Officer Barbrady כתב:
אם מהגויים מותר לקחת כסף ושירותים, גם מהישראלים מותר לקחת כסף ושירותים.
2. נכון שיש חלק קטן שלא לוקח כסף(וכל הכבוד לו על זה), אבל כל גדולי הדור נתנו הסכמתם לדבר הזה(כולל תשלום מיסים למדינה).
3. אני לא צבוע, אני רוצה לחיות בא"י ויש כאן שלטון נוכרי שכופה עליי את החוקים שלו. כשהחוקים של השלטון הזה מתנגשים עם התורה באופן גס, אני נלחם(ראה ערך צבא).
1. כאמור, לא חשבתי שאתה מאלה שמוכנים לשאת בהשלכות של הבחירות שלהם. היה לי ברור מלכתחילה שאתה גם לוקח מה שנותנים לך וגם תזרוק זין כשיבקשו ממך משהו.
2. אז יש כאלה שלא מתחשבים בגדולי הדור, וכל הכבוד להם על זה? חשבתי שהרעיון הפוך. ואגב, טיעונים כמו "אבל הגננת, דודה שלי אמרה שזה בסדר" זה קצת מתחת לרמה שלך אפילו.
3. לקרוא לכל האמור לעיל "לא צבוע" זה קצת מוזר. אלא אם כן "לא" זה איזה ראשי תיבות מסתוריים מהקבלה שהכוונה שלהם זה בעצם "כן, אחושרמוטה".
ואגב, אני אשתדל להזכיר לך את יחסך למדינה כמו שהצהרת עליו פה בפעם הבאה שתקרא למישהו "בוגד\גיס חמישי", או שתפקפק בתחושת השייכות של מישהו למדינה, או שתבוא בדרישות בסגנון "הכרזת נאמנות" או משהו כזה. (הייתי מסייג עם משהו כמו "אם תהיה מספיק צבוע כדי לדראוש דברים כאלה", אבל הדיון הנוכחי כבר הדגים שצביעות אינה זרה לך)