החתול של שרדינגר כתב:
חלוץ ישראלי זה במקרה הטוב שהר ובמקרה הרע דודו ביטון.
אם מביאים חלוץ זר טוב במקום אנטל אפשר להביא את מוגרבי בחינם, שזה שחקן לגיטימי להרכב של הפועל, בניגוד לדודו ביטון.
ואם מביאים עוד קשר אחורי, אז גיבוי נוסף שיהיה להגנה זה הסטה של פינטילי או לינגאנה לעמדת הבלם(לא שזה מספיק והקישור האחרוי חייב גיבוי בלי קשר)
אני לא בטוח שאני לא מסכים איתך, אבל חובה לציין שעל אף שביטון מעט יותר מבוגר, הוא הספיק לעבור 6 תחנות באירופה, שבחצי מהם הוא אפילו די הצליח (שרלרואה, קראקוב וניקוסיה) ובארץ הוא סיפק את הסחורה בכל קבוצה בה שיחק באופן קבוע, עד שהגיע אלינו (ורואי שלציין שהוא שיחק 12 משחקים בהפועל מהגרועות שהיו).
מוגרבי, הצליח יפה בנתניה (בקדנציה הראשונה) ובסכנין, אך לא בצרפת, שם הוא לא ממש שיחק...
שוב, אני לא בטוח שאתה טועה, אבל אני חושב שאי אפשר לקבוע בכזו נחרצות שביטון לא מתאים להרכב הפועל תל אביב לעומת מוגרבי.
אני חושב שאנטל באמת שחקן מעולה ואשמח אם הוא יגיע, אך אם הוא לא יבוא מוגרבי זו אופצייה מעולה.
מוגרבי כנראה לא רלוונטי ולכן אני בכלל לא התייחסתי אליו.
כרגע נראה ששתי חלופות על השולחן- חלוץ זר וגיא אסולין בהרכב או אנטל וחלוץ ישראלי וגיא אסולין (ככל שיגיע) לספסל. אני מעדיף את האופציה השנייה שגם תהיה אדירה אם סהר יחתום. אם לא, אסתפק בעמאשה או אבוחצירה (תורג'מן שייך לחיפה וכנראה לא ריאלי) שאומנם עברו שנתיים רעות אבל מדובר בשחקנים שיכולים גם לספק את הסחורה