19 כתב:
מושקוביץ כתב:
מושקוביץ כתב:
זה עוד משהו שאני לא אוהב, ואני מתנצל מראש בפני השמש והירח שלי המשתמש האדס על זה שאני הולך להתלונן עוד פעם, אבל כל השאלות האלה שעולות פה (איך מחדשים, מי זכאי לחדש, האם אפשר לחדש בין שערים, וכו') זה שאלות שהיו עולות בסיעור מוחין של רבע שעה בהנהלת המועדון ויכלו להוציא להן תשובות יחד עם הפירסום, אבל כרגיל בכל מה שקשור למנויים הפועל בעיקר יודעת לקחת כסף ולא לתת הסברים לאנשים שהם עצמם קראו להם לדגל.
רציתי רק להביא לידיעת הציבור, עושה רושם שהמנהל של עמוד הפייסבוק של המועדון נמצא בפוסט של המחירים ועונה על שאלות עכשיו, יש שם הרבה תשובות לשאלות שנשאלו פה ושעוד יישאלו.
https://www.facebook.com/HapoelTelAvivF ... %22O%22%7D אם כמו שהוא טוען, ואין לי זמן לבדוק, מחדש מקבל הוזלה של 17% ומחיר משחק הוא 45 שקל, אז אני לא רואה מה הבעייה הגדולה.
מנוי למחדש בשערים 5/7 עלה בעונה שעברה 1140 והעונה 950, הוזלה של 17%. לא יודע איך זה יוצא 45 (יותר כמו 50), אבל המחיר הזה הוא באמת בסדר גמור.
מנוי למחדש בשערים 2/13 עלה בעונה שעברה 2000 והעונה 1690, הוזלה של 15.5%.
יש מבצעים גדולים בשערים 8 ו-13 שמספקים אופציות נגישות וזולות לרכישת מנוי. מחירים קצת יותר זולים בשער 8, מבצעים למשפחות, בשער 13 במבצעים של הורה + 2 ילדים ו-2 הורים + 2 ילדים המחירים מאוד מאוד זולים, בערך חצי ממה שזה היה עולה בעונה שעברה.
אולי היה אפשר להוריד קצת את המחירים למנויים חדשים בשערים 5/7, כי גם ככה רוב המנויים בשערים האלה הם מחדשים ואין הרבה מקומות פנויים למנויים חדשים בשערים האלה.
הכל נכון, אבל גם המחירים לבודדים ב 2/13 הוא מאוד יקר. אין סיבה שהם ישלמו 100 שקל למשחק במסגרת מנוי (שוב, אני מתייחס רק למשחק ליגה).
השאיפה בעיניי צריכה להיות אצטדיון מכור חוץ מ-10-11, 12 וחצי אלף מנויים.