תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 816 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 28  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:19 
kruvi1 כתב:
פעם ראשונה מזה המון שנים שמורידים מחירים. ולא סתם הורדה, אלא 200 שקל, שזה לא מעט כסף. פעולה יפה. אפילו אם מחשבים את זה פר משחק זה סבבה. מי שרוצה להתלונן תמיד ימצא על מה.

רק שזה בדיוק המאתיים שקל שהעלו בשתי פעימות בשנתיים האחרונות. יהיה בטח מי שיבוא ויגיד שגם מדד המחירים לצרכן עלה אבל צריך לזכור שמחירי הכרטיסים למשחקים הם אותו דבר כבר כמה שנים, אולי אפילו במגמת ירידה (אני מתייחס להוזלות באמצע העונה).
ברור שההוזלה הזאת זה יותר טוב מלהמשיך לשלם את אותו מחיר וכל הכבוד, אבל צריך להיות הוגנים.
אני חושב שהדיון פה הוא לא על המחיר של המנוי כמו שהוא על המטרה שחלק מסכימים איתה וחלק לא, והיא למלא את האצטדיון באוהדים שאחרי זה יבואו עם הילדים ואחרי זה עם הנינים ושכל אחד כזה יקנה חולצות, ורבע מהם גם אולי יבואו למשחקי חוץ ולכדורסל ולכדוריד וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מנויים
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:22 
אגב, אני לא חושב שזה הוזלה של 200 ש"ח. שנה שעברה זה היה 1190 ועכשיו זה 1100.
שנה לפני זה זה היה 1100 ולפני 3 או ארבע שנים אני כמעט בטוח שזה היה 990, אבל המנוי מאז לא לידי אז אני לא רוצה להיות נחרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:23 
19 כתב:
המטרה של הקבוצה היא לא למלא את המגרש, אלא ליצור איזון בין מקסום הכנסות לבין כמות שנמכרת. אם ימלאו במחיר של 100 שקל למנוי, זה לא אומר שזה המחיר שצריך למכור בו. וגם עם מחשבה קדימה, אי אפשר עכשיו למלא את המגרש במחירים סופר זולים, ובשנה הבאה להעלות את המחיר ב50% גם אם המגרש יתמלא אחרי ההעלאה. זה לא יהיה הוגן. זה תמיד צריך להיות סביב אותו סדר גודל.

מצד שני, בהחלט יכול להיות שיש ממש פה כמה וכמה אנשים, שמבלי לראות שום נתון, יודעים יותר טוב מאנשי המקצוע שהביאו למועדון. לא פוסל את זה על הסף.

:ROSE:
רק שהאנשים האלו שאתה מדבר עליהם בפסקה האחרונה הם, ברובם, אותם חשודים קבועים שקובעים דברים נחרצים בלי עובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:27 
red-toro כתב:
Asafas כתב:
אין הגדרה אחרת חוץ מחבורת בכיינים. המחירים סבירים לחלוטין וכל אלה שקושרים אותם לתקציב, פשוט מחפשים סיבה להיות שליליים.
אני בטוח שנעבור את 8000 המנויים הרבה יותר מהר ממה שחושבים.
יש בקבוצה רוח חדשה, אבל הבכיינות כאן בפורום ישנה מאוד.

אני חושב ובטוח שלא נעבור את ה-7,000 מנויים.

באמת? שנה שעברה, עם קבוצה עלובה שהרכש הכי גדול שלה הוא שובל גוזלן, עם התנהלות של שוק ועם מחירים יקרים משמעותית הקבוצה מכרה 5000-6000 מנויים. אז השנה לא יעברו את ה7,000? יעברו גם יעברו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:27 
בדיוק כמן אותם אנשים שקובעים נחרצות על מה שלא נכתב כאן ומסתמכים על 'אנשי מקצוע' כאילו מדובר כאן באיזה מקצוע שהתמחו בו עשרות שנים, אבל לא מסוגלים לזהות כשלים הכי פשוטים במנגנון התמחור שכל מנהל שיווק בקבוצה מליגה רביעית באנגליה היה מזהה בשניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:51 
Oleg Neduda כתב:
red-toro כתב:
Asafas כתב:
אין הגדרה אחרת חוץ מחבורת בכיינים. המחירים סבירים לחלוטין וכל אלה שקושרים אותם לתקציב, פשוט מחפשים סיבה להיות שליליים.

באמת? שנה שעברה, עם קבוצה עלובה שהרכש הכי גדול שלה הוא שובל גוזלן, עם התנהלות של שוק ועם מחירים יקרים משמעותית הקבוצה מכרה 5000-6000 מנויים. אז השנה לא יעברו את ה7,000? יעברו גם יעברו

הלוואי ואתבדה. כרגע אין טריגר מספיק חזק ופיקנטי לגרום לאנשים פתאום כן לרצות מנוי.
מכבי היום עם סולד אאוט במנויים. בעונת 2012-2013 הם מכרו פחות מ-6,000 מנויים. ככה זה, כדי להביא מנויים הרכש הכי טוב זה רוכש.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
19 כתב:
יופי, אז תחליט שגם משחקים נגד קבוצות שהשם שלהן מתחיל בג' ובי' לא מעניינים.

זה נהיה מביך מרגע לרגע.

יופי, אז תחליט גם ש300 משחקי הפינג פונג רגל בין שי אבוטבול לשלומי אזולאי שכלולים במנוי לא מעניינים אותך, ושבעצם כל משחק במנוי יוצא 3 שקל ו41 אגורות.

זה מפעל רשמי של ההתאחדות שהפועל חייבת להשתתף בו, ועולה לה כסף, אז הוא מחושב במנוי. חבל.

אם מחר יודיעו שגביע הטוטו מבוטל שוב, הקבוצה תחזיר לכל האוהדים 18% ממחיר המנוי? בפעם הקודמת שהוא בוטל, למיטב זכרוני, מחירי המנוי דווקא הועלו למחיר הכי גבוה בתולדות המועדון(והליגה?), אמנם בגלל עמלת שכטר, אבל אפילו איתו, לפי התאוריה הזאת, המחיר היה אמור לרדת ב10%.

ובכל מקרה, הויכוח על איך ההנהלה מסתכלת על זה הוא מיותר. הנקודה היא איך אוהד, סביר להניח שאחד שגם ככה בא לרוב משחקי הבית, שמתלבט אם לקנות מנוי או לא מסתכל על זה-והשיקולים הם כמה יעלו המשחקים במסגרת מנוי וכמה אם הוא פשוט יקנה בכל משחק כרטיס-ובהתחשב בזה שבגביע הטוטו מגיעים בערך 20% מהמנויים, סביר להניח שהוא לא סופר את המשחקים האלה. בלעדיהם, הסיבה היחידה שלו לעשות השנה מנוי היא להבטיח שהוא ישב דווקא ב7/5, ושאולי אם תהיה המשכיות בהנחה למחדשים, בעונה הבאה זה גם ישתלם לו כלכלית. מנגד, הוא מתחייב לשלם על כל המשחקים גם אם הוא לא יוכל להגיע אליהם, הוא יצטרך לפחות בחלק מהמשחקים לשלם על הדלק לנתניה או לוותר על עוד משחקים שהוא שילם עליהם, ולקוות שלא נקבל משחק בלי קהל על שקית גרעינים או מצת שנזרקו אל הדשא, כי גם עליו הוא כבר שילם.

אגב, בין מנוי ב100 שקל למנוי ב1100 שקל יש די הרבה באמצע. וגם בין ה600 של חיפה ל1100 שלנו. נגיד, 950 למבוגר ו830 לנוער(שאלה למיטב זכרוניהיו המחירים לפני שטביב הגיע להפועל, כשהם כללו גם את המשחק הראשון במוקדמות אירופה ואז מספר המשחקים שנמכרו אליהם כרטיסים בפחות מ80/40 היה אפסי), עם או בלי הנחה כלשהי למחדשים. 1100 במחירי הכרטיסים של היום זה הצהרת "אל תעשו מנוי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
Oleg Neduda כתב:
red-toro כתב:
Asafas כתב:

הלוואי ואתבדה. כרגע אין טריגר מספיק חזק ופיקנטי לגרום לאנשים פתאום כן לרצות מנוי.
מכבי היום עם סולד אאוט במנויים. בעונת 2012-2013 הם מכרו פחות מ-6,000 מנויים. ככה זה, כדי להביא מנויים הרכש הכי טוב זה רוכש.

לא.
כדי להביא מנויים צריך הצלחות. הצלחות = קהל. (חוץ מחיפה עונה שעברה שזה היוצא מן הכלל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו שמתי לב שהמחיר 1100 זה רק למי שלא היה לו מנוי שנה שעברה ורוצה לשבת ב5 או 7, שזה בעיקר אנשים שהיו יושבים שם לפני זה-במילים אחרות, העונש למי שלא רצה לשלם 1200 שקל על מנוי זה שהשנה הוא ישלם 1100 במקום 950, או הגליה לשער 8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:58 
אז כשלך יהיה עסק, תנהל אותו ככה, ושיהיה לך המון בהצלחה עם זה. עוד מעט תספר לי שבפאב מה שחשוב זה שהלקוח רוצה לשלם רק על הבירה ועל המלצרים ולא על הארנונה והביטוח.

יכול היה להיות טוב יותר, אבל אחלה מחירים, ואלה גם התגובות שאני שומע מ95% ממי שאני מדבר איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
בכל מקרה יכול להיות שהמחירים הוגנים (ובהנחה שאלה מחירים לפני עמלת לאן אז המחירים עדיין נשארים ארבע ספרתיים למבוגר) אבל איזו סיבה הגיונית/כלכלית/אנושית יש להגביל סטודנטים במחיר מוזל לשער 8? למה דווקא אותם כן ונשים, חיילים, ילדים ונוער לא?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אז כשלך יהיה עסק, תנהל אותו ככה, ושיהיה לך המון בהצלחה עם זה. עוד מעט תספר לי שבפאב מה שחשוב זה שהלקוח רוצה לשלם רק על הבירה ועל המלצרים ולא על הארנונה והביטוח.

יכול היה להיות טוב יותר, אבל אחלה מחירים, ואלה גם התגובות שאני שומע מ95% ממי שאני מדבר איתו.

זה יותר דומה ללקוח שבה לקנות חולצה, ומנסים לדרבן אותו לקנותכמה חולצות, לא באמצעות מבצעי "השני ב50% הנחה" או "הרביעית חינם", אלא באמצעות זה שמי שקונה 5 חולצות יקבל במתנה קרטון של חלב מקולקל של פרה שלא בטוח שלא חולה בכלבת.
ועוד יצפו שבזכות המבצע הזה כל מי שמגיע לקניון יקנה לפחות 5 חולצות, ועוד חלק ישכנעו את החברים שלהם לבוא לקנות שם 5 חולצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:06 
אלה שיושבים ב4-5-7 אמרו לך שזה אחלה מחירים?
אלה מחירים של לעשות מנוי עם טעם מאוד מר של שוב גונבים אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:07 
פורום שדים :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:07 
הנקודה שאתה יכול להחליט על דעת עצמך (ובניגוד כנראה לכל התקשורת כאן, שקוראת למה שמכבי לקחה טרבל) מה שבא לך. זה לא משהו שהקבוצה צריכה להתחשב בו. אני לא מאמין שאני מנהל דיון על האם קבוצה צריכה לגבות כסף על משחקים רשמיים (שלפעמים גם ממלאים מגרש ב14,000 צופים משלמים,ראה דרבי, או גמר גביע הטוטו האחרון). אז נעצור אותו פה ושיהיה לך בהצלחה עם הרעיון שהקבוצה לא תגבה עליהם. לא הייתי עוצר את הנשימה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
אלה שיושבים ב4-5-7 אמרו לך שזה אחלה מחירים?
אלה מחירים של לעשות מנוי עם טעם מאוד מר של שוב גונבים אותנו

