד מרייכרט, אף אחד לא מחייב אותם למכור אותו דווקא להפועל ת"א, יש עוד קבוצות בליגה שמכבי ת"א יכולה להעביר אותו אליהן.

אה חחח, תודה אח שלי, עכשיו שאנחנו יודעים, נציע 2 מיליון דולר! מלך!

ציטוט:
לא מכבר הייתה ביקורת על חלק מהקבוצות שהיו אצלהם שחקנים 'מנודים', אז כעת ששחקן מחליט לנדות את עצמו ממועדון יהיה מעניין מה יחליטו לגבי העיקרון החדש הזה.

כותבים "אצלם" גדי, אבל עזוב שטויות אתה איש אשכולות, מה זה בשבילך שגיאת כתיב קטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
אביתר כתב:
תמונה

מי זה?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 11:43 
איזה בית זונות זה וואן, לא ייאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 11:44 
ברומניה מדווחים שלוקין שהיה במו"מ עם בית"ר בדרך להפועל.
האמת? לא מאוד מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
ברומניה מדווחים שלוקין שהיה במו"מ עם בית"ר בדרך להפועל.
האמת? לא מאוד מרשים.

תפרט קצת בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
זה עומרי שקל בתמונה.
אגב מוזמנים לעקוב אחריי הדף הרשמי של אבו אביד בפייסבוק: https://www.facebook.com/EyedAbuAbidHTA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד אשמח אם הבלם שיגיע, ביחד עם אנטל (בעזרת השם), יהיה רומני. לאו דווקא לוקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:
זה עומרי שקל בתמונה.
אגב מוזמנים לעקוב אחריי הדף הרשמי של אבו אביד בפייסבוק: https://www.facebook.com/EyedAbuAbidHTA

אפשר לדעת מה הרעיון שהדפים האלה לא מנוהלים ע"י השחקנים עצמם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
גם עוז ראלי שוב מועמד במידה וורטה לא יגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2015, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
iHapoelist כתב:
זה עומרי שקל בתמונה.

אפשר לדעת מה הרעיון שהדפים האלה לא מנוהלים ע"י השחקנים עצמם?

מנוהל על ידי השחקן עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: