תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מזה שבאופן טבעי השאלה הזו עולה, אי אפשר ממש להתחמק מזה.
הבאת בסופשבוע האחרון שחקנים בקרוב ל-10 מיליון שקל עלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 16:27 
אני בכלל לא בטוח שאין מישהו נוסף שמכניס כסף לקבוצה, אבל דבר אחד ברור לי: אנשים כמו בארי בן זאב, ניר ענבר וגם אמיר כבירי מההתרשמות שלי ממנו - לא היו נשארים שנייה אחת אם היו פה קומבינות והמשך של מדיניות התקציב על כסף שלא קיים. בניגוד ללובין, מורדי, רמון, תאומים והחונטה שנזרקה מהמועדון, אלה אנשים שאני סומך עליהם בעיניים עצומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 16:29 
היה ברור שיתחילו לשאול שאלות (למרות שגם אני קיוויתי שזה יתעכב עוד טיפה)
סך הכל לא מעט אנשים חיו טוב עם זה שאנחנו על הקרשים, גם לגרמנים הרבה יותר נוח להמשיך לקחת אליפויות על "איתוראן קריית שמונה"
מה שכן, לפחות התחילו עם החפירות רק אחרי שהסגל כבר כמעט גמור, אחרי שהגיע צוות מקצועי חדש ואחרי שעשו ניקוי אורוות רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 16:46 
תום סוייר, אתה מאוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 16:47 
לא עקבתי וגם לא מתכוון לנתח את פירוט החישוב ב-NRG שהתקציב שלנו הוא 28 מליון.
ברור שמישהו הכניס כסף. אבל לא מדובר בקפיצת מדרגה. האם זה ויצמן או מישהו אחר שגם רוצה להישאר חסוי מטעמיו זה כבר פחות חשוב.
העיקר שזה אינו מישהו שיש לו השפעה גדולה בקבוצה.פרט, אולי, לויצמן שהשפעתו אינה ברורה אבל נראית לא מזיקה.
יתכן שמישהו הביא כסף, לדוגמא, לבומבה, בהבטחה שירוויח כשזה ימכר ובלי להשפיע האם ימכר. ויתכן שלא. לא מענין, כי הניהול טוב והכל נעשה בשיקול דעת.

יותר חשוב שההתנהלות (כמו, כנראה, יום אימונים ארוך) נראית מרשימה גם אם יתברר שהיו שגיאות פה ושם. נקווה שגם יהיה מזל ויהיו פירות הולמים.
בקטנה, אחד מהדברים היפים בהתנהלות הוא ששלב הניקוי בוצע כשאלה שהועזבו עזבו בקלות יחסית כי מבחינתם להפועל "אין כסף" ולכן פחות אטרקטיבית והתפשרו יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 16:49 
Fez כתב:
כל ההתעסקות הזאת ב-"מאיפה הכסף" נהייתה אובססיבית לחלוטין. הכתבה בערוץ הספורט היא אולי הכתבה הרביעית שאני רואה בנושא הזה ביומיים האחרונים, וזה עוד מבלי להתייחס לכל השמועות מסביב.
הכניסה המוגזמת הזאת לכיס של אנשים היא מזיקה ויכולה רק לפגוע בנו.

בכל הארץ כבר התרגלו שיש גניבות וקומבינות בכדורגל כבר שנים, אז לא מסתדר להם קבוצה שמתנהלת בצורה הגיונית בהתאם להכנסות שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:04 
מושקוביץ כתב:
Fez כתב:
כל ההתעסקות הזאת ב-"מאיפה הכסף" נהייתה אובססיבית לחלוטין. הכתבה בערוץ הספורט היא אולי הכתבה הרביעית שאני רואה בנושא הזה ביומיים האחרונים, וזה עוד מבלי להתייחס לכל השמועות מסביב.

בכל הארץ כבר התרגלו שיש גניבות וקומבינות בכדורגל כבר שנים, אז לא מסתדר להם קבוצה שמתנהלת בצורה הגיונית בהתאם להכנסות שלה.

האמת שאני כל הזמן שואל מאיפה הכסף, מי הבעלים.
להזכירכם בקרה תקציבית עוד לא עברנו!

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:13 
Tom Sawyer כתב:
מושקוביץ כתב:
Fez כתב:

האמת שאני כל הזמן שואל מאיפה הכסף, מי הבעלים.
להזכירכם בקרה תקציבית עוד לא עברנו!

יש לך סיבה להניח שלא נעבור ? קודם כל, על פניו ניכר שהמועדון מתנהל כלכלית הרבה יותר טוב מהשנים האחרונות. וגם אם לא, זאת לא אותה בקרה תקציבית שלקחה ערבויות שלא קיימות מנתניה או משהו ?
סתם אנשים בארץ התרגלו שעל כל שחקן ששווה מאה אלף אז משלמים מאתיים כי פה צריך עמלה לסוכן ושם צריך ארביטראז' למאמן וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ מה קרה שנהיית כזה אופטימי? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 17:42 
הללי ב103: "לא מבין איך קבוצות קקמייקה בלי בעלים מחתימות שחקנים וחיפה מחתימה את סאן מנחם"
מי ייתן שהקבוצה שלך תמשיך לשקוע יא זיבלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:24 
RedFox כתב:
מושקוביץ מה קרה שנהיית כזה אופטימי? ;)

לא יודע אם אופטימי אבל אני משתדל להיות הוגן, למרות שכמה משתמשים פה לא שמים לב. יש דברים שמפריעים לי ומטרידים אותי ואני לא מפחד לדבר עליהם.
זה שאולי לא נעבור בבקרה.... אני באמת לא רואה מצב כזה. לא השנה בכל אופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:25 
pogi כתב:
הללי ב103: "לא מבין איך קבוצות קקמייקה בלי בעלים מחתימות שחקנים וחיפה מחתימה את סאן מנחם"
מי ייתן שהקבוצה שלך תמשיך לשקוע יא זיבלון

בקונטקסט של המונולוג שלו הוא התכוון להגיד שחיפה הם אלה שלא בסדר, לא הקבוצות האחרות. יצא לו קצת מעפן, זה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
תום סוייר, אתה מאוס

וזה עוד אנדרסטייטמנט.מאוס זו לא מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:33 
אני באמת מרגיש שהפורום פה עבר ממצב של חשדנות וספקנות מוחלטת להתאהבות מעל הראש תוך שבוע. ממצב שבו ההנהלה כושלת והכל קומבינות של רמון ומני וייצמן וההוא בפרונט וההוא מאחורי הקלעים, למצב שבו יש כבר "דרך חדשה" ו"מועדון חדש", כאילו שההתנהלות הקודמת היא כבר היסטוריה נשכחת. אז נכון שזה נראה ומריח טוב, אבל אנחנו בקיץ, עוד לא עברנו בבקרה, עוד לא הושלם הסגל ולא התחילו לצוץ ההדלפות. כל זה כשברקע נזרקים סכומי כסף גדולים, כאלו שלא חשבנו שיגיעו ובעבר סיבכו אותנו מאד, בלי שאנחנו מבינים איך קרה הדבר ומי באמת עומד מאחורי הכסף. לא יהיה נורא אם נמשיך להעלות ספקות וחשדות, לא כדי להגיד "אמרנו לכם" בסוף, סתם כדי לתאם ציפיות ולהבין מה קורה. באופן אישי אני גם מרוצה וגם מלא ציפייה, אבל בהחלט חושד שלסיפור הזה יכול להיות גם אמצע וסוף פחות טובים, מהסג שכבר התרגלנו לראות מעל מדורי הספורט בשנים האחרונות.
אגב, לובין עוד פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:35 
בר קולמוסא כתב:
אני באמת מרגיש שהפורום פה עבר ממצב של חשדנות וספקנות מוחלטת להתאהבות מעל הראש תוך שבוע. ממצב שבו ההנהלה כושלת והכל קומבינות של רמון ומני וייצמן וההוא בפרונט וההוא מאחורי הקלעים, למצב שבו יש כבר "דרך חדשה" ו"מועדון חדש", כאילו שההתנהלות הקודמת היא כבר היסטוריה נשכחת. אז נכון שזה נראה ומריח טוב, אבל אנחנו בקיץ, עוד לא עברנו בבקרה, עוד לא הושלם הסגל ולא התחילו לצוץ ההדלפות. כל זה כשברקע נזרקים סכומי כסף גדולים, כאלו שלא חשבנו שיגיעו ובעבר סיבכו אותנו מאד, בלי שאנחנו מבינים איך קרה הדבר ומי באמת עומד מאחורי הכסף. לא יהיה נורא אם נמשיך להעלות ספקות וחשדות, לא כדי להגיד "אמרנו לכם" בסוף, סתם כדי לתאם ציפיות ולהבין מה קורה. באופן אישי אני גם מרוצה וגם מלא ציפייה, אבל בהחלט חושד שלסיפור הזה יכול להיות גם אמצע וסוף פחות טובים, מהסג שכבר התרגלנו לראות מעל מדורי הספורט בשנים האחרונות.
אגב, לובין עוד פה?

יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
אגב, לובין עוד פה?

מסכים.
החשדנות היא טבעית ותיהיה קיימת עד שיוכח אחרת בטווח הארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 18:51 
Mindfulness
כשחרא מתבאסים כשטוב מאושרים.
מוות לרציונאליות כשמדובר בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 19:15 
בר קולמוסא כתב:
אגב, לובין עוד פה?

לא מסכים.
ראיתי לא מעט אוהדים פה שאכן תוהים לגבי כל מיני דברים לא ברורים כמו מבנה הבעלות והגידול הפתאומי בתקציב. עלו כל כך הרבה חששות כאלה עד שההנהלה החליטה לקיים מפגש פתוח לאוהדים.
במידה ובמפגש זה לא נקבל תשובות ראויות אני מניח שלא יחסכו ביקורות כמו שלא חסכו ביקורות מאף אחד בעבר.
כרגע לא נתנו לנו סיבה מספיק טובה להעביר ביקורת כלשהי ואני לא רואה איך חשדנות אוטומטית תועיל לנו במשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
דף הפייסבוק הרשמי של עומרי אלטמן:
https://www.facebook.com/OmriAltmanHTA
מוזמנים לתת לייק ולאחל לו בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
לי זה נראה שכתבות "מאיפה הכסף" מגיעות מכיוון המועדון, כתגובה לכל הלחשושים על הזרמת כספים מבחוץ (שלא בטוח שהם לא נכונים) והטלת ספקות ביכולת לעמוד ברכישות וההתחייבויות.
אפשר ללמוד על זה גם מההדלפות לגבי העלויות המדויקות של כל שחקן, בשילוב עם התנחפות די בוטה בגוף הכתבות (כמיטב המסורת בתקשורת הספורט האינטרסנטית בארץ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
אגב, בהודעת המועדון לגבי המנויים, ישנה הודעה רשמית להצטרפות החזיות.
ככל הנראה מדובר בחזיות. "ציוד ניטור". תודה על ההתחשבות ברגשות הציבור :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 00:39 
יובל כתב:
לי זה נראה שכתבות "מאיפה הכסף" מגיעות מכיוון המועדון, כתגובה לכל הלחשושים על הזרמת כספים מבחוץ (שלא בטוח שהם לא נכונים) והטלת ספקות ביכולת לעמוד ברכישות וההתחייבויות.
אפשר ללמוד על זה גם מההדלפות לגבי העלויות המדויקות של כל שחקן, בשילוב עם התנחפות די בוטה בגוף הכתבות (כמיטב המסורת בתקשורת הספורט האינטרסנטית בארץ).

נשמע הגיוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 00:48 
עד שאני לא רואה את החזיות עם חולצת I am hapoel אני לא מאמין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 05:52 
סמל אישי של המשתמש
בישראל היום רשום שהפועל מעוניינת בבלם אביאן סדריק קמבון בן 28

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 06:14 
סמל אישי של המשתמש
אם אכן תקציב הרכש מבוסס על זה שחלק מדמי ההעברה נשלם בעתיד, זה לא באמת שונה מעונת סומכים על רב"ש שלקחנו הלוואות ונתקענו עם העמוסים והזגורים שאף אחד לא רצה לקחת. על הנייר הרכש נראה הרבה יותר מבטיח ועם פוטנציאל, אבל אם למשל פינטילי קורעה את הרצועה הצולבת במשחק הבכורה שלו ועד סוף החוזה הוא יהיה צל של שחקן כדורגל, אנחנו נהיה תקועים איתו כי את החוזה הדי יקר ואת דמי ההעברה שלו נצטרך להמשיך לשלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 06:24 
ספציפית פינטלי אין דמי העברה.
אבל הכוונה ברורה. בכל מקרה, כמעט כל המועדונים בעולם מחלקים לתשלומים.
הכל שאלה אם יש מאחורה מישהו שמתכוון לשלם את זה גם במידה ולא יהיה, כלומר לוקח את הסיכון. אנחנו מאמינים שהפעם כן, אולי זה נאיביות, אבל זה מה יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 06:34 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
אם אכן תקציב הרכש מבוסס על זה שחלק מדמי ההעברה נשלם בעתיד, זה לא באמת שונה מעונת סומכים על רב"ש שלקחנו הלוואות ונתקענו עם העמוסים והזגורים שאף אחד לא רצה לקחת. על הנייר הרכש נראה הרבה יותר מבטיח ועם פוטנציאל, אבל אם למשל פינטילי קורעה את הרצועה הצולבת במשחק הבכורה שלו ועד סוף החוזה הוא יהיה צל של שחקן כדורגל, אנחנו נהיה תקועים איתו כי את החוזה הדי יקר ואת דמי ההעברה שלו נצטרך להמשיך לשלם.

פשוט התנהלות מביכה, לא מבין איך מחתימים שחקנים עם רצועות, כבר מזמן ידוע שזה סיכון כלכלי שאסור לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 06:45 
החתול של שרדינגר כתב:

״רכש שמבוסס על דמי העברה שנשלם בעתיד - לא שונה מלקחת הלוואות״ איך?
במקרה הראשון פורסים לתשלומים בשביל לא לשלם הכל במכה אחת.
במקרה השני לוקחים כסף לא שלנו ולוקחים את הסיכון שהשחקן יצטרך להחזיר את הכסף הזה במכירה/אירופה/מה שלא יהיה.

לא מצליח להבין איך 2 הדברים האלה לא שונים לדבריך. דבר שני לפי הכתבות שרצו פה בימים האחרונים כל העברות הגדולות שולמו במכה אחת ולא פרסו לתשלומים.
ושוב לפי מה שכתוב העברות היחידות האלה הן של בומבה ואחת צפויה של אנטל. (הרוש חופשית, פינטילי חופשית, אנטמן חופשית)

בקשר לעובדה שמשכורות משלמים כל חודש ואם השחקן נפצע צריך להמשיך לשלם אותן זה תמיד היה ככה ותמיד יהיה ככה ויש ביטוחים ואין מה לעשות זה חלק מסיכונים ידועים בכל קבוצת כדורגל.
זה יכול לפגוע בתקציב של שנה הבאה אם יקרה דבר כזה אבל זה לא יכניס את הקבוצה לחובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 06:48 
החתול של שרדינגר כתב:

שנתת2015 לאזאזאל! אין ביטוח שמבטח שחקנים וקבוצות על פציעות כאלה? במידה והשחקן נפצע פציעה שגומרת לו את העונה אז הביטוח משלם את המשכורת שלו(אם זכרוני אינו מטעה אותי קיים דבר כזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יוני 2015, 06:57 
בלם מטר 83 ליד עוד בלם יחסית נמוך?
לא נשמע טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: