תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 18:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אורי אלון
הודעהפורסם: 26 יוני 2015, 15:54 
Perlov כתב:
האדום הצורר כתב:
מעניין איך הייתם מסבירים את השנאה המלאכותית שלכם לירושלים שממש לא התחילה העונה אם לא הייתה ההתקרבות ביניהם לבין ההם.

ברכות לירושלים, אליפות מרגשת.

סליחה שהעולם לא נוצר כשהתחלת לאהוד את הפועל בדאבל
מברכים את הנבלות האלה בפורום של הפועל לאן הגענו

אגב, לשנאה למכבי יש סיבה? לא. שונאים אותם וזהו. לא מתאים לך, לך תיהיה אוהד בני הרצליה

חמוד.

יש לי תחושה עזה שהייתי אוהד הפועל עוד לפני שנולדת. אנא המנע להבא מלתקוף אנשים שאין לך מושג מי הם בפורום אנונימי.

תודה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2015, 16:00 
אם היית אוהד הפועל לפני שנולדתי ואתה עדיין כזה דביל אז אני ממש מצטער בשבילך אחי

נערך לאחרונה על ידי Perlov בתאריך 26 יוני 2015, 16:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2015, 16:05 
תודה אחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2015, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
איך הגעתם למסקנה שאני תומך/מברך את הפועל ירושלים?
כולה דיברתי עניינית על אורי אלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אורי אלון
הודעהפורסם: 26 יוני 2015, 18:49 
Perlov כתב:
האדום הצורר כתב:
מעניין איך הייתם מסבירים את השנאה המלאכותית שלכם לירושלים שממש לא התחילה העונה אם לא הייתה ההתקרבות ביניהם לבין ההם.

אגב, לשנאה למכבי יש סיבה? לא. שונאים אותם וזהו. לא מתאים לך, לך תיהיה אוהד בני הרצליה

תגובה עלובה, מגעילה ומבישה.

אני מאוד מקוה שאף אחד פה לא מושפע מהטימטום שיוצא מההודעה הזאת וידאג טוב טוב שאם הוא כבר שונא מישהו שיהיה לזה סיבות טובות!

לשנוא את מכבי יש לנו יותר משתיים שלוש סיבות טובות אגב, אנחנו לא שונאים אותם סתם ככה כי בא לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יוני 2015, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
Perlov כתב:
האדום הצורר כתב:

תגובה עלובה, מגעילה ומבישה.

אני מאוד מקוה שאף אחד פה לא מושפע מהטימטום שיוצא מההודעה הזאת וידאג טוב טוב שאם הוא כבר שונא מישהו שיהיה לזה סיבות טובות!

לשנוא את מכבי יש לנו יותר משתיים שלוש סיבות טובות אגב, אנחנו לא שונאים אותם סתם ככה כי בא לנו.

ברור שלא סתם ככה. אנחנו שונאים אותם כי הם מכבי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2015, 19:28 
http://sports.walla.co.il/item/2867355

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 09:40 
ברגר כתב:
קל, גדלתי באוסישקין בניינטיז. סיבה מספיק טובה?

גם אני
ואני ממש לא שונא אותם
ופשוט מצחיק אותי שיש כאן אנשים (לא אתה) שלא יודע איפה הוא היו בימים ההם או בימים הקשים באמת של שאול, שמספרים לי שאני צריך לשנוא אותם
אגב, מבחינת אורי אלון, אלופה ישראל צריכה לשחק ביורוליג. בלי קשר לאליפות
אבל כרגע היורוליג גוף מושחת שאי אפשר להיכנס אליו בדרכים האלה, אז הוא מנסה להיכנס בדרכים אחרות. מה אתם מצפים, שהוא יוותר מראש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 10:07 
red pepper כתב:

לפעמים הוא כותב שטויות. מנויים בירושלים נמכרים במחירים זולים? עוד כשהיו במלחמה מחירי המנויים שם היו מטורפים. אלא אם הדברים השתנו מאז שעברו לאולם החדש הם עדיין מוכרים מנויים במחירים שהלואי שאנחנו היינו מסוגלים לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 10:11 
זולים ביחס למכבי הכוונה... הכל ביחס למכבי.
והוא צודק. פוטנציאל ההכנסות שלהם גם אם יכנסו ליורוליג הוא נמוך ממכבי בכל מקרה. ובגלל זה הם יצטרכו בטווח הקצר והבינוני להזרים הרבה יותר כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
השטן הקטן ניצח את השטן הגדול
ברכות להפועל ירושלים

