תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 816 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנויים
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
יקר וחבל
והשאלה המתבקשת, מה עם כל הארגונים למינהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
מכבי וחיפה מוכרות ביותר זול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:14 
יקר מדי - גם ה-950 - אין שום סיבה לקחת מחירים כאלה.
ויותר גרוע, מנויים חדשים (ואני מניח שרוצים להוסיף לפחות 4000 כאלה) צריכים לשלם מחירים גבוהים מאוד.
כל הכבוד על מה שעשו עד עכשיו, אבל המחירים האלה לא לעניין. שוב יריתו את כולם לארגונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
השנה לא יהיו יותר "מנויי ארגונים" אך הנהלת הקבוצה תאפשר למנויים ותיקים שהחזיקו במנוי מאחד הארגונים להיחשב כ"מנויים ותיקים" וליהנות מההנחה השמורה ל"מנוי ותיק".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:19 
והנה הרסו הכל, כמה טמטום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מנויים
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
מבאס, בעיקר לאור ההתנהלות הנכונה עד עכשיו. אם המטרה היא להחזיר את האמון של האוהדים ולהגדיל את כמות המנויים לאזור ה 10 אלף היה עדיף להוריד עוד טיפה את המחירים ל 850 למחדשים ו 950 לחדשים או לבטל את עניין המחדשים ולעשות 950 לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
השנה לא יהיו יותר "מנויי ארגונים" אך הנהלת הקבוצה תאפשר למנויים ותיקים שהחזיקו במנוי מאחד הארגונים להיחשב כ"מנויים ותיקים" וליהנות מההנחה השמורה ל"מנוי ותיק".

עוד יותר מקומם! מילא לא היו ארגונים אבל המחיר היה יורד משמעותית, אז גם אין צורך בארגונים בשביל הנחה לא גדולה. אבל גם לבקש מחיר כזה וגם למנוע מכירה דרך הארגונים?
וברור שהם מציעים הנחה למחדשים, שהרי חלק ניכר מהקהל לא עשה מנוי בשנה האחרונה ויש כאלה שגם בשנה שלפני (כמחאה על "תוספת שכטר" או סיבה אחרת).

כיצד יכפילו את מספר המנויים במחיר כזה?!

אבא שהבן הקטן שלו בא איתו למשחקים (יושבים לידי ב-7) יצטרך להיפרד מ-2000(!) שקל כדי להמשיך לבוא עם הילד למשחקים, ויזכה להנחה של 20% רק אם יעזוב את המקום שלו ביציע בשנים האחרונות ויעבור ליציע אחר....

1100 ₪ לשער 7 זה בעצם כ-60 ₪ למשחק (ע"פ חישוב של 13 משחקי ליגה ועוד 5 בפליי-אוף העליון, בהנחה שהפעם נגיע לשם ואני מתעלם כרגע מגביע הטוטו שלא מזיז לרוב האוהדים) שאם נשקלל מחירי משחקים "קטנים" מוזלים (עכו, רעננה וכו') עם "גדולים" יקרים (דרבי, חיפה, אולי בא"ש ובית'ר) אולי נגיע לסכום הזה של 60 ומשהו שקלים. כלומר, המנוי לא נותן כלום מבחינת הנחה, אלא רק מבטיח כניסה/כרטיס לאוהד המנוי ומנגד מבטיח לקבוצה את מלוא ההכנסה ועוד בטרם נפתחה בכלל העונה.

הייתי מצפה מההנהלה החדשה, זו שמינתה לאחרונה כל מיני מומחים למיתוג ו/או לשיווק וכו' להתחשב יותר באוהדים ולחפש את דרך המלך בו המכירה מתבצעת רק מול הקבוצה ללא "חבר" והשאר ומנגד להיות הזולה שבין קבוצות הצמרת. חבל, סתם יגרום למירמור מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:35 
לא כל כך מבין למה ציפיתם.
חידוש מנוי מבוגר למכבי, לשער 8 (המקביל ל-7), למקדימים (עד לפני יומיים) עולה 1,300 ש"ח.
אצלינו חידוש כזה לשער 7 עד תחילת יולי עולה 950 ש"ח.
פתחו את שער שמונה למינויים שוב.
הורידו מחירי מנויים מעט, בטח למחדשים. לא ציפיתי למחיר נמוך יותר.
ברצינות, מה הייתה הציפייה פה למחירים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:38 
הפועל ת"א, לא מחמיצים הזדמנות להחמיץ הזדמנות Since 1923.

מושקוביץ כתב:
התפקיד שלהם זה לעשות הכל שהמגרש יהיה כמה שיותר מלא ולא לנסות להחזיר השקעה בשחקנים מהכיס של הקהל. להמשיך לבנות את האמון בין הקהל למועדון וכשיהיה אצטדיון עם עוד עשרת אלפים מקומות האוהדים לא ישכחו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:40 
בר קולמוסא כתב:
חידוש מנוי מבוגר למכבי, לשער 8 (המקביל ל-7), למקדימים (עד לפני יומיים) עולה 1,300 ש"ח.

פייר?

מנוי לשער 5 מבוגר למחדש לא אמור לעלות יותר מ-650.
מנוי מבוגר לשער 5 למי שחדש לא אמור להעלות יותר מ-750.
מנוי סטודנט אמור להיות כדרך קבע בכל השערים.
מנוי 8 אם רוצים למלא אותו אמור להיות הכי זול באיצטדיון.
ההטבות והמכבסת מילים של "הוזלה" בעיקר מוזילים את ההנהלה ולא את המחירים.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:41 
בר קולמוסא כתב:

מחירים נמוכים משמעותית. אל תיתן את מכבי בתור דוגמא. הם אחרי 3 אליפויות ועם בסיס קהל יותר גדול.
תסתכל על חיפה וב"ש.
4000 איש נוספים לעומת שנה שעברה שרוצים שיעשו מנויים יצטרכו לשלם מחירים גבוהים. פשוט מבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:41 
בר קולמוסא כתב:

תשווה את המוצר. המוצר שמוכרים לאוהדי הפועל זה לא מה שמוכרים לאוהדי מכבי.
אני חושב שהציפיות באשכול הזה של מספר משתמשים היו יותר ריאליות, המועדון בחר לעשות את מה שהוא תמיד עושה וזה לנסות להבטיח חלק גדול מהתקציב על חשבון כיס האוהדים ולא על חשבון אמון האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:47 
בשנה שעברה אנשים רצו לקנות ב1200 שקל מנוי לקבוצה המביכה שנבנתה, בכמה כבר חשבתם שמחירי המנויים ירדו?
בשערים 5 ו7 הרוב מחדשים ומי שחדש ולא רוצה לשלם 1100 יכול ללכת ל8 ולשלם 950

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:47 
רק שזה לא אותו מועדון, אלה אנשים אחרים שגם מתנהלים עד עתה בצורה שונה מקודמיהם. ולכן מהם גם הייתה ציפיה לשנות גם בקטע הזה. אז הייתה. והפספוס כאן הוא גדול מאי פעם, מכיוון שאנחנו אחרי עונות קשות בהם אמון האוהדים אבד ועתה נוצר באזז שהיה יכול להחזיר ולדעתי גם למלא את בלומפילד ולתקן את הטעות ההיסטורית. מה עושים? ההיפך. אז במקום שנשמע כמו בבאר שבע על התנפלות והתרגשות לקראת העונה החדשה, נקבל מספרים שגרתיים עם עליה קטנה. טמטום, כל כך חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:48 
מושקוביץ כתב:
בר קולמוסא כתב:

תשווה את המוצר. המוצר שמוכרים לאוהדי הפועל זה לא מה שמוכרים לאוהדי מכבי.
אני חושב שהציפיות באשכול הזה של מספר משתמשים היו יותר ריאליות, המועדון בחר לעשות את מה שהוא תמיד עושה וזה לנסות להבטיח חלק גדול מהתקציב על חשבון כיס האוהדים ולא על חשבון אמון האוהדים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:50 
חייבים לציין מצד שני שהמחירים שעשו לשער 13 של הורה + 2 לדוגמא הוא מחיר יפה (2400 שקל) השאלה אם זה יתפוס.
מנוי בודד לשער 2/13 ב-1840 שקל הוא מחיר לא הגיוני (יותר מ-100 שקל למשחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:50 
Red or Dead כתב:
בשנה שעברה אנשים רצו לקנות ב1200 שקל מנוי לקבוצה המביכה שנבנתה, בכמה כבר חשבתם שמחירי המנויים ירדו?

למה שילכו לשמונה ? כי עכשיו נתנו לזה שם סקסי, "שער החבר'ה" ?
ואתה אומר לחדש כאילו זה יהיה פשוט לחדש. עוד מעט נשמע את הדרישות של "לאן" לאיך מעבירים מנוי ארגונים למנוי פרטי, בטח צריך להביא את המורה שלא פגשת בחיים כי היא חברה של אמא שלך עד לדלפק של לאן כדי שתביא תעודת זהות ותחתום שהיא מעבירה את המנוי על שמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
תמיד אפשר להוריד יותר, אבל ביחס להשקעה הכלכלית שנעשתה עוד לפני פרסום המחירים, חושב שהמחירים יותר מבסדר.
בגדול 55-60 שקלים למשחק למבוגר, זה מחיר סביר ביותר, בהתחשב בנוחות של מנוי והיתרונות הנוספים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:52 
האדס כתב:
תמיד אפשר להוריד יותר

אז שיורידו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
Red or Dead כתב:

למה שילכו לשמונה ? כי עכשיו נתנו לזה שם סקסי, "שער החבר'ה" ?
ואתה אומר לחדש כאילו זה יהיה פשוט לחדש. עוד מעט נשמע את הדרישות של "לאן" לאיך מעבירים מנוי ארגונים למנוי פרטי, בטח צריך להביא את המורה שלא פגשת בחיים כי היא חברה של אמא שלך עד לדלפק של לאן כדי שתביא תעודת זהות ותחתום שהיא מעבירה את המנוי על שמך.

למה אתה חייב להיות כזה ציני מסריח? למה? עשו הנחה לסטודנטים ולמשפחות לשער הזה אחרי שכולם כעסו על חיים רמון שלא פתח אותו כדי לחסוך עלי ועליך כסף של אבטחה.
אז גם על זה יש לך תלונות?
אני יכול להבין שמפריע לך המחיר באופן כללי, אבל הנטיה המוגזמת שלך לרדת על כל דבר כבר עולה על העצבים.
מקווה שלא נראה את הפרצוף שלך בבלומפילד, שב בבית ותראה בצפייה ישירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:54 
זה לא איזה 200 פחות מעונה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
האדס כתב:
תמיד אפשר להוריד יותר

אז שיורידו

בוא נתחיל מזה שכשאתה מצטט אותי, תצטט את כל מה שרשמתי כי זה מוציא את הדברים מהקשרם.
דבר שני, גם אני אשמח שיורידו את המחירים, באופן טבעי כי אז יהיה לי יותר זול.
להגיד לך שזה נראה לי יקר בצורה משוגעת? לא.
להגיד לך שאחרי שהשכיבו פה מיליוני שקלים על שחקנים אני מצפה שימכרו מנויים ב-500? גם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:55 
100%anti beitar כתב:
זה לא איזה 200 פחות מעונה שעברה?

לא, זה בדיוק כמו העונה שעברה. אדם שלא רכש מנוי בעונה שעברה בגלל המחיר, לא ירכוש גם השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:57 
כמה עלה מנוי למחדש ב-5 עונה שעברה?
זכור לי ששילמתי יותר.

נערך לאחרונה על ידי 100%anti beitar בתאריך 21 יוני 2015, 11:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:58 
האדס כתב:
מקווה שלא נראה את הפרצוף שלך בבלומפילד, שב בבית ותראה בצפייה ישירה.

הסיכוי היחידי שלא תראה אותי בבלומפילד זה שלא תגיע לבלומפילד.
ככה זה שמתייחסים לגופו של אדם ולא לגופו של עניין. אני בטוח שאם היית קורא בעיון את כל מה שכתבתי באשכול הזה היית מבין בדיוק למה התכוונתי ונראה לי שגם היית מסכים.
אבל אני לא כועס.

נערך לאחרונה על ידי מושקוביץ בתאריך 21 יוני 2015, 11:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 11:58 
האדס כתב:
joshsoos כתב:
האדס כתב:
תמיד אפשר להוריד יותר

אז שיורידו

בוא נתחיל מזה שכשאתה מצטט אותי, תצטט את כל מה שרשמתי כי זה מוציא את הדברים מהקשרם.
להגיד לך שאחרי שהשכיבו פה מיליוני שקלים על שחקנים אני מצפה שימכרו מנויים ב-500? גם לא.

לכולם יש פה את הספרים והמספרים מול העיניים. חבל שאתה מתווכח. כל העניין של הכנת תקציב, בדיקת נתונים, לראות איפה אפשר לחסוך על חשבון מה ובאיזה מחיר, עבודה של אנשי מקצוע. זה כלום. פה בפורום יכולים לתמחר לך הכל בחצי דקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 12:00 
שילכו לאן שרוצים
אני רק אומר שלא חייבים לשלם 1100 ויש גם אופציה ב950
ברור שגם אני הייתי שמח לשלם קצת פחות אבל המחירים הוגנים ביחס לשנים קודמות ובטח לא שווים תגובות כמו "כרגיל הורסים את הכל"
בעונה שעברה הקהל השבוי הזה רץ לחדש ב1200 שקל במקום לעשות חרם מנויים, אז השנה כשמשקיעים הרבה יותר וגם הוזילו מחירים קשה לי לבוא בטענות

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 12:08 
האדס כתב:
joshsoos כתב:
האדס כתב:
תמיד אפשר להוריד יותר

אז שיורידו

אבל הם לא היו רלוונטיים למה שרציתי להגיד, סלח לי.
לך זה לא נראה יקר, לי כן. אתה יכול לכתוב גם 300, לא רק 500 אבל ההקצנה הזו לא תהפוך את הטיעון שלך לחזק יותר, כמו גם ה'השכיבו מיליונים', כי אף אחד לא ציפה למחיר כזה ולא ביקש. במתקן כמו בלומפילד, בקבוצה כמו הפועל שעם כל המיליונים היא קבוצה חדשה שסיימה זה עתה עונה זוועתית, אחרי שאנשים שילמו כל השנים עד 800+ שקלים למנוי ובזמן שהפועל באר שבע מוכרת לאצטדיון חדש וקבוצה עם תקציב גדול יותר במחיר של 900 למרות שאלונה משכיבה יותר מיליונים - אני מצפה לא לשלם יותר מ900 שקל ל5-8 לא משנה חדש או מחדש ו1300 ל2/13

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 12:10 
מושקוביץ צודק במאה אחוז.

אחרי ששנה שעברה באמת שנשבר לי לחלוטין ולא עשיתי מנוי לראשונה מזה כמה שנים, בימים האחרונים אני מודה שחזר לי החשק לעשות מנוי ובגדול.
עכשיו אני מגלה שאני צריך לשלם על זה פאקינג 1100 ש"ח או ללכת לשער 8 שאני דיי לא סובל (וגם לשלם לא מעט). למה?
בינתיים, למרות רכש יחסית מרשים, הוא לא מצדיק בשום צורה את המחירים האלו.
זה נשמע לי מכל סגנון ההודעה ורוח הדברים כמו "חבר'ה עשינו עד כה אחלה עבודה אז יאללה תבואו לקראתנו ותעשו מנוי כדי לעזור לנו עם התקציב (או כמו שהם אומרים - הוזלנו את המנוי ברמה האפשרית ביותר כלכלית)", בדיוק אותו סגנון של השנים האחרונות.

הם שוכחים שהם עוד לא שיקמו שום אמון אצל האוהדים, לפחות לא מבחינתי. הם עשו מהלכים יפים ויש להם עוד הרבה עבודה.
עניין מחירי המנויים הוא אחד הנושאים הקרטיים שבהם נפגע האמון בהנהלה בצורה קשה (כמו למשל לדרוש מחיר עצום על מנוי רק כדי למכור באמצע העונה את שכטר או את ורמוט, דבר שהיה מונע את קניית המנוי בכזה יוקר מאילך התחילה). לכן אני חושב שהיה כאן מבחן קריטי של ההנהלה וכרגע הם ממש נכשלו בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2015, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
950 זה מחיר הגיוני לפני הנחת מחדשים. 1100 זה מחיר שאם הולכים לים בינואר ומתחילים למכור כרטיסים ב30 ולוקחים בחשבון שיהיה שזרוע ואיזה רדיוס או משחק בלי קהל, אז המנוי אשכרה יוצא יותר יקר מאוהד שקונה כרטיסים לכל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 816 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: