אנטיגונה כתב:
שער 2 היה 2090 בעונה שעברה.
הוזלה של 19 אחוז.
2090 למנויים חדשים, 2000 למחדשים.
redrony כתב:
יובל כתב:
מנוי למחדש בשערים 5/7 עלה בעונה שעברה 1140 והעונה 950, הוזלה של 17%. לא יודע איך זה יוצא 45 (יותר כמו 50), אבל המחיר הזה הוא באמת בסדר גמור.
מנוי למחדש בשערים 2/13 עלה בעונה שעברה 2000 והעונה 1690, הוזלה של 15.5%.
יש מבצעים גדולים בשערים 8 ו-13 שמספקים אופציות נגישות וזולות לרכישת מנוי. מחירים קצת יותר זולים בשער 8, מבצעים למשפחות, בשער 13 במבצעים של הורה + 2 ילדים ו-2 הורים + 2 ילדים המחירים מאוד מאוד זולים, בערך חצי ממה שזה היה עולה בעונה שעברה.
אולי היה אפשר להוריד קצת את המחירים למנויים חדשים בשערים 5/7, כי גם ככה רוב המנויים בשערים האלה הם מחדשים ואין הרבה מקומות פנויים למנויים חדשים בשערים האלה.
הכל נכון, אבל גם המחירים לבודדים ב 2/13 הוא מאוד יקר. אין סיבה שהם ישלמו 100 שקל למשחק במסגרת מנוי (שוב, אני מתייחס רק למשחק ליגה).
השאיפה בעיניי צריכה להיות אצטדיון מכור חוץ מ-10-11, 12 וחצי אלף מנויים.
יש סיבה, הם מקבלים מקום מובטח ביציע מסומן, מתחת לגג, הם יודעים באיזה כסא הם יושבים כל העונה, יכולים להגיע דקה לפני השריקה. 90-95 פר משחק למנוי כזה זה בסדר גמור, והוזלה של למעלה מ-300 שקל במחיר המנוי זה יפה מאוד.
הדבר היחיד שהיו צריכים לשנות לדעתי זה להוריד ב-70-80 שקל את המחיר למנוי חדש ב-5/7, רק בגלל שגם ככה אין הרבה מקומות פנויים למנויים חדשים בשערים האלה אז ההכנסות מהוזלה כזאת ייפגעו מעט מאוד, לפחות למראית עין ובשביל ההרגשה הטובה. חוץ מזה המחירים סבירים לגמרי ונראה לי שקצת שכחו שעדיין המועדון מתבסס על ההכנסות העצמיות שלו שמתוך זה המנויים הם מקור ההכנסה העיקרי.