https://www.facebook.com/mahar.shells/p ... 5836367478למי שלא מצליח להיכנס ללינק, הנה מה הפוסט המלא:
ציטוט:
שדה התעופה, קורפו, יוון - פעם ראשונה שאני טסה עם אל על ולא מבחירה ,42 דקות (עכשיו שעה ועשרים) לאחר הצ'ק-אין, אני עדיין עומדת בתור ועכשיו צפויה לי בדיקה פולשנית, שכן אני חשודה ואינני, כאמור -"משתפת פעולה" (סליחה?!).
זה התחיל עם בחורה, בשם נעמה - שפתחה ופצחה בשאלות על הא ודא ; ב"נורמה" - מהיכן ומדוע - לאילו מטרות הגעתי עד הלום והמשיכה, מבלי לבלום, באיפה אני עובדת היום, איזה רחוב, איזה רחוב גדלתי, האם תמיד גרתי בלוד, עם מי אני מבלה, מי הם חבריי, מה למדתי, מה אני מתכננת לעשות בבואי חזרה, מה אני מתכננת לעשות הלאה, מה הם התחביבים שלי, מה הצבע האהוב עליי, האם יש לי קרובים בפלסטין, כיצד יש לי קרובים בירדן (התחלתי להסביר לה על ה"סכסוך") מכשהתחילו כל הנוסעים (הלא ערבים) לחלוף אחד אחר השנייה על פניי, בעודי ממתינה - התחלתי להביע את מורת רוחי וחוסר שביעות רצוני, שכן מעולם לא חיטטו בנבכי נפשי וחיי ברמה שכזו, ביקשו לראות את תמונותיי, את הפייסבוק והזמינו את נחום סלע (הקב"ט) ביחד עם אפרת (האחראית) למען ימתנו את התנהגותי ה"פורעת"-"פושעת" ויאיימו באי העלאתי למטוס. נחום, הלא מנחם בעליל, הסביר - שוב, שאני לא משתפת פעולה ועכשיו הצהיר שאינני עולה לטיסה. המשך יבוא...
(המשך) נלקחתי לחדר יחד עם הדר וx שהתביישה ואמרה שהיא מצטערת עבורי; אמרו שיעבירוני בדיקה ויבדקו את המזוודה.
מכשצפצפתי נאמר לי כי עליי להתפשט - רועמת, התרסתי כנגד החדירה לפרטיות וביקשתי מx שכה התביישה - להזדהות.
היא לא הייתה מוכנה והסברתי לה שזה אונס, שאלתי מתי ביקשו ממנה* להתפשט, מבלי להזדהות ולומר מה שמם ואיך קוראים "להם".
קראו לנחום חזרה ואני, כך החליט, " לא עולה לטיסה".