קצת צחוקים:
http://one.co.il/Article/14-15/1,1,3,0/ ... tml?ref=hpכתבה בוואן על חוק המושאלים החדש ועל המדיניות של מכבי בעניין.
בגדול מדברים שמעכשיו מכבי תדרוש כסף ולא יהיה כזה קל להשאיל ממנה שחקנים. אבל יש ציטוטי אופירע:
ציטוט:
מה לגבי הליגה הלאומית? שם החוקים של מכבי ת"א שונים. בהשאלה לקבוצות מליגת המשנה הצהובים לא ידרשו דמי השאלה ואף יהיו מוכנים להשתתף בשכר. לחלקם יועץ להגיע לבית"ר ת"א\רמלה שאמורה לקיים הסכם מושאלים עם הצהובים כשאת הקבוצה יאמן פטריסיו סייג, בעבר איש צוות תחת אוסקר גארסיה במכבי.
אז מה יצר חוק המושאלים אותו הובילה בעלי הפועל באר שבע אלונה ברקת? למעשה התוצאות הן פגיעה ישירה וגדולה בקבוצות הקטנות של ליגת העל ויתרה מכך פגיעה משמעותית בשחקנים הצעירים שבמקום לשחק בליגת הבכירה , ייתכן וייאלצו לרדת לליגה הלאומית על מנת לצבור את דקות המשחק שלהם. התוצאה מכך אגב היא, כמובן, פגיעה גם במכבי ת"א ובעתידה המקצועי והכלכלי.
וואלה? אולי חוק המושאלים של ברקת תעזור לקבוצות הקטנות לשמור על השחקנים שלהם אם הם יידעו שחתימה במכבי יכולה להוביל להתייבשות בספסל או לליגת הלאומית. מה זה החד משמעיות הזאת?
אבל זה יותר טוב:
ציטוט:
י ש לציין כי זכותה הלגיטימית של מכבי ת״א לדרוש תשלום עבור שחקניה וכי הקבוצות השואלות ישלמו את שכר השחקנים, עוד נבהיר כי אין במטרת הכתבה להפנות אצבע מאשימה כלפי מכבי ת״א, אלא רק לדווח על המצב החדש בעקבות חוק המושאלים.
ככה זה מופיע. באמצע הכתבה. באתר חדשות ספורט מוביל. היא שכחה להוסיף שם שקרויף הוא גבר חלומות וזאת זכותה הלגיטימית ללקק לו את הנעליים בשביל איזה חצי סקופ או ראיון.