50 שקל למשחק כדורגל של הפועל ת"א. מי גונב אותך? מה אתה רוצה? שב בבית וזהו.
אלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:15 
ממש ביאסו עם המחירים..
כמובן שנעשה כמו כל שנה.
אבל לבוא ולהגיד הורדנו את המחירים שמרבית הקהל(לדעתי) עושה מנוי דרך ארגונים שונים ובפועל עלה לו המחיר אז זה אחיזת עיניים ובמקרה הטוב טיפשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הנקודה שאתה יכול להחליט על דעת עצמך (ובניגוד כנראה לכל התקשורת כאן, שקוראת למה שמכבי לקחה טרבל) מה שבא לך. זה לא משהו שהקבוצה צריכה להתחשב בו. אני לא מאמין שאני מנהל דיון על האם קבוצה צריכה לגבות כסף על משחקים רשמיים (שלפעמים גם ממלאים מגרש ב14,000 צופים משלמים,ראה דרבי, או גמר גביע הטוטו האחרון). אז נעצור אותו פה ושיהיה לך בהצלחה עם הרעיון שהקבוצה לא תגבה עליהם. לא הייתי עוצר את הנשימה שלי.

אין לי בעיה שהקבוצה תגבה עליהם כסף, אבל אוהדים שקונים מנוי לא סופרים את המשחקים האלה בתור חלק ממה שהם משלמים עליו.
אם בהנהלה מצפים שהאוהדים יסתערו בהמוניהם על המנויים, הם צריכים שלאלה שלא קנו מנוי בעונה שעברה(שהם בעצם אלה שאמורים לעשות את ההבדל בין 6000 ל10000 מנויים, והוכיחו שהם לא "נרקומנים" מעצם זה שהם לא זכאים להנחה) יהיה יותר משתלם לעשות את זה מאשר לקנות כרטיסים. ב1100 שקל למנוי, זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:29 
אגב, שער 7 ו5 לא בדיוק זכו להוזלה כמו בשאר השערים.
1100 לא סתם מרגיש קצת יקר, זאת הוזלה של 90 שקל, פחות מ10 אחוז, ואם תשקללו לקהל את ההנחות מהארגונים, זאת אפילו התייקרות.

שכל אחד יעשה את החישובים שלו, אני לא מבין למה זה צריך להפוך לדיון פילוסופי.
אצלי השאלה אם לקנות מנוי הוא נטו פונקציה של אם אני מאמין שההתנהלות של הקבוצה וההשקעה של האנשים בה היא סבירה פלוס. לדעתי היום היא הרבה מעבר לזה, אז הייתי משלם גם את המחיר של שנה שעברה, ובזמנו לא הייתי מוכן לשמוע עליו. אני אוהב את מה שקורה כאן, אני חושב שהקבוצה תהיה לא רעה, המחיר טיפה יקר , אבל בנסיבות של המועדון- מבחינתי לגיטימי.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 21 יוני 2015, 19:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:31 
NARKOTIKA כתב:
אגב, שער 7 ו5 לא בדיוק זכו להוזלה כמו בשאר השערים.
1100 לא סתם מרגיש קצת יקר, זאת הוזלה של 90 שקל, פחות מ10 אחוז, ואם תשקללו לקהל את ההנחות מהארגונים, זאת אפילו התייקרות.

שכל אחד יעשה את החישובים שלו, אני לא מבין למה זה צריך להפוך לדיון פילוסופי.
אצלי השאלה אם לקנות מנוי הוא נטו פונקציה של אם אני מאמין שההתנהלות של הקבוצה וההשקעה של האנשים בה היא סבירה פלוס. לדעתי היום היא הרבה מעבר לזה, היום הייתי משלם גם את המחיר של שנה שעברה, ואז לא הייתי מוכן לשמוע עליו.

90% משערים 5 ו7הם מחדשים. הם כמעט סולד אאוט. כמעט אף אחד לא ישלם בהם 1,100. יכלו להוריד את זה בעוד 100 שקל, אבל זה זניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:42 
NARKOTIKA כתב:
red-toro כתב:
Asafas כתב:

עוד רכש אחד שנראה טוב (אחרי אנטל) ועפים פה 5000 מנויים תוך יומיים, אין לך מושג כמה הקהל רעב.

2 אוהדים מהעבודה שלי שאף פעם לא עשו מנוי מתכוונים לעשות השנה.
אנשים רעבים אחרי מה שהיה אצלנו ב 3 השנים האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:52 
1100 שקל לשער 7 זה יקר לטעמי. גם אין מנויים מארגונים השנה.
בקיצור עוד עונה בבית. שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 20:02 
אבי כתב:
NARKOTIKA כתב:
red-toro כתב:
Asafas כתב:

עוד רכש אחד שנראה טוב (אחרי אנטל) ועפים פה 5000 מנויים תוך יומיים, אין לך מושג כמה הקהל רעב.

2 אוהדים מהעבודה שלי שאף פעם לא עשו מנוי מתכוונים לעשות השנה.
אנשים רעבים אחרי מה שהיה אצלנו ב 3 השנים האחרונות

גם אני שמעתי היום מ2-3, שהם לא יחדשו לכדורסל ויעשו לכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
ראבק איזה בכיינים
1100 שקל למחיר הגבוהה של המנוי
יוצא 50 שקל למשחק
כולל דרבי (אוליי פעמיים) כולל ביתר( אוליי פעמיים)
כולל חיפה ( אוליי פעמיים )

אנשים רוצים לאכול את כל העוגה ולעשות דיאטה
בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 20:29 
הוזלה מבורכת אבל המחירים יקרים בעיקר רק ל 2,13
יקשו מאוד את קצב המכירה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

נערך לאחרונה על ידי בוריס בתאריך 21 יוני 2015, 20:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 20:36 
לכו לקנות מנוי, ערימה של קוטרים מייאשים.
נכנס כבירי במקום רמון - זה בטוח מני!
מביאים רכש - מאיפה הכסף?
מורידים מחירים - למה לא כמו מכבי? פייר מאכזבים.
תודה לכבירי קריסיפין ובן זאב על ניקוי האורוות והחשק שהחזרתם לקבוצה הזאת. עכשיו איפה עושים קומבינה להנחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
בכלל, מדברים פה על פוטנציאל גדילה, וזה שהמנויים החדשים עולים יקר. אבל תכל'ס ממילא בשער 5 ו 7 90 אחוז מהמנויים הם מנויים קיימים. פוטנציאל הגדילה הרב ביותר נמצא בשער 8 ולשם יש מחיר מוזל.
ושוב, 950 ש''ח למנוי זה מחיר סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 20:55 
לא להכניס מילים לפה, לא באתי בטענות לאף אחד ואני רחוק מאוד מלעשות את זה
פשוט במצב הזה אני לא רואה איך מביאים 8000 מנויים וזה עצוב כי קיץ כזה לא יחזור

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 21:33 
דעתי שהמחירים סבבה לגמריי..

מצחיק ששנה שעברה היו תגובות של "אין לי בעיה לשלם סכומים כאלו רק שיהיה הנהלה נורמלית ויראו רצינות" או "לפחות אם היו מביאים רכש טוב אז זה שווה את זה"..

אז השנה עשו הוזלה לכל השערים + הביאו רכש שעל הנייר נראה טוב ואני מאמין שיביאו עוד כמה שחקנים + ההנהלה מראה רצינות כמו שלא היה לנו עשור ועדיין אנשים מתלוננים.

רבאק סתכלו על שער 13 - 2 הורים +2 ילדים = 3000 שקל{750 שקל בלבד לכל אחד!!}
שער 8 , שהיה סגור כל העונה, 850 שקל לילד/חייל/סטודנט ו770 להורה + 2 כ"א{או 800 להורה +1}.

אחרי שכל השנים הייתי מנוי ל7 ועונה קודמת לא עשיתי בגלל התנהלות זבל והרגשה של זלזול, אני הולך לעשות מנוי סטודנט לשער 8 וממש אין לי בעיה עם זה. הפוך, מעדיף שהשער הזה יהיה מלא ושלא יסתננו לשם אוהדי היריבה. אומנם כנראה שהשער הזה לא יהיה מלא אבל כולי תקווה שאנשים יבינו שזה חשוב לצבוע באדום את שער 8{ו13} אחרי הביזיון של עונה קודמת.

:hapoel:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 07:29 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
19 כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
19 כתב:
יופי, אז תחליט שגם משחקים נגד קבוצות שהשם שלהן מתחיל בג' ובי' לא מעניינים.

זה נהיה מביך מרגע לרגע.

יופי, אז תחליט גם ש300 משחקי הפינג פונג רגל בין שי אבוטבול לשלומי אזולאי שכלולים במנוי לא מעניינים אותך, ושבעצם כל משחק במנוי יוצא 3 שקל ו41 אגורות.

זה מפעל רשמי של ההתאחדות שהפועל חייבת להשתתף בו, ועולה לה כסף, אז הוא מחושב במנוי. חבל.

אם מחר יודיעו שגביע הטוטו מבוטל שוב, הקבוצה תחזיר לכל האוהדים 18% ממחיר המנוי? בפעם הקודמת שהוא בוטל, למיטב זכרוני, מחירי המנוי דווקא הועלו למחיר הכי גבוה בתולדות המועדון(והליגה?), אמנם בגלל עמלת שכטר, אבל אפילו איתו, לפי התאוריה הזאת, המחיר היה אמור לרדת ב10%.

ובכל מקרה, הויכוח על איך ההנהלה מסתכלת על זה הוא מיותר. הנקודה היא איך אוהד, סביר להניח שאחד שגם ככה בא לרוב משחקי הבית, שמתלבט אם לקנות מנוי או לא מסתכל על זה-והשיקולים הם כמה יעלו המשחקים במסגרת מנוי וכמה אם הוא פשוט יקנה בכל משחק כרטיס-ובהתחשב בזה שבגביע הטוטו מגיעים בערך 20% מהמנויים, סביר להניח שהוא לא סופר את המשחקים האלה. בלעדיהם, הסיבה היחידה שלו לעשות השנה מנוי היא להבטיח שהוא ישב דווקא ב7/5, ושאולי אם תהיה המשכיות בהנחה למחדשים, בעונה הבאה זה גם ישתלם לו כלכלית. מנגד, הוא מתחייב לשלם על כל המשחקים גם אם הוא לא יוכל להגיע אליהם, הוא יצטרך לפחות בחלק מהמשחקים לשלם על הדלק לנתניה או לוותר על עוד משחקים שהוא שילם עליהם, ולקוות שלא נקבל משחק בלי קהל על שקית גרעינים או מצת שנזרקו אל הדשא, כי גם עליו הוא כבר שילם.

אגב, בין מנוי ב100 שקל למנוי ב1100 שקל יש די הרבה באמצע. וגם בין ה600 של חיפה ל1100 שלנו. נגיד, 950 למבוגר ו830 לנוער(שאלה למיטב זכרוניהיו המחירים לפני שטביב הגיע להפועל, כשהם כללו גם את המשחק הראשון במוקדמות אירופה ואז מספר המשחקים שנמכרו אליהם כרטיסים בפחות מ80/40 היה אפסי), עם או בלי הנחה כלשהי למחדשים. 1100 במחירי הכרטיסים של היום זה הצהרת "אל תעשו מנוי".

עקרונית מסכים, אבל העניין הוא שמנוי הוא לא בהכרח בקטע של הנחה, אלא של הבטחת מקום.
שערים 5 ו-7 סגורים למנויים. אם אתה רוצה הליכנס אליהם אתה צריך לעשות מנוי.
שערים 2 ו-13 הם שערים מסומנים. אם אתה רוצה מקום קבוע, אתה צריך לעשות מנוי.
זה הערך המוסף העיקרי של המנוי בשערים הללו, לא ההנחה.
אתה צריך להתייחס למחיר המנוי ביחס למחירי המשחקים בנפרד רק בשער 8.

(וכל זה לא סותר את זה שאני סטודנט עני, והייתי שמח אם זה היה יותר זול)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 816 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: