תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 19:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הסגל וההרכב המסתמן
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
עוז ראלי סגור במכבי חיפה עד כמה שאני יודע.

לעניינינו: מבאס מאוד יהיה אם נחתים את גיא אסולין ולא את מוגרבי. אין ספק שאנחנו יכולים להביא את מוגרבי, ואין אפילו ספק שהוא יתפשר בשכר בשביל לקבל סוף סוף צ'אנס בקבוצה גדולה. זה פספוס גדול.
כפי שאמרתי בשבועות האחרונים, אני ממש לא מבין את הבאזז סביב אנטל, בטח לא בעלויות הכרוכות במידה והן תואמות את אשר פורסם בתקשורת. לשלם על אנטל 600-800 יורו ושכר של 250-300 אלף יורו זה פשע, עם כל הכבוד לו. אם יקדישו את הכסף הזה לשכר בלבד, אפשר להנחית כאן גם בלם זר וגם חלוץ זר ברמה מעל הליגה. הפועל חייבת חלוץ 9 נורמלי, משהו בסגנון של גליינור פלט.

לגבי מרכז המגרש, בהנחה ומשחקים עם שלישיית קישור הפועל צריכה להביא את רייכרט או שחקן בכיר אחר, והשוק הישראלי בעמדה הזאת הוא אולי החלש ביותר (למעט גולסה ושלומי אזולאי אין אופציות, וגם הם לא ממש ריאליים כשמכבי בתמונה), ככה שאם רייכרט אכן על הפרק צריך לעשות מאמצים להביא אותו. בנוסף, הפועל תצטרך שחקן ספסל אחד לפחות לעמדות האלה, כשתום מונד ומיקי סירושטיין הם אכן אופציות מצוינות. סירושטיין יותר קשר אחורי ויכול לשחק בלם, מונד יותר 50-50. בכל מקרה הם לא אמורים לעלות יותר מדי ואם הם זמינים זו תהיה החתמה נכונה מאוד.

דין מורי בלם חלש, מקווה מאוד שלא יגיע לכאן כי מרכז הגנה שלו ושל גוטליב זה ממש לא משהו שהולם את הציפיות כרגע.

איך שלא הופכים את הסיפור הזה, מגיעים למסקנה שאנטל מיותר ברמות אחרות. להשאיל את קלמן, להביא בלם זר וחלוץ זר, ולהחתים את מוגרבי. זו האופציה הטובה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:11 
אנטל שחקן מצוין, יותר טוב ממוגרבי די בקלות. ולפחות לפי מה ששירי אלג'ם טוענת הקבוצה הטורקית שלו מוכנה להעביר אותו בחינם.
מה שכן, מוגרבי הוא שחקן יחסית מוכח בליגה (ככל הנראה הכי מוכח שניתן להביא) כך שעדיף לנו באופן עקרוני להביא אותו ולשמור את משבצות הזרים שנותרו לחלוץ ובלם.
כל זה משתנה אם מצליחים להנחית את שהר או תמוז שהם רמה אחת מעל כל החלוצים שנמצאים כרגע בארץ ולא קוראים להם אלירן עטר.
לגבי עמדת הקשר המרכזי, חייבים להביא מישהו נוסף. כרגע אין לנו אף שחקן קישור טכני שמאפשר לנו מרחב תמרון וגיוון בסגנון המשחק ובמערך. על פניו רייכרט זה אידיאלי מכל הבחינות אבל אם לא גם תום מונד אחלה שחקן.
גיא אסולין מיותר כך או כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
אנטל שחקן עם קבלות. לא הייתי פוסל אותו כל כך מהר. (אבל קודם שיגיע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אנטל שחקן מצוין, יותר טוב ממוגרבי די בקלות. ולפחות לפי מה ששירי אלג'ם טוענת הקבוצה הטורקית שלו מוכנה להעביר אותו בחינם.
מה שכן, מוגרבי הוא שחקן יחסית מוכח בליגה (ככל הנראה הכי מוכח שניתן להביא) כך שעדיף לנו באופן עקרוני להביא אותו ולשמור את משבצות הזרים שנותרו לחלוץ ובלם.
כל זה משתנה אם מצליחים להנחית את שהר או תמוז שהם רמה אחת מעל כל החלוצים שנמצאים כרגע בארץ ולא קוראים להם אלירן עטר.
לגבי עמדת הקשר המרכזי, חייבים להביא מישהו נוסף. כרגע אין לנו אף שחקן קישור טכני שמאפשר לנו מרחב תמרון וגיוון בסגנון המשחק ובמערך. על פניו רייכרט זה אידיאלי מכל הבחינות אבל אם לא גם תום מונד אחלה שחקן.