לגבי היורוליג :
היורוליג לא מכניס אלופה מישראל ליורוליג .
מה אורי אלון אמור לעשות עם זה?
לחכות שמכבי יעשו בתאונת מטוס?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 10:40 
דני גולפיטק כתב:
יובל כתב:
אוהדי הפועל עם סימפטיה למכבי ירושלים זה כמו התופעה שהייתה עד שנות ה-90/תחילת שנות האלפיים של "אוהדי" הפועל שאוהדים את מכבי בכדורסל או מעודדים אותה באירופה.

לא זה לא

ברכות להפועל ירושלים

דני, אתה בושה.
בטח גם אתה בעד חזרה לסדרות.
שימותו הם, האורי אלון שלהם, העיר המיותרת שלהם והאולם המסריח שלהם עם משטרת הבית שלהם.
אוהד הפועל שתומך במשת"פים של שמעון מזרחי, שעשו יד אחת עם מכבי בעד עצמם ונגד הליגה, לרבות הפועל, הוא מטומטם ועיוור.
זה שאתם חוגגים אליפות שהיא לא רק שהיא לא של הפועל, אלא שהיא יריבה של הפועל, זה מילא. אבל זה שאתם לא מבינים שהחברים החדשים שלכם, להבדיל ממה שאתם חושבים, רק מביאים עלינו עוד 50 שנה של שלטון יחיד של מכבי, עם הסדרות שלכם, זה כבר לא מובן.
אבל אתם לא תבינו את זה, כי כנראה אתם ממש מטומטמים.
והאדום הצורר, מבחינתי אתה יכול להיות אוהד הפועל גם 50 שנה, אתה חושב שזה מרשים מישהו? את מי זה מעניין בכלל כשהקבוצה השנייה שלך היא סמרטוטי הרצפה מירושלים?
וגם כל הדיבורים שלכם על השריון ליורוליג, את מי זה מעניין בכלל? מבחינתי שמכבי וירושלים ישחקו ביורוליג כל החיים. כאן בליגה הישראלית הם לא יעשו מה שבא להם, ובניגוד לטובת שאר הקבוצות בכלל והפועל בפרט. גם את זה קשה לכם להבין כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
ברגר כתב:

גם אני
ואני ממש לא שונא אותם
ופשוט מצחיק אותי שיש כאן אנשים (לא אתה) שלא יודע איפה הוא היו בימים ההם או בימים הקשים באמת של שאול, שמספרים לי שאני צריך לשנוא אותם
אבל כרגע היורוליג גוף מושחת שאי אפשר להיכנס אליו בדרכים האלה, אז הוא מנסה להיכנס בדרכים אחרות. מה אתם מצפים, שהוא יוותר מראש?

מצפים שהוא יילחם בלשנות את זה, ולא ימכור את נשמתו לשטן הצהוב כדי שיעשו לו טובה ויעזרו לו להיכנס לשם עם עוד שריון מושחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
מי חוגג? מה קבוצה שנייה? די עם הדיכוטומיה, יש גם גוונים של אפור. לא מת עליהם בכלל, לא שמח בהצלחות שלהם, אבל עדיין מעדיף תואר שלהם או של כל קבוצה אחרת ביקום על חשבון מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
דני גולפיטק כתב:
יובל כתב:
אוהדי הפועל עם סימפטיה למכבי ירושלים זה כמו התופעה שהייתה עד שנות ה-90/תחילת שנות האלפיים של "אוהדי" הפועל שאוהדים את מכבי בכדורסל או מעודדים אותה באירופה.

לא זה לא

ברכות להפועל ירושלים

דני, אתה בושה.
בטח גם אתה בעד חזרה לסדרות.
שימותו הם, האורי אלון שלהם, העיר המיותרת שלהם והאולם המסריח שלהם עם משטרת הבית שלהם.
אוהד הפועל שתומך במשת"פים של שמעון מזרחי, שעשו יד אחת עם מכבי בעד עצמם ונגד הליגה, לרבות הפועל, הוא מטומטם ועיוור.
זה שאתם חוגגים אליפות שהיא לא רק שהיא לא של הפועל, אלא שהיא יריבה של הפועל, זה מילא. אבל זה שאתם לא מבינים שהחברים החדשים שלכם, להבדיל ממה שאתם חושבים, רק מביאים עלינו עוד 50 שנה של שלטון יחיד של מכבי, עם הסדרות שלכם, זה כבר לא מובן.
אבל אתם לא תבינו את זה, כי כנראה אתם ממש מטומטמים.
והאדום הצורר, מבחינתי אתה יכול להיות אוהד הפועל גם 50 שנה, אתה חושב שזה מרשים מישהו? את מי זה מעניין בכלל כשהקבוצה השנייה שלך היא סמרטוטי הרצפה מירושלים?
וגם כל הדיבורים שלכם על השריון ליורוליג, את מי זה מעניין בכלל? מבחינתי שמכבי וירושלים ישחקו ביורוליג כל החיים. כאן בליגה הישראלית הם לא יעשו מה שבא להם, ובניגוד לטובת שאר הקבוצות בכלל והפועל בפרט. גם את זה קשה לכם להבין כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 11:05 
אחד האדומים כתב:
מי חוגג? מה קבוצה שנייה? די עם הדיכוטומיה, יש גם גוונים של אפור. לא מת עליהם בכלל, לא שמח בהצלחות שלהם, אבל עדיין מעדיף תואר שלהם או של כל קבוצה אחרת ביקום על חשבון מכבי

האדום הצורר כתב:

דני גולפיטק כתב:

ברכות להפועל ירושלים

זה מה שנקרא לחגוג אליפות של סמרטוטי הרצפה מירושלים.
לגני גולפיטק יש דמות חדשה להעריץ - אורי אלון.
בעוד שנתיים-שלוש כשנחזור לסדרות ואורי אלון יבין מה זו מכבי ושהוא צריך קצת מהרבה כסף בבנק כדי לנצח אותם. ואני אזכיר לדני גולפיטק איך הוא תמך בחזרה לסדרות, כדי שלסמרטוטים מירושלים יהיה מקום ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 11:40 
דני גולפיטק כתב:
ברגר כתב:

גם אני
ואני ממש לא שונא אותם

אתה יודע בדיוק איפה הייתי באוסישקין, בערך שלושה כיסאות ממך. וזה לא קשור לג'רוז של אז או שאול, זה קשור למה הם הפכו. מיריבה ספורטיבית ליריבה רעיונית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 11:49 
אין שום קשר לחזרה לסדרות, ולא תהיה חזרה לסדרות. אין לי יותר חיבה להנהלה הנוכחית של ירושלים מלך, מר ויז'ה. יחד עם זאת, הפועל ירושלים זה הגביע של עדי גורדון ופפי תורג'מן על מכבי, הרבה לפני שזה אורי אלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 11:55 
האדום הצורר כתב:
אין שום קשר לחזרה לסדרות, ולא תהיה חזרה לסדרות. אין לי יותר חיבה להנהלה הנוכחית של ירושלים מלך, מר ויז'ה. יחד עם זאת, הפועל ירושלים זה הגביע של עדי גורדון ופפי תורג'מן על מכבי, הרבה לפני שזה אורי אלון.

הפועל ירושלים ההיא, הרומנטית, ה"יש בי אהבה", מתה. זה אולי נשאר קצת בבריגדה אבל בהתנהלות היומיומית - בשום צורה ודרך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 11:57 
נו באמת, זה כמו להגיד שהפועל מתה אחרי שגוסינסקי עזב ושאול חזר ב-2004. קבוצה זה קודם כל האוהדים שלה ומה שהיא מייצגת בשביל הציבור הרחב, לא ההנהלה שנמצאת בה באותו רגע. אני מרגיש שאני יכול להתרגש עם האנשים האלו. אפשר? תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 12:18 
האדום הצורר כתב:
נו באמת, זה כמו להגיד שהפועל מתה אחרי שגוסינסקי עזב ושאול חזר ב-2004. קבוצה זה קודם כל האוהדים שלה ומה שהיא מייצגת בשביל הציבור הרחב, לא ההנהלה שנמצאת בה באותו רגע. אני מרגיש שאני יכול להתרגש עם האנשים האלו. אפשר? תודה.

אפשר, זה אינדיבידואלי, אבל להשוות את האליפות הזו לגביע של עדי גורדון? זילות הקודש. עדי גורדון היה עצום ומרגש, אין שום דבר מרגש מבחינתי בחבורת מכביסטים באדום שלוקחת אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 12:26 
מדובר באותם אנשים שמלווים את הקבוצה הזאת עשרות שנים, ממש לא במכביסטים באדום. זה לא מדגדג את התחושות שלי במקרה של אליפות להפועל, אבל זה כן מרגש לראות את היריבה הגדולה של מכבי (מה לעשות שלא היינו בשטח) ב-20 השנה האחרונות לוקחת סוף סוף אליפות באולם אדום לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
כמה אנרגיה מושקעת בקבוצה לא חשובה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:29 
האדום הצורר כתב:

אין לך יותר חיבה ממני? אני מאחל להם שיתמוטט עליהם כל האולם ואתה מאחל להם מזל טוב וברכות על האליפות. כנראה שיש לך יותר חיבה ממני.
שנאתי אותם אז ואני שונא אותם היום. היום הרבה יותר, כי הם ומכבי התאחדו נגד הליגה ונגד הפועל. ואם לא תהיה חזרה לסדרות, זה בניגוד למה שירושלים הצביעו, אז מה אתם מגן עליהם בדיוק, לא הבנתי.
שישרפו הם, מכבי ואוהדי הפועל שתומכים בהם.
אה, ועוד משהו, רק דני גולפיטק, שמספר לנו סיפורים כמה הוא שונא את בית"ר יותר ממכבי, יגיד לנו שאנחנו לא שונאים את ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
ברור שירושלים היא לא אורי אלון, אלא האוהדים הנפלאים שלהם.
האוהדים ששרים "אוסישקין לא קיים" ו-"תל אביב עולה באש".
שתומכים בכל צעד פרו-מכבי של ההנהלה שלהם (לא רק הסדרות, שכחתם? הצעות הזויות לחלוקה אי-שיוויונית של הכנסות וזכויות הצבעה במנהלת) ומבחינתם שכל הליגה תתפוצץ.
שמצדיקים את מכבי במאבקים שלהם במנהלת, באיומים שלהם לפרוש מהליגה, בפניות שלהם לראשי-ערים וספונסרים של קבוצות.
שהצדיקו והגנו בחירוף נפש במשך שנים על השיריון דה-פאקטו שלהם ליורוקאפ, שהיה פי אלף יותר שערורייתי מהשיריון של מכבי ביורוליג (למי שלא יודע/זוכר, שנים שבהן הקבוצה הכושלת שלהם סיימה מתחת לקבוצות אחרות עם רבע תקציב, והיורוקאפ דאג לפסול את כל הקבוצות שסיימו מעליהם בטענות שונות ומשונות רק כדי להכניס את ירושלים).
שרובם התבאסו מזה שההנהלה שלהם החזירה את הפטיש והמגל לסמל שלהם לפני שנה.
לאוהדים האלה צריך ללקק ולשמוח בשמחתם. סמרטוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 17:25 
קצת הגזמת, לא? זה שיש לנו יריבות איתם והם שרים נגדנו במשחקים מולנו לא צובע אותם בשחור...
לא הבנתי למה הגעת למסקנה שהשריון שלהם ליורוליג יותר שערורייתי מהשריון של מכבי, וגם לא איך שכחת כמה קבוצות ויתרו על היורוקאפ מרצונן.
כנ"ל לגבי הטענה על שיתוף פעולה עם מכבי (מעבר למה שקורה השנה).

שוב, אני לא מחבב במיוחד את ירושלים (לא מכחיש שיש לי סנטימנטים אליהם, אבל גם לא שיש להם צדדים שאני לא יכול להזדהות איתם בגישה הכללית) אבל זו קבוצה עם משמעות ותוכן, שמבחינה ספורטיבית (גם אם לא רעיונית) מערערת על ההיררכיה הקיימת בכדורסל הישראלי כבר הרבה מאוד שנים. הרבה יותר חשובה בעיניי אליפות שלהם מאשר אליפות של קבוצת עירייה כלשהי בלי אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 17:31 
מבחינה ספורטיבית אין שום משמעות לאליפות הזו. הייתה מכבי אחת, עכשיו שתיים. הזיריון שלהם ביורוקאפ בושה, כשבאחת הפעמים הם לא היו בפיינל פור ושיחקו שם שנה אחרי. יש לי חברים אוהדי ג'רוז, שמחתי בשבילם, אבל כמועדון? גועל נפש מה שהם הפכו להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 17:33 
ברגר כתב:
מבחינה ספורטיבית אין שום משמעות לאליפות הזו. הייתה מכבי אחת, עכשיו שתיים. הזיריון שלהם ביורוקאפ בושה, כשבאחת הפעמים הם לא היו בפיינל פור ושיחקו שם שנה אחרי. יש לי חברים אוהדי ג'רוז, שמחתי בשבילם, אבל כמועדון? גועל נפש מה שהם הפכו להיות.

יש הבדל משמעותי בין "מועדון" לבין הנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 17:36 
מבחינתי אין. הפועל של שאול הייתה... הפועל של שאול, ככה גם ג'רוז של גומא והפועל אוסישקין בהנהלת אוהדיה. כל תקופה ומאפייניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
קצת הגזמת, לא? זה שיש לנו יריבות איתם והם שרים נגדנו במשחקים מולנו לא צובע אותם בשחור...
לא הבנתי למה הגעת למסקנה שהשריון שלהם ליורוליג יותר שערורייתי מהשריון של מכבי, וגם לא איך שכחת כמה קבוצות ויתרו על היורוקאפ מרצונן.
כנ"ל לגבי הטענה על שיתוף פעולה עם מכבי (מעבר למה שקורה השנה).

שוב, אני לא מחבב במיוחד את ירושלים (לא מכחיש שיש לי סנטימנטים אליהם, אבל גם לא שיש להם צדדים שאני לא יכול להזדהות איתם בגישה הכללית) אבל זו קבוצה עם משמעות ותוכן, שמבחינה ספורטיבית (גם אם לא רעיונית) מערערת על ההיררכיה הקיימת בכדורסל הישראלי כבר הרבה מאוד שנים. הרבה יותר חשובה בעיניי אליפות שלהם מאשר אליפות של קבוצת עירייה כלשהי בלי אוהדים.

הבנתי, מה שהם שרים עליך והעובדה שהם שונאים אותך לא צובעת אותם בצבע שחור.
השיריון שלהם ליורוקאפ יותר שערורייתי מהשיריון של מכבי ליורוליג כי בשביל מכבי לא העיפו אף אחד בטענות שונות ומשונות. זה שהרבה קבוצות ויתרו על היורוקאפ לא רלוונטי בכלל, כי כן היו קבוצות בעונות מסוימות שסיימו מעל ירושלים ולא נתנו להם להשתתף.
ומה זה שיתוף פעולה מעבר לשנה הזאת? מה שקורה עכשיו והעמדה של אוהדי ירושלים בעניין זה לא מספיק? אגב, מה שלא כתבתי בהודעה הקודמת, זה שגם לפני שחזרנו לליגה - איפה הם היו בכל מה שקשור למאבק במכבי מחוץ למגרש? כל אותם דברים שאנחנו עושים עכשיו? מתי שמעת את האוהדים שלהם בנושא? הדבר היחיד שעניין אותם זה להעמיד תקציב שיוכל להתחרות במכבי, בדרך של מכבי. "אלטרנטיבה" עאלק.

בוודאי שהייתי מעדיף שאיזו פיקציה תיקח אליפות, בדיוק כמו שהייתי מעדיף אליפות של מכבי פתח תקווה על אליפות של בית"ר, שגם לה יש המון משמעות ותוכן. מה עוזרים לי המשמעות והתוכן אם המשמעות זה לחקות את מכבי בחינה אפשרית (ואל תגידו לי שהם לא מתקרבים לפשעים של מכבי, כי ההבדל היחידי זה היכולת והכוח לעשות את זה. כל פעם שהם יכולים לעשות צעד בדרך של מכבי, הם עושים אותו ומוצאים דרך להצדיק אותו), ובמקביל להראות מצג שווא של "אלטרנטיבה" ו-"באים מאהבה" ושאר הסיסמאות המסריחות שלהם. מעדיף בלי ספק הגמוניה של מכבי מאשר שליטה של שתי קבוצות בעלות אותה זהות כמו ירושלים ומכבי, שרק תקשה עוד יותר לייצר פה ליגה קצת יותר שיוויונית, או אפילו רק מהראייה האגואיסטית, שזה יקשה עלינו מאוד לתפוס מקום מרכזי בצמרת הכדורסל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: