ofir כתב:
חזוקה כתב:
מעבר אפשרי של בסטיאן שווינשטייגר ליונייטד 14 מליון יורו.
ביחס למה שיש להם זה שדרוג עצום ו 14 מיליון יורו לשחקן שיש לו לתת ברמות האלה עוד שנתיים שלוש זה סביר.
קצת שמועות:
ליברפול רוצים את ירמנדי והציעו עליו 16 מיליון פאונד ובנוסף רוצים גם את באקה ורונדון כשהעלות של שלושתם תגיע ל75 מיליון פאונד(אם זה לא היה מצחיק זה היה עצוב...)
צלסי מחפשים מחליף לאובי מייקל ורוצים את דמבלה, גם ווסטאהם מעוניינת, העלות בערך 12 מיליון פאונד.. לא שווה לדעתי בטח לקבוצה כמו צלסי שמוגבלת עם הרכש בגלל הפייר פלי.
ווסטאהם רוצים את פאייט והציעו 14 מיליון פאונד, אם הם יעשו רכש בסדר גודל כזה הם יהיו שוב חזק בחלק העליון.
סיטי הולכת להציע 50 מיליון פאונד על סטרלינג(שחקן שנשארה לו שנה אחת בחוזה), כנראה הקבוצה שמתנהלת הכי גרוע בעולם ביחד עם פסז.
מילאן וארסנל רוצות את גאקסון מרטינז, אם הוא מגיע לארסנל בנוסף לצך ועוד חיזוק בחלק ההגנתי(בלם, קשר אחורי) הם קבוצה לא פחות טובה מסיטי וצלסי.
בסך הכל מקור אחד (המארקה) דיווח שליברפול רוצים את אייארמנדי ומקור אחד דיווח שליברפול בוחנים את באקה ורונדון במקום בנטקה. בכל מקרה העלות הדמיונית של שלושתם (הרי ברור שלא שלושתם יחתמו בליברפול, סיכוי נמוך שאפילו אחד מהם יגיע) לא תתקרב לסכום הזה, אפילו לפי המקורות שדיווחו על השמועות האלה המחירים הם 16 מיליון על איירמנדי, 20 על באקה ו-15 על רונדון.
צ'לסי לא רוצים את דמבלה, ממה שאני רואה זאת המצאה של הסאן.
ארסנל לא רוצה את ג'קסון, אם היא הייתה רוצה הוא כבר היה מגיע מזמן. הוא בכלל הולך לאתלטיקו מדריד. לדעתי הסיכוי היחיד שונגר מביא חלוץ ברמה זה אם ריאל מחליטים למכור את בנזמה ואז ונגר ישים עליו כמה שצריך, כמו עם אוזיל וסאצ'ז. מכיוון שאני לא רואה את זה קורה כנראה לא יגיע חלוץ. מקווה שלפחות קשר אחורי יגיע, כי חוץ מקוקלאן אין כלום. אני לא מבין איך הוא לא מביא את שניידרלין. בגזרת פטר צ'ך, דיוויד אורנסטיין מה-BBC (הכתב היחיד עם איזשהו מידע פנימי בנוגע לארסנל) מדווח שארסנל קרובה לסיכום עם צ'לסי, זה עוד לא נסגר אבל השיחות מתקדמות לכיוון השלמת העסקה. כנראה עניין של ימים.