אני מת על תום מונד, באמת. אבל זה לא שחקן להרכב השנה, ובטח שלא תחליף לרייכרט. בשלישיית הקישור שמסתמנת אנחנו חייבים קשר שמהווה איום התקפי אמיתי, כזה שיודע לעבור שחקן, ורייכרט (כשהוא רוצה) הוא לגמרי שחקן כזה. הוא מהיר מאוד ויכול לעבור שחקן, וזה מאוד מאוד חשוב שתהיה לנו את האופציה הזו. תום מונד הוא שחקן יותר הגנתי, מאוד מזכיר לי את ניר ביטון במשחק שלו - משחק פשוט וחכם, אבל למשבצת היצירתית בשלישיית הקישור אין לו שום קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:20 
נכון, אבל אם רייכרט לא שם (העמדה השלישית בקישור), זה לא שתום מונד יחליף אותו, זה אלטמן שיעשה את זה.

תום מונד מחליף את רייכרט במובן שאם אחד מ2 הקשרים האחוריים נפצע, הוא נכנס לשם.
אני הייתי מביא את שניהם, אבל זה בטח לא פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:24 
Eros Ramazzotti כתב:
הוקיץ' כתב:

אני מת על תום מונד, באמת. אבל זה לא שחקן להרכב השנה, ובטח שלא תחליף לרייכרט. בשלישיית הקישור שמסתמנת אנחנו חייבים קשר שמהווה איום התקפי אמיתי, כזה שיודע לעבור שחקן, ורייכרט (כשהוא רוצה) הוא לגמרי שחקן כזה. הוא מהיר מאוד ויכול לעבור שחקן, וזה מאוד מאוד חשוב שתהיה לנו את האופציה הזו. תום מונד הוא שחקן יותר הגנתי, מאוד מזכיר לי את ניר ביטון במשחק שלו - משחק פשוט וחכם, אבל למשבצת היצירתית בשלישיית הקישור אין לו שום קשר.

מאיפה הסקת שמסתמנת שלישיית קישור? אפשר לשחק עם לינגאנה ופינטילי בקישור המרכזי, אלטמן בומבה ואנטל בקישור ההתקפי ושהר בחוד. (אם וכאשר וכו' וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:25 
אני לא כל כך מסכים. נכון שהוא שחקן שונה מבן רייכרט אבל אני לא רואה את זה בתור דבר כל כך נורא.
הוא מוסיף לך מימד של יכולת מסירה ותיחכום שאין לך כרגע בקישור וגם לא יהיה לך עם רייכרט. גם הדריבל שלו אגב טוב מאוד, אמנם זה לא בא לידי כל כך באשדוד אבל יש לו את זה בגדול.
הבעיה הכי גדולה שלו זה יכולת הבעיטה החלשה (ובכלל היכולת לאיים על השער) וזה באמת בעייתי אבל כמו שאמרתי הוא מפצה על כך במקומות אחרים.
והוא לגמרי לגמרי קשר אמצע. הוא אף פעם לא היה קשר אחורי פרופר.

אגב, אני גם מעדיף את רייכרט, אבל במידה ולא תום מונד הוא האופציה השנייה הכי טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
הוקיץ' כתב:

מאיפה הסקת שמסתמנת שלישיית קישור? אפשר לשחק עם לינגאנה ופינטילי בקישור המרכזי, אלטמן בומבה ואנטל בקישור ההתקפי ושהר בחוד. (אם וכאשר וכו' וכו')

קודם כל אני מניח שזו אופציה סבירה יותר כי זה מערך הרבה יותר מודרני ואהוב על מאמנים ספרדים, וגם כי הביאו את פינטילי שהוא קשר אחורי פרופר, שזה משהו שחייבים במערך הזה.
בכל מקרה זה לא ממש משנה - גם אם נשחק 4-2-3-1 לינגאנה ופינטילי לא מספיקים. עצם העובדה שעולה השאלה האם להשאיל את לינגאנה מלמדת על כך שעם כל הציפיות שלנו זה לא הולך להיות פוגבה. אתה לא יכול להתחיל עונה עם פינטילי, לינגאנה וניר לקס. צריך עוד שחקן משמעותי על העמדה הזאת, ורייכרט יושב שם בול. רייכרט ומונד/סירושטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אני לא כל כך מסכים. נכון שהוא שחקן שונה מבן רייכרט אבל אני לא רואה את זה בתור דבר כל כך נורא.
הוא מוסיף לך מימד של יכולת מסירה ותיחכום שאין לך כרגע בקישור וגם לא יהיה לך עם רייכרט. גם הדריבל שלו אגב טוב מאוד, אמנם זה לא בא לידי כל כך באשדוד אבל יש לו את זה בגדול.
הבעיה הכי גדולה שלו זה יכולת הבעיטה החלשה (ובכלל היכולת לאיים על השער) וזה באמת בעייתי אבל כמו שאמרתי הוא מפצה על כך במקומות אחרים.
והוא לגמרי לגמרי קשר אמצע. הוא אף פעם לא היה קשר אחורי פרופר.

אגב, אני גם מעדיף את רייכרט, אבל במידה ולא תום מונד הוא האופציה השנייה הכי טובה.

הוא קשר אמצע, אני מסכים, למרות שבאשדוד הוא שיחק לפעמים כאחורי פרופר.
הוא עדיין שחקן שונה מבן רייכרט והוא אפילו לא קרוב להיות איום התקפי כמו רייכרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:40 
אנטל שחקן מצוין ואני יכול להבין למה מעדיפים אותו על פני איזה חלוץ זר על העץ. אסולין באמת מיותר בסיטואציה כזאת, ויצור קישור התקפי עמוס מדי.
בלם זר מנוסה ברמה גבוהה זה בגדר חובה לדעתי, מקווה שנביא אחד כזה כמה שיותר מהר. בלי הימורים על קלמן או על כל מיני ישראלים חלשים.
על חלוץ בינוני בהרכב (סטייל ביטון/תורג'מן) אני יכול להתפשר בתחילת העונה, בהנחה ששהר לא ריאלי ושלא יקרו כל מיני ניסים אחרים. ברור שזה לא אידיאלי אבל אני יכול לחיות עם זה, פחות קריטי בעיני מנושא הבלם - מה גם שסטטיסטית אחוזי ההצלחה של בלמים זרים בארץ גבוהים בהרבה מחלוצים זרים (הרבה יותר קשה להביא חלוץ זר על רמה מאשר בלם זר על רמה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
1. מגן ימני - אבו עביד
2. קשר התקפי - ליביו אנטל
3. בלם זר - עדיפות לארסו שכבר מכיר את הליגה
4. חלוץ ישראלי - טוטו/שהר/תורג'מן/עמאשה/ביטון בסדר הזה
5. להשאיר את פלאח כך שבמקרה הצורך הוא יעלה כבלם וגוטליב כקשר אחורי.
6. את קלמן אפשר להשאיל לשנת התחשלות, אולי נרוויח בלם להרבה שנים קדימה.

אם ממש רוצים וזה לא פוגע במסגרת התקציב אז גם להוסיף את אסולין בשביל שאולי יצא ממנו משהו אחרי כל השנים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
אני לא ראיתי את אסולין משחק, אבל יש כאן נחרצות שהוא דרעק. זה מבוסס שהוא לא שחקן? פעם הוא הרי היה אחד הכישרונות הטובים בברצלונה, מניח שמדבר כזה לא יכול לצאת חוסר שחקן או פוטנציאל. אחרי הכל, לא ראיתי עשרות שחקני נוער ישראלים או בוגרים, ש"שורדים" שנים בליגה הספרדית, גם אם השניה.
אני יודע שקריספין מאוד מחזיק ממנו ומאמין בו. עד כמה שהתרשמתי, קריספין מבין דבר או שניים בכדורגל(בניגוד לברקוביץ' המבין הגדול, הוא מדבר לעניין ומקצועי יותר) האם דעתכם הרעה על אסולין, לא רואה ממטר את דעתו של קריספין או אנשי מקצוע נוספים? לי דווקא יש הרגשה שיכול להיות פה שיחוק. בלא הרבה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
העניין הוא שהוא לא שיחק רציף\הראה משהו בשום קבוצת בוגרים עד כה. ככה שאף אחד לא יודע באמת איך הוא והוא בגדר סימן שאלה וסיכון לא קטן, בטח בסכומים שסביר שהוא דורש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 21:39 
kobster כתב:
1. מגן ימני - אבו עביד
2. קשר התקפי - ליביו אנטל
3. בלם זר - עדיפות לארסו שכבר מכיר את הליגה
4. חלוץ ישראלי - טוטו/שהר/תורג'מן/עמאשה/ביטון בסדר הזה
5. להשאיר את פלאח כך שבמקרה הצורך הוא יעלה כבלם וגוטליב כקשר אחורי.
6. את קלמן אפשר להשאיל לשנת התחשלות, אולי נרוויח בלם להרבה שנים קדימה.

אם ממש רוצים וזה לא פוגע במסגרת התקציב אז גם להוסיף את אסולין בשביל שאולי יצא ממנו משהו אחרי כל השנים האלו.

שכחת שצריך קשר אמצע מאחר שלינגאנה ופינטלי לא יכולים למלא 2 עמדות במשך עונה שלמה שהמחליף היחיד שלהם זה רז נחמיאס
צריך מישהו כמו רייכרט או חנן ממן
לא מסכים שאסולין מיותר הוא ירחיב לנו את הסגל וזה מעולה מה גם שהוא לא בא בסכומי עתק
לא יודע מי יהיה המגן המחליף לשיימן אבל יש זמן ופרפקציוניזם הורג

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
נשמע לי הזוי להשאיל את לינגאנה שאומרים עליו רק דברים טובים והוא משחק בעמדה שכמעט הכי בעייתי להביא שחקן ברמה, גם אחרי ששילמו עליו לא מעט כסף. גם אם רייכרט יבוא זו בסך הכל תוספת נחוצה על פינטילי ולינגאנה, הוא לא יכול לבוא במקומו ובטח אם רייכרט לא יגיע אי אפשר לשחרר אותו. קלמן לעומת זאת מבחינת רזומה רחוק מאוד מהרמה של שאר ההחתמות (שחקן מחליף בליגה ההונגרית החלשה), גם השכר שלו מעיד על המעמד שלו. אנחנו חייבים בלם זר בשיעור קומה ליד ילדים כמו אבו עביד וגוטליב, ושחקן מוכח ברמה גבוהה כמו ארסו נופל בדיוק למשבצת הזו.

אמנם מבחינת עמדות כנראה שחלוץ זר יותר נחוץ מקשר התקפי, אבל אם יש סיטואציה שאפשר להביא שחקן כמו אנטל אז החשבון לגבי העמדות תופס תפקיד יותר משני לדעתי. כמו שקשטן לא רצה להביא את אריק פריירה כי הוא לא ישב לו בול על העמדה ואחר כך אכלנו את הלב על זה באופן מאוד צפוי. מה שמעניין אותי אצל אנטל זה שבבית"ר מעריצים אותו ואומרים שהוא עשה הכל על המגרש חוץ מלכבוש, אבל זה שחקן שכבר הראה שהוא יודע לתת מספרים ולפני שנה ברומניה הוא סיים עונה עם 15 שערים ו-8 בישולים. זה שחקן עם סיכוי גבוה להיות אחד מ-5, 10 השחקנים הכי טובים בליגה, על הזדמנות כזאת אסור לדלג.

הייתי מעדיף אם פשוט במקום אסולין היו מביאים את מוגרבי אבל אם שאר המועמדים (אנטל, ארסו, אבו עביד) יחתמו, בנוסף להחתמות שכבר נעשו, זה לגמרי משהו שאני יכול לחיות איתו. כשיש בקישור ההתקפי שחקנים כמו אנטל, בומבה ואלטמן, הסיכון שטומן בחובו ההימור עליו הוא יותר כלכלי והרבה פחות סיכון מקצועי (פחות בונים עליו ויש אלטרנטיבות מספיק טובות בעמדה שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
מתוך ה-15 שערים שלו 6 היו בפנדלים, רק אומר. הוא כן יכול לתת מספרים אבל אל תצפו למספר דו ספרתי של שערים.
אני לא בטוח שהוא שחקן ששווה לשנות בשבילו דרך חשיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 22:18 
זה נכון שהוא היה פנדליסט, אבל גם 9 שערי שדה בעונה לשחקן אגף זה המון. בעונות קודמות היו לו 5-7 שערים בעונה באופן די קבוע (שזה יותר משער עצמי) בקבוצות צמרת ברומניה, וכבר אמרנו שהליגה הרומנית יותר טובה מבארץ. לא בונה עליו בתור מגה סקורר אבל הוא לא פראייר. הוא כן שחקן בכיר מאוד ברומניה שאם לא ההצעה מטורקיה כנראה היה חותם בסטיוואה (שהיא קבוצה קבוצה).
סה״כ אני חושב ששלושת הרומנים זה שחקנים שלא מגיעים לפה כל יום מבחינת קאליבר, ויכולים להגיע רק בזכות סיטואציות שנוצרו. אנטל ופינטילי לפני שנה היו שווים לפחות פי 3 ממה שהפועל אמורה לשלם להם (אם וכאשר אנטל יחתום), ועל הערך של בומבה דובר מספיק גם פה וגם ברומניה.
זה ממש לא מבטיח הצלחה אבל אלו לא זרים טריוויאליים, בטח לא להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 22:21 
בעניי אנטל שחקן ענק,ראיתי אותו תמיד בביתר וממש התלהבתי ממנו.
השאלה במסגרת התקציב כמה שחקנים אנחנו עוד יכולים להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 02:56 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי הבאת גיא אסולין יכול להיות שיחוק גדול. מהמעט שאני זוכר שראיתי ממנו בנבחרות הצעירות (אף אחד לא ראה אותו באמת לאחרונה) יש לו פוטנציאל וכשרון נדיר. אני גם סומך על קריספין שהראה שיש לו כשרון למציאת כשרונות. עצם זה שגיא "בן הטיפוחים" שלו, יכול רק לעזור. מה גם שהוא אמור להגיע בהעברה חופשית ולא במשכורת ממש גבוהה. מה כבר יש להפסיד?
חוץ מזה שבטח יעזור בחדר ההלבשה ישראלי דובר ספרדית, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
לא מובן לי אם אסולין מגיע לספסל או להרכב, ואם להרכב אז לאיזו עמדה.
אסולין, שאני מניח שתופס מעצמו שחקן בכיר לליגה הישראלית, יסכים להגיע להפועל תל אביב כשחקן ספסל?
ואם יגיע כשחקן הרכב, לאיזו עמדה? לעמדת הקיצוני הימני אנטל ככל הנראה מגיע, ונראה שאם הוא ישחק מתחת לחלוץ יהיה לנו מרכז קישור די רך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 11:21 
RedFox יש משהו חדש ברומניה בנוגע לאנטל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 11:07 
Yalla Hapoel כתב:
RedFox יש משהו חדש ברומניה בנוגע לאנטל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 11:23 
לפי צצניפר אבו עביד מגיע לשחק כבלם, כנראה ישמש כגיבוי בהגנה ולמגן הימני.
זה אומר שצריך להגיע עוד מגן. ואם זה לא יהיה גבאי, כנראה שליאור לוי ( :ANG1: ) נשאר האופציה הכי טובה בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
זה אומר שצריך להגיע עוד מגן. ואם זה לא יהיה גבאי, כנראה שליאור לוי ( :ANG1: ) נשאר האופציה הכי טובה בשוק.

לא בטוח שצנציפר יודע. ממה שנאמר פה מיודעי דבר, אבו עביד ישחק מגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 11:26 
arik8989 כתב:
אסולין, שאני מניח שתופס מעצמו שחקן בכיר לליגה הישראלית, יסכים להגיע להפועל תל אביב כשחקן ספסל?
ואם יגיע כשחקן הרכב, לאיזו עמדה? לעמדת הקיצוני הימני אנטל ככל הנראה מגיע, ונראה שאם הוא ישחק מתחת לחלוץ יהיה לנו מרכז קישור די רך.

ב-4-2-3-1 החלק של שליישית הקישור ההתקפית יהיה אנטל-אלטמן-בומבה
קחו בחשבון שאנטל יכול לשחק גם כחלוץ מרכזי בעת הצורך ואז אסולין יכול להיכנס. חוץ מזה, יש גם את ספורי ושגיב יחזקאל כאופציות. אני לא יודע מה האיכויות של בומבה, אבל למרות שאף אחד לא באמת מכיר אותו, די ברור שגיא אסולין יביא אלמנט שמאוד חסר בסגל הנוכחי - דריבליסט מהיר שיכול לעבור שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
arik8989 כתב:

ב-4-2-3-1 החלק של שליישית הקישור ההתקפית יהיה אנטל-אלטמן-בומבה
קחו בחשבון שאנטל יכול לשחק גם כחלוץ מרכזי בעת הצורך ואז אסולין יכול להיכנס. חוץ מזה, יש גם את ספורי ושגיב יחזקאל כאופציות. אני לא יודע מה האיכויות של בומבה, אבל למרות שאף אחד לא באמת מכיר אותו, די ברור שגיא אסולין יביא אלמנט שמאוד חסר בסגל הנוכחי - דריבליסט מהיר שיכול לעבור שחקנים.

בנתיים אנטל לא הגיע לארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 11:47 
ואנחנו לא יודעים אם גיא אסולין יכול לעבור שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
רשום שאבו עביד ישחק כבלם, בנוסף לבלם זר שיצורף בהמשך, כנראה הצרפתי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 11:54 
dino כתב:
NARKOTIKA כתב:

לא בטוח שצנציפר יודע. ממה שנאמר פה מיודעי דבר, אבו עביד ישחק מגן.

מי פה הם יודעי דבר?
אולי זה לא יהיה נכון, אבל בטוברוק הוא באמת שיחק כבלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
כתוב שחיפה עומדת לשחרר את כליבאת, הוא עוד אופציה מצוינת לשחקן אגף.
פשוט לא מבין למה מתעקשים על אנטל שיש שחקני אגף לא רעים ישראלים בשוק ואין כמעט באף תפקיד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 292 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: